2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

SUNNY BABY SB 700 ULTMA BEBEK ARABASI

bakın güsel mi kırmızısını aldım. bu bebek arabası yeri komple çıkıp oto koltugu takılıo

Çok güzel bir araba almışsınız canım. Güzel günlerde gezin inşallah :)))

ooh mis mis canım valla cok seker onları
ütülemek ya pıt pıt hemen bitti

Sağol canımcım :))) Ütü tabanı kadar hepsi zaten. Şip şak yaparım :))))

Modeli beğendik de daha gidip almadık. Dediğin gibi hemen alırız inşallah :))

tşk ederim canım. karar verdikten sora alması kolay zaten. ya ben de ütü yaptım kolay sandım ama küçük küçük ayrıntılı ütülüon. bi de ne kadar çok kıyafet aldığımı fark ettim hepsini tek tek ütüleyince. anaem yoruldum valla

canım penye battaniyelerin hepsi aynı ben hastane setindekini yıkamıştım aynı dediğin gibi oldu

Son düzenleme:

Olsun, ben gene de heycanlıyım :))) Ütüye heyecanlanacağımı hiç düşünmezdim ben :))))

aynen hemen bitiyor ben yerlestirdim digerleri
kurusun onları da yapıcam cabuk utuleniyor

Olsun, ben gene de heycanlıyım :))) Ütüye heyecanlanacağımı hiç düşünmezdim ben :))))

orası öle canımm. sanki doğmuş kullanmışız yıkamışım gibi hissettim ütüleyincee. yaklaştıkça korku endişe heycan kaplıo.

ayy kızlar bir saattir yemek yiyorum yaaa kilo almadım diyosum ama 2 haftada tam 3 kilo almış bulunuyoırum dr bu sefer kızacak kesin insallah bebikim de kilo almıştır.....

kızlar doğumdan sonra korse kullanmayı düşünüyo musunuz:26:

ben duruma göre kullanıcam canım çok iyi geliyomuş göbeğe....

canım vanilya koy dolaba 2 güne çıktı benimkilerin kokusu... bana da ark demişti....

kısss doğurayım falan deme çıkmıssında korktum bak şimdi... yalancıdır anacım o....

yaa benim rahim ağzım değil canım böyle bacak aralarım ağrıyor ... böyle yazın ilk bisiklete bindiğimde olur bana hep öyle kas ve kemik ağrısı yani...bu arada evet esradan sonra sıra bizdeeee

ooh bende 75 dedim ama suan 77 yim
80 olmadan dogursam bende odem cok
ama dr.1 ayda balon gibi sonucen dio sen
ye bacım dedigin gibi insan kac kere hamile
kalır ki

Aynen canım veririz insallah ya bebişlerin peşinde.

Kızlar ben sizleri öptüm cıkayım, ütümü yapayım sonra yemeğe girişeyim. Haydin görüşürüz gaari

Kizlar sagolun ilginiz icin. Benim kasilmalar tam 15 dakikada bir gelmeye devam ediyor. Annem kalk dolas suyun gelsin dedi :18: bana kalirsa yalanci sanci ama gorecegiz. Bir sey olursa hastaneden yazarim size ben. Ne olur ne olmaz diye cantalarimi tam hazirlayip yatacagim. Sonucta artik 38. hafta icindeyim. oglum da ayni haftada gelmisti.
opuyorum hepinizi

anaeem haber ver ya pannik oldummmmm

canım benim hayırlısı olsun insallah.... kendine dikkat et bizi habersiz bırakma....

orası öle canımm. sanki doğmuş kullanmışız yıkamışım gibi hissettim ütüleyincee. yaklaştıkça korku endişe heycan kaplıo.

Di mi :)))) Bir zamanlar 6 haftalıktım :)) Daha kalp atışlarını duyamamıştım :)))

Şimdi ise 6 haftam kaldı :)))

ayy kızlar bir saattir yemek yiyorum yaaa kilo almadım diyosum ama 2 haftada tam 3 kilo almış bulunuyoırum dr bu sefer kızacak kesin insallah bebikim de kilo almıştır....

Bi,r sonraki kontrolün ne zaman canım? İnşallah bebişin de kilo almıştır:)))))

hmm alla millet nasıl buluyor bu kesifleri
bende avent alayım o zaman kız evdeysen
bulusalım dogurmadan ortak bi yerde

ya evet sorma ayy evet süper olur hangimiz dışarı çıkacaksak heber veriririz müsait olma durumuna göre ortada bi yerde buluşuruz canım

cumartesi canım.... hayır bişey değil eşim de diyet yapıyo bu gidişle ortada buluşcaz...

Son düzenleme:

yaa aklıma gelmişkene soriim,bebişi ilk hastaneden getirirkene oto koltuğuna mı koyucaksınızzz yoksa sepet gibi şeyler oluyo yaa onlara mı koyucaksınızz ??
anakucağı dediğim de şöle bişiy :

oto koltuğu mu yoksa bu mu daha ii olur sizce ?

hadi hayırlısı canımmm korkma nasılsa artık bundan sora doğum olsa da normall aayy çok hiycaanlıı

canım biz oto koltuğunda getircez zaten ana kucağı da oluyor yaa... ama bu resmini yolladıklarında çok kullanışlı bence....

cumartesi canım.... hayır bişey değil eşim de diyet yapıyo bu gidişle ortada buluşcaz...

Hehehehe :))) Çok güldüm cnaım yaa :))))

Canım o resme portbebe diyorlar. Hastanelerde ana kucağı (oto koltuğu) ile bebeği çıkarın diyorlar. Biz ana kucağı (oto koltuğu) düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…