2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende iki aylıkken ayağımı burkmuştum. Röntgende çekilemedi haliyle istemedim kalkanla falan.
Çatlak gibi demişti doktor 15 gün üstüne basamadım. 2 ay topalladım resmen. Halada sağa sola döndüremiyorum.
Çok zordu ki senin durumun benimkinden beter ne kadar zorluk çektiğini tahmin edebiliyorum. Umarım bir an önce iyileşirsin

valla kapsamlı olmuş listen. tacını makyaj malzemelerini unutma süs püs:)
göbek bağı bandı ne ilk defa duydum.

ben ağdacıdan çok utanıyorum bi de ben tek tek alıyorum canım, acıya anca öyle katlanabiliyorum
şimdi ağdacı cart curt yaparsa orda doğurmaya filan kalkarım diye korkuyorum..

Hüseyin eşimin askerde şehit olan abisinin ismi canım..

Kerem de çok güzel isim bu arada..

Ama isim olayı şu an en kolayı gibi
Benim ev baştan aşağı temizlenmeli
çamaşırlar yıkanıp ütülenmeli, valiz hazırlanmalı
beşik, portbebe vs. alınmalı, o kadar çok iş var ki..
Bi de ben daha 3 hafta gitmeyi düşünüyorum okula
Allah'ıma sığındım, O'nun yardımıyla olur herşey inşallah..

ben hiçbişi yapmamaya karar verdim misafirlere. herkes başının çaresine baksın uraşamıcam. kayınvalidem yapsın çok lazımsa. zaten onların tarafı gelir kendi akrabalarına yapsın iştee

aynen canım bu sıcakta uğraşamıcam hiç..zaten bebek kurabiyesi yapıcam dolapta da dondurmam olur her zaman yeter bence..bize de gelirse kayınvalidenn akrabaları gelir onlara da kendi yapsın aynen

al benden de o kadar!benim dr da nst ye almadı bende accayip merak ediyorum offff..zaten ayırt edemiyorum ki kasılma mı yoksa bebiş mi diye

aynennnn! ayırt etmek çok zorr!! sabahtan beri kasık ve bel ağrım vardı hiç bu kadr fazla olmamıştı!bebek de az hareket ediyor bugün normale göre.. şimdi bu ne nerden bileyim ben :)))

bizim burdakinde yok canım, sadece kalp atışını ölçen küçü bi alet vardı ama sizin ordakinde var mıdır bilmiyorum ki..[/QUOTE]

hımmm çok sağol canım

ay canım dün duramadım böyle garip bi ağrım vardı ne oldugunu bilemediğim.böbrek ağrısı gibi arkama bişiy saplanıyo gibiydi ama oturunca geçiyodu accayip tırstım.daha önce kasıklarım ağrıyo diye bi hastaneye gittim bize yakın.beni kadın doğum hastanesine gönderdi gerizekalılar bende nst de ne çıkar çok merak ediyorum gerçi anlık kasılmalar sanırım ölçülüyor.yani bugun daha iyiyim gibi.off doğurmak istiyom artık yaa 37.haftanın içindeyim dayanamıyorum artık benim göbeğimin arkkası yanları taş gibi oluyor kocaman şişiyor tepecik gibi oluyor anlamadım ki acaba kasılmam mı var bilemiyorum :26:

Canım doğuma kendi geceliğinle gireceksen bencede ucuz bir gecelik al. Doğumdan sonra giydiğinde benim ilk saatlerde kan olmuştu. Onuda ucuz alabilirsin. Hasta bezim benim yarım saatte kirleniyordu doğum normal olduğundan mı bilmiyorum kanamam ilk gün çoktu. Birde hemşireler zaten yarım saatte bir gelip karnımın üstünden aşağıya doğru masaj yaptırarak bastırmışlardı ozaman içimde ne kadar birikmiş kan varsa çıkıyordu. Bende hasta bezini değiştiriyordum. 3 paket hasta bezi kullanmıştım. 4. yü açmaya gerek kalmadı ped kullandım.
Yaşadıklarımı anlattım belki yardımcı olur sana

inşallah canım, sağol,
evet canım az önce okudum seni de
benim ayağım ayın 13'ünde 1 ay olacak burkulalı ama hala bastıkça sızlıyo sankii
Allah'ım doğumdan sonraya bi hasar kalmasın diye dua ediyorum hep..

sürekli kontrol mü ediolar.:26: o ne be biz bakamıcaz mı kanama var mı

e heralde kontrole geliolar sürekli..biz ne anlıcaz nası bakcez kanamaya sonuçta kanama tehlikesi olduğu için kontrol amaçlı tutucaklar bizi hastanede canım:94:

çok güzel bi liste olmuşş canımmm.. ben hala pompayı hemen alsam mııı doğum sonrasına mı bıraksam diye düşünüp duruyorum..

biz de ismini KEREM koyucazzzzz kısmet olursa :)) bizim aylardır belli ismi..artık herkes kerem nasıl diye soruyor

Allah rahmet eylesin cnm. valla isim işi bence de şu an kolay gibi gelio bana
ağdacıdan ben de çok utanıodum. ama kendim yaptığımdan çok daha az acıo ağdacıda ve çok kısa sürüo. yarım saatte bütün bacak kol altı bikini bölgesi bitio. daha ne olsun. ben de evlenmeden önce ilk kez gittim. utandım ben de çok. kadın beni rahatlattı baya. bitince de oh be iik i yaptırmışım dedim. cillop oldu ve uzun gitti baya. şimdi hiç yapamam kendim. sen nası yapcan ben eğilemiom öle onu yapcak kadar.bence git süper oluo
benim de ev temizlenmesi lazım eşim habire kadın tutalım dio ama güvenemiorum onlara. temizlik şirketi filan bulursam olur belki.

aynen canım bu sıcakta uğraşamıcam hiç..zaten bebek kurabiyesi yapıcam dolapta da dondurmam olur her zaman yeter bence..bize de gelirse kayınvalidenn akrabaları gelir onlara da kendi yapsın aynen

yani onları düşünemicem şimdi. kırkını yapıcam ben o zaman veririm ne verceksem. şimdi gerek yok

valla bende diyorum doğurur doğurmaz ayağımı uzatıcam röntgene alın diye. Ağırlaştıkça kilolar geldikçe daha çok ağrıyor ve şişiyor

bende dondurmalı pasta doldurcam buzluğa
kaynanayada börek yaptırdıkmı oldu bitti
zaten sıcakta bişey yenmiyor

aynennnn! ayırt etmek çok zorr!! sabahtan beri kasık ve bel ağrım vardı hiç bu kadr fazla olmamıştı!bebek de az hareket ediyor bugün normale göre.. şimdi bu ne nerden bileyim ben :)))

evdeysen ılık bi duş alcanım uzat ayakları dinlen
hala devam ederse de doktoruna git...

arkadaslar ben yaklasık ıkı aydır 57kıloyum,doktoruma göre herşey normal,30 haftalıkkken bebegım 1450gr dı,fikri olan var mı sizce normalmı bu haftalarda kılo alamamak?

bir de iice sıcaklara gelcek dogumlar iki tane batteniyeye,2 takımdan fazla hastane çıkısına ve biberon fırçasına gerek yok gibi geliyor bana.

valla kapsamlı olmuş listen. tacını makyaj malzemelerini unutma süs püs:)
göbek bağı bandı ne ilk defa duydum.
onları almadım daha yanıma, makyaj da yapmayı pek düşünmüyorum acıkcası, cok sıcak olursa habire el yüz yıkamak isterim gibime geliyor. bir de yanıma kraker falan da koyucam, acıkırım ben:)

göbek bagı bandı da ben de ilk duydugumda eczanede falan satılan bişey sanmıstım, megersem bildigin penye kuması kusak gibi kesip dikmişler, idilbabynindi aldıgım canım karıstırmısım, böyle cırtı dügmesi cıtcıtı yok, bildiğin kusak, göbegine sarmak için, oraya buraya takılmasın diye, ben de aldım, yıkadım ütüledim işte, göbek yerini steril ederler ya ben de üstüne onu koyarım degmez oraya buraya diyorum...

canım allah yardımcın olsun, eşinin abisinin adı da oglunda yasasın uzun ömürle saglıkla inşallah...

ayrıca agdadan ne cekiniyorsun ki benim agdacım iki lafın arasında cırt cekiyor hiç anlamıyorum bile, evde kendim oyalana oyalana yapıyorum daha cok canım acıyor...

Allah rahmet eylesin canım benim..çok üzüldüm...inş gidebilirsin okula.inş bi aksilik çıkmaz...

evet hastene geceliği giydirmeleri lazım..normal doğumda da komple soyuyolar mı?ya alttan bişigiymem dee sütyensiz hiç rahat edemem been :26: normal istiorum sonuçta,belki sadce altı çıkartırlar..ama hastane önlüğü ii olur ya vermeleri..çok kirlenir kan olur çünkü..

e heralde kontrole geliolar sürekli..biz ne anlıcaz nası bakcez kanamaya sonuçta kanama tehlikesi olduğu için kontrol amaçlı tutucaklar bizi hastanede canım:94:

hadi ya. hmm. şeyimize mi bakıolar? ay ilk defa dooğum yapmak ne zor. tam fransızım. bi de normal doğum olunca ne kadar kalınıo ki hastanede bi gecemi?

ben şimdilik almıcam pompa. ama göğüs kalkanı aldım onu götürcem. yara yapmasını çok engelliomuş.ilk zamanlar onu kullancam.
aneem sizinki de mi kerem. valla o kadar çok araştırdım en son bunda kaldık bizde.

hmm olabilir aslında göbeğ bağı bandı. ama kıyafeti olcak ya takılmaz heralde. ya ben de aslında istemiorm makyaj filan ama o sırada çok foto çekiolar şaftı kaymış bi şekilde olmak istemiom o an ya. hatta acaba saç düzleştiricimi götürsem mi diorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…