Kizlar sagolun ilginiz icin. Benim kasilmalar tam 15 dakikada bir gelmeye devam ediyor. Annem kalk dolas suyun gelsin dedi :18: bana kalirsa yalanci sanci ama gorecegiz. Bir sey olursa hastaneden yazarim size ben. Ne olur ne olmaz diye cantalarimi tam hazirlayip yatacagim. Sonucta artik 38. hafta icindeyim. oglum da ayni haftada gelmisti.
opuyorum hepinizi
yaa aklıma gelmişkene soriim,bebişi ilk hastaneden getirirkene oto koltuğuna mı koyucaksınızzz yoksa sepet gibi şeyler oluyo yaa onlara mı koyucaksınızz ??
anakucağı dediğim de şöle bişiy :
Eki Görüntüle 205363
oto koltuğu mu yoksa bu mu daha ii olur sizce ?
Kizlar sagolun ilginiz icin. Benim kasilmalar tam 15 dakikada bir gelmeye devam ediyor. Annem kalk dolas suyun gelsin dedi :18: bana kalirsa yalanci sanci ama gorecegiz. Bir sey olursa hastaneden yazarim size ben. Ne olur ne olmaz diye cantalarimi tam hazirlayip yatacagim. Sonucta artik 38. hafta icindeyim. oglum da ayni haftada gelmisti.
opuyorum hepinizi
opuyorum hepinizi
ya arkadaşlar nooooolur bi biriki dk bana ayırın e ile başlıyan isim önerilerinizi bekliyorum ama nolur elif demeyin aynı ismi duymaktan erken doğurucam yaw .e ile farklı işte budur diyebiliceğim isim arıyorum yardımlarınızı bekliyip hepinizi güzel yanaklarınızdan öpüyorum
Hehehehe :))) Çok güldüm cnaım yaa :))))
Canım o resme portbebe diyorlar. Hastanelerde ana kucağı (oto koltuğu) ile bebeği çıkarın diyorlar. Biz ana kucağı (oto koltuğu) düşünüyoruz
ya arkadaşlar nooooolur bi biriki dk bana ayırın e ile başlıyan isim önerilerinizi bekliyorum ama nolur elif demeyin aynı ismi duymaktan erken doğurucam yaw .e ile farklı işte budur diyebiliceğim isim arıyorum yardımlarınızı bekliyip hepinizi güzel yanaklarınızdan öpüyorum
bydusum bende kızımdan kalma o resimdeki porbebe mi ne var onu kullanayım diyordum kızımda kullanmıstım ama ilk aylarda sonra kaldırıyorsun.. bence sen oto koltugu olanlardan al... bende o oldugundan oto koltugu almayayım dedim.. yıkadım ütüledim içinede takımını serdim.. mis gibi oldu :)
oto koltuğu da aldım zaten var..sen bu portbebeyi nerde kullandın piki ayşecik? ya bebek arabasına filan monte edilio hani minikken gezdirilir..ya da evin içinde de kullanılır yani sepet gibi sonuçta bebiş yatar içinde..hastane çıkışı için dedim acaba bunla mı getirsem yoksa direk oto koltuğuna mı koysam diyee :44: ama oto koltuğuyla getiririm heralde..bunu da evde kullanırım ya da dışarı çıkarken bebek arabasına takarım...
opuyorum hepinizi
Benim bebek arabasının takımında var canım portbebe,
bende senin gibi nerede kullanıcam ben bunu diye çok düşünüyorum :44:
allahtan arabamaya takılıyo
oto koltuğu da aldım zaten var..sen bu portbebeyi nerde kullandın piki ayşecik? ya bebek arabasına filan monte edilio hani minikken gezdirilir..ya da evin içinde de kullanılır yani sepet gibi sonuçta bebiş yatar içinde..hastane çıkışı için dedim acaba bunla mı getirsem yoksa direk oto koltuğuna mı koysam diyee :44: ama oto koltuğuyla getiririm heralde..bunu da evde kullanırım ya da dışarı çıkarken bebek arabasına takarım...
opuyorum hepinizi
bydusum bende kızımdan kalma o resimdeki porbebe mi ne var onu kullanayım diyordum kızımda kullanmıstım ama ilk aylarda sonra kaldırıyorsun.. bence sen oto koltugu olanlardan al... bende o oldugundan oto koltugu almayayım dedim.. yıkadım ütüledim içinede takımını serdim.. mis gibi oldu :)
MRB kızlar...
baya ilerlemiş sayfalar..umarım herşey yolundadır..japones mi doğuruyor...anaaaammm...heycan yaptım şimcik...
bende akşam doğuruyorum sandım..7 den 11 e kadar sürekli karnım ağrıdı..hiç geçmeden..tam dra gidelim demişken geçti..nasıl bi ağrıydı öyle sürekli bi ıkınma ve elinde olmadan bağırma hissi...gecede bişey olmadı bugünde olmadı...hareketleride gayte normal ama yarın hastaneye gidicem yinede..bugün okuldaydım gidemedimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?