2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın

Bugün 2'de kızımla randevum var :87 zamana kadar ufak tefek işlerim var onları halletcem, nasıl özledim kuzuumu.. acaba kaç kilo oldu meraktan çıldırıyorum :) annesi dobişkoluğa doğru yol alıyor umarım bebeğimde sağlıklı olack kadar kilo almıştır...

normal sezeryan mevzusu açılmış yine, ben çok girmiyorum bu konulara. normal diyorum çünkü henüz yaşamadım. yaşamadan kendime tabu yapmak istemiyorum hem o mucizevi anı yaşayamamak bana daha korkunç geliyor...:78: Allahım hayırlısıyla günlerimizi bitirmemizi nasip etsin.

çalışmak zor oluyodur ya, evde bile zor çünkü.neyse 3 günün kalmış, Allah kolaylık versin. maaşallah kızına canım, tebrik ediyorum onuda senide.hemde birincilik

teşekkür ederim canım Allah sizlere de nasip etsin inşallah.

Evet çalışmak zor oluyor özaellikle geçen hafta işkence gibi gelmişti gitmek. Bu hafta son haftam diyemidir nedir çok rahat gidiyorum ama akşamları ayaklarımı dikiyorum havaya sırt ağtısı da cabası. neryseki üç gün kaldı dediğin gibi

ben olsam bende heyecan yapardım herhalde , okurken bile çok hoşuma seni düşenemiyorum bile
Herşeyin en güzelleri kızının olsun , hayatında hep doğru insanlar olsun inşallah

aynen canım ben artık dinlemiyorum
kimseye de cok bisey sormuyorum
akışına bıraktım artık neyse hakkımızda
hayırlısı o olsun olana kadar bekleyecegim
baktım olmuyor sezeryan

Son aylar kilo aldıkları için artık bir dahaki kontrolde muhtemelen 2900 3000 olmuş olur (2 hafta sonra falan)

iyi dileklerin için de sağol tatlım darısı sizlere de olsun inşallah

Ay ne güzel inşallah iyi haberlerle gelirsin benim randevum da cumartesi bende kilosunu merak ediyorum

ben olsam bende heyecan yapardım herhalde , okurken bile çok hoşuma seni düşenemiyorum bile
Herşeyin en güzelleri kızının olsun , hayatında hep doğru insanlar olsun inşallah

Sağol tatlım darısı tüm anne babalara olsun karnımızdaki minik bebişlerimize olsun inşallah

Son düzenleme:

ayy bizede haber ver
bende çok merak ediyorum cumartesi kontrolum var
Annesi dobişko demişsinde aklıma geldi , sabah sabah eşimi işe yollamak için kalktım uykulu halimi gören eşim şişko hipom dedi deli oldum
kendimi yerden yere vuruyorum ama biri bişey dedi alınıyorum kardeşim

günaydın canım, maaşallah kızını göreceksin.bende özledim ya anlıyorum seni, ben haftaya kadar sabredeceğim ama.. dobişkoluğu sorma, bebişim gram gram büyüyene kadar ben kiloları deviriyorum.
Aman sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil.

aslında dogumdan korkmak konusunun gündemde olması da bana cok uzak... biraz uzun olacak ama yazmak istiyorum;

ben hep fiziksel acıları başka bişeylerle kıyasladım, anne olma sürecim uzun sürdü. çikolata kisti tanısı konuldu ve önce rahim filmi çekildim, ilk rahim filmi cekilmeye giderken dizlerim titriyordu, kendimi film esnasında o kadar cok kastım ki filmden sonra kas ağrılarından kımıldayamadım. sonra laparoskopiyle kist aldırdım, ameliyattan 5 gün sonra ankaradan sivasa döndüm ve yukarıya uzanma haricinde bir çok işimi kendim yapabiliyordum. sonra kontrol amaçlı bir daha rahim filmi çekildim, o zaman o kadar rahat gittim ki, çünkü rahim filminden daha ağrı verecek bişey yasamış ameliyat olmuştum. ve elimi kolumu sallayarak çıktım, ha kadınlar kulubünde rahim filmi çekinenleri okursanız mümkün deil gidemezsiniz filmi cekilmeye. dehset verici şeyler yazmışlar. ondan sonra ufak bir polip var dendi, histeroskopiyle (rahim içi endoskopisi) o polip alındı, anestezi vermeden...onda da hep şöyle düşündüm, bebeğim olması yolunda bunu da yasamalıymışım. ve yine bebeğim gelmeyince tüp bebek yaptırdık, yumurta toplama işlemi anestezi altında oldu ama sonrasında cidden ağrım çok oldu, ama o da geçti. ve tüpte de bebeğim gelmedi, sonra kendiliğinden oldu şükürler olsun...

şimdi ben doğum sancısını bu yaşadıklarımla kıyaslıyorum, ha umarım kimse bu gibi sıkıntıları yaşamaz. ama etin de kesilse, vücuduna yabancı cisimler de girse bünye bunların üstesinden geliyor. o bebekleri biz 9 ay içimizde büyütmekle yükümlüydük ama onlar bizim fizyolojimize ait deiller ve çıkmak zorundalar, ne gibi bir acı yaşadınız, diş çektirdiyseniz 10 dişiniz aynı anda çekildi gibi düşünün,evet zor ama geçecek. böbrek taşı düşürdüyseniz onun sancısını düşünün. bisikletten düşüp dizlerinizi parçaladıysanız onun 20 katı ağrıyı düşünün. ama geçecek bunu bilin. normal ya da sezeryan, ona danalarımız karar verecek zaten...

evet ya sorma bende bende kardeşim askerden geldi bana laz bakkalın çırağı şişko gibi olmussundedi yıktı beni ahh ahh

Aynı gün bebişlerimizi göreceğiz demekki.
Benim eşimde kumpirlik patatesim diyor bende sinir oluyorum ya

Ne çok şey yaşamışsın ama Allah sabrını da vermiş sana ve hepsi de geçmiş. Dediğin gibi hangi yolla olursa olsun doğumda yaşadıklarımız da geçecek

oyyy hersey yolundadır inşallah güzel haberlerle gel canımcım:)

evet ya sorma bende bende kardeşim askerden geldi bana laz bakkalın çırağı şişko gibi olmussundedi yıktı beni ahh ahh
yaaaaa zaten artık benle deil ki göbeğimle konusuyor, herkes göbüşüme bakıyor

kızlar biz kızımla acıktık kahvaltı hazırlamaya gidiyoruz sonrada duş alır işe gitmek için hazırlanırız herhalde uğrayamazsam kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

kızlarrrr...biz geldikkk doktor amcamıza gittikkk..en sn biz girdik gene..doktorum içeri girer girmez güldü..kaç kilo aldın bakalım dedi aaa sizde dedim..her gelmeme psikolojim bozuluyo dedm...neyse tartmadan ultrasona verdi bizii..suyumuz çok iiyiymiş..erken doğum riskim yokmuş ama 1 2 hafta erken gelebilir..normal doğum için hiçbir problem gözükmüyor dedi..aranız nasl bakalım dedi ana kız :)) eşim ben güldük o srıada anlaşamıyorlar dedi çok hareketli kızımız dedi doktorumuzda güldü..sonra 1550 gram 38 cm olmuş minnik kızım..maşallah herşeyi çok ii dedi.yüzünü göstermiyo annesii yüz görümlülüğü istiyo dedi:)) bi kaçdefa karnıma vurdu ama nafile dirsekleri..ağzı allahımm bi 2 dk daha diyorum doktoraa hadi bakalım fazlası zarar hasret giderdiniz 2 hafta sonra görüşelim dedi 2 kilo almışım fazla buldu herşey kısıtlandı bi dahaki gitmeme aynı kilomu istedi..bizden bu kadar kızlar...

Aslanım Ayşecim ne acılar çekmişsin ama geçmiş dediğin gibi hepsi geçicek....

Ay ne güzel inşallah iyi haberlerle gelirsin benim randevum da cumartesi bende kilosunu merak ediyorum

inş sende iyi haberlerle gelirsin kızını da öpüyorum gösteriniz umarım çook iyi geçer, ayy çok heycanlı

inş canım, bende aynı haldeyim eşim bişi diyince küsüyorum, dün bi ağladım bi ağladım görseniz eşim çok üzüldü kaç saat uğraştı şebeklik yaptı. tvde papatyam açıktı ordaki saliha ikiz hamişi ya. bu zayıf karnı ne kadar genişler filan dedi. işte kaç kg alır dedi. bende 25 filan normali ama daha fazla alınabiliyo ikizlerde dedim. bu da işte karnı bundan da mı büyük olcak gibi takıldı bana. o sırada midem bulanıyodu lavobaya koşturdum sonra yanıma geldi iyiyim dedim ama moralim bozuldu. gittim yatak odasına bi güzel zırladım geldi yanıma anlamadı ne olduğunu doğal olarak benim tosunuma ne olmuş diyo hormonların mı şahlandı diyo didim ki hormonlarımı salarım üstüme bi daha çocuk mocuk istemezsin

ay işte sonra konuştuk, saçmalama işte ben sana takılmayı seviyorumlar bilmem neler, hem hepsi bebişimiz içinler filan sonra bi de gıdıkladı yiyosa hala ağla

doktorun tartısında tatılcam bakalım kaç olmuşum evdekine göre 11 kg almışım umarım doktorda fazla değildir. bi de hep aç giderdim bugün tok gitcem Allahım şuan bi kuzuyu bile yiyebilirim

Allah çektiğin sıkıntıları kimseye yaşatmasın canım, ne güzel bebeğin şanslı güçlü bi annesi var

Aynı gün bebişlerimizi göreceğiz demekki.
Benim eşimde kumpirlik patatesim diyor bende sinir oluyorum ya

kumpir yemeye gitcem bugün aklımda olcaksın canım

maşallah bebişine iyi haberlerle geldiğine sevindim. Doktorunda benimki gibi pek şekermiş.

Ne çok şey yaşamışsın ama Allah sabrını da vermiş sana ve hepsi de geçmiş. Dediğin gibi hangi yolla olursa olsun doğumda yaşadıklarımız da geçecek
şükürler olsun canım, inşallah... hadi afiyet olsun size
kızına maşallah sedacım, demek mahcup mahcup yüzünü kapatıyo bebegin sağlıgı yerindeymiş, çok sevindim.

hoşgeldin canım. maaşallah kızına. sevindim herşey yolundaaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…