2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım keşke benim de öyle olsa yapabileceğime inansam zaten yaparım daha ne ısrar ediyolar

ben ikisini de dinlemiyorum,nasıl olmasını istiyorsam öyle olacak inşallah,sen de takma kafanı sezeryan gününü al ve şafağı saymaya başla hem zaten bence gerçekten istemeden normal doğum yapılmaz zor geçer.canını sıkma o meleği kucağımıza sağlıkla alalım da alttan veya üstten gelmesi pek faretmez

canım bende başından beri sezeryan diyorum ve kimseyi dinleyip fikir sormuyorum bu konuda... sen ne istiyorsan onu yap tatlım.. kimseyi takma bütün güzelliklerinide zorluklarınıda sen çekeceksin...

walla ben de eşim bir iki karışicak oldu lafı tıkadım ağzına simdi bişey demiyo annemler falan zaten hiç karışmadılar sağolsunlar... ama gel gör ki aile dışından o kadar çok karışan oluyor ki anam herkesin dicek bişeyi var... akıl vermeyi çok seviyoruz millet olarak bir bak bakalım karsındaki srnin aklına ihtiyaç duyuyormu dimi ama

pelinnnnn annaam öylemi oluyormus kizz, bu parmak hesabini hic duymamistim heee, göbek deliginden asagi kadar olan kismimi ölcüyosun ? karin derken ben cikaramadim :S
sen karar verdikten sonra niye kabul etmesinlerki.... bende tam tersi normal dogum olsun diye dua ediyorum belki bel fitigiimda gecer gider dogumla birlikte diye :))
Zaten oyle olur hep. karninda bebek oynar bak dersin etraftakilere, oynamayi birakiverirler Belki de senin makine hakikaten sorunludur. Yok mu canim etrafta saglik ocagi? Cagiriversen bir ebeyi de uc kuruc sikistirsan eline?
canim burada saglik ocagi felan yokkki.... ya misal simdi ölctüm tansiyonumu 114/69 cikti, yani bozuk olsa sürekli yüksek gösterir, tabi dün düsmeye baslamisti birde 45 dakika hastane yolunda olunca trafikten dolayi yolda düsmüste olabilir, belki bir iki sayi farkli gösteriorda olabilir... bakalim ben kendimi kötü hissedince giderim yine hastaneye ... simdilik tansiyon takibine devam
zaten 38 e girmişsin artık doğsa bile sorun olmaz insallah... sağ sağlim gelir bebeklerimiz insallah.... ben artık her hafta başında bu hafta kimler doğurcak bizim topikte diye düşünmeden edemiyorum...

zaten normal kadinlarin %75 i 38-40. hafta arasinda dogum yaparlarmis canim, yaa sen simdi 38 e girdiysen nasil temmuz annesi olucan :S 41. hafta bile hazirana denke geliyo güzelim :))

tabi canım... ya neticede 2 side zor bi olay.. ama artık normal doğumdada kesip biçiyolar yırtılmasın diye... onunda iyileşme süreci oluyo ötekininde... en güzeli dediğin gibi kararı artıları ve eksileriyle kendin vermen

asudem

memenin altından elini koy bakalım elin giriyor mu giriyorsa bebk inmeye baslamıs demektir yanı göbek deliğiyle alaksı yok

bizim ruhumuz temmuz annesi şekerim

merhaba kızlar,ben geldimmm:80:

bayağıdır yoktum..işten rapor alıp ayrıldım..internetede giremedim..özledim sizleri...geçmişi dönüp okumak zor olucak bayağı...inşallah hepiniz iyisinizdir..bebişlerinizde tabiiki..zaman daralıyor ve sıkıntılarım başladı iyice...sabahları midem bulanıyor gibi..çok huzursuzum bişeylerle uğraşmak istiyorum hep yerimde duramıyorum..acaba psikolojik mi...amaannn bilmiyorum işte..şu zor günleri bi atlatsak hayırlısıyla başka bişey istemiyorum...allah hepimizin yardımcısı olsunn

hoşgeldin tatlım... benim de canım sıkılıyor bildiğin gibi değil tüm gün kendimi yemeğe veriyor zaman azaldıkça hiç geçmiyormuş zaman... tamamen psikolojik bence hayırlısıyla bir doğursaydık...

tuğçecim hoşbulduk cnm...bu arada balıkesirdeyim ben,annemleri ziyarete geldim...sen nasılsın iyisindir inşallah..valla dediğin gibi psikolojik galiba arkadaşım ya..öyle huzursuzum ki anlatamam sana...ne yapsam neyle uğrşasam diye düşünüyorum hep..burda bile duramıyorum sürekli iş arıyorum kendime..ah bi kurtulsakk

öylemi hoşgeldinnnnnnnnnn........ ne güzel yaa bol bol hasret giderirsiniz artık anneciğinle...

kızlar ya ben yarından sora kontrole gitcem. çatı filan die şeyime bakcak mı kii? ona göre ağdaya gitcem. şu an çok berbatımm

öylemi hoşgeldinnnnnnnnnn........ ne güzel yaa bol bol hasret giderirsiniz artık anneciğinle...

öyle canımm ah bi de rahat olsamm,sıkıntılarım olmasa keyifli vakit geçiricem ama..dün yaylada ya gittik dolaştık..çok yürümek iyi gelmyor artık..karnım öyle bir geriliyorki anlatamamm...büyüdüğü için galiba...annemlerin evi yayladaya yakın hemen karşıya geçiyoruz..burası sıcak bu arada valla..:96:

öyle canımm ah bi de rahat olsamm,sıkıntılarım olmasa keyifli vakit geçiricem ama..dün yaylada ya gittik dolaştık..çok yürümek iyi gelmyor artık..karnım öyle bir geriliyorki anlatamamm...büyüdüğü için galiba...annemlerin evi yayladaya yakın hemen karşıya geçiyoruz..burası sıcak bu arada valla..:96:

halam diyo ki bize çatıya bakma gibi eziyetler etmezlerdi sancılarımız başlar giderdik o zaman bakarlardı diyor,ben de doktoruma son ana kadar bakma zaten normal istiyorum dicem

kızlar ya ben yarından sora kontrole gitcem. çatı filan die şeyime bakcak mı kii? ona göre ağdaya gitcem. şu an çok berbatımm

38.haftadan sonra bakılıyor diye biliyorum cnm..ama bence sen yinede önlemini al istersen..ben sürekli temiz tutmaya çalışıyorum..nolur nolmaz diye..hemen az bişey çıkınca rahatsız oluyorum..ihmal etme bence..

anaaa yakınmışız kıss senle p. alanında oturuyom bende walla yayladada patır patır gezen ben bir katını zor dolaşıyom artık zaten en alt katı dolaşıyom sadece.. bebek mağazalarını

canım daha bakmaz bence 37-38 haftalarda bakıyo... ama artık hep temiz tutmakta yarar var ne olur ne olmaz doğum da olabilir sonuçta....

kızlar dün adidastan bi spor çantası aldım 65 ye bebek çantası olarak kullanıcam sizce çantayı yıkamam gerekirmi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…