günaydın kızlar ve bebişler
TUYA doğum günün kutlu olsun allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin
cuma gunu kontrolumuz vardı 2300 civarı bebişim biraz zayıf gidiyo bakalım hala doğum yöntemimiz belli değil tabi 10 gune bir gel dedi nst yapıldı bi,şi çıkmadı sanırım bana bişi demedi sayılı gunler cabuk geciyo bakalım ne zaman gelmek isticek kelebeğim
benimki de yengeç olacak kaynanam çıldırıyohiç istemiyo çok duygusal oluyorlar herşeye ağlıyorlar diye
Cumartesi akşamı face yazdım ama buraya yazmayı akıl edemedim
Cumartesi Günü benimde kontrolum vardı 34+2 de kızım 46 cm 2500 gr olmuş
Yan gel osman bir dönüm bostan havasında takılıyo hiç doğum pozisyonu alası yok gibi duruyo
Bu sefer doktorumuz doğum 10 temmuz olabillir dedi, ne kadar çok durursa o kadar iyi dedi
herkese günaydınlar..
TUYA doğum günün kutlu olsun canım..sende ikizler burcusun o zaman.benimde 4 hazirandı doğum günüm.
maaşallah canım bebeğine. benim kontrolümde yarın. zor sabrediyorum,inşallah büyümüştür bebeğim güzel haberlerle dönerim inşallah.
herkese günaydınlar..
TUYA doğum günün kutlu olsun canım..sende ikizler burcusun o zaman.benimde 4 hazirandı doğum günüm.
maaşallah canım bebeğine. benim kontrolümde yarın. zor sabrediyorum,inşallah büyümüştür bebeğim güzel haberlerle dönerim inşallah.
inşallah canım , bizlerede haber verirsin...
evet cnm ikizlerim. senin de geçmiş d gününkutlu olsunn
arkadaşlar yarı ortopedik yatak alanınız var mı. nerelerden ne kadara aldınız. çocuğumun herşeyi var yatağı yok
günaydın iri fıstıklar
tuyacığım doğum günün kutlu olsun tatlım...
gülaycığım maşallah prensesine kocaman olmuş bizim daha çok var ayın 20 sinde kontrolümüz
pelinnn canım çok geçmiş olsun az kaldı sıkıcaz mecbur dişimizi...
günaydın iri fıstıklar
gülaycığım maşallah prensesine kocaman olmuş bizim daha çok var ayın 20 sinde kontrolümüz
günaydın canım
iri hemde ne iri , bu ayaklar taşımıyor artık bu iriliği
kaç haftada bir senin kontroller :44:
32 den sonra 2 haftaya inmesi lazım
tşk ederim canım
valla ben memnunum yengeç erkeği ii oluomuş
günaydıınn kızlaaarr !!
nice mutlu yıllara canımmmyengeç burcu erkek için ideal bencede birazcık sulugöz romantk olucaklar ama napalımmm:92:
herkese gunaydın kızlaaaar p.tesi sendromu
yaşamamak ne guzel bi duyguymus
kahvaltı ediyorum buyrun gelin
günaydın iri fıstıklar
hoşgeldin tatlım... salına salına ye yavaş yavaş sonra al eline kumandayı uzat ayaklarını... show tv izle.. bu saate izlenesi tek şey o sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?