SUNNY BABY SB 700 ULTMA BEBEK ARABASI
bakın güsel mi kırmızısını aldım. bu bebek arabası yeri komple çıkıp oto koltugu takılıo
ooh mis mis canım valla cok seker onları
ütülemek ya pıt pıt hemen bitti
doru diosun cnm ben de hazır şeylerden hoşlanmıorum ama herkes ondan kullanıo. doğduktan sora süte göre içerik artık:)
alırsınızcnm bi günlük iş. ben ana kucağı filan almıcam oto koltugu var hastaneden getirirken lazım olur die aldım daha yeni.
Çok güzel bir araba almışsınız canım. Güzel günlerde gezin inşallah :)))
Sağol canımcım :))) Ütü tabanı kadar hepsi zaten. Şip şak yaparım :))))
Modeli beğendik de daha gidip almadık. Dediğin gibi hemen alırız inşallah :))
bugun çamasır gunu sanırım,ben de bı posta attım makıneye yıkanıyor,geçen de bı posta yıkamıstım waikikini bir penya battanıyesı ve çift taraflı yelegı vardı yıkadıklarımın ıçınde ikiside potlastı ütülerken bile iki katı denk gelmedı bırbırıne ii bişi diilmiş demek:26:
tşk ederim canım. karar verdikten sora alması kolay zaten. ya ben de ütü yaptım kolay sandım ama küçük küçük ayrıntılı ütülüon. bi de ne kadar çok kıyafet aldığımı fark ettim hepsini tek tek ütüleyince. anaem yoruldum valla
Çok güzel bir araba almışsınız canım. Güzel günlerde gezin inşallah :)))
Sağol canımcım :))) Ütü tabanı kadar hepsi zaten. Şip şak yaparım :))))
Modeli beğendik de daha gidip almadık. Dediğin gibi hemen alırız inşallah :))
Olsun, ben gene de heycanlıyım :))) Ütüye heyecanlanacağımı hiç düşünmezdim ben :))))
kızlar doğumdan sonra korse kullanmayı düşünüyo musunuz:26:
serbulo benım mobılyaların kokusu dda çıkmadı hala,cam sureklı açık ama kapatınca yıne kokuyor odacamasırların bı kısmını yıkayıp yerlestırdım ben ınş koku sınmez mobılyadan,bu arada dalan roxy le yıkadım çamasırları ama deterjanın hoş bı kokusu yok sankı
Kizlar ogleden beri kasilmam vardi, yaklasik 20 dakikada bir geliyordu, son 2 saattir 15 dakikada bir duzenli kasiliyorum. Dogum belirtisi oldugunu sanmiyorum, hala yarin icin alisveris planlarim varYine de korkmuyor degilim ama ne nisanim var ne suyum ortada. Bakalim 7 dakika sonra kasilacak miyim Eger kasilirsam baslayacagim korkmaya :18:
canım 38.haftaya girince bakıyorlar beni 37+4 gibi
gel dedi benide 33 den sonra 3 hafta sonra cagırmıstı
35 de gittim simdide 37 de gidicem normal bence ya:26:
slm canım hayırlı haberler der inş. canı
canım benimde adidas sırt cantam var onu
kullanıcam valla ben her tatilde alır sonra
gelir yıkarım hiç bisey olmaz yıka istersen
bebegin kıyafetleri girecek sonucda 30
derecede bi tozu gitsin:44:
canım dr.sana soylerdi bende
haftaya p.tesi yapıcam agdamı
artık her an hersey olabilir cantamıda
hazırlayayım diyorum yavas yavas
valla bana cok bilmis iş arkadaslarım
oyle dediler bugun bi baktım 3 parmak
olmus zaten eşimde dio dustu senin
gobek die belli artık
senden sonrada tugcal la ben galiba:18:
canım ne mutlu sana bu kararı vermek bile
cok onemli ben cok kararsızım kimseyi kafaya
takma bende artık uyumuyorum sana soracaktım
1 gun oldugu için aramızda geceleri benim tam
rahim agzıma cok sancı giriyor sanada oluyor mu
sağdan sola donmek bi hal bel agrısıda hat safhada
normla artık herhalde bu olaylar
kızlar doğumdan sonra korse kullanmayı düşünüyo musunuz:26:
ooh bende 75 dedim ama suan 77 yim
80 olmadan dogursam bende odem cok
ama dr.1 ayda balon gibi sonucen dio sen
ye bacım dedigin gibi insan kac kere hamile
kalır ki
Kizlar sagolun ilginiz icin. Benim kasilmalar tam 15 dakikada bir gelmeye devam ediyor. Annem kalk dolas suyun gelsin dedi :18: bana kalirsa yalanci sanci ama gorecegiz. Bir sey olursa hastaneden yazarim size ben. Ne olur ne olmaz diye cantalarimi tam hazirlayip yatacagim. Sonucta artik 38. hafta icindeyim. oglum da ayni haftada gelmisti.
opuyorum hepinizi
Kizlar sagolun ilginiz icin. Benim kasilmalar tam 15 dakikada bir gelmeye devam ediyor. Annem kalk dolas suyun gelsin dedi :18: bana kalirsa yalanci sanci ama gorecegiz. Bir sey olursa hastaneden yazarim size ben. Ne olur ne olmaz diye cantalarimi tam hazirlayip yatacagim. Sonucta artik 38. hafta icindeyim. oglum da ayni haftada gelmisti.
opuyorum hepinizi
orası öle canımm. sanki doğmuş kullanmışız yıkamışım gibi hissettim ütüleyincee. yaklaştıkça korku endişe heycan kaplıo.
ayy kızlar bir saattir yemek yiyorum yaaa kilo almadım diyosum ama 2 haftada tam 3 kilo almış bulunuyoırum dr bu sefer kızacak kesininsallah bebikim de kilo almıştır....
hmm alla millet nasıl buluyor bu kesifleri
bende avent alayım o zaman kız evdeysen
bulusalım dogurmadan ortak bi yerde
Di mi :)))) Bir zamanlar 6 haftalıktım :)) Daha kalp atışlarını duyamamıştım :)))
Şimdi ise 6 haftam kaldı :)))
Bi,r sonraki kontrolün ne zaman canım? İnşallah bebişin de kilo almıştır:)))))
doru diosun cnm ben de hazır şeylerden hoşlanmıorum ama herkes ondan kullanıo. doğduktan sora süte göre içerik artık:)
alırsınızcnm bi günlük iş. ben ana kucağı filan almıcam oto koltugu var hastaneden getirirken lazım olur die aldım daha yeni.
opuyorum hepinizi
yaa aklıma gelmişkene soriim,bebişi ilk hastaneden getirirkene oto koltuğuna mı koyucaksınızzz yoksa sepet gibi şeyler oluyo yaa onlara mı koyucaksınızz ??
anakucağı dediğim de şöle bişiy :
Eki Görüntüle 205363
oto koltuğu mu yoksa bu mu daha ii olur sizce ?
cumartesi canım.... hayır bişey değil eşim de diyet yapıyo bu gidişle ortada buluşcaz...
yaa aklıma gelmişkene soriim,bebişi ilk hastaneden getirirkene oto koltuğuna mı koyucaksınızzz yoksa sepet gibi şeyler oluyo yaa onlara mı koyucaksınızz ??
anakucağı dediğim de şöle bişiy :
Eki Görüntüle 205363
oto koltuğu mu yoksa bu mu daha ii olur sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?