2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yorma canım kendini , hem sancı felanda çıkmamış
İçini ferah tut...

ben kocamı hiç uyandırmadım geceleri hamileliğim boyunca. ilk zamanlar mide bulantılarımdan kalktığımda uyanıyordu. benim de normalde 21 inde 37 hafta oluyor ama ben bir hafta erken çıkıyorum. zaten doğum 10 gün önce olacak, evimde vakit geçireyim. hastane çantam hazır değil. bebişimin kıyafetleri yıkanacak ütülenecek. epey işim var eksiklerini yeni tamamladığım için kaldı şimdiye kadar. hayırlısı bakalım.

TUYA arkadaşım doğum günün kutlu olsun tüm sevdiklerinle beraber nice güzel günler yaşayasın....

arkadaşım teşekürler...korkmamak elde değil..iyi düşünmeye çalışıyorum...iyi olsun herşey...

canim gecmis olsun, ben nisanla ilgili olarak birtek sunu duydum eger sümüksüm bir siviyla birlikte geliyorsa kahverengi yada kan o zaman o nisanmis.... seninki öyle degilse korkma ama yinede tedbiri elden birakmamak adina dikkatli ol derim....... tekradan gecmis olsun

kızlar lütfen cevaplarınızı bekliyorum..beni yanlız bırakmayın..bebeğimede çok dua edin...hayırlısıyla sağlıkla vaktinde dünyaya gelsin...hepimizin bebekleri....

Doğum Günün Kutlu Olsun Fıstık
Nice Güzel Yıllar geçir sevdiklerinle , oğluşunla .....

tşk ederim canlarım. inş çocuklarımızla huzurlu sağlıklı yıllar geçiririz.

kızlar lütfen cevaplarınızı bekliyorum..beni yanlız bırakmayın..bebeğimede çok dua edin...hayırlısıyla sağlıkla vaktinde dünyaya gelsin...hepimizin bebekleri....

canını çok sıkmışsın bence canım benim ya. olur böyle şeyler. nette de normal olduğu yazıyor bi araştır bak. benim akıntılarım da bazen koyu renk oluyor. canını sıkma. hem bundan sonra bekleyecez artık. inşallah son ana kadar dururlar ama durmazlarsa da çok sorun değil şükür bu saate getirdik çünkü. Allah sağlık sıhhat versin ikinize de: telaş yapma. bebişin de etkileniyo üzülme

Geçmiş Olsun canım
:) herşeyin hastanede düşmesi çok ilginç

benim işte o işleri haftasonuna sıkıştırıp hepsini bitirmeye çalışmam bu halime sebep oldu ya...
en yakın zamanda çık sende fıstık ilerleyince hiç yapılmaz hele bu sıcaklarda

günaydın kızlar ve bebişler
TUYA doğum günün kutlu olsun allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin
cuma gunu kontrolumuz vardı 2300 civarı bebişim biraz zayıf gidiyo bakalım hala doğum yöntemimiz belli değil tabi 10 gune bir gel dedi nst yapıldı bi,şi çıkmadı sanırım bana bişi demedi sayılı gunler cabuk geciyo bakalım ne zaman gelmek isticek kelebeğim

Maşallah canım bebişine
Zayıf değil bence bebişin , hem kilo sağlıklı olmasıyla alakalıda değil
Bizimde doğum yöntemi belli değil doktorum hiç birşey demiyor bende sormuyorum , umarım sağlıkla alırız kucağımıza

inşallah dediğiniz gibi normal birşeymiştir..evet..bebeğimi üzmek istemiyorum...artık rabbime sığınmaktan dua etmekten başka birşey yok...artık dinlenip bebeğimi yormayacağım....iyiki sizler varsınız...

Cumartesi akşamı face yazdım ama buraya yazmayı akıl edemedim
Cumartesi Günü benimde kontrolum vardı 34+2 de kızım 46 cm 2500 gr olmuş
Yan gel osman bir dönüm bostan havasında takılıyo hiç doğum pozisyonu alası yok gibi duruyo
Bu sefer doktorumuz doğum 10 temmuz olabillir dedi, ne kadar çok durursa o kadar iyi dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…