2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet yaa hem kapatınca güzel oluyo kimse elleyemez bebişi..ben de rahat eder die düşünüorum onun içindee..sağlık ocağına götürürken de ii olur haklısın ben de içine güzel bişi uyduriim bari örtü filann bi bakiim :44:

asudecim canım nasılsın?beni özlediğini yazmışsın..bende seni özledim tatlım..görüşemez olduk...umarım iyisindir canım...çok öpüyorum seni...
evet yaa sorma ben pek ugrayamiyorum artik :)) özleim tabiiii iyisin dimi canim?
kızlar doğumdan sonra korse kullanmayı düşünüyo musunuz:26:
evet canim ben düsünüyrum cok faydasi oluyor diyorlar ben dogum cantamin icine koydum bile :)

valla bana cok bilmis iş arkadaslarım
oyle dediler bugun bi baktım 3 parmak
olmus zaten eşimde dio dustu senin
gobek die belli artık
ilahi yaaa gerci bazen cok bilmis desekte tecrübeli olanlar bilebiliyor bu isleri.....
ayyy canim yaaa cok panik oldum heee hadi hayirli haberlerle gel canim.... saglicakla kucagina almak nasip olur insallah

bugün benim doğum günümmm
nice mutlu yıllara ve yaşlara canım..

kızlar lütfen cevaplarınızı bekliyorum..beni yanlız bırakmayın..bebeğimede çok dua edin...hayırlısıyla sağlıkla vaktinde dünyaya gelsin...hepimizin bebekleri....
canım valla benim bi fikrim yok. Allah'ım yardımcın olsun dualarımız seninle..

kızlar ya ben yarından sora kontrole gitcem. çatı filan die şeyime bakcak mı kii? ona göre ağdaya gitcem. şu an çok berbatımm
canım 34. haftadasın sanırım, bence yapmaz erken daha..

kızlar doğumdan sonra korse kullanmayı düşünüyo musunuz:26:
valla ben bişeyler sarcam da çarşaf mı olur korse mi..ne sarmak lazım ki? normale ve sezeryana göre fark ediyo mu araştırmak lazım..

Selam kızlaaaaaar nasılsınız iyisinizdir insallah. Biz cok sukur iyiyiz, mütemaaadiyen tıkınıyoruz
selam canım, tıkınma olayı aynen bende de var ama sonu kötü oluyo.. sanki yediklerim geri gelmek istiyo. bikaç gündür böyleyim..acaba bebiş alttan mideyi mi ittiriyo?

ne kadar rahatsın canım ya..
ben olsam çoktan koşmuştum hastaneye..
Allah'ım yardımcın olsun..

ben kullanıcam korse..ama önce çarşafla mı ne bi süre bağlıyolar yaa ondan yaptırcem anneme..anca toparlanırım napiim kocaa göbişler dolaşmak istemiorummm
ben de canım.. ama durumlar neyi göstercek bakalım..

hadi hayırlısı artık..ben bile burda heyecanlandım..
daha da hiç bişeyim hazır değil..

hani böyle alt açma takımları var süslü olanlardan ben onlardan koydum cok şeker oldu cnmm

işte bende mevlüt için alınan takımdı cnm onu koydum alt açma takımı gibi bişi kenarları dantelli falan üstünde fisto işlemeli ve elyaflı mavi kurdelası filan var tam içine güzel oldu...

Son düzenleme:
Selam güzel anne adaylarım nasılsınız bebişler nasıl sayfalar çok ilerlediği için ve ben düzenli giremediğim için malum küçük bir melek düştü bizim eve ve benim kata da bomba düştü diyebilirim badna işi hala bitmedi ama çok az kaldı bu haftasonu da ablamlar gelip temizliğimi eşya yerleşimimi yaparlar ondan sonra benden iyisi yok çok şükür faceye takılan annişler biliyor ama burdan da yazayım dedim oğlumu perşembe günü hastaneden çıkardık çok şükür çok iyi durumda kuzum. Okuduğuma göre Esra arkadaşımızın sancıları sıklaşmış inşallah istediği gibi normal doğuma girebilir nişanım ve suyum gelmedi demiş benimde suyum yerindeydi ama 6 cm açılma ile biraz daha beklesem sancıları normal doğucaktı oğlum ama dr. izin vermedi şükür ki bende zaten normali düşünmüyordum. Doğumdan sonra 6 kilo vermiş durumdayım ve nerdeyse hiç göbeğim yok görenler normal doğum mu yaptın diye soruyorlar gayet iyi ve toparlanmış durumdasın diyorlar ki daha 13 günlük lohusayım erken doğumunda tek avantajı ne göbeğimde ne de başka bir yerimde çatlak oluşmadı.

iyi olmanıza çok sevindim canım
oğluşun resimlerindende istiyoruz biz :)

Fistiklarim yatmadan bakayim dedim. Kasilmalar 15 dakikada bir geliyor hala, baska hic bir belirti yok. Oglumda nisanim gelmisti ve kirk dakika sonra sancilarim baslamisti. Sonra 20 dakikada bir derken hastaneye giderken 3 dakikada bire dusmustu. Gelecek olsa simdiye gelirdi sancilar degil mi? Yine de hazirlikliyim bu gece bir sey olur falan diye. Biraz fazla hazirim dogurmaya galiba ben kizim da nasil kipir kipir anlatamam
bu arada kizimin adina karar verdik. Sena koyacagiz kismet olursa.
Pamukselim yazdigini gordum sonra yazacagim sana. Hayirlisiyla su sabahi bir cikarayim da

selam güzel anne adayları
temizliğim bitti ama bende bittim tabi iş yapmadım kaynanam ve görümcem geldi onlar yaptı sağolsunlar ama ben bile yoruldum hem moralmen yoruldum halılarımı yıkatıcam ama cuma gününden beri oyalıyolar firmadakiler iki gündür gelemediler elimiz kolumuz bağlandı sonundaa bugün iptal ettik başka bi yerrle anlaştık yarın geleccekler bakalım inşallah
canımı sıkan bi diğer konuda doğumdan sonra sevgili kayınvaldem bana tabiri caizse yerleşmeyi düşünüo bide görümcemin kızına bakıo onunla beraber gelcekmiş beşiğini bile getircekmiş bana bunları anlattı önce idrak edemedim işim vardı sonradan anladım ve acayip canım sıkıldı ofofofofofoffof
ne yapayım şimdi ben gelme desem nasıl dicem kız da yaramaz durduu yerde durmuo herrşeyi karıştırıo ve kızamıorumda çünkü kaynanamın hoşuna gitmio ben kızınca offffffffff canım çok sıkılıo doğum sonrası depresyonuna girmeye şimdiden başladım

Canım benim ben tecrübesiz olduğum için 3 gün sancı çektim ve hep geçer diye idare ettim neyime güvendiysem 15 dk 10 dk 5 dk düştüğü oldu kasılmalarım en son da dk. bir gelmeye başladı ondan sonra da mutlu son işte eyle sezeryen isterken normalinde sancılarını çektim gözüm arkada kalmayacak. Herşeyin hayırlısını diliyorum sana kızın ismiyle yaşasın.

Sıkma canını hayatım ya belkide düşündüğün kadar kötü olmaz.

canım sıkma canını bunu bence sen degil
eşin guzel bi dille anlatmalı annesine sen
hiç konusup aranı bozma cunku gorumcende
her dak.sende olacak demek bu

canım dikkat et kendine ya ben simdiden
hast.de almıstım solugu 2.cocugun tecrubesi
iste ii geceler sana

canım bebegin eve gelmesine cok sevindim
sende toparlamıssın maşallah allah sağlıkla
buyutmeyi nasip etsin canım

Bende dün yıkadım hastane çıkıilarımı ve de bugün ütüledim. Unutmuşum ne kadar küçükmüş onlar. Gözüm korktu, nasıl bakıcam diye. Her halde ben 4 yaşındaki oğlumun 1-2 yaşındaki halleri gibi olacak sanmışım Bezi bile ne kadar küçük.Velhasılkelam kendimi kötü hissettim. sorumluluktan korktum Bunun dışında aldıklarımda gözüme az göründü. Yine almam gerek bi ara çıkabilirsem yine çıkayım bari.
doru diosunuz cnm. bugün yarın giddim barı artık. bi de şey sorcam göğüs kalkanı aldınız mı
Ben Aventinkini aldım. İlkinde çok acı çektim. İşe yarar umarım her duyduğumu yapıyorum şimdi.
Canım doğum günün kutlu olsun...Ömür boyu ailenle mutluluklar dilerim.

Canım bende heyecanlandım şimdi. İyi haberlerini bekliyorum.

Canım bende oto koltuğu ve ana kucağı arası bişiy kullandım ama daha çok ana kucağına benzeyen tarz.Adını bile bilmiyorum bana hediye gelmişti. oto koltuğu derin oluyor bebişi hemen yatıramazsınız. Zaten aldın sanırım sen. çukur kısmını battaniye gibi bişeyle doldurarakta kullanabilirsin. Çok kullanışlı bişiy. ben evde hep ona koyup işlerimi yapıyordum. Dışarıda hep onunla çıkarmıştım. Bu resimdeki bana çok boğucu geliyor.

Elişa,Esila,Ezgi,Ecrin...ilk aklıma gelenler
Sena kızında ismiyle yaşasın canım. Güzel isim. haberlerini bekliyorum...

Canım düşünmemeye çalış herşey olacağına varıyor. Bir tek sen değilsin okuduğum kadarıyla diğer arkadaşlarda bende psikolojik olarak çok iyi değiliz. Hassasız ve ve dert edinmeye müsaitiz. Bu depresyon olayına giriş böyle oluyor herhalde. Benimde canım çok sıkkın. Eşimde yanımda değil. Annemlerin yanına gelince düzelir sandım ama burda da ağırlığımdan gezemiyorum ki. Dr da gözümü korkuttu. Eski sezeryan dikişlerin açılabilir falan diye. 4 yıl 3 ay 6 gün oldu ilk oğlum doğalı yinede bu bebeğim ağır diye açılabilirmiş evde durmak gezilebilecek bir yerde hiç de güzel değil. perşembe günü gün alıcam bakalım bu kısıtlılıktan ne zaman kurtulucam.

Çok sevindim canım iyi olmanıza. Allah bağışlasın yavrunu. foto koy buraya ama nazarımız değmesin koyma yada..

off canım ya ben de doğumdan sonra hem yardım edecek birileri olsun istiyorum hem de ev boş olsun istiyorum..beyaz showdaki psişik gibi oldum yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…