2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ne bu aceleniz
söyle kızına otursun oturduğu yerde bizede panikletmesin

bu port bebe değilmi?sıcakta dogcak bebışlerımız buna çok gerek yok dıe dusunuyorum ama bazıları da çok kullanıslı oluyo diyor,oto koltugu olarak da kullanılan ana kucaklarından alıcam ben...

hayırlısı esracım.. Allah yardımcın olsun...

oyy cnm ne güzell bebişcik gelmek istiyor heralde :) güzel haberlerini bekliyoruz..... habersiz bırakma bizi canım...

ya arkadaşlar nooooolur bi biriki dk bana ayırın e ile başlıyan isim önerilerinizi bekliyorum ama nolur elif demeyin aynı ismi duymaktan erken doğurucam yaw . e ile farklı işte budur diyebiliceğim isim arıyorum yardımlarınızı bekliyip hepinizi güzel yanaklarınızdan öpüyorum

bydusum bende kızımdan kalma o resimdeki porbebe mi ne var onu kullanayım diyordum kızımda kullanmıstım ama ilk aylarda sonra kaldırıyorsun.. bence sen oto koltugu olanlardan al... bende o oldugundan oto koltugu almayayım dedim.. yıkadım ütüledim içinede takımını serdim.. mis gibi oldu :)

benim kızımın adı elif olucak

esin,ecrin,ecem, ece,esila,esma,

Hehehehe :))) Çok güldüm cnaım yaa :))))

Canım o resme portbebe diyorlar. Hastanelerde ana kucağı (oto koltuğu) ile bebeği çıkarın diyorlar. Biz ana kucağı (oto koltuğu) düşünüyoruz

evet portbebe..ama oto koltuğu daha güwenilir gibi ya...bu portbebe zaten bebek arabasına monte edilio..oturamıyorken bunu takıp gezdiriyoruz..

emel , eylem , ebru , ecem , ekin , ezgi

oto koltuğu da aldım zaten var..sen bu portbebeyi nerde kullandın piki ayşecik? ya bebek arabasına filan monte edilio hani minikken gezdirilir..ya da evin içinde de kullanılır yani sepet gibi sonuçta bebiş yatar içinde..hastane çıkışı için dedim acaba bunla mı getirsem yoksa direk oto koltuğuna mı koysam diyee :44: ama oto koltuğuyla getiririm heralde..bunu da evde kullanırım ya da dışarı çıkarken bebek arabasına takarım...

Benim bebek arabasının takımında var canım portbebe,
bende senin gibi nerede kullanıcam ben bunu diye çok düşünüyorum :44:
allahtan arabamaya takılıyo

esracımmm ne guzell bebısınn gelıyor,sağlıcaklaa gelsınn inşallah,keyfını çıkar bak bız 38ı beklıyoruz sezeryan dıye senın ne guzel normall gelıyor 38 de maşallahh ben bıle heyecanlandımm
guzel haberlerını beklıyorumm

ecrin, ela ,elvan ,elgin , elçin ,enise ,eylül

Benim bebek arabasının takımında var canım portbebe,
bende senin gibi nerede kullanıcam ben bunu diye çok düşünüyorum :44:
allahtan arabamaya takılıyo

evet bende de arabanın takımında vardı zaten..arabaya takılıo ya..normalde de kullanırız evde filan yata içinde..didim işte hastaneye de bunu mu götürsem acepp :44:

evet canım bebek arabasına monte ediliyor rahat bişi ama ufaklıklar biraz hızlı büyüdügünden uzun süre kullanmamıstım..olabilir hastaneden cıkarken kullanabilirsin kızımda kullanmıstım cnm ... ben bunla daha iyi olacagını düşünüyorum hem otı koltugunda gördüklerinde herkes bi bebeişi eller durur buna koydun mu al kacır :) kimse ellemez etmez saglık ocagına bile onunla götürüyordum kızımı ben götür kusum benem rahat bişi...

Son düzenleme:

Esracım hem heyecan bastı hem de mutlu oldum ne yalan söyleyim nasılsa kocaman olmuştur bebişin biran önce kucağına alırsın:) bizi haberdar et çoook meraktayızzz
TUYAcım cnmmm doğum günün kutlu olsun nice senelereeee

onun içine takımı nasıl oluyor aysecim
bende benim küçüklüğümden kalma yastıklı beyaz ince işlemeli bir takımım var (alt açma gibi ama eskiden mevlütlerde kullanılırmış) acaba içine koysam olur mu :44:

MRB kızlar...
baya ilerlemiş sayfalar..umarım herşey yolundadır..japones mi doğuruyor...anaaaammm...heycan yaptım şimcik...
bende akşam doğuruyorum sandım..7 den 11 e kadar sürekli karnım ağrıdı..hiç geçmeden..tam dra gidelim demişken geçti..nasıl bi ağrıydı öyle sürekli bi ıkınma ve elinde olmadan bağırma hissi...gecede bişey olmadı bugünde olmadı...hareketleride gayte normal ama yarın hastaneye gidicem yinede..bugün okuldaydım gidemedimm..

geçmiş olsun canım
bol bol dinlenmek lazım artık yormamalıyız kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…