ayy hadi inşallah
saol canım hepimizinkini allah nazarlardan saklasın
inşallah döner yaa , ben normal istiyorum çünki...
benim annemde 25 hazirana çok hevesli kendi doğum günü diye 37+2 oluyorum o zaman bana çok erken geliyo...
ben iş ciddiye bindikçe kimseyle gitmek istemiyorum doktora
bu gidişle doğumada sessiz sedasız gidicem
sonra arayıp ben doğurdum derim
Günaydın canım
Yengeç kızıda iyi olur yaa
günaydın canım , afiyet olsun
Keyfine bak
serpil ne oluyo canım sana ?
serbulo guzidearzu pelcel+ zeynepx deniz_13 elanurkr mirabelle+ byd
Merhabalar kızlar, hepinize güzel haftalar :))) Umarım herkes iyidir. Biz iyiyiz. Annem geldi.
buarada ben de bu gidişimde yalnız gitmek istiorum doktora:18: yaa muayene olayı kasıcak zatii her gidişimde kocişle gidiodum daa ayy ne bilimm yaa:44:
Merhabalar kızlar, hepinize güzel haftalar :))) Umarım herkes iyidir. Biz iyiyiz. Annem geldi.
günaydın kızlar iyi haftalar herkese....
buarada ben de bu gidişimde yalnız gitmek istiorum doktora:18: yaa muayene olayı kasıcak zatii her gidişimde kocişle gidiodum daa ayy ne bilimm yaa:44:
ayyy dün kafama güneş geçti galiba çok normal değil bu hallerim offff çok sıkıldımmmm herşeyden herbişeydennn belkide ondan bacım deliliğe vuruyom işte
hadi gözün aydınn canımm bi benim anneemm gelmedi yaaaaa dourcam yakındaaa :84::84::84::84:
ben annemle gidicem eşime anlattım
ay ben buna gelmeyeyim o zaman dio
slm canım hoşgeldin nasılsın hayırlı olsun bu arada
senle karsılasamadım hiç dugunu atlattınız sıra sende
annen yardımcı olur sana şimdi supeeer
merhaba hoşgeldin..
selam canım hoşgeldin sanada güzel haftalar
günaydın kızlar iyi haftalar herkese....
ben biraz oğlumun odasınla ilgilenicem doncem size
Sağol canım :))))Gelir senin annen de bugün yarın canım :)))))
Pelincim, evet karşılaşamadık seninle. Valla ne yoğunluktu :)))) Şimdi de benim yoğunluğum başladı :)))) Artık bu saatten sonra urulma yok :))))
Çok sağol canım, hoşbuldum :))))
Teşekkür ederim serbulocum :)))))
Sana da günaydın canım :))))) Hoşgeldin
Kolay gelsin canımmm
dün akşam hiç uyumadım desem yeridir walla... bacak aralarım kopuyor ağrıda bir de kaburga ağrılarım başladı tekrar... bebek yan olduğu için başını ve dizini oynattıkça kaburgalarımı ittiriyor resmen etlerime baskı yaptığını hissettim ağlıcaktım öyle fena oldum sabah da haziran annelerindeki arkadaşın durumuna üzüldüm biraz kızlar benim aslında haftaya perşembe yani 16 haziranda kontrolüm vardı ama cumartesi günü gidicem sonuçta 37 nin sonu olacak cumartesi... dr a da sezeryan yap dicem karar verdim normal doğum istemiyorum... insallah gün verir artık da belirsizlikten kurtulurum tahminimce 21-222-23 haziran gibi dicek... walla dua ediyorum bebek dönmesin de mecburen sezeryan oliim diye...gerçi dönmüş olsa bile ısrar edicem walla başka yerde yaparım bak dr doğumu ona göre dicem sonuçta özel hastane hasta kaybetmek istemez dimi...
yok canım neden istemesin ki..sonuçta bebişi sen doğurucaksınsen ne istiyosan öle olur merak etme..kimse kimseyi zorlayamaz yani..e a kaldı o zaman canım hadi hayırlısııı
Zaten oyle olur hep. karninda bebek oynar bak dersin etraftakilere, oynamayi birakiverirlerHerkese günaydin..... normalde 12 e kadar uyuyan ben saaat 7 de uyandim birtürlü uyku tutmadi düsün düsün derken uykumuda kacirdim .....
canim ilac felan vermediler, dün gece 174/110 cikti ve 10 dakika sonra yine ölctüm düsme yok ayni duruyor ayaklarimi yukari kaldirip uzandim sona birdaha ölctüm 169/101 yine yüksek esim kalk bu böyle olmaz hastaneye gidelim dedi... bende gideriz simdi orda düser bosu bosuna hastaneye gitmis oluruz dedim... ve aynen dedigim gibide oldu 120/80 süper bi tansiyon cikti, doktorumda belki evdeki cihazimin dogru ölcmedigini söyledi ama sonucta hep ypksek göstermiyor dedim 120/80 gösterdigi hatta bazen daha düsük gösterdiginide söyledim, birdahaki sefere getirin burada karsilastirma yapalim dedi... birde günde 3 kez ayni saatlerde ölcüp tabloya yaz dedi eger yüksek cikarsa 45 dakika sonra bidaha ölc düsme yoksa ayniysa yada daha yukariysa hastaneye gel dedi.... bende dedim sinr ne olmali 160/100 den yukarisi olursa dedi..... cok ilginc degilmi sinira bak......
aslinda bende preeklampsi süphesi oldugu icin birhafta yattim hastanede, yine acaba oldumu diye düsündügüm icin gittim hastaneye ama idrarda birsey cikmadi tansiyonumda normaldi... sisen ellerim ayklarimda oraya gidene kadr indi :)))) velhasil herseyim normaldi tansiyon ölcümlerinide doktorun söyledigine göre takip edicem artik.....
Mutlu yillar canim, iyi ki dogdun!bugün benim doğum günümmm
Canim, benim 20 li haftalarda oldu aynisi. Bir daha tekrarlanmadi. Hic uzme kendini, gelmez erkenden bebisin.kızlar lütfen cevaplarınızı bekliyorum..beni yanlız bırakmayın..bebeğimede çok dua edin...hayırlısıyla sağlıkla vaktinde dünyaya gelsin...hepimizin bebekleri....
Canim elbette senin dedigin olur, sonucta onemli olan strese girmemek. Doktorunun israr edecegini sanmiyorum.evet canım bakalım kendi ne dicek benim tahminim o tarihler olursa 15 gün falan kalmış oluyor.. dr benim eski dr um bu hamileliğin başında başka dr a gidiyordum sonra değiştirdim 30. haftada buna döndüm tekrar kadın çok tatlı beni de tanıyor dış gebelik geçirdiğimde ameliyatımı yapmıştı... samimiyetimize güvenerek beni normal için teşvik etmeye çalışacaktır eminim bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?