2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

tşk ederim canım

benimki de yengeç olacak kaynanam çıldırıyo hiç istemiyo çok duygusal oluyorlar herşeye ağlıyorlar diye

valla ben memnunum yengeç erkeği ii oluomuş

herkese günaydınlar..
TUYA doğum günün kutlu olsun canım..sende ikizler burcusun o zaman.benimde 4 hazirandı doğum günüm.

maaşallah canım bebeğine. benim kontrolümde yarın. zor sabrediyorum,inşallah büyümüştür bebeğim güzel haberlerle dönerim inşallah.

inşallah canım , bizlerede haber verirsin...

evet cnm ikizlerim. senin de geçmiş d gününkutlu olsunn

arkadaşlar yarı ortopedik yatak alanınız var mı. nerelerden ne kadara aldınız. çocuğumun herşeyi var yatağı yok

günaydın iri fıstıklar

tuyacığım doğum günün kutlu olsun tatlım...

gülaycığım maşallah prensesine kocaman olmuş bizim daha çok var ayın 20 sinde kontrolümüz

pelinnn
canım çok geçmiş olsun az kaldı sıkıcaz mecbur dişimizi...

sanada günaydın canım.

günaydın canım
iri hemde ne iri , bu ayaklar taşımıyor artık bu iriliği
kaç haftada bir senin kontroller :44:
32 den sonra 2 haftaya inmesi lazım

günaydın canım
iri hemde ne iri , bu ayaklar taşımıyor artık bu iriliği
kaç haftada bir senin kontroller :44:
32 den sonra 2 haftaya inmesi lazım

canım bu ayın 20 sinde yani 2 hafta sonra, benim 34. hafta felan olucak herhalde ondan sonra 2 haftada bir gidicem...ayy zaten zaman yaklaştıkça doktora gitmek bile sempatik gelmiyor hiç çünkü iş ciddiye bindikçe sorular cevaplar bunaltıyoooo

günaydıınn kızlaaarr !!

nice mutlu yıllara canımmm yengeç burcu erkek için ideal bencede birazcık sulugöz romantk olucaklar ama napalımmm:92:

günaydın canımm...benim eşim ve yeğenim yengeç ikiside acayip anneci... yani erkek anneleri için en güzel burç olsa gerek yengeç

herkese gunaydın kızlaaaar p.tesi sendromu
yaşamamak ne guzel bi duyguymus
kahvaltı ediyorum buyrun gelin

gunaydın canım benim valla
dun oğlum acıdı bana uyumusum
nasıl ii geldi bu gece uyku yok
bi gece ii bi gece kotu geciyor
gerci gece sancı başladı dedim
yine uyku yok ama cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…