doktorumun maşallahı var canım doktor beyy diye geleceksinn karnım gitmiyo diyeceksin diyomaşallah bebişine iyi haberlerle geldiğine sevindim. Doktorunda benimki gibi pek şekermiş.
şükürler olsun canım, inşallah... hadi afiyet olsun size
kızına maşallah sedacım, demek mahcup mahcup yüzünü kapatıyo bebeginsağlıgı yerindeymiş, çok sevindim.
kızlarrrr...biz geldikkk doktor amcamıza gittikkk..en sn biz girdik gene..doktorum içeri girer girmez güldü..kaç kilo aldın bakalım dedi aaa sizde dedim..her gelmeme psikolojim bozuluyo dedm...neyse tartmadan ultrasona verdi bizii..suyumuz çok iiyiymiş..erken doğum riskim yokmuş ama 1 2 hafta erken gelebilir..normal doğum için hiçbir problem gözükmüyor dedi..aranız nasl bakalım dedi ana kız :)) eşim ben güldük o srıada anlaşamıyorlar dedi çok hareketli kızımız dedi doktorumuzda güldü..sonra 1550 gram 38 cm olmuş minnik kızım..maşallah herşeyi çok ii dedi.yüzünü göstermiyo annesii yüz görümlülüğü istiyo dedi:)) bi kaçdefa karnıma vurdu ama nafile dirsekleri..ağzı allahımm bi 2 dk daha diyorum doktoraa hadi bakalım fazlası zarar hasret giderdiniz 2 hafta sonra görüşelim dedi 2 kilo almışım fazla bulduherşey kısıtlandı bi dahaki gitmeme aynı kilomu istedi..bizden bu kadar kızlar...
Allah razı olsun yinede eşlerden dimi?onlarda olmasa..iyi yarın yırttın..öbür günde dışardan alsın bişeyler yemek yapmaya bile kalma böylece 2 gün geçer..sabret biraz da bişey kalmasın..
sağolun canlarım.. Allah sizin de benim de yardımcımız olsun..canim yaa cok gecmis olsun, gercekten zor durumdasin. Bence hali ve yuruyen sandalye fikri hic fena degil, ciddiyim gercekten.
valla canım ben artık kabız değilim(halbuki normalde hep öyle olmama rağmen)..doktoruma sordum magnezyum ilacı rahatlatıyor seni dedi.. gerçekten de bi kaç gün içmeyince hemen belli ediyo kendini..Ama yine de bazen wc'den sonra o bölgede inanılmaz bi ağrı oluyo..sanırım hassaslaştı orası iyice..kızzlaarr bişi sorcamm yaahemoroid sorunu çeken var mı aranızdaa benim birden pörtleyiverdi yaa bu hafta anlamadımm off
evet yurtdışında hep normal doğum revaçtayken, burda etrafımda kime normal doğum düşünüyorum desem, kafayı mı yedin diyolar..Hem de 4-5 tane normal doğum yapmış teyzeler bile..Anlamadım.. Normal yapan sezeryan acısız sanıyor, sezeryan olan normal acısız sanıyor galiba..bu arada gerci okuyan olurmu olmazmi bilemem ama sabahki konu normal mi sezaryanmi konusu olmus arkadaslar ben avusturya da yasiorum ve burda kesinlikle sezaryani en son isler kotuye giderse uyguluorlar kesinlikle dogum dogal bir olaydir bunu mudale olmaz diolar dogali dogal olarak yasanmali denilio sabah bir suru seyler yazilmis dogrudur kesinlikle karsi ciktigim felan yok yanlis anlasilmasin olmustur boyle seyler ama sezaryandada cok sey oluo allah korusun heosinin kendine gore riskleri var hatta benim kuyruk sokumumda zedelenme var dogumdan sonra 3 ay oturamiom dr lerime diorum cok kotu oluom die onlarin bana dedigi ssezaryandada 3 ay rahat edemiceksin onun icin normal dogur vicudun temizlensin yenilensin en iyisi hic olmazsa artilari fazla diolar ve attirip kesiolar eger norlam dogum bu kadar kotu bisi olsa ve teknoloji bu kadar ilerlemisken bunu avrupadaki drler idosa eminimki dogruluk payi cok yuksektir burda istege gore sezaryan olma lukssu yok
luks diorum kimse yanlis anlamasin cunku gecen gun sancilarim tuttu gecenin 4 de dayanamiodum ve oglumda cektiklerim geldi aklima insllh sezaryana alirlar tekrar ayni sancilari cekmem dedim ama nafile yine normal dogum yaptiracakalr tabiki bir terslik cikmazsa cunku dogumu zaman birakiolar her dogum kendi yolunu cizio
bu arada kimseyi kirmak istemedim sadece denilenleri yazdim bu arada kimse korkmasin zaten rabbim neyi nasip ettiyse o olucak herkez icin hayirlisi allah yar ve yardimciniz olsun cumlemizin
ya evt Özlem'i ben de merk ediyorum. doğurmuş olmasın sakın..:26:yaaa laddy nerelerde ya en son
dr.a gidecekti hala haber yok
inş.ciddi bi sey yoktur face de
goren eden var mı:44:
Benimkinin de baş çevresi 2 hafta öndeymiş canım.. bakalım ne olacak ..gunaydın canım
ya bilmiyorum ben cok korkuyorum artık normal dogumdan
ne senaryolar yazıyorum bide dunde burda yazılmıs seyler
vardı cok detaylı okumamaya calıstım acıkcası
dun dr.kontrolum vardı baş cevresi biraz buyuk cıktı
normal dogumu zorlayabilirmis ama hersey catı mua.den
sonra belli olur dedi dr.sen kendini kasma boşuna dedi
Aslanım Ayşecim ne acılar çekmişsin ama geçmiş dediğin gibi hepsi geçicek....
saol katrecim, benim yerime de ye kumpiri, sivasta rezalet yapıyorlar, ben de evde fırında patates közleyerek nefsimi köreltiyorum:) o duygusalık ben de had safhada zaten. bir de arkadaslarımı tehdit ediyorum "hamile duygusallıgı küserim heee "diyeinş canım, bende aynı haldeyim eşim bişi diyince küsüyorum, dün bi ağladım bi ağladım görseniz eşim çok üzüldü kaç saat uğraştı şebeklik yaptı. tvde papatyam açıktı ordaki saliha ikiz hamişi ya. bu zayıf karnı ne kadar genişler filan dedi. işte kaç kg alır dedi. bende 25 filan normali ama daha fazla alınabiliyo ikizlerde dedim. bu da işte karnı bundan da mı büyük olcakgibi takıldı bana. o sırada midem bulanıyodu lavobaya koşturdum sonra yanıma geldi iyiyim dedim ama moralim bozuldu. gittim yatak odasına bi güzel zırladım geldi yanıma anlamadı ne olduğunu doğal olarak benim tosunuma ne olmuş diyo hormonların mı şahlandı diyo didim ki hormonlarımı salarım üstüme bi daha çocuk mocuk istemezsin
ay işte sonra konuştuk, saçmalama işte ben sana takılmayı seviyorumlar bilmem neler, hem hepsi bebişimiz içinler filan sonra bi de gıdıkladı yiyosa hala ağla
doktorun tartısında tatılcam bakalım kaç olmuşum evdekine göre 11 kg almışım umarım doktorda fazla değildir. bi de hep aç giderdim bugün tok gitcemAllahım şuan bi kuzuyu bile yiyebilirim
Allah çektiğin sıkıntıları kimseye yaşatmasın canım, ne güzel bebeğin şanslı güçlü bi annesi var
kumpir yemeye gitcem bugün aklımda olcaksın canım
canım haftana göre kilosu gayet normal, ben senin oldugun haftada gitmemiştim doktora, ama 28. haftada 1200 gr idi, 32. haftada 1800. bence gayet iyisin, ama kiloya takılma. normal gitsin yeter ki herşeydoktorumun maşallahı var canım doktor beyy diye geleceksinn karnım gitmiyo diyeceksin diyogüldüm bende tmmtmm almam kilo neyin dedim
kilosu nasıl iyi mii:26::26: ama görsen dirsekleri mi diyorum evet diyo bu kadarmı belii olurr 2 hafta nasıl geçicek öfff:97::97:
tabisii vercezzz canımmmaşallah canım kızına,
kiloyuda bu kadar takma bence , nasılsa doğuruncada beraber kilo vercez
kızlarrrr...biz geldikkk doktor amcamıza gittikkk..en sn biz girdik gene..doktorum içeri girer girmez güldü..kaç kilo aldın bakalım dedi aaa sizde dedim..her gelmeme psikolojim bozuluyo dedm...neyse tartmadan ultrasona verdi bizii..suyumuz çok iiyiymiş..erken doğum riskim yokmuş ama 1 2 hafta erken gelebilir..normal doğum için hiçbir problem gözükmüyor dedi..aranız nasl bakalım dedi ana kız :)) eşim ben güldük o srıada anlaşamıyorlar dedi çok hareketli kızımız dedi doktorumuzda güldü..sonra 1550 gram 38 cm olmuş minnik kızım..maşallah herşeyi çok ii dedi.yüzünü göstermiyo annesii yüz görümlülüğü istiyo dedi:)) bi kaçdefa karnıma vurdu ama nafile dirsekleri..ağzı allahımm bi 2 dk daha diyorum doktoraa hadi bakalım fazlası zarar hasret giderdiniz 2 hafta sonra görüşelim dedi 2 kilo almışım fazla bulduherşey kısıtlandı bi dahaki gitmeme aynı kilomu istedi..bizden bu kadar kızlar...
günaydın herkeseee
saol katrecim, benim yerime de ye kumpiri, sivasta rezalet yapıyorlar, ben de evde fırında patates közleyerek nefsimi köreltiyorum:) o duygusalık ben de had safhada zaten. bir de arkadaslarımı tehdit ediyorum "hamile duygusallıgı küserim heee "diye
Eki Görüntüle 202618
dün üst komşuma çıktım oğlu olucak onunda bunun aynısından yapmş odasının ortasınada açmış allahım şahane duruyordu 150 200 tl vermektense işledim koydum diyoo bende yapcam kızımaa ama farklı renklerini:81:
nazar boncuğu çok hoş olmuş canım tığlamı yapılıyor bu
Bi ara ben de kafayı takmıştım bu paspaslara. en sonunda banyonun önüne dikdörtgen küçük bişey ördüm,şişle ördüm ben..Fena da olmadı kullanıyoruz..evet canım bende internetten bakıyordum şimdi daha güzel şeylerde var kızıımın odasına yapıcamm
günaydın kızlar umarım herkes için güzel bir gün olur ben bugün k.valideme gidicem görümcemde gelicek oraya,,,temizlik işini konuşcaktık sizce bu haftasonu yaptırsam temizlği erken mi 35 haftalığım ben,,sanki biraz dha geç olsa daha iyi gibi ama görümcem çalışıo anca bu haftasonu müsait olcak kafamkarıştı aman bi an önce bitse şu temizlik olayı da rahatasam:44::44:
Bi ara ben de kafayı takmıştım bu paspaslara. en sonunda banyonun önüne dikdörtgen küçük bişey ördüm,şişle ördüm ben..Fena da olmadı kullanıyoruz..
Herkese selamlar anne adayları...dün akşam karnım biraz sertleşmişti...sanki sol tarafıma bebek kafasını yapıştırmış gibiydi...çok endişe ettim..sabah düzelmişti..yerine sığmamaya başladı sanırım bebek...hareketi azalır gibi oldu...ama artık normale döndü...çok korktum...sizlerdede oluyormu böyle şeyler?:26::26:
Merhaba
bizde de oluyor canım
top gibi toplanıyor bir yere , rahat bir yere uzanıp bekliyorum geçiyor
Vucut kasılmalara kendini alıştırıyor merak etme...
aynen canım ya...temizlik işi benimde kafamda soru işareti...11 de doktor randevum var..sonraki hafta temizletmeyi düşünüyorum..inşallah o hafta beşiğimizde gelir...
komşumunkide çok güzel olmuştu..bnde yapıcam odasına zaten odam büyük değil o kadar ortasına yuvarlak yapsam yetetli olur şık da duruyo...
serapcm ben 30 dayım pazara banada kadın gelecek bi an evvel yap kurtul derim canım
olmaz mı leylacım hem nasıl oluyor görsen. hiç endişe etme. güçleniyo artık ve büyüyo. benim şimdiki sorunum çocuk doğduktan sonra aşılarını bilememek ve ihmal etmek. evde de internet yok sizden de bilgi alamayacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?