- 10 Aralık 2007
- 1.561
- 9
- 356
- 44
canım sıkma canını bunu bence sen degil
eşin guzel bi dille anlatmalı annesine sen
hiç konusup aranı bozma cunku gorumcende
her dak.sende olacak demek bu
evet haklısın galiba bunu eşime demem lazım zamanı gelince söylesin beşik salıncak ne varsa taşımayı düşünüo kadın ya kabus gibi
Canım düşünmemeye çalış herşey olacağına varıyor. Bir tek sen değilsin okuduğum kadarıyla diğer arkadaşlarda bende psikolojik olarak çok iyi değiliz. Hassasız ve ve dert edinmeye müsaitiz. Bu depresyon olayına giriş böyle oluyor herhalde. Benimde canım çok sıkkın. Eşimde yanımda değil. Annemlerin yanına gelince düzelir sandım ama burda da ağırlığımdan gezemiyorum ki. Dr da gözümü korkuttu. Eski sezeryan dikişlerin açılabilir falan diye. 4 yıl 3 ay 6 gün oldu ilk oğlum doğalı yinede bu bebeğim ağır diye açılabilirmişevde durmak gezilebilecek bir yerde hiç de güzel değil. perşembe günü gün alıcam bakalım bu kısıtlılıktan ne zaman kurtulucam.
kızlar yatak konusu tartışılmıştı burda
Annem bana bebek için ince bir yün yatak yapacakmış
ne dersiniz kullanışlı olur mu ki, yada yatak mı alayım?
Bende aynen eşimle çocuklarımla başbaşa kalayım ama annnemde ihtiyacım olunca eve ışınlansın. Ne güzel olurduÇok sevindim canım iyi olmanıza. Allah bağışlasın yavrunu. foto koy buraya ama nazarımız değmesin koyma yada..
off canım ya ben de doğumdan sonra hem yardım edecek birileri olsun istiyorum hem de ev boş olsun istiyorum..beyaz showdaki psişik gibi oldum yanii
kızlar yatak konusu tartışılmıştı burda
Annem bana bebek için ince bir yün yatak yapacakmış
ne dersiniz kullanışlı olur mu ki, yada yatak mı alayım?
kızlaarrrr napıyosunuz
canım sıkılıyooooo çokkk....tv dede bi şey yok
Bende dün yıkadım hastane çıkıilarımı ve de bugün ütüledim. Unutmuşum ne kadar küçükmüş onlar. Gözüm korktu, nasıl bakıcam diye. Her halde ben 4 yaşındaki oğlumun 1-2 yaşındaki halleri gibi olacak sanmışımBezi bile ne kadar küçük.Velhasılkelam kendimi kötü hissettim. sorumluluktan korktum Bunun dışında aldıklarımda gözüme az göründü. Yine almam gerek bi ara çıkabilirsem yine çıkayım bari.
Ben Aventinkini aldım. İlkinde çok acı çektim. İşe yarar umarım her duyduğumu yapıyorum şimdi.
Canım doğum günün kutlu olsun...Ömür boyu ailenle mutluluklar dilerim.
Canım bende heyecanlandım şimdi. İyi haberlerini bekliyorum.
Canım bende oto koltuğu ve ana kucağı arası bişiy kullandım ama daha çok ana kucağına benzeyen tarz.Adını bile bilmiyorum bana hediye gelmişti. oto koltuğu derin oluyor bebişi hemen yatıramazsınız. Zaten aldın sanırım sen. çukur kısmını battaniye gibi bişeyle doldurarakta kullanabilirsin. Çok kullanışlı bişiy. ben evde hep ona koyup işlerimi yapıyordum. Dışarıda hep onunla çıkarmıştım. Bu resimdeki bana çok boğucu geliyor.
Elişa,Esila,Ezgi,Ecrin...ilk aklıma gelenler
Sena kızında ismiyle yaşasın canım. Güzel isim. haberlerini bekliyorum...
Canım düşünmemeye çalış herşey olacağına varıyor. Bir tek sen değilsin okuduğum kadarıyla diğer arkadaşlarda bende psikolojik olarak çok iyi değiliz. Hassasız ve ve dert edinmeye müsaitiz. Bu depresyon olayına giriş böyle oluyor herhalde. Benimde canım çok sıkkın. Eşimde yanımda değil. Annemlerin yanına gelince düzelir sandım ama burda da ağırlığımdan gezemiyorum ki. Dr da gözümü korkuttu. Eski sezeryan dikişlerin açılabilir falan diye. 4 yıl 3 ay 6 gün oldu ilk oğlum doğalı yinede bu bebeğim ağır diye açılabilirmişevde durmak gezilebilecek bir yerde hiç de güzel değil. perşembe günü gün alıcam bakalım bu kısıtlılıktan ne zaman kurtulucam.
beli olmaz cnm sen yinede tedbiri elden bırakma her hamileliligin dogum evresi farklı oluyor kuzummm :) adıda güzel sonunda kararda vermişsinizz adıyla yasasın kuzucuk...Fistiklarim yatmadan bakayim dedim. Kasilmalar 15 dakikada bir geliyor hala, baska hic bir belirti yok. Oglumda nisanim gelmisti ve kirk dakika sonra sancilarim baslamisti. Sonra 20 dakikada bir derken hastaneye giderken 3 dakikada bire dusmustu. Gelecek olsa simdiye gelirdi sancilar degil mi? Yine de hazirlikliyim bu gece bir sey olur falan diye. Biraz fazla hazirim dogurmaya galiba benkizim da nasil kipir kipir anlatamam
bu arada kizimin adina karar verdik. Sena koyacagiz kismet olursa.
Pamukselim yazdigini gordum sonra yazacagim sana. Hayirlisiyla su sabahi bir cikarayim da
off can sıkıntısına bide baş ağrısı ve mide yanması eklendi...off doğursakda eğlence olsa bu bebişler bize
evet yaa çok sıkıcı geçio günleerrbebişler gelse de mıncıklasaakk ya mide yanması başlıo bende dee hemen gavısyon içiim bari
iç canım iç perişan ediyor insanı ...ben gaviskon içemedim fomadin verdi bana doktor...ayy şu nihatla taneri boğsam hamilelik hafifletici hal sayılırmı acepeşimde dikti gözünü onlara bakıyoooo
MRB kızlar...
baya ilerlemiş sayfalar..umarım herşey yolundadır..japones mi doğuruyor...anaaaammm...heycan yaptım şimcik...
bende akşam doğuruyorum sandım..7 den 11 e kadar sürekli karnım ağrıdı..hiç geçmeden..tam dra gidelim demişken geçti..nasıl bi ağrıydı öyle sürekli bi ıkınma ve elinde olmadan bağırma hissi...gecede bişey olmadı bugünde olmadı...hareketleride gayte normal ama yarın hastaneye gidicem yinede..bugün okuldaydım gidemedimm..
Selam güzel anne adaylarım nasılsınız bebişler nasıl sayfalar çok ilerlediği için ve ben düzenli giremediğim için malum küçük bir melek düştü bizim eve ve benim kata da bomba düştü diyebilirim badna işi hala bitmedi ama çok az kaldı bu haftasonu da ablamlar gelip temizliğimi eşya yerleşimimi yaparlar ondan sonra benden iyisi yok çok şükür faceye takılan annişler biliyor ama burdan da yazayım dedim oğlumu perşembe günü hastaneden çıkardık çok şükür çok iyi durumda kuzum. Okuduğuma göre Esra arkadaşımızın sancıları sıklaşmış inşallah istediği gibi normal doğuma girebilir nişanım ve suyum gelmedi demiş benimde suyum yerindeydi ama 6 cm açılma ile biraz daha beklesem sancıları normal doğucaktı oğlum ama dr. izin vermedi şükür ki bende zaten normali düşünmüyordum. Doğumdan sonra 6 kilo vermiş durumdayım ve nerdeyse hiç göbeğim yok görenler normal doğum mu yaptın diye soruyorlar gayet iyi ve toparlanmış durumdasın diyorlar ki daha 13 günlük lohusayım erken doğumunda tek avantajı ne göbeğimde ne de başka bir yerimde çatlak oluşmadı.
Fistiklarim yatmadan bakayim dedim. Kasilmalar 15 dakikada bir geliyor hala, baska hic bir belirti yok. Oglumda nisanim gelmisti ve kirk dakika sonra sancilarim baslamisti. Sonra 20 dakikada bir derken hastaneye giderken 3 dakikada bire dusmustu. Gelecek olsa simdiye gelirdi sancilar degil mi? Yine de hazirlikliyim bu gece bir sey olur falan diye. Biraz fazla hazirim dogurmaya galiba benkizim da nasil kipir kipir anlatamam
bu arada kizimin adina karar verdik. Sena koyacagiz kismet olursa.
Pamukselim yazdigini gordum sonra yazacagim sana. Hayirlisiyla su sabahi bir cikarayim da
canım benim mobilyayı aldığım yertden yatak verdiler...ama bende üstüne incecik bi yorgan gibi yatak yaptırcam..doğallıktan şaşmamak lazım...ama alerjik bi durum olursa kullanılmaz o zaman
denemeden anlayamıycaz sanırım..Ben oğlumu gezmeye gittiğimiz yerlerde yün yorganı ikiye katlayıp döşek yaparak yatırdığım çok oldu. Bence doğal olduğu için iyi olur. Ama beşiğin içinde düzgün durmaz gibi geliyor. Bende bilemedim:)
iç canım iç perişan ediyor insanı ...ben gaviskon içemedim fomadin verdi bana doktor...ayy şu nihatla taneri boğsam hamilelik hafifletici hal sayılırmı acepeşimde dikti gözünü onlara bakıyoooo
ne asısı kısss ası mı kaldı:26:
ya tetanoz aşısı oluyorumm..aramadılar beni sağlık ocağından doktor da demedi tetanoz aşısı olcen diye..ben gittim geçen ay işte ben tetanoz aşısı olmıcam mı die..geçen ay yaptılar ilkini.yarın da ikincisini yapıcaklar işte..diğeri de artık doğumdan soraya kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?