Kizlar aranizda en once ben doguracagim galiba
Bugunden itibaren bebisim gelirse hic uzulmeyecegim artik. Yeter ki sagsalim gelsin
dün akşam hiç uyumadım desem yeridir walla... bacak aralarım kopuyor ağrıda bir de kaburga ağrılarım başladı tekrar... bebek yan olduğu için başını ve dizini oynattıkça kaburgalarımı ittiriyor resmen etlerime baskı yaptığını hissettim ağlıcaktım öyle fena oldum sabah da haziran annelerindeki arkadaşın durumuna üzüldüm biraz kızlar benim aslında haftaya perşembe yani 16 haziranda kontrolüm vardı ama cumartesi günü gidicem sonuçta 37 nin sonu olacak cumartesi... dr a da sezeryan yap dicem karar verdim normal doğum istemiyorum... insallah gün verir artık da belirsizlikten kurtulurum tahminimce 21-222-23 haziran gibi dicek... walla dua ediyorum bebek dönmesin de mecburen sezeryan oliim diye...gerçi dönmüş olsa bile ısrar edicem walla başka yerde yaparım bak dr doğumu ona göre dicem sonuçta özel hastane hasta kaybetmek istemez dimi...
Bakin benim haftamda ne yaziyor, hepimize lazim bu bilgi:Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 35.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
sevgili hamişler bu siteden çok şey öğrendim hamileliğim boyunca. bi bakın haftanıza göre neler oluyo diye. strese giren arkadaşlara sesleniyorum burdan
Insallah canimzaten 38 e girmişsin artık doğsa bile sorun olmaz insallah... sağ sağlim gelir bebeklerimiz insallah.... ben artık her hafta başında bu hafta kimler doğurcak bizim topikte diye düşünmeden edemiyorum...
Bak canim bana gore fevri davranmissin. Akillica davran, adimini usulca at. Doktorunla konus, sezaryen olman gerektigine dair bahane soylesin esinin yaninda. Eger doktorunla yalniz gorusme olanagin yoksa, evde kimse yokken ara oyle konus. Sikintini dile getir. Bu senin tercihin, senin bedenin. Onceki derdini anlayabiliyorum, bunu da doktoruna soylemelisin. Yapacagin en son sey tartismak olsun sizinkilerle. Onlara he de gec, bildigini yap.slm kızlar çok sık giremiyorum ben iş yerinden girdiğim için herkes iyidir umarım
size bişe danışmak istiyorum çok sıkıldım patlıcak gibiyim ben kendime güvenmiyorum ve başından beri sezaryan istiyorum ama eşim annem ve kayınvalidem dahil herkes normal yap diyor herkes sezaryanın kötülüğünü anlatıyor beni hiçbiri anlamaya çalışmıyor en son dün hepsiyle tartıştım gecedan beri de ağlıyorum karar veremiyorum bana sen bebeğini düşünmüyosun diolar yapabileceğime inansam neden yapmiyim zaten benim evlenmeden öncede vajinal problemlerim çok fazlaydı tekrar eder kötü bişey olur diye korkuyorum ama anlamıyorlar napacam ben ya
slm kızlar çok sık giremiyorum ben iş yerinden girdiğim için herkes iyidir umarım
size bişe danışmak istiyorum çok sıkıldım patlıcak gibiyim ben kendime güvenmiyorum ve başından beri sezaryan istiyorum ama eşim annem ve kayınvalidem dahil herkes normal yap diyor herkes sezaryanın kötülüğünü anlatıyor beni hiçbiri anlamaya çalışmıyor en son dün hepsiyle tartıştım gecedan beri de ağlıyorum karar veremiyorum bana sen bebeğini düşünmüyosun diolar yapabileceğime inansam neden yapmiyim zaten benim evlenmeden öncede vajinal problemlerim çok fazlaydı tekrar eder kötü bişey olur diye korkuyorum ama anlamıyorlar napacam ben ya
yan yatışta olması durumu %0.3 müş canım bir o yüzdeliğe girdik yaa helal bize gerçi benim daha zamanım var Normal istediğim için dönmesini ummaktan başka bişey yok
Senin düşüncende aslında çok doğru , hayırlısı olsun herşey hepimiz için....
Insallah canimArtik yavas yavas baslar diyecegim ama vakti cok olanlar cogunlukta. Aman yeter ki saglikli olsunlar. Kilo onemli degil, disarda alacaklar nasilsa. Hepimiz asagi yukari 2.500 kiloyu gecmisizdir degil mi?
slm kızlar çok sık giremiyorum ben iş yerinden girdiğim için herkes iyidir umarım
gelcekk artık seçimlerden soraa işalaaa :44: ya sıkılıorum yalnız yalnız napiim..evde hamileliğin son zamanları geçmio malsef..bi de stres var tabii..insan gerilio ister istemezz
dün akşam hiç uyumadım desem yeridir walla... bacak aralarım kopuyor ağrıda bir de kaburga ağrılarım başladı tekrar... bebek yan olduğu için başını ve dizini oynattıkça kaburgalarımı ittiriyor resmen etlerime baskı yaptığını hissettim ağlıcaktım öyle fena oldum sabah da haziran annelerindeki arkadaşın durumuna üzüldüm biraz kızlar benim aslında haftaya perşembe yani 16 haziranda kontrolüm vardı ama cumartesi günü gidicem sonuçta 37 nin sonu olacak cumartesi... dr a da sezeryan yap dicem karar verdim normal doğum istemiyorum... insallah gün verir artık da belirsizlikten kurtulurum tahminimce 21-222-23 haziran gibi dicek... walla dua ediyorum bebek dönmesin de mecburen sezeryan oliim diye...gerçi dönmüş olsa bile ısrar edicem walla başka yerde yaparım bak dr doğumu ona göre dicem sonuçta özel hastane hasta kaybetmek istemez dimi...
Kizlar aranizda en once ben doguracagim galiba
Bugunden itibaren bebisim gelirse hic uzulmeyecegim artik. Yeter ki sagsalim gelsin
Bak canim bana gore fevri davranmissin. Akillica davran, adimini usulca at. Doktorunla konus, sezaryen olman gerektigine dair bahane soylesin esinin yaninda. Eger doktorunla yalniz gorusme olanagin yoksa, evde kimse yokken ara oyle konus. Sikintini dile getir. Bu senin tercihin, senin bedenin. Onceki derdini anlayabiliyorum, bunu da doktoruna soylemelisin. Yapacagin en son sey tartismak olsun sizinkilerle. Onlara he de gec, bildigini yap.
biz de de tam tersi durum söz konusu,kaynanam riske atma sezeryan olsun ya doğumda bebeğe bişey olursa diyor,annem de kızım normal yapabilecek misim ya sana bişey olursa diyor beni deli ediyorlar ben normal doğum istiyorum o duyguyu yaşamak bebeğime ilk höşgeldini demek istiyorum ama beni hiç cesaretlendirmiyorlar.yani tersi de olsa seni anlıyorum senin fikrini desteklemelerini istiyorsun...
evet bu yüzdeye girmek hakkaten büyük başarı kendimizi ve bebeklerimizi tebrik ediyorum...benim dr 36 nın sonuna kadar dönme ihtimali yüksek demişti ben hissediyorum dönmediğini ama senin daha 10 günün var insallah döner de normal yaparsın tatlım ötle istiyorsun çünkü dönmesse de yapcak bişey yok zaten sağlıklı sıhhatli doğsunlar da nasıl doğdukları önemli değil....
geçmişizdir bence... ben en son 34+4 de gitmiştim 2350 demişti heralde geçmiştir..
benimki zaten garip bir durum hem kim doğurcak diye düşünüyorum sonra da diyorum ki bre saf kadın sen ilk doğurcaklardan birisin başkalarını düşüncene acaba bu hafta doğurcam mı diye düşünsene
walla denizcim bence kimseyi dinleme sonuçta bu cocuğu sen doğuracaksın.. ne demek yani sezeryanla doğuran bebeğini düşünmüyor kusura bakma da çok sinirlendim walla bizi bizden başka kimse anlamıyor aslında benim eşimde baştan beri hep normal yap dedi hatta bende normal yapıcam derken şimdi istemiyorum sezeryan yapıcam diyorum başta eşim hık mık etti ama sanane dedim bende... sen mi doğurucan dedin... herkesin senin kararına saygı duyması şart bunu onlara uygun bir dille sööylemelisin bence böyle davrandıkları müddetçe seni ve dolayısıyla bebeğini ne kadar üzdüklerini bilmeliler....
canım keşke benim de öyle olsa yapabileceğime inansam zaten yaparım daha ne ısrar ediyolar
tamam ne yaparsan yap diolar ama sezeryan olursan şöle olur yok bebek böyle olur sana şu olur psikolojimi bozdular iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?