2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayy hadi inşallah

buarada benim galiba erken olacak canım ya
gobegim asagı dustu gogusumle karnım arasına
4 parmak girmesi gerekiyormus benim3 parmak
girdi ve her aksam rahim agzıma sancı giriyor
yolda yururken de oluyor artık bakalım hayırlısı
37 e girdim bugun artık herhalde olsada bisey
olmaz die dusunuyorum:26:

saol canım hepimizinkini allah nazarlardan saklasın
inşallah döner yaa , ben normal istiyorum çünki...
benim annemde 25 hazirana çok hevesli kendi doğum günü diye 37+2 oluyorum o zaman bana çok erken geliyo...

canım erken 37+2 duruyorsa dursun tabi
sezeryan için genelde 38 den sonrası verirler
banada hep 24-25 haziranda dogumum olacak
gibi geliyor hep annene beni soylersin burda
olmusu var die

serbulo guzidearzu pelcel+ zeynepx deniz_13 elanurkr mirabelle+ byd
Merhabalar kızlar, hepinize güzel haftalar :))) Umarım herkes iyidir. Biz iyiyiz. Annem geldi.

buarada ben de bu gidişimde yalnız gitmek istiorum doktora:18: yaa muayene olayı kasıcak zatii her gidişimde kocişle gidiodum daa ayy ne bilimm yaa:44:

Merhabalar kızlar, hepinize güzel haftalar :))) Umarım herkes iyidir. Biz iyiyiz. Annem geldi.

hadi gözün aydınn canımm bi benim anneemm gelmedi yaaaaa dourcam yakındaaa :84::84::84::84:

buarada ben de bu gidişimde yalnız gitmek istiorum doktora:18: yaa muayene olayı kasıcak zatii her gidişimde kocişle gidiodum daa ayy ne bilimm yaa:44:

ben annemle gidicem eşime anlattım
ay ben buna gelmeyeyim o zaman dio

slm canım hoşgeldin nasılsın hayırlı olsun bu arada
senle karsılasamadım hiç dugunu atlattınız sıra sende
annen yardımcı olur sana şimdi supeeer

Merhaba canım , gözün aydın
Benimkide bir gelse :97:

çevremde herkes paniklemeye fırsat kovluyo gibi , bende sinirli insanım çekemem onların paniğini orda , ay birde vıdı vıdı dıdı dıdı kırmaktansa çağırmamak daha mantıklı

ayyy dün kafama güneş geçti galiba çok normal değil bu hallerim offff çok sıkıldımmmm herşeyden herbişeydennn belkide ondan bacım deliliğe vuruyom işte

soğuk bi duş al senin hallerin heç iyiye gitmiyo

hamilelikte sıkılmakta normalmiş bu arada...

hadi gözün aydınn canımm bi benim anneemm gelmedi yaaaaa dourcam yakındaaa :84::84::84::84:

Sağol canım :))))Gelir senin annen de bugün yarın canım :)))))

Pelincim, evet karşılaşamadık seninle. Valla ne yoğunluktu :)))) Şimdi de benim yoğunluğum başladı :)))) Artık bu saatten sonra urulma yok :))))

merhaba hoşgeldin..

Çok sağol canım, hoşbuldum :))))

selam canım hoşgeldin sanada güzel haftalar

Teşekkür ederim serbulocum :)))))

günaydın kızlar iyi haftalar herkese....

Sana da günaydın canım :))))) Hoşgeldin

ben biraz oğlumun odasınla ilgilenicem doncem size

Kolay gelsin canımmm

dün akşam hiç uyumadım desem yeridir walla... bacak aralarım kopuyor ağrıda bir de kaburga ağrılarım başladı tekrar... bebek yan olduğu için başını ve dizini oynattıkça kaburgalarımı ittiriyor resmen etlerime baskı yaptığını hissettim ağlıcaktım öyle fena oldum sabah da haziran annelerindeki arkadaşın durumuna üzüldüm biraz kızlar benim aslında haftaya perşembe yani 16 haziranda kontrolüm vardı ama cumartesi günü gidicem sonuçta 37 nin sonu olacak cumartesi... dr a da sezeryan yap dicem karar verdim normal doğum istemiyorum... insallah gün verir artık da belirsizlikten kurtulurum tahminimce 21-222-23 haziran gibi dicek... walla dua ediyorum bebek dönmesin de mecburen sezeryan oliim diye... gerçi dönmüş olsa bile ısrar edicem walla başka yerde yaparım bak dr doğumu ona göre dicem sonuçta özel hastane hasta kaybetmek istemez dimi...

gelcekk artık seçimlerden soraa işalaaa :44: ya sıkılıorum yalnız yalnız napiim..evde hamileliğin son zamanları geçmio malsef..bi de stres var tabii..insan gerilio ister istemezz

yok canım neden istemesin ki..sonuçta bebişi sen doğurucaksın sen ne istiyosan öle olur merak etme..kimse kimseyi zorlayamaz yani..e a kaldı o zaman canım hadi hayırlısııı

yok canım neden istemesin ki..sonuçta bebişi sen doğurucaksın sen ne istiyosan öle olur merak etme..kimse kimseyi zorlayamaz yani..e a kaldı o zaman canım hadi hayırlısııı

evet canım bakalım kendi ne dicek benim tahminim o tarihler olursa 15 gün falan kalmış oluyor.. dr benim eski dr um bu hamileliğin başında başka dr a gidiyordum sonra değiştirdim 30. haftada buna döndüm tekrar kadın çok tatlı beni de tanıyor dış gebelik geçirdiğimde ameliyatımı yapmıştı... samimiyetimize güvenerek beni normal için teşvik etmeye çalışacaktır eminim bundan

Zaten oyle olur hep. karninda bebek oynar bak dersin etraftakilere, oynamayi birakiverirler Belki de senin makine hakikaten sorunludur. Yok mu canim etrafta saglik ocagi? Cagiriversen bir ebeyi de uc kuruc sikistirsan eline?

bugün benim doğum günümmm
Mutlu yillar canim, iyi ki dogdun!

kızlar lütfen cevaplarınızı bekliyorum..beni yanlız bırakmayın..bebeğimede çok dua edin...hayırlısıyla sağlıkla vaktinde dünyaya gelsin...hepimizin bebekleri....
Canim, benim 20 li haftalarda oldu aynisi. Bir daha tekrarlanmadi. Hic uzme kendini, gelmez erkenden bebisin.

Canim elbette senin dedigin olur, sonucta onemli olan strese girmemek. Doktorunun israr edecegini sanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…