2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yatak konusu tartışılmıştı burda
Annem bana bebek için ince bir yün yatak yapacakmış
ne dersiniz kullanışlı olur mu ki, yada yatak mı alayım?

takıyorum işte cnm napıyım şu iki gün bile yetti kafam şişti resmen sıcağı sıcağın atamadım üstümden bi kaç güne kendime gelirim sanırım,,senin için de hayırlısı olsun canım sezeryan normal farketmez bebeğin sağlıklı olsun

canım benim mobilyayı aldığım yertden yatak verdiler...ama bende üstüne incecik bi yorgan gibi yatak yaptırcam..doğallıktan şaşmamak lazım...ama alerjik bi durum olursa kullanılmaz o zaman

Bende aynen eşimle çocuklarımla başbaşa kalayım ama annnemde ihtiyacım olunca eve ışınlansın. Ne güzel olurdu:26:

Ben oğlumu gezmeye gittiğimiz yerlerde yün yorganı ikiye katlayıp döşek yaparak yatırdığım çok oldu. Bence doğal olduğu için iyi olur. Ama beşiğin içinde düzgün durmaz gibi geliyor. Bende bilemedim:)

kızlar merhabalar bişey sormak istiyorum limon kabuğunun küçük meleği ne oldu iyi mi umarım herşey yolundadır

haklısın canım..oto koltuğunda rahat edemez gbime geldi benmde..oturur pozisyonda durucak sonuçta..o yüzden iraz daha büyüyünce koyarım oraya en azından bi ay filan geçsin..
geçmiş olsun buarada..ya üzerinden onca zaman geçmiş sezeryan dikişlerin nasıl açılıo hayret bişey..neyse bi doktora görün bakalım..:94:

beli olmaz cnm sen yinede tedbiri elden bırakma her hamileliligin dogum evresi farklı oluyor kuzummm :) adıda güzel sonunda kararda vermişsinizz adıyla yasasın kuzucuk...

off can sıkıntısına bide baş ağrısı ve mide yanması eklendi... off doğursakda eğlence olsa bu bebişler bize

evet yaa çok sıkıcı geçio günleerr bebişler gelse de mıncıklasaakk ya mide yanması başlıo bende dee hemen gavısyon içiim bari

evet yaa çok sıkıcı geçio günleerr bebişler gelse de mıncıklasaakk ya mide yanması başlıo bende dee hemen gavısyon içiim bari

iç canım iç perişan ediyor insanı ...ben gaviskon içemedim fomadin verdi bana doktor...ayy şu nihatla taneri boğsam hamilelik hafifletici hal sayılırmı acep eşimde dikti gözünü onlara bakıyoooo

iç canım iç perişan ediyor insanı ...ben gaviskon içemedim fomadin verdi bana doktor...ayy şu nihatla taneri boğsam hamilelik hafifletici hal sayılırmı acep eşimde dikti gözünü onlara bakıyoooo

ayyh ben izleyemiorummm onlarıı zati stres son haddindee iice gerilioruumm

canım çok geçmiş olsun...

yerim ben senin oğlunu yaa ayy seni görüdkçe bir hevesleniyorum ki sorma.... zaman geçsin artık gelsin minikler....

adıyla yaşasın kızın çok güzel bir isim sena...

canım benim mobilyayı aldığım yertden yatak verdiler...ama bende üstüne incecik bi yorgan gibi yatak yaptırcam..doğallıktan şaşmamak lazım...ama alerjik bi durum olursa kullanılmaz o zaman

denemeden anlayamıycaz sanırım..
sağolun arkadaşlar..

tanerı ılk görduumden berı nasıl bı çocuk olduunu annesının ve ögretmenlerının halını merak etmekteyım:)))

ne asısı kısss ası mı kaldı:26:

ya tetanoz aşısı oluyorumm..aramadılar beni sağlık ocağından doktor da demedi tetanoz aşısı olcen diye..ben gittim geçen ay işte ben tetanoz aşısı olmıcam mı die..geçen ay yaptılar ilkini.yarın da ikincisini yapıcaklar işte..diğeri de artık doğumdan soraya kaldı..

anladım canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…