2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

tamam canım benım oldu eklemişsin,kabul ettımm çok şukurr,oğluşuna da maaşallahh sımdı gruba nasıll eklıcemm kendımı:)

ben seni ekledim canim artik gruptasin saol canim darisiseninde basina insllh yavrunu kucagina sag saglim alirsin ben artik cikayim oglum cok acikti cok aglio mama istio

herkeze hayirli pazarlar kizlar bebislerinizi ve sizleri aeo ediorum benim cikmam lazim birazcik oglumu disari cikartiyim bunaldi evde tabiki bende

herkese iyi haftasonları kızlarr bugün evde yalnızım eşim nöbetçi nöbetlerini ay sonuna bırakmasın diye sıkıştırdık v artık doğumumun yaklaştığını iyice anladım:18: sabahtan beri oturamadım temizlik yaptım haftaya da halılar ve perdeler elden geçecek evi temizleteceğim annemlerde ay sonuna doğru gelecek inşallah, herşey yavaş yavaş düzene girip güzelleşecek:) zor başlayana hamileliğimle kıştan yaza da girdik Allaha şükür!
Aramıza yeni katılan arkadaşlar da hogeldilerrr
ay canım ne güzel ya
ben küstüm bütün komşularıma..
hamile ve ayağı sakat diye insan bi geçmiş olsuna gelir
bi tas çorba getirmez mi?

[/COLOR][/B]
cnm bende hamileliğimden sonra okadar uzaklaştım ki komşulardan çalışmama rağmen herşeye katılmaya çalışırdım ama ben yattığımda sağolsun pek kimse kapımı çalmadı karşı komşum da dahil

ayyy ne yorucu bi gündü.bütün gün alışveriş yaptım bebişime.gitti paracıklar :) ama olsun hepsi ihtiyaçtı şimdi almasam yine alacaktım.heralde eksiklerimizi tamamladım.iyice ağırlaşmadan alıyım dedim zaten sevmem alışveriş olayını havalarda ısınmadan hallettim neyseki.kozmetik ürünlerini bübchen aldım kızlar ne diyosunuz?aslında niveadan indirim çekim vardı ama neyse sonra kullanırım artık onu

Canim gelsem tanismayi cok isterdim ama benim icin Bodrum defteri sonsuza dek kapandi. Babama kanser teshisi tatile gittigimizde Bodrum devlet hastanesinde kondu. Bir daha gidesim goresim asla yok Ama sizlere keyfini doyasiya cikarmayi diliyorum

Canim biz 3 yilligina geldik 5 yila uzadi. 2 yilim daha var, o da uzamazsa. Sonra Istanbul'a geri donecegiz. Ben umraniye-cekmekoy'de yasiyorum normalde. Sana da yeni ulkede mutluluklar dilerim, ne guzel her aradigini bulursun, dil sorunu cekmezsin
Tatlim seni bulamadim, sonra evden cikmak zorunda kaldim. Mesaj atmama izin vermedi site her 10 dakikada 1 kurali yuzunden. Ama arkadaslar eklemis, hosgeldin Beni de ekleyiver kendine emi?

Amin canim. Kolestaz degildir umarim, normal dogum yapilmiyor cunku kolestazda.

Oooh helal olsun bebisine. Gule gule kullanin. Bubchen ben cok kullandim ben oglumda. Kokusuna bayilirim

Napalım canım, Allah yalnız bırakmasın..

Zor ama değişik bir hayat olmalı.. ben de en azından hayatımın bi döneminde yurtdışında yaşamayı isterdim..

canım ben şimdi gördüm mesajını. hala eklemedilerse özelden adını yaz bana ekleyeyim seni..

Kizlar Haziran annelerinden Hilmi-Fatma arkadasimizin bebegi vefat etmis. Soktayim cok kotu oldum yaa
Ayy böyle kötü haberleri okumak istemiyorum çok etkileniyorum..Haziran anneleri topicine girip okuyacak cesareti bile bulamıyorum şu an kendimde..
Tanımıyorum arkadaşı ama çok üzüldüm, dilim damağım kurudu..
Neden ölmüş, ne olmuş acaba?
Allah rahmet eylesin, Allah sabır versin..
Allah yardımcısı olsun, ne diyeceğimi bilemiyorum..

Son düzenleme:
Selam kızlar, nasılsınız iyisinizdir insallah. Ben cok sükür fena degilim de bu haziran bebeğine çok üzüldüm. Allah böyle acı yaşatmasın. Sizler nasılsınız

Kusura bakma canim, bos bulundum paylastim. Ama ben haziran annelerindeydim basta, baslarda cok yazismisligimiz olunca farkli hissettim iste.
Fatma bir sabah kalktiginda bebegin hareket etmedigini farketmis. Doktora gitmis acil sezaryene almislar. Bebek kordonunu yirtmis. Kanamis kordon oksijensiz kalmis. Yasatmaya calisiyorlardi son 1-2 gundur, olmamis. Allahim sabir versin, milyonda bir gorulen bir durum sanirim. Guzel Rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin bebeklerimizi insallah. Vallahi simdi gelse bebegim hayir demiyecegim, boyle beklemek ne zor.
Ama herkesin basina gelecek diye bir sey yok. Annem dedi ki bu durum ustune, bizim buyudugumuz sitede en az 200 kisi dogurdu, kimsenin basina en ufak bir sey gelmedi dedi. Malesef boyle seyler oluyor ama nadir oluyor. Allahim sabir versin ve yoldaki tum minikleri korusun.

Estağfirullah canım olur mu öyle şey..zaten face'de de paylaşmışlar..tabii ki paylaşıcaz..Ben sadece korkuyorum, çok etkilenip üzülüyorum böyle şeylere..Yani bi taraftan hem diğer topice girip okumak, haber almak istiyorum, hem de okumak istemiyorum..Bizi de ne bekliyo bilmiyoruz ki..Allah'ım bi daha hiç kimseye yaşatmasın böyle şeyler..dua edelim bol bol..Başka ne gelir elden..

Kizlar Haziran annelerinden Hilmi-Fatma arkadasimizin bebegi vefat etmis. Soktayim cok kotu oldum yaa

cnm benim yavvv cokk üzücüü allahh sabır versinnn coookkk etkileniyorummm bennn ....
ne diyeceğimi şaşırdımm.... bende yasadım bunları o yuzden ne desek bosss..allah sabır versinnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…