Günaydın kızlar nasılsınız...inşallah herşey yolundadır...bebişleriniz iyidir....
Fatma arkadaşımıza sabır diliyorum....
Kızlar cumartesi kontrolüm vardı...gittik ultrasona koydu doktorum herşey yolunda dedi...nst ye gönderdi...ordada bir problem çıkmadı.....
Eşimle eve geldim lavobaya gittim çamaşırımda kahve rengi leke hafifte kan...allahım bu nedir...ne yapacağımı şaşırdım...eşimide korkutmak istemiyorum....en sonunda söyledim....tekrar hastaneye gittik...tekrar aynı işlemleri yaptılar...sancı çıkmadı....
Doktora sordum neden oldu diye ya kendini çok yormuştursun yada nişan dediğimiz şey olabilir dedi...aldı beni bir korku...bir arkadaştada öyle olmuştu 2 hafta sonra doğum yapmıştı...aklıma o geldi nasıl korktum anlatamam....
Ondan sonrada leke filan olmadı..eski halimizdeyiz...ama içimde bir korku duruyor...bebeğim o gün 2 400 gr olmuştu....yanlız baş yukarıda popo aşağıda dedi...ama doğum zamanına kadar değişirmiş...
Arkadaşlar böyle birşey duydunuzmu ne olur bana yardımcı olun...bebeğim dursun vaktini beklesin..büyüsün....ne olur dualarınızı eksik etmeyin...rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
bugün benim doğum günümmm
Günaydın kızlar nasılsınız...inşallah herşey yolundadır...bebişleriniz iyidir....
Kızlar cumartesi kontrolüm vardı...gittik ultrasona koydu doktorum herşey yolunda dedi...nst ye gönderdi...ordada bir problem çıkmadı.....
Eşimle eve geldim lavobaya gittim çamaşırımda kahve rengi leke hafifte kan...allahım bu nedir...ne yapacağımı şaşırdım...eşimide korkutmak istemiyorum....en sonunda söyledim....tekrar hastaneye gittik...tekrar aynı işlemleri yaptılar...sancı çıkmadı....
Doktora sordum neden oldu diye ya kendini çok yormuştursun yada nişan dediğimiz şey olabilir dedi...aldı beni bir korku...bir arkadaştada öyle olmuştu 2 hafta sonra doğum yapmıştı...aklıma o geldi nasıl korktum anlatamam....
Ondan sonrada leke filan olmadı..eski halimizdeyiz...ama içimde bir korku duruyor...bebeğim o gün 2 400 gr olmuştu....yanlız baş yukarıda popo aşağıda dedi...ama doğum zamanına kadar değişirmiş...
Arkadaşlar böyle birşey duydunuzmu ne olur bana yardımcı olun...bebeğim dursun vaktini beklesin..büyüsün....ne olur dualarınızı eksik etmeyin...rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
günaydın kızlar nasılsınız...inşallah herşey yolundadır...bebişleriniz iyidir....
Doğum Günün Kutlu Olsun Fıstık
Nice Güzel Yıllar geçir sevdiklerinle , oğluşunla .....
TUYA arkadaşım doğum günün kutlu olsun tüm sevdiklerinle beraber nice güzel günler yaşayasın....
arkadaşım teşekürler...korkmamak elde değil..iyi düşünmeye çalışıyorum...iyi olsun herşey...
soğum günün kutlu olsun mutlu ol bebişinle inşallah. bi de bakmışsın aynı burç olursunuz
mutlu yillar bebegim tüm güzellikler seninle olsun iyiki dogdun iyiki varsin, Dogum günün kutlu olsunnnn
kızlar lütfen cevaplarınızı bekliyorum..beni yanlız bırakmayın..bebeğimede çok dua edin...hayırlısıyla sağlıkla vaktinde dünyaya gelsin...hepimizin bebekleri....
Herkese günaydin..... normalde 12 e kadar uyuyan ben saaat 7 de uyandim birtürlü uyku tutmadi düsün düsün derken uykumuda kacirdim .....
canim ilac felan vermediler, dün gece 174/110 cikti ve 10 dakika sonra yine ölctüm düsme yok ayni duruyor ayaklarimi yukari kaldirip uzandim sona birdaha ölctüm 169/101 yine yüksek esim kalk bu böyle olmaz hastaneye gidelim dedi... bende gideriz simdi orda düser bosu bosuna hastaneye gitmis oluruz dedim... ve aynen dedigim gibide oldu 120/80 süper bi tansiyon cikti, doktorumda belki evdeki cihazimin dogru ölcmedigini söyledi ama sonucta hep ypksek göstermiyor dedim 120/80 gösterdigi hatta bazen daha düsük gösterdiginide söyledim, birdahaki sefere getirin burada karsilastirma yapalim dedi... birde günde 3 kez ayni saatlerde ölcüp tabloya yaz dedi eger yüksek cikarsa 45 dakika sonra bidaha ölc düsme yoksa ayniysa yada daha yukariysa hastaneye gel dedi.... bende dedim sinr ne olmali 160/100 den yukarisi olursa dedi..... cok ilginc degilmi sinira bak......
aslinda bende preeklampsi süphesi oldugu icin birhafta yattim hastanede, yine acaba oldumu diye düsündügüm icin gittim hastaneye ama idrarda birsey cikmadi tansiyonumda normaldi... sisen ellerim ayklarimda oraya gidene kadr indi :)))) velhasil herseyim normaldi tansiyon ölcümlerinide doktorun söyledigine göre takip edicem artik.....
ben kocamı hiç uyandırmadım geceleri hamileliğim boyunca. ilk zamanlar mide bulantılarımdan kalktığımda uyanıyordu. benim de normalde 21 inde 37 hafta oluyor ama ben bir hafta erken çıkıyorum. zaten doğum 10 gün önce olacak, evimde vakit geçireyim. hastane çantam hazır değil. bebişimin kıyafetleri yıkanacak ütülenecek. epey işim var eksiklerini yeni tamamladığım için kaldı şimdiye kadar. hayırlısı bakalım.
yok ya o zaman erken olur. yengeç olsun bana bağlı olsun:) ikizler yaramaz olur
günaydın kızlar ve bebişler
TUYA doğum günün kutlu olsun allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin
cuma gunu kontrolumuz vardı 2300 civarı bebişim biraz zayıf gidiyo bakalım hala doğum yöntemimiz belli değil tabi 10 gune bir gel dedi nst yapıldı bi,şi çıkmadı sanırım bana bişi demedi sayılı gunler cabuk geciyo bakalım ne zaman gelmek isticek kelebeğim
canını çok sıkmışsın bence canım benim ya. Olur böyle şeyler. Nette de normal olduğu yazıyor bi araştır bak. Benim akıntılarım da bazen koyu renk oluyor. Canını sıkma. Hem bundan sonra bekleyecez artık. Inşallah son ana kadar dururlar ama durmazlarsa da çok sorun değil şükür bu saate getirdik çünkü. Allah sağlık sıhhat versin ikinize de: Telaş yapma. Bebişin de etkileniyo üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?