evet canım bebek arabasına monte ediliyor rahat bişi ama ufaklıklar biraz hızlı büyüdügünden uzun süre kullanmamıstım..olabilir hastaneden cıkarken kullanabilirsin kızımda kullanmıstım cnm ... ben bunla daha iyi olacagını düşünüyorum hem otı koltugunda gördüklerinde herkes bi bebeişi eller durur buna koydun mu al kacır :) kimse ellemez etmez saglık ocagına bile onunla götürüyordum kızımı bengötür kusum benem rahat bişi...
evet yaa sorma ben pek ugrayamiyorum artik :)) özleim tabiiii iyisin dimi canim?
asudecim canım nasılsın?beni özlediğini yazmışsın..bende seni özledim tatlım..görüşemez olduk...umarım iyisindir canım...çok öpüyorum seni...
evet canim ben düsünüyrum cok faydasi oluyor diyorlar ben dogum cantamin icine koydum bile :)kızlar doğumdan sonra korse kullanmayı düşünüyo musunuz:26:
valla bana cok bilmis iş arkadaslarım
oyle dediler bugun bi baktım 3 parmak
olmus zaten eşimde dio dustu senin
gobek die belli artık
ayyy canim yaaa cok panik oldum heee hadi hayirli haberlerle gel canim.... saglicakla kucagina almak nasip olur insallahKizlar sagolun ilginiz icin. Benim kasilmalar tam 15 dakikada bir gelmeye devam ediyor. Annem kalk dolas suyun gelsin dedi :18: bana kalirsa yalanci sanci ama gorecegiz. Bir sey olursa hastaneden yazarim size ben. Ne olur ne olmaz diye cantalarimi tam hazirlayip yatacagim. Sonucta artik 38. hafta icindeyim. oglum da ayni haftada gelmisti.
opuyorum hepinizi
nice mutlu yıllara ve yaşlara canım..bugün benim doğum günümmm
canım valla benim bi fikrim yok. Allah'ım yardımcın olsun dualarımız seninle..kızlar lütfen cevaplarınızı bekliyorum..beni yanlız bırakmayın..bebeğimede çok dua edin...hayırlısıyla sağlıkla vaktinde dünyaya gelsin...hepimizin bebekleri....
canım 34. haftadasın sanırım, bence yapmaz erken daha..kızlar ya ben yarından sora kontrole gitcem. çatı filan die şeyime bakcak mı kii? ona göre ağdaya gitcem. şu an çok berbatımm
valla ben bişeyler sarcam da çarşaf mı olur korse mi..ne sarmak lazım ki? normale ve sezeryana göre fark ediyo mu araştırmak lazım..kızlar doğumdan sonra korse kullanmayı düşünüyo musunuz:26:
selam canım, tıkınma olayı aynen bende de var ama sonu kötü oluyo.. sanki yediklerim geri gelmek istiyo. bikaç gündür böyleyim..acaba bebiş alttan mideyi mi ittiriyo?Selam kızlaaaaaar nasılsınız iyisinizdir insallah. Biz cok sukur iyiyiz, mütemaaadiyen tıkınıyoruz
ne kadar rahatsın canım ya..Kizlar ogleden beri kasilmam vardi, yaklasik 20 dakikada bir geliyordu, son 2 saattir 15 dakikada bir duzenli kasiliyorum. Dogum belirtisi oldugunu sanmiyorum, hala yarin icin alisveris planlarim varYine de korkmuyor degilim ama ne nisanim var ne suyum ortada. Bakalim 7 dakika sonra kasilacak miyim Eger kasilirsam baslayacagim korkmaya :18:
ben de canım..ben kullanıcam korse..ama önce çarşafla mı ne bi süre bağlıyolar yaa ondan yaptırcem anneme..anca toparlanırım napiim kocaa göbişler dolaşmak istemiorummm
hadi hayırlısı artık..ben bile burda heyecanlandım..Kizlar sagolun ilginiz icin. Benim kasilmalar tam 15 dakikada bir gelmeye devam ediyor. Annem kalk dolas suyun gelsin dedi :18: bana kalirsa yalanci sanci ama gorecegiz. Bir sey olursa hastaneden yazarim size ben. Ne olur ne olmaz diye cantalarimi tam hazirlayip yatacagim. Sonucta artik 38. hafta icindeyim. oglum da ayni haftada gelmisti.
opuyorum hepinizi
geçmiş olsun canım
bol bol dinlenmek lazım artık yormamalıyız kendimizi
evet yaa hem kapatınca güzel oluyo kimse elleyemez bebişi..ben de rahat eder die düşünüorum onun içindee..sağlık ocağına götürürken de ii olur haklısınben de içine güzel bişi uyduriim bari örtü filann bi bakiim :44:
onun içine takımı nasıl oluyor aysecim
bende benim küçüklüğümden kalma yastıklı beyaz ince işlemeli bir takımım var (alt açma gibi ama eskiden mevlütlerde kullanılırmış) acaba içine koysam olur mu :44:
Selam güzel anne adaylarım nasılsınız bebişler nasıl sayfalar çok ilerlediği için ve ben düzenli giremediğim için malum küçük bir melek düştü bizim eve ve benim kata da bomba düştü diyebilirim badna işi hala bitmedi ama çok az kaldı bu haftasonu da ablamlar gelip temizliğimi eşya yerleşimimi yaparlar ondan sonra benden iyisi yok çok şükür faceye takılan annişler biliyor ama burdan da yazayım dedim oğlumu perşembe günü hastaneden çıkardık çok şükür çok iyi durumda kuzum. Okuduğuma göre Esra arkadaşımızın sancıları sıklaşmış inşallah istediği gibi normal doğuma girebilir nişanım ve suyum gelmedi demiş benimde suyum yerindeydi ama 6 cm açılma ile biraz daha beklesem sancıları normal doğucaktı oğlum ama dr. izin vermedi şükür ki bende zaten normali düşünmüyordum. Doğumdan sonra 6 kilo vermiş durumdayım ve nerdeyse hiç göbeğim yok görenler normal doğum mu yaptın diye soruyorlar gayet iyi ve toparlanmış durumdasın diyorlar ki daha 13 günlük lohusayım erken doğumunda tek avantajı ne göbeğimde ne de başka bir yerimde çatlak oluşmadı.
iyi olmanıza çok sevindim canım
oğluşun resimlerindende istiyoruz biz :)
Fistiklarim yatmadan bakayim dedim. Kasilmalar 15 dakikada bir geliyor hala, baska hic bir belirti yok. Oglumda nisanim gelmisti ve kirk dakika sonra sancilarim baslamisti. Sonra 20 dakikada bir derken hastaneye giderken 3 dakikada bire dusmustu. Gelecek olsa simdiye gelirdi sancilar degil mi? Yine de hazirlikliyim bu gece bir sey olur falan diye. Biraz fazla hazirim dogurmaya galiba benkizim da nasil kipir kipir anlatamam
bu arada kizimin adina karar verdik. Sena koyacagiz kismet olursa.
Pamukselim yazdigini gordum sonra yazacagim sana. Hayirlisiyla su sabahi bir cikarayim da
selam güzel anne adayları
temizliğim bitti ama bende bittim tabi iş yapmadım kaynanam ve görümcem geldi onlar yaptı sağolsunlar ama ben bile yoruldum hem moralmen yoruldum halılarımı yıkatıcam ama cuma gününden beri oyalıyolar firmadakiler iki gündür gelemediler elimiz kolumuz bağlandı sonundaa bugün iptal ettik başka bi yerrle anlaştık yarın geleccekler bakalım inşallah
canımı sıkan bi diğer konuda doğumdan sonra sevgili kayınvaldem bana tabiri caizse yerleşmeyi düşünüo bide görümcemin kızına bakıo onunla beraber gelcekmiş beşiğini bile getircekmiş bana bunları anlattı önce idrak edemedim işim vardı sonradan anladım ve acayip canım sıkıldı ofofofofofoffof
ne yapayım şimdi ben gelme desem nasıl dicem kız da yaramaz durduu yerde durmuo herrşeyi karıştırıo ve kızamıorumda çünkü kaynanamın hoşuna gitmio ben kızınca offffffffff canım çok sıkılıo doğum sonrası depresyonuna girmeye şimdiden başladım
Sıkma canını hayatım ya belkide düşündüğün kadar kötü olmaz.
selam güzel anne adayları
temizliğim bitti ama bende bittim tabi iş yapmadım kaynanam ve görümcem geldi onlar yaptı sağolsunlar ama ben bile yoruldum hem moralmen yoruldum halılarımı yıkatıcam ama cuma gününden beri oyalıyolar firmadakiler iki gündür gelemediler elimiz kolumuz bağlandı sonundaa bugün iptal ettik başka bi yerrle anlaştık yarın geleccekler bakalım inşallah
canımı sıkan bi diğer konuda doğumdan sonra sevgili kayınvaldem bana tabiri caizse yerleşmeyi düşünüo bide görümcemin kızına bakıo onunla beraber gelcekmiş beşiğini bile getircekmiş bana bunları anlattı önce idrak edemedim işim vardı sonradan anladım ve acayip canım sıkıldı ofofofofofoffof
ne yapayım şimdi ben gelme desem nasıl dicem kız da yaramaz durduu yerde durmuo herrşeyi karıştırıo ve kızamıorumda çünkü kaynanamın hoşuna gitmio ben kızınca offffffffff canım çok sıkılıo doğum sonrası depresyonuna girmeye şimdiden başladım
Fistiklarim yatmadan bakayim dedim. Kasilmalar 15 dakikada bir geliyor hala, baska hic bir belirti yok. Oglumda nisanim gelmisti ve kirk dakika sonra sancilarim baslamisti. Sonra 20 dakikada bir derken hastaneye giderken 3 dakikada bire dusmustu. Gelecek olsa simdiye gelirdi sancilar degil mi? Yine de hazirlikliyim bu gece bir sey olur falan diye. Biraz fazla hazirim dogurmaya galiba benkizim da nasil kipir kipir anlatamam
Pamukselim yazdigini gordum sonra yazacagim sana. Hayirlisiyla su sabahi bir cikarayim da
Selam güzel anne adaylarım nasılsınız bebişler nasıl sayfalar çok ilerlediği için ve ben düzenli giremediğim için malum küçük bir melek düştü bizim eve ve benim kata da bomba düştü diyebilirim badna işi hala bitmedi ama çok az kaldı bu haftasonu da ablamlar gelip temizliğimi eşya yerleşimimi yaparlar ondan sonra benden iyisi yok çok şükür faceye takılan annişler biliyor ama burdan da yazayım dedim oğlumu perşembe günü hastaneden çıkardık çok şükür çok iyi durumda kuzum. Okuduğuma göre Esra arkadaşımızın sancıları sıklaşmış inşallah istediği gibi normal doğuma girebilir nişanım ve suyum gelmedi demiş benimde suyum yerindeydi ama 6 cm açılma ile biraz daha beklesem sancıları normal doğucaktı oğlum ama dr. izin vermedi şükür ki bende zaten normali düşünmüyordum. Doğumdan sonra 6 kilo vermiş durumdayım ve nerdeyse hiç göbeğim yok görenler normal doğum mu yaptın diye soruyorlar gayet iyi ve toparlanmış durumdasın diyorlar ki daha 13 günlük lohusayım erken doğumunda tek avantajı ne göbeğimde ne de başka bir yerimde çatlak oluşmadı.
ya evet sormaayy evet süper olur hangimiz dışarı çıkacaksak heber veriririz müsait olma durumuna göre ortada bi yerde buluşuruz canım
Bende dün yıkadım hastane çıkıilarımı ve de bugün ütüledim. Unutmuşum ne kadar küçükmüş onlar. Gözüm korktu, nasıl bakıcam diye. Her halde ben 4 yaşındaki oğlumun 1-2 yaşındaki halleri gibi olacak sanmışımben kocamı hiç uyandırmadım geceleri hamileliğim boyunca. ilk zamanlar mide bulantılarımdan kalktığımda uyanıyordu. benim de normalde 21 inde 37 hafta oluyor ama ben bir hafta erken çıkıyorum. zaten doğum 10 gün önce olacak, evimde vakit geçireyim. hastane çantam hazır değil. bebişimin kıyafetleri yıkanacak ütülenecek. epey işim var eksiklerini yeni tamamladığım için kaldı şimdiye kadar. hayırlısı bakalım.
Ben Aventinkini aldım. İlkinde çok acı çektim. İşe yarar umarım her duyduğumu yapıyorum şimdi.doru diosunuz cnm. bugün yarın giddim barı artık. bi de şey sorcam göğüs kalkanı aldınız mı
Canım bende heyecanlandım şimdi. İyi haberlerini bekliyorum.Kizlar sagolun ilginiz icin. Benim kasilmalar tam 15 dakikada bir gelmeye devam ediyor. Annem kalk dolas suyun gelsin dedi :18: bana kalirsa yalanci sanci ama gorecegiz. Bir sey olursa hastaneden yazarim size ben. Ne olur ne olmaz diye cantalarimi tam hazirlayip yatacagim. Sonucta artik 38. hafta icindeyim. oglum da ayni haftada gelmisti.
opuyorum hepinizi
Canım bende oto koltuğu ve ana kucağı arası bişiy kullandım ama daha çok ana kucağına benzeyen tarz.Adını bile bilmiyorum bana hediye gelmişti. oto koltuğu derin oluyor bebişi hemen yatıramazsınız. Zaten aldın sanırım sen. çukur kısmını battaniye gibi bişeyle doldurarakta kullanabilirsin. Çok kullanışlı bişiy. ben evde hep ona koyup işlerimi yapıyordum. Dışarıda hep onunla çıkarmıştım. Bu resimdeki bana çok boğucu geliyor.yaa aklıma gelmişkene soriim,bebişi ilk hastaneden getirirkene oto koltuğuna mı koyucaksınızzz yoksa sepet gibi şeyler oluyo yaa onlara mı koyucaksınızz ??
anakucağı dediğim de şöle bişiy :
Eki Görüntüle 205363
oto koltuğu mu yoksa bu mu daha ii olur sizce ?
Elişa,Esila,Ezgi,Ecrin...ilk aklıma gelenlerya arkadaşlar nooooolur bi biriki dk bana ayırın e ile başlıyan isim önerilerinizi bekliyorum ama nolur elif demeyin aynı ismi duymaktan erken doğurucam yaw .e ile farklı işte budur diyebiliceğim isim arıyorum yardımlarınızı bekliyip hepinizi güzel yanaklarınızdan öpüyorum
Sena kızında ismiyle yaşasın canım. Güzel isim. haberlerini bekliyorum...Fistiklarim yatmadan bakayim dedim. Kasilmalar 15 dakikada bir geliyor hala, baska hic bir belirti yok. Oglumda nisanim gelmisti ve kirk dakika sonra sancilarim baslamisti. Sonra 20 dakikada bir derken hastaneye giderken 3 dakikada bire dusmustu. Gelecek olsa simdiye gelirdi sancilar degil mi? Yine de hazirlikliyim bu gece bir sey olur falan diye. Biraz fazla hazirim dogurmaya galiba benkizim da nasil kipir kipir anlatamam
Canım düşünmemeye çalış herşey olacağına varıyor. Bir tek sen değilsin okuduğum kadarıyla diğer arkadaşlarda bende psikolojik olarak çok iyi değiliz. Hassasız ve ve dert edinmeye müsaitiz. Bu depresyon olayına giriş böyle oluyor herhalde. Benimde canım çok sıkkın. Eşimde yanımda değil. Annemlerin yanına gelince düzelir sandım ama burda da ağırlığımdan gezemiyorum ki. Dr da gözümü korkuttu. Eski sezeryan dikişlerin açılabilir falan diye. 4 yıl 3 ay 6 gün oldu ilk oğlum doğalı yinede bu bebeğim ağır diye açılabilirmişselam güzel anne adayları
Çok sevindim canım iyi olmanıza. Allah bağışlasın yavrunu. foto koy buraya ama nazarımız değmesin koyma yada..Selam güzel anne adaylarım nasılsınız bebişler nasıl sayfalar çok ilerlediği için ve ben düzenli giremediğim için malum küçük bir melek düştü bizim eve ve benim kata da bomba düştü diyebilirim badna işi hala bitmedi ama çok az kaldı bu haftasonu da ablamlar gelip temizliğimi eşya yerleşimimi yaparlar ondan sonra benden iyisi yok çok şükür faceye takılan annişler biliyor ama burdan da yazayım dedim oğlumu perşembe günü hastaneden çıkardık çok şükür çok iyi durumda kuzum. Okuduğuma göre Esra arkadaşımızın sancıları sıklaşmış inşallah istediği gibi normal doğuma girebilir nişanım ve suyum gelmedi demiş benimde suyum yerindeydi ama 6 cm açılma ile biraz daha beklesem sancıları normal doğucaktı oğlum ama dr. izin vermedi şükür ki bende zaten normali düşünmüyordum. Doğumdan sonra 6 kilo vermiş durumdayım ve nerdeyse hiç göbeğim yok görenler normal doğum mu yaptın diye soruyorlar gayet iyi ve toparlanmış durumdasın diyorlar ki daha 13 günlük lohusayım erken doğumunda tek avantajı ne göbeğimde ne de başka bir yerimde çatlak oluşmadı.
off canım ya ben de doğumdan sonra hem yardım edecek birileri olsun istiyorum hem de ev boş olsun istiyorum..beyaz showdaki psişik gibi oldum yaniiselam güzel anne adayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?