canım keşke benim de öyle olsa yapabileceğime inansam zaten yaparım daha ne ısrar ediyolar
canım bende başından beri sezeryan diyorum ve kimseyi dinleyip fikir sormuyorum bu konuda... sen ne istiyorsan onu yap tatlım.. kimseyi takma bütün güzelliklerinide zorluklarınıda sen çekeceksin...
pelinnnnn annaam öylemi oluyormus kizz, bu parmak hesabini hic duymamistim heee, göbek deliginden asagi kadar olan kismimi ölcüyosun ? karin derken ben cikaramadim :Sbuarada benim galiba erken olacak canım ya
gobegim asagı dustu gogusumle karnım arasına
4 parmak girmesi gerekiyormus benim3 parmak
girdi ve her aksam rahim agzıma sancı giriyor
yolda yururken de oluyor artık bakalım hayırlısı
37 e girdim bugun artık herhalde olsada bisey
olmaz die dusunuyorum:26:
sen karar verdikten sonra niye kabul etmesinlerki.... bende tam tersi normal dogum olsun diye dua ediyorum belki bel fitigiimda gecer gider dogumla birlikte diye :))dün akşam hiç uyumadım desem yeridir walla... bacak aralarım kopuyor ağrıda bir de kaburga ağrılarım başladı tekrar... bebek yan olduğu için başını ve dizini oynattıkça kaburgalarımı ittiriyor resmen etlerime baskı yaptığını hissettim ağlıcaktım öyle fena oldum sabah da haziran annelerindeki arkadaşın durumuna üzüldüm biraz kızlar benim aslında haftaya perşembe yani 16 haziranda kontrolüm vardı ama cumartesi günü gidicem sonuçta 37 nin sonu olacak cumartesi... dr a da sezeryan yap dicem karar verdim normal doğum istemiyorum... insallah gün verir artık da belirsizlikten kurtulurum tahminimce 21-222-23 haziran gibi dicek... walla dua ediyorum bebek dönmesin de mecburen sezeryan oliim diye...gerçi dönmüş olsa bile ısrar edicem walla başka yerde yaparım bak dr doğumu ona göre dicem sonuçta özel hastane hasta kaybetmek istemez dimi...
canim burada saglik ocagi felan yokkki.... ya misal simdi ölctüm tansiyonumu 114/69 cikti, yani bozuk olsa sürekli yüksek gösterir, tabi dün düsmeye baslamisti birde 45 dakika hastane yolunda olunca trafikten dolayi yolda düsmüste olabilir, belki bir iki sayi farkli gösteriorda olabilir... bakalim ben kendimi kötü hissedince giderim yine hastaneye ... simdilik tansiyon takibine devamZaten oyle olur hep. karninda bebek oynar bak dersin etraftakilere, oynamayi birakiverirlerBelki de senin makine hakikaten sorunludur. Yok mu canim etrafta saglik ocagi? Cagiriversen bir ebeyi de uc kuruc sikistirsan eline?
zaten 38 e girmişsin artık doğsa bile sorun olmaz insallah... sağ sağlim gelir bebeklerimiz insallah.... ben artık her hafta başında bu hafta kimler doğurcak bizim topikte diye düşünmeden edemiyorum...
walla ben de eşim bir iki karışicak oldu lafı tıkadım ağzına simdi bişey demiyo annemler falan zaten hiç karışmadılar sağolsunlar... ama gel gör ki aile dışından o kadar çok karışan oluyor ki anam herkesin dicek bişeyi var...akıl vermeyi çok seviyoruz millet olarak bir bak bakalım karsındaki srnin aklına ihtiyaç duyuyormu dimi ama
asudem
memenin altından elini koy bakalım elin giriyor mu giriyorsa bebk inmeye baslamıs demektir yanı göbek deliğiyle alaksı yok
pelinnnnn annaam öylemi oluyormus kizz, bu parmak hesabini hic duymamistim heee, göbek deliginden asagi kadar olan kismimi ölcüyosun ? karin derken ben cikaramadim :S
sen karar verdikten sonra niye kabul etmesinlerki.... bende tam tersi normal dogum olsun diye dua ediyorum belki bel fitigiimda gecer gider dogumla birlikte diye :))
canim burada saglik ocagi felan yokkki.... ya misal simdi ölctüm tansiyonumu 114/69 cikti, yani bozuk olsa sürekli yüksek gösterir, tabi dün düsmeye baslamisti birde 45 dakika hastane yolunda olunca trafikten dolayi yolda düsmüste olabilir, belki bir iki sayi farkli gösteriorda olabilir... bakalim ben kendimi kötü hissedince giderim yine hastaneye ... simdilik tansiyon takibine devam
zaten normal kadinlarin %75 i 38-40. hafta arasinda dogum yaparlarmis canim, yaa sen simdi 38 e girdiysen nasil temmuz annesi olucan :S 41. hafta bile hazirana denke geliyo güzelim :))
asudem
memenin altından elini koy bakalım elin giriyor mu giriyorsa bebk inmeye baslamıs demektir yanı göbek deliğiyle alaksı yok
merhaba kızlar,ben geldimmm:80:
bayağıdır yoktum..işten rapor alıp ayrıldım..internetede giremedim..özledim sizleri...geçmişi dönüp okumak zor olucak bayağı...inşallah hepiniz iyisinizdir..bebişlerinizde tabiiki..zaman daralıyor ve sıkıntılarım başladı iyice...sabahları midem bulanıyor gibi..çok huzursuzum bişeylerle uğraşmak istiyorum hep yerimde duramıyorum..acaba psikolojik mi...amaannn bilmiyorum işte..şu zor günleri bi atlatsak hayırlısıyla başka bişey istemiyorum...allah hepimizin yardımcısı olsunn
hoşgeldin tatlım...benim de canım sıkılıyor bildiğin gibi değil tüm gün kendimi yemeğe veriyor zaman azaldıkça hiç geçmiyormuş zaman... tamamen psikolojik bence hayırlısıyla bir doğursaydık...
tuğçecim hoşbulduk cnm...bu arada balıkesirdeyim ben,annemleri ziyarete geldim...sen nasılsın iyisindir inşallah..valla dediğin gibi psikolojik galiba arkadaşım ya..öyle huzursuzum ki anlatamam sana...ne yapsam neyle uğrşasam diye düşünüyorum hep..burda bile duramıyorum sürekli iş arıyorum kendime..ah bi kurtulsakk
öylemi hoşgeldinnnnnnnnnn........ ne güzel yaa bol bol hasret giderirsiniz artık anneciğinle...
öylemi hoşgeldinnnnnnnnnn........ ne güzel yaa bol bol hasret giderirsiniz artık anneciğinle...
kızlar ya ben yarından sora kontrole gitcem. çatı filan die şeyime bakcak mı kii? ona göre ağdaya gitcem. şu an çok berbatımm
öyle canımm ah bi de rahat olsamm,sıkıntılarım olmasa keyifli vakit geçiricem ama..dün yaylada ya gittik dolaştık..çok yürümek iyi gelmyor artık..karnım öyle bir geriliyorki anlatamamm...büyüdüğü için galiba...annemlerin evi yayladaya yakın hemen karşıya geçiyoruz..burası sıcak bu arada valla..:96:
kızlar ya ben yarından sora kontrole gitcem. çatı filan die şeyime bakcak mı kii? ona göre ağdaya gitcem. şu an çok berbatımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?