- 10 Aralık 2007
- 1.561
- 9
- 356
- 44
Allah senin de bebeğinin de yardımcısı olsun canım..baby nurse
canım beni biliyormusun bilmem. ben 35 gün önce ağır preeklampsi sebebiyle erken doğum yaptım 31+2 de.. hiç istemedim doğurmak aman bu kadar durdu 2-3 hafta daha dursun dedim ama üniversite hastanesinde doktor hiç dinlemedi aldı ameliyata. çok üzüldüm erkenden boşyere aldılar diye ama sonradan hangi doktora danıştıysam verilmiş sadakam olduğunu, doktorun sezeryan kararını takdir ettiklerini söylediler. çok ciddi bir sıkıntı olduğunu yeni yeni anlıyorum. o yüzden ısrar etmemeni tavsiye ederim. maşallah bebişin kilosu güzel hayata sıkı sıkı tutunur. benimki 1100 gr doğdu.ufak bir solunum sıkıntısı var. onu atlatabilirse eve gelecek nasipse. çok geçmiş olsun canım.Allah yardımcın olsun
Bel ağrısı berbat bişey. Allah yardım etsin canım..günaydın kızlar:)))
gece belimin ağrısından duramadım. nekadar çok ağrıdıofffffffffffffff
canım aynı şey bende oluyor ama benimki bi tuhaf bi gün sağ ayağım şişiyor bi gün sol sırayla:)))
kızlar artık hurma yemeye başlasam mı hani doğumu kolaylaştırıyormuş ya yoksa haftaya mı başlasam?????
Hurma bende de var biraz ama ne zaman yesem bilemedim.. Doğum a1-2 hafta kala mı yesek acaba?
sezeryan mı oldular canım? benim bildiğim normal doğum yapacak olan herkese bakılıyo..garfield daha önce de demiştim benim doğum yapan arkadaşlarımın hiçbiri çatı muayenesi olmamış.
ayy bayıldım..dün bi karikatür gördüm kopyalayamadım ama kısaca anlatayım size. kadın hamile. yatıyo, midesi bulanıyo kalkıyo; yatıyo nefes alamıyo, kalkıyo; yatıyo, bel ağrısından kalkıyo; tuvalete kalkıyo; beli ağrıyo kalkıyo falan. en sonunda toplanmışlar bi yerde konuşuyorlar bi arkadaşı şöyle söylüyo; bu uykularınızın değerini iyi bilin çocuk doğduktan sonra hiç uyuyamayacaksınız
evet canım ben face'de okudum..hayırlısı olsun inşallah.. kendimle beraber hepimize hergün dua ediyorum..Allah yardımcımız olsun..günaydın kızlarrrr
mineden haberiniz var mı bilmiorum ama ben yaziim de bol bol dua edelim
dün kontrole gitmiş dr.u erken doğm riski var die yatırmş hemen hastaneye
açılması yokmuş ama nst de sancısı çıkmş
yanlş bilmiosam 34. haftasında
dua edelim aklımıza geldikçe
karikatüre bayıldım bu arada..
valla ben hiç öyle şeyler almadım, çok klişe geliyo bana lohusa tacı..bandana al fıstık yada eşarp bağlarsın
illa kırmızı taç olması şart değil ya
zati yakışmaz bana öyle şeyler..
benim doktorum da röntgen dahil(koruyucu kalkan olmak şartıyla) çoğu şeye sakıncalı demedi şimdiye kadar.. pek bi rahat..hatta ben bi ara vajinal fitil kullandım mantar için ama akıntım hala var. bana da enfeksiyon olursa erken doğum yol açabilir, ilacı kullan filan demişti.. kullandım ama yine aynı..doktorumu aradım bunun içinde sakıncalı diyor dedim içim rahat değil içip içmeme konusunda dedim ben sana iç dedim ya gebeler için sakıncalı değil o dedi beni azarladı
ya aynen benim de felaket gazım var..nerden geliyo bu kadar gaz Allahım ya.. Uçan balon gibi uçacam yakında..herkese gunaydın kızlar dun butun gece dolandım
tv de tekrar dizileri izledim en son 4 de yattıgımı
hatırlıyorum acaip bi gaz sancısı ve karnıma giren
kramplar asagı olan baskı oldurdu beni ya :18:
daha ben oturuyorum canım, hiç bişey hazrlamadım ama 2 çanta haırlayan da var burda..bebeğinkini direk ebelere veriyolarmış..mantıklı gibi ama bilemedim ben de..merhabalar arkadaşlar,
ben doğumum haziran sonu göründüğü için haziran annelerine takılıyordum hep. bizim topikte ses seda kalmadı, 1 aya kalmaz buralar da öyle olacak, millet 2şer 3 er doğurdu hep, biz de geride kaldık
ben hala çalışıyorum bu haftasonu izne ayrılıyorum artık. ödemden şikayetçi genelde herkes, benim de oluyor ama rahatsız edecek kadar değil çokşükür. bol su en güzel çare. yemeklerdeki tuzu da azaltırsanız rahatlarsınız biraz daha.
kızlar hastane çantasını hazırlayan var mı? benim evde bi çekçekli valizim var, orta büyüklükte,sizce çok mu abartı olur onu götürsem? yoksa ikimize ayrı ayrı 2 çanta mı yapmalıyım, kararsız kaldım. tavsiyeniz varmı?:44:
maşallah canım nazar değmesin..Kolay gelsin dilekleriniz için sağolun gerçekten kolay geldi sanırım. Gerçi mutfakta elim hızlıdır.
Bulaşık makinasını boşalttım. Akşamdan dağılan mutfağımı topladım. Çorbamı pişirdim. Yemeğimi ocağa koydum. Yoğurdumu mayaladım. Kızıma artan sütten sütlü tatlı yapıverdim. Makineden çıkan çamaşırlarımı astım. Yerine yenileri attım.
1 saatte işimi kolayladım. Master şeftekiler halt etmiş yanımda. Bir ara 4 ocak birde fırın aynı anda açıktı çalışırken.
Şimdide 500ml. lik bardağımı aldım karbonatlı suyumu yudumlayıp size yazıyorum
Vallahi hızlıymışım aynı hızı birde ev işinde österebilsem işte orda yavaşım.