- Konu Sahibi efsun_zeren
-
hayırdır canım benim stresinin sebebi nedir özel olmazsa??
neden be canım sevmeyeceğin kadar çok mu zayıftın önceden?
Bu arada komilinin ıslak mendilini öneririm.
Ben çok beğendim. Fiyatıda uygun içinde 90 adet var 1 TL 90 KR
Hemde Türk malı yerli üretim
DIŞARI ÇIKAMIYORUMKİ canım mendil falan bakayım...eşime söylüyorum oda becerebilirse alıyo işte kaç defa sölediğim şeyi almadığı için geri gönderdim...
doktordan geldik bizde şimdi...kakasını görmediği için bişey yazmadı kilosunada bişey demedi..boşuna gittik yani..pazartesi başka bi doktora gitmeye karar verdik..
Arkadaşlar ya bana bir akıl verin.
Sizin bebişler uyanıkken ne yapıyor yani yatırdığınız yerde duruyor mu yoksa hep kucak mı istiyor yoksa gezmek mi istiyor. Benim oğlum 2 aylık kucakta gezmeye çok alıştı iki dakika yatırıp bırakamıyorum, hiçbir işe bakamıyorum. Hep kucakta gezmek istiyor ya o zaman sesi hiç çıkmıyor ama bıraktığım gibi başlıyor çırpınmaya ağlamaya ben napıcam şimdi ya. Araba koltuğu var onda da hiç durmuyor
Arkadaşlar ya bana bir akıl verin.
Sizin bebişler uyanıkken ne yapıyor yani yatırdığınız yerde duruyor mu yoksa hep kucak mı istiyor yoksa gezmek mi istiyor. Benim oğlum 2 aylık kucakta gezmeye çok alıştı iki dakika yatırıp bırakamıyorum, hiçbir işe bakamıyorum. Hep kucakta gezmek istiyor ya o zaman sesi hiç çıkmıyor ama bıraktığım gibi başlıyor çırpınmaya ağlamaya ben napıcam şimdi ya. Araba koltuğu var onda da hiç durmuyor
canım benimkide uyanıkken bıraktığım yerde duruyor ama ben yanında olursam.sürekli ilgi istiyor oynyım onunla konuşayım istiyor. işlerimi o uyurken öncelik sırasına koyup koştura koştura yapıyorum.kanguruya koyup yapanlar varmış benimki kanguruyu sevmediği için öyle yapamıyorm.
doktor amcadan geldik kızlar kuzumun herşeyi yolundaymış çok şkr kilomuz 6100 boyu 62 cmverem aşımızıda olduk bi daha ki ay görümek üzere ayrıldıkk
arkadaşlar ya bana bir akıl verin.
benimkide acaip ilgi düşkünü bi bebek biraz da biz alıştırdık onu hep kucak hep ilgi konuşmalar ilgi düşkünü bi bebek oldu
O yüzden konuşma kucak gezmek ne tür ilgi varsa bekliyor kuzucukk bende ilgileniyorum doğrusu en fazla kaç ay daha böyle olacak ki 5 6 ay daha zorunlu işleri halledebilirsin ne mutlu yoksa kalıyor hep... Hafta sonu hallediyorum
benim kızım hiçbişey yemiyoooo...bugün sabahtan beri 80 cc içti daha..günde gece dahil toplam 350-400 ü bulmuyor...3 aylık 650-700 içmesi gerekiyormuş..zayıfladı iyice...çok üzülüyorum...herşeyden geçtim...kaşıkla boğazına döküyorum artık bazen...6-7 saat aç kalıyor istemiyor..napsamm...mama verdim onuda içmedi...ek gıda versem sindiremez henüz..
bende 2011 temmuz anneleri gizli takipçilerindendim hemen hemen hepinizin yaşadıklarını takip ettim yazamasamda tavsiyelerinizi aldım dualarınıza katıldım sorunlu bir hamilelik 2 ay hastane macerasından sonra 36. hafta da bebeğime sezaryen le kavuştum. kızım şimdi tam 3 aylık aynı sorun bende de var anne tarafının ilk torunu kucaktan hiç düşmedi şimdi yerinde durmuyor. Sürekli kucak istiyor sırtüstü zor yatırıp konuşuyorum anca sakinleşiyor yarım saat zor duruyor. Tüm gün kucakta sadece yemek yapabiliyorum o da makarna çorba gibi kolay yemekler eşim gelince temizlik yapabiliyorum. şuan annem yanımda ayağında Ayşe Naz ı sallıyor. bende bu anın tadını çıkarıyorum. bende sadece emziriyorum. bu nedenle nekadar içiyor bilemiyorum ama içim içimi yiyor doyuyormu diye. bu arada bizim bir sorunumuz var sizlerden de yaşayan var mı merak eetim. kızım sadece anne sütü alıyor ve 5 günde bir kaka yapıyor ama kabız değil ve ne yapma taaa sırtından çıkıyor. dr normal diyor çok sıkıntı veriyorsa fitil ver dedi. hiç fitil vermedim. siz de de oluyormu oluyorsa neler yapıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?