Bayağı bir döktürmüşsünüz ben iş yaparken.
Kzımın yazlık kışlık olayı da bitti. Yarında bizim dolaba el atsam. Temizlik şirketini çağırana kadar dolap içlerini bayağı bi halletmiş olurum.
Zamanım az kaldı temizlik şirketinden sonra artık dinlenmeye geçerim herhalde.
Gerçi buzluğa börek sarma falan yapıp atmayı düşünüyorum doğumdan sonra gelenlere ikram etmekte kolaylık olsun diye. Bebekle yapmaya zorlandım gibi bahaneleri pek sevmiyorum da.
Siz ne düşünüyorsunuz atacakmısınız buzluğa birşeyler
ya sıcaklar erken doğumu tetikliyomuş ya o yüzden bebişler erken gelio bence...ben bakıorum haziran ve temmuza bebişler erkenci hep..ama kışın genelde erken doğum pek olmuyo..yani kendi istatistiklerüme göre sölüorumm
alıyomuşuz canım..dikişlere sprey sıkıyolarmış zaten etkilemiyomuş..ben havlumu filan aldım yanıma minik de şampuan alcam..zaten hava sıcak mutlaka bi duş almamız lazım die düşünüyorum..
evet canım aynıyız..senle aynı zamandayız. ben de h sonu filan hazırlamayı düşünüorum. 1 hafta sora da ağdaya gidicem bakalım. 37 den sora gelebilir her an:) ne koycan adını
beydacı listene göz attımda parfüm sıkma canım sıkanlarıda koyma odana alkol olduğu için tenine değecek mutlaka emzireceksn bebişi tene değmese bile anne kokusu isterlermiş bebekler..alkolsuz kolanya alıcam ben..hatta içeri gelenlere ondan verdiriciem
teşekkür ederim kızlar, yemek yedik geldik ama yemekten bişey anlamadım, üstüne dondurma yiyince rahat ettim:)) şimdi yogurt mayalarken olay sütün sıcaklıgında saklı deil mi? süt eli yakmayacak kadar sogumalı, sonrasında da sütle seyreltilmiş yogurtu karıstıra karıstıra süte dökücez. peki süt dısarda ne kadar bekleyecek ki
buzluğa bende pratik dondurmalı pastalar var ya onlardan yapıp atıcam..ama börek filan uğraşamam sanırım..buzluğa atmak ii fikir gerçi..ben kurabiye yapıcam şu nişastalı yapılan bayatlamayan kurabiyeler varya onlardan yapıcam bu ay sonu..idare eder yani bi kaç hafta..
yani bence de alırıs duş. ben bi tane gecelik giycem doğuma girerken doğumdan sora pijama giymeyi düşünüorum. illa gecelik mi giymek lazım ki doğumdan sora
EVEEEEET preseedda konusmustuk seninle dogru, hele bir yerden gözüm ıssırıyorallah saglıkla kucagımıza da almayı nasip etsin sincaplarımızı
Kolay gelsin dilekleriniz için sağolun gerçekten kolay geldi sanırım. Gerçi mutfakta elim hızlıdır.
Bulaşık makinasını boşalttım. Akşamdan dağılan mutfağımı topladım. Çorbamı pişirdim. Yemeğimi ocağa koydum. Yoğurdumu mayaladım. Kızıma artan sütten sütlü tatlı yapıverdim. Makineden çıkan çamaşırlarımı astım. Yerine yenileri attım.
1 saatte işimi kolayladım. Master şeftekiler halt etmiş yanımda. Bir ara 4 ocak birde fırın aynı anda açıktı çalışırken.
Şimdide 500ml. lik bardağımı aldım karbonatlı suyumu yudumlayıp size yazıyorum
Vallahi hızlıymışım aynı hızı birde ev işinde österebilsem işte orda yavaşım.
maşallah sanaaa, şimdi de bakem yogurdu hangi sütten mayalıyorsun, pastörize mi acık süt mü? ben acık süt kullanamam, kokusuna dayanamıyorum, kutu sütle de yogurt yapabilir miyim ki? tutar mı?
bugün doktorumuza gittim. 2433 gr 41 cm olmuşuz yaklaşık. ilk defa ntsmiz çekildi. normalmiş çok şükür. 2 hafta sora gelceksin dedi. benden haberler bu kadar. geceleri uyuyamıorum yahu ben. sıcak sıkıntı basıo.
yani bence de alırıs duş. ben bi tane gecelik giycem doğuma girerken doğumdan sora pijama giymeyi düşünüorum. illa gecelik mi giymek lazım ki doğumdan sora
evet canım aynıyız..
ben de haftasonu yıkama ütüleme işini yapayım diyorum, valizi de hazırlarım belki ama yardım eden kimsem yok, ayağımın durumuna göre ne kadar yapabilirsem artık..
ağda olayını ben çatıya gitmeden önce yaparım herhalde, yani 36. haftada
ya benim tüyler 2 haftaya kalmadan çıkmaya başlıyo,kendim aldığım için tam beceremediğimden sanırım,gerçi doktorum bana jilet yap, hiç kasma kendini dedi..
adına henüz tam karar verememekle birlikte Hüseyin Eren ya da Hüseyin Ömer yada Hüseyin Çağrı(gerçi eşim bu son şıkka pek sıcak bakmıyo ama) olabilir..
siz ne koyacaksınız canım?
valla canım ben yapacaktım yufkadan bikaç börek vs.. ama ayağım böyle olduktan sonra,Gerçi buzluğa börek sarma falan yapıp atmayı düşünüyorum doğumdan sonra gelenlere ikram etmekte kolaylık olsun diye. Bebekle yapmaya zorlandım gibi bahaneleri pek sevmiyorum da.
Siz ne düşünüyorsunuz atacakmısınız buzluğa birşeyler
bizim burdakinde yok canım, sadece kalp atışını ölçen küçü bi alet vardı ama sizin ordakinde var mıdır bilmiyorum ki..kızlar merhaba.bişiy sorcam sağlık ocağında nst olur mu?off kasılmam mı var bebek mi hala farkı anlıyamıyorum ya
yok da daha rahat olur diye gecelik koydum ben..kontrol edicekler ya sürekli gelip kanama var mı diye..pijamayı çıkarmakla uğraşamam diye gecelik giycem ben..
hehehe :)hamile kalmak için denemediğim yol kalmadığından yolum preseed e de düşmüştü :)) inşallah canım benim sağlıkla gelsin artık sincaplar !
maşallah bebeğineee.büyümüşşşartık 2 haftada bire düştü görüşmelerimiz.yalnız nst'ye bağlamadı beni hiç dr.um :26: belki sancım var anlamıyorum insan bi bağlar dimii yaaa!
sıcak olayını sanırım hepimiz yaşıoruz.. saçımın değdiği yer yanıo sanki..bi de gecede 3-4 wc ye kalkmalar..uyku yok artık
kızlar merhaba.bişiy sorcam sağlık ocağında nst olur mu?off kasılmam mı var bebek mi hala farkı anlıyamıyorum ya
Canım doğuma girerken kendi geceliğini giymiyorsun zaten. en azından benim ilk doğumumda öyle olmuştu. Hastanenin yeşil geceliklerinden giydirdiler. Çıplak vücut üstüne. Arkası açık bağcıkla kapatılanlardan. Doğumdan sonrada kendi geceliğini giyiyorsun. Sezeryanda olsa normal de olsa ilk 1-2 gün gecelik giymeyi öneriyorlar dikişler olduğu için daha rahat oluyormuş.
Zaten doğumdan sonra hasta bezi kullanıyorsun kanama fazla olduğundan ilk gün gecelik rahat oluyor o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?