2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah bebişine iyi haberlerle geldiğine sevindim. Doktorunda benimki gibi pek şekermiş.
doktorumun maşallahı var canım doktor beyy diye geleceksinn karnım gitmiyo diyeceksin diyo güldüm bende tmmtmm almam kilo neyin dedim
şükürler olsun canım, inşallah... hadi afiyet olsun size
kızına maşallah sedacım, demek mahcup mahcup yüzünü kapatıyo bebegin sağlıgı yerindeymiş, çok sevindim.

kilosu nasıl iyi mii:26::26: ama görsen dirsekleri mi diyorum evet diyo bu kadarmı belii olurr 2 hafta nasıl geçicek öfff:97::97:

maşallah canım kızına,
kiloyuda bu kadar takma bence , nasılsa doğuruncada beraber kilo vercez

Allah razı olsun yinede eşlerden dimi?onlarda olmasa..iyi yarın yırttın..öbür günde dışardan alsın bişeyler yemek yapmaya bile kalma böylece 2 gün geçer..sabret biraz da bişey kalmasın..

canim yaa cok gecmis olsun, gercekten zor durumdasin. Bence hali ve yuruyen sandalye fikri hic fena degil, ciddiyim gercekten.
sağolun canlarım.. Allah sizin de benim de yardımcımız olsun..

kızzlaarr bişi sorcamm yaa hemoroid sorunu çeken var mı aranızdaa benim birden pörtleyiverdi yaa bu hafta anlamadımm off
valla canım ben artık kabız değilim(halbuki normalde hep öyle olmama rağmen)..doktoruma sordum magnezyum ilacı rahatlatıyor seni dedi.. gerçekten de bi kaç gün içmeyince hemen belli ediyo kendini..Ama yine de bazen wc'den sonra o bölgede inanılmaz bi ağrı oluyo..sanırım hassaslaştı orası iyice..

evet yurtdışında hep normal doğum revaçtayken, burda etrafımda kime normal doğum düşünüyorum desem, kafayı mı yedin diyolar..Hem de 4-5 tane normal doğum yapmış teyzeler bile..Anlamadım.. Normal yapan sezeryan acısız sanıyor, sezeryan olan normal acısız sanıyor galiba..

yaaa laddy nerelerde ya en son
dr.a gidecekti hala haber yok
inş.ciddi bi sey yoktur face de
goren eden var mı:44:
ya evt Özlem'i ben de merk ediyorum. doğurmuş olmasın sakın..:26:

Benimkinin de baş çevresi 2 hafta öndeymiş canım.. bakalım ne olacak ..

Aslanım Ayşecim ne acılar çekmişsin ama geçmiş dediğin gibi hepsi geçicek....
ayh saol canım benim, aslanım kaplanım elbette gececek, hele ki bir kucaklarımıza alalım bakalım, nasıl da bitecek tüm sıkıntılar

saol katrecim, benim yerime de ye kumpiri, sivasta rezalet yapıyorlar, ben de evde fırında patates közleyerek nefsimi köreltiyorum:) o duygusalık ben de had safhada zaten. bir de arkadaslarımı tehdit ediyorum "hamile duygusallıgı küserim heee "diye

canım haftana göre kilosu gayet normal, ben senin oldugun haftada gitmemiştim doktora, ama 28. haftada 1200 gr idi, 32. haftada 1800. bence gayet iyisin, ama kiloya takılma. normal gitsin yeter ki herşey

ay maşaAllah kuşuna yerim ben onu :) benimde kızımla görüş günüm bugün umarım bende senin gibi iyi haberlerle gelirim
günaydın herkeseee

günaydın canıımm hoşgeldin...

tamam yerim hemde zevkle

bende tehdit edeyim böyle güzelmiş

dün üst komşuma çıktım oğlu olucak onunda bunun aynısından yapmş odasının ortasınada açmış allahım şahane duruyordu 150 200 tl vermektense işledim koydum diyoo bende yapcam kızımaa ama farklı renklerini:81:

nazar boncuğu çok hoş olmuş canım tığlamı yapılıyor bu

evet canım bende internetten bakıyordum şimdi daha güzel şeylerde var kızıımın odasına yapıcamm
Bi ara ben de kafayı takmıştım bu paspaslara. en sonunda banyonun önüne dikdörtgen küçük bişey ördüm,şişle ördüm ben..Fena da olmadı kullanıyoruz..

günaydın kızlar umarım herkes için güzel bir gün olur ben bugün k.valideme gidicem görümcemde gelicek oraya,,,temizlik işini konuşcaktık sizce bu haftasonu yaptırsam temizlği erken mi 35 haftalığım ben,,sanki biraz dha geç olsa daha iyi gibi ama görümcem çalışıo anca bu haftasonu müsait olcak kafamkarıştı aman bi an önce bitse şu temizlik olayı da rahatasam:44::44:

Herkese selamlar anne adayları...dün akşam karnım biraz sertleşmişti...sanki sol tarafıma bebek kafasını yapıştırmış gibiydi...çok endişe ettim..sabah düzelmişti..yerine sığmamaya başladı sanırım bebek...hareketi azalır gibi oldu...ama artık normale döndü...çok korktum...sizlerdede oluyormu böyle şeyler?:26::26:

aynen canım ya...temizlik işi benimde kafamda soru işareti...11 de doktor randevum var..sonraki hafta temizletmeyi düşünüyorum..inşallah o hafta beşiğimizde gelir...

Bi ara ben de kafayı takmıştım bu paspaslara. en sonunda banyonun önüne dikdörtgen küçük bişey ördüm,şişle ördüm ben..Fena da olmadı kullanıyoruz..

komşumunkide çok güzel olmuştu..bnde yapıcam odasına zaten odam büyük değil o kadar ortasına yuvarlak yapsam yetetli olur şık da duruyo...

serapcm ben 30 dayım pazara banada kadın gelecek bi an evvel yap kurtul derim canım

Merhaba
bizde de oluyor canım
top gibi toplanıyor bir yere , rahat bir yere uzanıp bekliyorum geçiyor
Vucut kasılmalara kendini alıştırıyor merak etme...

Merhaba
bizde de oluyor canım
top gibi toplanıyor bir yere , rahat bir yere uzanıp bekliyorum geçiyor
Vucut kasılmalara kendini alıştırıyor merak etme...

saol tatlım ya...sabah bizim müdürlede konuştum..o ikinciye hamile..ona sordum normaldir endişe etme dedi...yinede insan endişe ediyor ister istemez...

aynen canım ya...temizlik işi benimde kafamda soru işareti...11 de doktor randevum var..sonraki hafta temizletmeyi düşünüyorum..inşallah o hafta beşiğimizde gelir...

dimi ya ben en iyisi ayarlayayım bu haftasonuna bi an önce bitsin zaten daha bin kez üstten üstten temizlik yapılır,,,asıl önemli olan dip köşe,,hmm ben bulmuşken görümceyi kaçırmıyım her zaman böyle eşref saatine denk gelmez

olmaz mı leylacım hem nasıl oluyor görsen. hiç endişe etme. güçleniyo artık ve büyüyo. benim şimdiki sorunum çocuk doğduktan sonra aşılarını bilememek ve ihmal etmek. evde de internet yok sizden de bilgi alamayacam.

canım hastanelerde , sağlık ocaklarında hatta büyük bebek eşyaları satan mağzalarda veriliyo aşı takvimi
hatta bak burda var
Bebek Aşı Takvimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…