2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

:))::)) gunaydınn kızlarrr
dogum yaklastıkca herkesss sezeryana kayıyr yaaaaaaaa:):)

gunaydın canım
ya bilmiyorum ben cok korkuyorum artık normal dogumdan
ne senaryolar yazıyorum bide dunde burda yazılmıs seyler
vardı cok detaylı okumamaya calıstım acıkcası
dun dr.kontrolum vardı baş cevresi biraz buyuk cıktı
normal dogumu zorlayabilirmis ama hersey catı mua.den
sonra belli olur dedi dr.sen kendini kasma boşuna dedi

gunaydın canım kızz senin az kalmıs
37 ye girmisin maşallah

evet az kaldı erken doğum riski gebelik zehirlenmesi derken bu zamana kadar dayanabildik kızımla.Allah'a şükür.

Hiç bir problem yoksa normal doğumu öneririm kızlar. Normalden korkmayın. Bu benim ikinci doğumum olacak kısmetse. İlki normaldi ve ben doğumu sabah 4:20 yapmıştım. Öğlen gayet rahat oturabiliyordum bile. Bu arada kızım da 4 kilo ve 54 cm doğmuştu. İri bir bebekti yani. Düşünün 4 günlükken duyma testine götürdüğümde doktor beni bir de eğitimci olacaksın neden 3-4 aylık olana kadar bekledin işitme testi için diye azarlamıştı ilk gördüğünde. Bende 3-4 aylık değil bebeğim 4 günlük demiştim. Öyle iri bir bebekti ama normal doğum oldu.
Doktorunuz sorun yok normal doğurabilirsiniz derse bence sezeryan için ısrar etmeyin derim. Nacizane fikrim bu tabiki

pelcel
beyazay
pearl_pearl
elanurkr
superisi2006

günaydın kızlar, nasılsınız bu sabah.biz iyiyiz minik kuşumla,erken kalktık bugün.

peki kesi yapılmadımı canım sana kilon nasıldı ben şimdiden 16 kilo aldım da

dün Kocatepenin bir videosunun linkini verdim
Normal doğum , sezeryan doğum çok güzel anlatılmıştı
Bence en mantıklısı şimdiden bu gibi korkulara düşmemek , korku yaratıcak şeylerede olanak sağlamamak
Herkesin kendi-bebek-doktor arasındaki olayı bu ,maşallah eskisi gibi kör cahil durumdada değiliğiz ama buraya gelipte yok normal doğumda şuna şu olmuş yok sezeryandan sonra buna bu olmuş yok ben çok karasızım gibi yorumlar çok yanlış geliyor bana, çünki hepimizin belirtsekte belirtmesekte korkuları var ve tek bir yazı yangı körüklemeye yetiyor...

Son düzenleme:
pelcel
beyazay
pearl_pearl
elanurkr
superisi2006

günaydın kızlar, nasılsınız bu sabah.biz iyiyiz minik kuşumla,erken kalktık bugün.

Günaydın canım uykusuz bir gecenin ardından yine de enerjik gibiyiz. Özellikle kızım maşallah karnımda en kuytu köşelere gidip tekmeler yumruklar dirsekler sallıyor

bendee hep hayırlısı neyse o olsun dıodum daha dogrusu aklımda su vardıı::::)" ozel hastanelerde ugrasıcaklarmı nasılsa sezeryan yaparlar dıe ama gecen kadın catıdan sonra hersey normal gozukuyor dedı ben soklarda:)))
haftaya bellı olur bakalımmm...

sen bayagı erken cıkıosun cnm ıznee gercı bnm bugun son gunum ve 3 gun cok zor gectıı ıyı yapıyorsunnnn erken cıkmakla dınlennn ohh temızlıkte bıtmıss evın tadını cıkartt. bu arada bence cok fazla dogumla ılgılı seyler okuma ınsanın kafası karısıyorr kafaya takıyor sonraa bosverrr...

heralde topıktekı en sanslı -bebıste senınkısı anane ve babanne taraındannnn ılk erkkk:)

cok cokkk haklısınnnnnnnnızzzzzzzzz....

Bencede doğumdan çok bahsetmemek ve bahsedenlere özellikle olumsuz anılardan bahsedenlere biraz kulak tıkamak gerekiyor galiba

peki kesi yapılmadımı canım sana kilon nasıldı ben şimdiden 16 kilo aldım da

Canım kesi yapıldı kilomda 10-11 kilo almıştım.
Bu hamileliğimde de şuan 22 kilo almış durumdayım ödemim çok. Tansiyon problemi çıktığı için. Ama bu kadar kilo almış olman normal doğuma engel değil dedi doktorum. Önemli olan vücut yapısı kilo değil dedi.

hayır canım, doğum iznindeyim.

Ne güzel benim işte son 3 günüm Bugünde izin alıp biraz erken çıkacağım. Kızımın yıl sonu gösterisi var saçları yaptırılacak giydirilecek. Heyecanlı bir gün yani bizim için.
Birde ödül alacak kızım 5-6 yaş grubu için bilgi ve boyama yarışması vardı 906 kişi içinde kendii yaş grubunda 1. olmuş kızım. Bugün madalya verecekler kızıma birde bisiklet.

Darısı ikinci çocuğuma ve hepimizin çocuklarına olsun inşallah insan çok gururlanıyor anne baba olarak

Son düzenleme:
izledim canım evet ve acayip içim rahatladı, özellikle dogum baslaması ve bebegin dogması arasındaki süreyi söyledikce içime su serpildi valla.gercekten de dogum şeklini bebek kendi belirleyecek, yeter ki sağlıklı olsun, ikisinde de bi şekilde vücut kendini toparlıyor sunucta

ayy ne guzel bir duygu tebriklerfıstıgına

ayyy maşallah kızına, ne mutlu yaa allah bize de öyle günler görmeyi nasip etsin, tebrik ederim canım kızını da seni de

çalışmak zor oluyodur ya, evde bile zor çünkü.neyse 3 günün kalmış, Allah kolaylık versin. maaşallah kızına canım, tebrik ediyorum onuda senide.hemde birincilik

ayy ne guzel bir duygu tebriklerfıstıgına

ayyy maşallah kızına, ne mutlu yaa allah bize de öyle günler görmeyi nasip etsin, tebrik ederim canım kızını da seni de

Teşekkür ederim arkadaşlar allah hepimize nasip etsin inşallah bu duyguyu tatmayı. Ben kızımdan heyecanlıyım valla.
Saçları beline kadar öğretmeni mutlaka kuaföre götürelim dedi Gösteride de yer alacak çünkü. Saçını şöyle yaptırayım böyle yaptırayım. Ödül alırken şunumu giydirsem bunumu diye diye iyice heyacan yaptım. akşam onu sahnede görünce eminim göz yaşlarımı tutamıycam. Her sene yıl sonu gösterisinde onu sahnede görmek gözyaşlarımı akıtıyor ama bu sefer işin içinde bir de birincilik var

Son düzenleme:

oooy maşallah canım darısı burda tum normal
dusunen annelerin basına inş. hepimiz kuş gibi
dogumlarla atlatırız bu durumu
senin de maşallah benim minik olacak galiba
bebegim dun kontrolum vardı 2300 olmus daha

pelcel
beyazay
pearl_pearl
elanurkr
superisi2006

gunaydın canım
ooh ii yaptınız ii keyifler size

yok canım oyle dusunme ozel hast.de olsa
sen normal dusundukden sonra yaparlar
dr.un onemli burda bence:44:
kız ben sadece 1 hafta yıllık iznimden alıcam
zaten 36 nın içindeyim son 1 haftayı izin alıcam

inş.omuru boyunca sanslı bi bebek olur

ooy maşallah canım senin ve eşin için ne kadar
gurur duyulacak bi olay
ana kız suslenin tabii inş.butun hayatı boyunca
eviniz odullerle dolar taşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…