2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

DIŞARI ÇIKAMIYORUMKİ canım mendil falan bakayım...eşime söylüyorum oda becerebilirse alıyo işte kaç defa sölediğim şeyi almadığı için geri gönderdim...
doktordan geldik bizde şimdi...kakasını görmediği için bişey yazmadı kilosunada bişey demedi..boşuna gittik yani..pazartesi başka bi doktora gitmeye karar verdik..

Merhaba arkadaşlar
burası çok iyi olmuş. Bende face i sevmeyenlerdenim.
Temmuz anneleri de kimse uğramayınca sıkıcı olmaya başlamıştı.

Ben 12 temmuzda doğum yaptım kızım 3600 gr. 53cm doğdu. normal doğumdu. Gebelik zehirlenmesinden dolayı hamilelikte 26 kilo almıştım 11 i gitti ilk 10 günde. Ama 15 kilo yapıştı.
Bende diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama eşim karşı çıkıyor 6 ayı doldurda bakarız diyor. Süt azalır diye korkuyor.

bir arkadaş boy kilo paylaşalım demiş.
Kızım 2 aylıkkenki aşısında 19 eylülde 6900gr. 60cm olmuştu. Bayağı iyi kilo almış dediler sağlık ocağında boyunuda beğendiler.

Bizden havadisler bunlar öpüldünüz

Bu arada komilinin ıslak mendilini öneririm.
Ben çok beğendim. Fiyatıda uygun içinde 90 adet var 1 TL 90 KR
Hemde Türk malı yerli üretim

canım bende senin gibi çıkmıyordum kızım 3 aylık olana kadar gittiğim herywerde rezil ediyodu ama şimdi 3 ayı bitti atıyorum arabaya çarşı pazar geziyorum oda ağzında emzik sağı solu seyrediyo

günaydın anneler ıslak mendillerden konuşmışsunuz ben ilk başta unibaby ıslak pamuk kullanıyordum sonra huggies can bebe kullandım huggies daha güzeldi açıkcası şimdi prima pampers ıslak pamuk aldım oda güzel ama en güzeli huggiesdi baya kalın havlusu falan

kiloları göndermeye başlamışsınız benimkilerde bi gidiyor bi geliyor çok kasmıyorum açıkcası çünkü şu 3 ay daha çok önemli olduğunu düşünüyorum (bunu empoze ettiler bana )sonra bakıcaz çaresine..

bizimde bugün dr kontrolümüz var verem aşısı olacak kilo boy ölçümü vs kontrollerimiz var 3.5da gidicez güzel şeyler duyarız inşş..

bende kendime değişiklik yapıcam saçlarımı kestirip boyatıcam bi gidemedim ne renk yaptırıcam karar veremedim bi türlü sanırım kuaförde karar vericem röfleyle karamel arasında kararsızım nasip..

benim kızım annesine çekmiş gezmeyi çok seviyoo maşallah özellikle bebek arabası acaip seviyo ana kız oğul geziyoruz...gelince yazarım şimdilik bu kadar

Arkadaşlar ya bana bir akıl verin.
Sizin bebişler uyanıkken ne yapıyor yani yatırdığınız yerde duruyor mu yoksa hep kucak mı istiyor yoksa gezmek mi istiyor. Benim oğlum 2 aylık kucakta gezmeye çok alıştı iki dakika yatırıp bırakamıyorum, hiçbir işe bakamıyorum. Hep kucakta gezmek istiyor ya o zaman sesi hiç çıkmıyor ama bıraktığım gibi başlıyor çırpınmaya ağlamaya ben napıcam şimdi ya. Araba koltuğu var onda da hiç durmuyor

canım benimkide uyanıkken bıraktığım yerde duruyor ama ben yanında olursam.sürekli ilgi istiyor oynyım onunla konuşayım istiyor. işlerimi o uyurken öncelik sırasına koyup koştura koştura yapıyorum.kanguruya koyup yapanlar varmış benimki kanguruyu sevmediği için öyle yapamıyorm.

benimkide acaip ilgi düşkünü bi bebek biraz da biz alıştırdık onu hep kucak hep ilgi konuşmalar ilgi düşkünü bi bebek oldu

o yüzden konuşma kucak gezmek ne tür ilgi varsa bekliyor kuzucukk bende ilgileniyorum doğrusu en fazla kaç ay daha böyle olacak ki 5 6 ay daha zorunlu işleri halledebilirsin ne mutlu yoksa kalıyor hep... hafta sonu hallediyorum

doktor amcadan geldik kızlar kuzumun herşeyi yolundaymış çok şkr kilomuz 6100 boyu 62 cm verem aşımızıda olduk bi daha ki ay görümek üzere ayrıldıkk

Benim oğlum gündüzleri pek uyumuyor gündüz uykusu pek yok. Uyuduğu zaman da 5 dakikada bir uyanıyor dalamıyor o yüzden hep başındayım bütün işler kalıyor valla yemeği bile zor yapıyorum. Otomatik sallanan salıncak almayı düşünüyorum bu yüzden siz kullanıyor musunuz?

canım benim kızım iki aylıkken sürekli kucak istiyordu artık kollarım kopuyodu sonra 3 aylık olunca azaldı sosyalleşiyolarmış ilgisini objelere yöneltti bende playkool un çıngıraklı patiklerinden aldım takıyorum eline salladıkça şıngırdıyo hoşuna gidiyo müzik aç ve ağlayınca hemen alma bi süre sonra alışıyolar benim kızım şimdi yerde yarım saat tepiniyo yanınıa kırmızı şapkalı bi ayısı var onu koyuyorum oyuncaklarını koyuyorum oyalanıyo benim kızımda parmak emiyo daha doğrusu yumruk ama ne emmek cop cop cop emzik veriyorum diliyle itiyo emziği elleri daha tatlı geliyo siz siz olun el emdirmeyin doktorumuz dedi el parmak emen bebek memeyi bırakırmış ben kızıma müzikli dönence aldım bugün gelecek mutlaka onun dikkatini çekecek bişiyler vardır deneyerek keşfet

aynen canım benim kızımda iki taraf içinde ilk torun kucak delisi olmuştu şimdi unutturuyorum kucağı çünkü oyuncaklara ilgisi kayıyo artık plaskoolun çıngırağını tavsiye ederim birinde korna sesi var basınca ötüyo birinde çıngırak sesi hemde bez yıka yıka kullan

benim kızım hiçbişey yemiyoooo...bugün sabahtan beri 80 cc içti daha..günde gece dahil toplam 350-400 ü bulmuyor...3 aylık 650-700 içmesi gerekiyormuş..zayıfladı iyice...çok üzülüyorum...herşeyden geçtim...kaşıkla boğazına döküyorum artık bazen...6-7 saat aç kalıyor istemiyor..napsamm...mama verdim onuda içmedi...ek gıda versem sindiremez henüz..

canım bence her bebeğin süt ihtiyacı farklıdır eğer zorlarsan bu sefer hiçbirşey veremezsin doktorunla görüştünmü bebeğinde kilo kaybı yoksa ve hasta değilse korkma ben kızımı sadece emziriyorum kaç cc içtiğini bilmiyorum mesela

bende 2011 temmuz anneleri gizli takipçilerindendim hemen hemen hepinizin yaşadıklarını takip ettim yazamasamda tavsiyelerinizi aldım dualarınıza katıldım sorunlu bir hamilelik 2 ay hastane macerasından sonra 36. hafta da bebeğime sezaryen le kavuştum. kızım şimdi tam 3 aylık aynı sorun bende de var anne tarafının ilk torunu kucaktan hiç düşmedi şimdi yerinde durmuyor. Sürekli kucak istiyor sırtüstü zor yatırıp konuşuyorum anca sakinleşiyor yarım saat zor duruyor. Tüm gün kucakta sadece yemek yapabiliyorum o da makarna çorba gibi kolay yemekler eşim gelince temizlik yapabiliyorum. şuan annem yanımda ayağında Ayşe Naz ı sallıyor. bende bu anın tadını çıkarıyorum. bende sadece emziriyorum. bu nedenle nekadar içiyor bilemiyorum ama içim içimi yiyor doyuyormu diye. bu arada bizim bir sorunumuz var sizlerden de yaşayan var mı merak eetim. kızım sadece anne sütü alıyor ve 5 günde bir kaka yapıyor ama kabız değil ve ne yapma taaa sırtından çıkıyor. dr normal diyor çok sıkıntı veriyorsa fitil ver dedi. hiç fitil vermedim. siz de de oluyormu oluyorsa neler yapıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim.

canım şoktayım 5 günde bir kaka yapıyor diyosun ve dr da normalmi diyor benim kızım günde 4 5 kez kaka yapıyor ve dediğin gibi sırtından çıkıo bebeğinin kilosu kilo alımı nasıl gerçekten şaşkınım o bebeğide rahatsız eder doymuyomuu acaba çok üzüldüm gerçekten kucak olayı demekki hepimizde aynı

KUCAK KONUSUNDA ŞANSLIYIM HERALDE TEK BAŞIMA OLDUĞUM İÇİN BEN KUCAĞA ALIŞMADI PEK...salıncağa alıştı...sallıyorum..yinede kucakta daha mutlu tabi..
koltuğa yatırıp destekleyip gidiyorum ben yarım saat öyle debeleniyo yoruluyo elini ayağını sallamaktan mıkırdanmaya başlayınca alıp salıncağa koyuyorum bi emzik 2 salla uyuyo...
bu arada ben günde 1 tatlı kaşığı kadar sütümden arımama yapmaya vermeye karar verdim..15 gün sonrada cicibebe kırıntıları ezip vericem sütümle...
bu çocuk sütten başka bişey istiyor..biz yerken sanki canı çeker gibi ağzımıza bakıyor..
bugünde oturmak istiyor artık...yok kızım sen daha oturamazsın diyorum kendini kaldırtıyor..oturunca çok mutlu oluyor...
napcamı şaşırdım artık işte...
süt olayına bi çare varmı arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum..14 günde 250 gr almış zayıflıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…