2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

her keze hayirli geceler dicem ama kimsecikler yok neyse belki benim gibi sonradan uyuyamayipta kalkanlar icin diyim bu aksam cok kotuyum ya aslinda cokta yemedim ama tarif edemicegim bir tuaflik var icimde uyuyamiorum migdem bir garip karnim sert ne bilim iste allah yardimcimiz olsuninsllh yakinda gecicek hepsi az kaldi
bu arada asudem canim gecmis olsun rabbim hayirlisini nasip etsin herkezinde dedigi gibi bundan sonrada dogsada bisi olmaz allahin izniyle icini ferah tut canim
diamon07 sanada hayirli yolculuklar canim aeo bebislerinle beraber saglikla gidip gelirsin isnllh
katrecim diamond07 soru sormusun ama o olmadigi icin ben diyim arkadasin esi yurt disinda gorev yaptigi icin oda ailesinin yanina dogum icin gidicekti yanilmiosam oyle olmasi gerekiodu ama yanlis hatirliosam zaten nete girdigin duzeltir benim bildigim oyleydi neyse simdilik kimcecikler yok sanirim insllhda olmaz rahat rahat uyursunuz hepiniz ben sizin yerinize nobet tutarim

bu arada sitenin saatine yine bisiler olmus 22:37 gosterio halbuki burda suan 00:15 ama turkiyeye bir saat onde bize gore neyse can SIKINTISINA NELER YAZIORUMMM yahuu

uyumadan bakayım demiştim iyi geceler canım :)

benimde midem bulandı bu gece çıkardım hatta aylar sonra kendimi garip hissettim ilk üç ay geldi aklıma.

soruma cevap vermişsin sağol canım :) o zaman sağlıkla gidip döner inş..
yarın kızçemi görmeye gitcem kocaman olmuştur inşşş

herkese iyi geceler mıncırdım

gecmis olsun canim benim oyle yaa sanki ilk aylarima dondum bende cok kotuyum bu aralar neyse canim sana tatli ruyalar insllh hayirlsi saglikli haberler alirsin kizcenden aeo

bu arada gerci okuyan olurmu olmazmi bilemem ama sabahki konu normal mi sezaryanmi konusu olmus arkadaslar ben avusturya da yasiorum ve burda kesinlikle sezaryani en son isler kotuye giderse uyguluorlar kesinlikle dogum dogal bir olaydir bunu mudale olmaz diolar dogali dogal olarak yasanmali denilio sabah bir suru seyler yazilmis dogrudur kesinlikle karsi ciktigim felan yok yanlis anlasilmasin olmustur boyle seyler ama sezaryandada cok sey oluo allah korusun heosinin kendine gore riskleri var hatta benim kuyruk sokumumda zedelenme var dogumdan sonra 3 ay oturamiom dr lerime diorum cok kotu oluom die onlarin bana dedigi ssezaryandada 3 ay rahat edemiceksin onun icin normal dogur vicudun temizlensin yenilensin en iyisi hic olmazsa artilari fazla diolar ve attirip kesiolar eger norlam dogum bu kadar kotu bisi olsa ve teknoloji bu kadar ilerlemisken bunu avrupadaki drler idosa eminimki dogruluk payi cok yuksektir burda istege gore sezaryan olma lukssu yok
luks diorum kimse yanlis anlamasin cunku gecen gun sancilarim tuttu gecenin 4 de dayanamiodum ve oglumda cektiklerim geldi aklima insllh sezaryana alirlar tekrar ayni sancilari cekmem dedim ama nafile yine normal dogum yaptiracakalr tabiki bir terslik cikmazsa cunku dogumu zaman birakiolar her dogum kendi yolunu cizio
bu arada kimseyi kirmak istemedim sadece denilenleri yazdim bu arada kimse korkmasin zaten rabbim neyi nasip ettiyse o olucak herkez icin hayirlisi allah yar ve yardimciniz olsun cumlemizin

ehende birini daha gelmis kar_topu sendemi nobete kalanlardansin canim birde ziyaretci var

neyse kar _topu cevap yazmio ya gecmisi okuoyosun yada yazmak istemion neyse onemli deil

bu arada aklima gelmsiken VUSLAT cok gecmis olsun canim rabbim bundan sonra sana evlat acisi yasatmasin yazdiklarini okudum ve yaslarim sel oldu resmen aglamaktan migdeme kiramplar girdi cok kotu oldum ve gittim oglumu koklayip optum rabbime sukrettim yanimda die sabah yaramazlik yapti die kizmistim ve senin yazdilarina karsilik oglumun yaramazliklarina karsi veridgim tepkilerinin ne kadar anlamsiz oldugunu anladim ve daha cok aglamaya basladim dua ettim rabbime onun ve karnimdaki kizimin yoklugunu bana yasatama die. insllh bebegini sag saglim kucagina verir rabbim ve uzun yillar omrunuzun sonuna kadarda sizi birbirinizden ayirmaz , bebegin ve senin yuzunu omrunuzun sonuna kadar guldursun bundan sonra hic aglatmasin rabbim sizi

bende de oldu cnm hamileliğimden önce kronik bağırsak rahatsızlığım vardı hamilelikte düzeldi ama neden hemeroid oldu bilmiyorum

bende de vardı önceden bağırsak rahatsızlığı ama hamilelikte düzene girdi benimki de..dikkat ettim çünkü.ayrıca hamileliğimin ilk haftalarında hemoroitden operason oldum.aldırdım yani hemoroitleri.ama bu sıra yine çıktı ya birden hemde..:96:nolduğunu anlamadım..yarın doktora gidicem bi daha konuşurum artık..ama doktora demiştim daha önce doğumda çok zorlar seni demişti nolucak bilmem

bende kesinlikle katılıyorum söylediklerine..en normal olan tabiki normal doğum..bütün ülkelerde bu yapılıyo ve destekleniyor ama bizim ülkemizde malesef sezeryan yanlısı herkes..ne kadar meraklılar kesip biçmeye,bıçak altına yatmaya anlamıyorum..neyse herkesin kendi tercihi artık..

kızlar gece bende uyuyamayanlardanım birazı bacaklarımın ağrısından birazıda korkudan. gün içinde bişey yok ama gece oldumu başımı yastıga koyar koymaz doğum canlanıyor gözümde allahım uyu bakalım uyuyabilirsen ondan sonra offff çok heyecanlıyım doktorun verdiği tarihte doğum olursa 24 gün kaldı

slm kızlar gunaydın umarım bol gunesli
bir gun gecirirsiniz bugun bende derin
temizlik var annem kaynanam ve kadın
evi kırklayacaklar

ben kimsenin bıçak altına yatmaya meraklı olduğunu sanmıyorum, bu şekilde bir cümle kurman da hoş olmamış.

herkese günaydınlaaar

sevilcim nasıl da azaltmıssın günü, hadi hayırlısı olsun hepimiz için:)

pelinim yaaa ne kadar şanslısın, kolay gelsin sizinkilere, darısı da benim basıma olsun

diomand yola cıkacak sanırım bugün, güle güle gitsin, allah yardımcısı olsun daha antalyada doktorunu ayarlayacaktı o...

ben gece 12de yattım, şimdi leylayım, sivasta da hava pek bi kapalı, acayip mutlu oldum, çünkü sıcaga hiç gelemiyorum bu aralar, bir 10 gün daha böyle serin devam etse değmeyin keyfime

aaah canım gunaydın bende aynı senin gibi
artık gece uykusu bitti ne yapalım az
kaldı canım sağlıkları yerinde olsun doğum
korkusu benide sardı ya ne yapacagım
bilmiyorum kararda veremedim normaldan
kayıyor gibiyim

ay canım valla suan benim için buyuk bi nimet
izne de cıkıcam cuma gunu mis gibi eve bana
bi bebişin esyalarını yıkayıp yerleştirme keyfi
kalacak calışıyorum die kıyamıyorlar bana
bi de tabii erkek bebek olmasının avantajı bizim
tarafdan 34 sene sonra ilk defa erkek gelecek
hep kızdı eşimde ailede tek erkek ve benim
bebiş erkek

yaaa laddy nerelerde ya en son
dr.a gidecekti hala haber yok
inş.ciddi bi sey yoktur face de
goren eden var mı:44:

:))::)) gunaydınn kızlarrr
dogum yaklastıkca herkesss sezeryana kayıyr yaaaaaaaa:):)

Herkese Günaydın
Benim Kızım 2 gündür çok hareketli yaa kollar tekmeler karnımdan fırlıycak gibi
Sizler nasılsınız? Uykusuz geçirilmiş geceler? Ben maşallah diyeyim bu akşamda rahat uyudum

Pelincim Layydi Facede yok

Sevil01 benimde gündüz hiçbir sorunum yok. Resmen at koşturuyorum gün boyu ama akşam olunca bacak ağrıları sırt ağrıları ve ara ara gelen kasılma ve sancılar bana döne döne sabah ettiriyor. Benim doğum 1 temmuz du ama doktor gelişimi iyi ve erken döllenme o yüzden erken gelebilir dediğinden senin gibi 23 günüm kaldı. Zaman azaldıkça bizdeki problemler artıyor.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

gunaydın canım maşallah allah hareketlerini
eksik etmesin kızzz dilini ısır
aman ii uyuduysan süpeer bende 2-3 kere
kalktım gecen geceye gore iyiydi

ya nerde bu kız dogurmasın sancı var
diyordu:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…