2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah senin de bebeğinin de yardımcısı olsun canım..

Bel ağrısı berbat bişey. Allah yardım etsin canım..
Hurma bende de var biraz ama ne zaman yesem bilemedim.. Doğum a1-2 hafta kala mı yesek acaba?

garfield daha önce de demiştim benim doğum yapan arkadaşlarımın hiçbiri çatı muayenesi olmamış.
sezeryan mı oldular canım? benim bildiğim normal doğum yapacak olan herkese bakılıyo..

ayy bayıldım..

evet canım ben face'de okudum..hayırlısı olsun inşallah.. kendimle beraber hepimize hergün dua ediyorum..Allah yardımcımız olsun..

karikatüre bayıldım bu arada..

bandana al fıstık yada eşarp bağlarsın
illa kırmızı taç olması şart değil ya
valla ben hiç öyle şeyler almadım, çok klişe geliyo bana lohusa tacı..
zati yakışmaz bana öyle şeyler..

doktorumu aradım bunun içinde sakıncalı diyor dedim içim rahat değil içip içmeme konusunda dedim ben sana iç dedim ya gebeler için sakıncalı değil o dedi beni azarladı
benim doktorum da röntgen dahil(koruyucu kalkan olmak şartıyla) çoğu şeye sakıncalı demedi şimdiye kadar.. pek bi rahat..hatta ben bi ara vajinal fitil kullandım mantar için ama akıntım hala var. bana da enfeksiyon olursa erken doğum yol açabilir, ilacı kullan filan demişti.. kullandım ama yine aynı..

herkese gunaydın kızlar dun butun gece dolandım
tv de tekrar dizileri izledim en son 4 de yattıgımı
hatırlıyorum acaip bi gaz sancısı ve karnıma giren
kramplar asagı olan baskı oldurdu beni ya :18:
ya aynen benim de felaket gazım var..nerden geliyo bu kadar gaz Allahım ya.. Uçan balon gibi uçacam yakında..

daha ben oturuyorum canım, hiç bişey hazrlamadım ama 2 çanta haırlayan da var burda..bebeğinkini direk ebelere veriyolarmış..mantıklı gibi ama bilemedim ben de..

maşallah canım nazar değmesin..

maşallah canım bebişine.. ben de bu cuma gireyim diyorum nst'ye bakalım

hadi gözün aydın canımm !! inanır mısın bende uyuyamıyorum geceleri ya..:84: bütün kapı pencereyi açıyorum öyle yatıyorumm..toplasan heralde 3-4 saat anca uyuyorumdur o derece yanii :44:
bebekler doğduktan sonra hiç açamıycaz o kapı ve penceleri.. napıcaz..

ne güzel canım, sen hep tatildesin demek..

canlar bi sürü liste dolaştı ama en son olarak hastane çantalarınıza ne koydunuz. bi yazar mısınız zahmet olmassa

ben daha hastane çantamı hazırlamadım benim daha eksiğim bile var temmuzun 1 inde çıkacam izne temmuz 20-28 arası bebişi bekliyoruz dedi allahım kısmet ederse temmuz 1 de hazırlasamda geçmi olurkine

ben daha hastane çantamı hazırlamadım benim daha eksiğim bile var temmuzun 1 inde çıkacam izne temmuz 20-28 arası bebişi bekliyoruz dedi allahım kısmet ederse temmuz 1 de hazırlasamda geçmi olurkine

sen hazırla bende hazırlamadım ama kalsın bi kenarda banada 25 temmuz dedi ama bu senee bebekler gerçekten erken geliyo cnım bi kenarda dursun

bende 2 yıldrı burdayım..iş dolayısıyla geldim sora evlendim kaldım burda..istanbulda yaşıyodum ama bodrum hayalim vardı çok şükür gerçekleşti..biz de turgutreis te yaşıyoruzz otelimiz de turgutresitesen de biliyosun zaten buraları baya gezmişsin anlatmaya gerek yok..ben bu sıra keyfini çıkaramıyorum pek malum hamileliğin son zamanları biraz zor geçio..yol uzun olsa değer canım tatil için..biz burdayız beklerizz her zaman

yok mu bana yardımcı olcakk:26:

ben 2 çanta yaptım canım.kendim için plaj çantası gibi büyük bi çanta aldım.içine ;
2 gecelik ve bir sabahlık
terlik
sütyen ve iç çamaşırı
orkid gece ve normal orkid
saç tokam kırmızı tacım
makyaj malz.parfümüm
minik bi havlu bi de normal havlu
milupa still tea çay

bebiş için;
hastane seti koydum komple giyicek..uzun kollusu sıfır kollusu hepsi var..
çorap,bere..
bi tane küçük boy bebek bezi
burun aspiratörü,minik krem
ıslak mendil
ince bebek battaniyesi bir de ince tülbent gibi bez
emzik ve bebek kaşığı (biberon verilmesini istemiyorum çünkü ..)

bukadarcık benmkiler canım..hastaneden liste verdiler zaten ona göre hazırladım bunları da..bi de çıkışta bebişi koymak için portbebe getiricez..

ben de hazırlamadım canım
daha ben hiç bişey yapmadım gerçi..
öyle oturuyorum bakalım..

senle aynı zamandayız. ben de h sonu filan hazırlamayı düşünüorum. 1 hafta sora da ağdaya gidicem bakalım. 37 den sora gelebilir her an:) ne koycan adını

tşk ederim cnm. not aldım. peki doğumdan sora duş alabilioz mu ki ona göre lif götürcem:)

biz de bebegin durumu iyi olursa ankaradan evimize dönmeden bebek bir aylıkken falan izmire gitmeyi düşünüyoruz, gercekten de deniz güneş bir gün de olsa görmezsem sene geçmezmiş gibi geliyor, umarım bebek de biz de saglıklı oluruz da kısa da olsa bir tatil yapabiliriz.

aneeeem maşallah tuyacım, kilosıu falan gayet yerinde hastane cantasına koyduklarımı da toparlayım da yazayım sana canım, ben hastane cantasını bozup bavul hazırladım il dısında doguma gidecegim için...
Afiyet olsun canım. Ben pastorize sütle ilk mayaladığımda ev yoğurdu bulamadım hazır yoğurtla mayalamıştım

teşekkür ederim kızlar, yemek yedik geldik ama yemekten bişey anlamadım, üstüne dondurma yiyince rahat ettim:)) şimdi yogurt mayalarken olay sütün sıcaklıgında saklı deil mi? süt eli yakmayacak kadar sogumalı, sonrasında da sütle seyreltilmiş yogurtu karıstıra karıstıra süte dökücez. peki süt dısarda ne kadar bekleyecek ki

sen hazırla bende hazırlamadım ama kalsın bi kenarda banada 25 temmuz dedi ama bu senee bebekler gerçekten erken geliyo cnım bi kenarda dursun

ya sıcaklar erken doğumu tetikliyomuş ya o yüzden bebişler erken gelio bence...ben bakıorum haziran ve temmuza bebişler erkenci hep..ama kışın genelde erken doğum pek olmuyo..yani kendi istatistiklerüme göre sölüorumm

beydacı listene göz attımda parfüm sıkma canım sıkanlarıda koyma odana alkol olduğu için tenine değecek mutlaka emzireceksn bebişi tene değmese bile anne kokusu isterlermiş bebekler..alkolsuz kolanya alıcam ben..hatta içeri gelenlere ondan verdiriciem

Bayağı bir döktürmüşsünüz ben iş yaparken.

Kzımın yazlık kışlık olayı da bitti. Yarında bizim dolaba el atsam. Temizlik şirketini çağırana kadar dolap içlerini bayağı bi halletmiş olurum.

Zamanım az kaldı temizlik şirketinden sonra artık dinlenmeye geçerim herhalde.

Gerçi buzluğa börek sarma falan yapıp atmayı düşünüyorum doğumdan sonra gelenlere ikram etmekte kolaylık olsun diye. Bebekle yapmaya zorlandım gibi bahaneleri pek sevmiyorum da.
Siz ne düşünüyorsunuz atacakmısınız buzluğa birşeyler

tşk ederim canımm. bekliorum listeni

tşk ederim cnm. not aldım. peki doğumdan sora duş alabilioz mu ki ona göre lif götürcem:)

alıyomuşuz canım..dikişlere sprey sıkıyolarmış zaten etkilemiyomuş..ben havlumu filan aldım yanıma minik de şampuan alcam..zaten hava sıcak mutlaka bi duş almamız lazım die düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…