Eki Görüntüle 133337
kızlar yaaa ben geçen hafta bi hevesle gittim aldım bişeler ama benimkinin daha cinsiyeti belli değil.
az olsa da gene de ben de eklim dedim.
Eki Görüntüle 133337
kızlar yaaa ben geçen hafta bi hevesle gittim aldım bişeler ama benimkinin daha cinsiyeti belli değil.
kardeşimin yaptığı güzel şeylerden bahsetmiştim ya kızlar.. bikaç tanesinin resmini koymaya çalışacağım.. hengisini alayım karar veremedim de
bu gördüğünüz bez çantası, yalnız ıvır zıvır şeyler de alıyo :)
Eki Görüntüle 133533
güle güle kullanın tatlım cicilerinizi
çok tatlıııııısatılık yapıyor mu canım? eğer öyleyse modelleri eklermisin beğendiğimiz birşey olursa biz de sipariş ederiz
çok tatlıııııısatılık yapıyor mu canım? eğer öyleyse modelleri eklermisin beğendiğimiz birşey olursa biz de sipariş ederiz
sağol canımadres vermek yasak sen sil isteyene özelden atarsın. ben aldım hemen adresi
kardeşimin yaptığı güzel şeylerden bahsetmiştim ya kızlar.. bikaç tanesinin resmini koymaya çalışacağım.. hengisini alayım karar veremedim de
Eki Görüntüle 133533
Eki Görüntüle 133337
kızlar hepinizinkiler çok cici inş iyi günlerde kullansın bebişlerimiz.. benim meleğimin yarın cinsiyeti belli olcak inş. o zaman bende üstüne düşücem cici meselesinin şimdilik şunlar var elimizde
bu battaniyeyi kayınvalidem hacdan almıştı bebiş yoktu hatta nişanlıydım o zamançok tatlı bişi kolları yapışkanlı istediğim battaniyeye takıp rahat ve süslü şekilde taşıyabilirim.
Eki Görüntüle 133048
fenerbahçeli olanlar babamızın aldıkları, yavru kuşumuzu kanarya yapcakmış
Eki Görüntüle 133049 Eki Görüntüle 133050 Eki Görüntüle 133051 Eki Görüntüle 133047 Eki Görüntüle 133052 Eki Görüntüle 133053 Eki Görüntüle 133054 Eki Görüntüle 133055
bu da halamızın aldığı nevresim takımı internetten buldum.
Eki Görüntüle 133056
bikaç parça daha şey var ama annemde cinsiyet belli olsun inşallah daha çok şeyle geliriz teyzeleri öptük sizi...
Eki Görüntüle 131219 Eki Görüntüle 131220 Eki Görüntüle 131221 Eki Görüntüle 131222 Eki Görüntüle 131223 Eki Görüntüle 131224 Eki Görüntüle 131225
bunlar da bizim cicilerimiz:)umarım ekleyebilmişimdir
bunlarda aldiklarimiz bizim fazla cicimiz yok henuz hem cinsiyetini bekliyoruz almak icin
hemde anneanne babaanneler fazla bisey almamizi istemiyorlar cunku kendilerinin hevesleri var onlarda alacakmis:119:
ay bunlarin hepsi ayri guzel ozellikle battaniye tutacagikızlar hepinizinkiler çok cici inş iyi günlerde kullansın bebişlerimiz.. benim meleğimin yarın cinsiyeti belli olcak inş. o zaman bende üstüne düşücem cici meselesinin şimdilik şunlar var elimizde
bu battaniyeyi kayınvalidem hacdan almıştı bebiş yoktu hatta nişanlıydım o zamançok tatlı bişi kolları yapışkanlı istediğim battaniyeye takıp rahat ve süslü şekilde taşıyabilirim.
Eki Görüntüle 133048
fenerbahçeli olanlar babamızın aldıkları, yavru kuşumuzu kanarya yapcakmış
Eki Görüntüle 133049 Eki Görüntüle 133050 Eki Görüntüle 133051 Eki Görüntüle 133047 Eki Görüntüle 133052 Eki Görüntüle 133053 Eki Görüntüle 133054 Eki Görüntüle 133055
bu da halamızın aldığı nevresim takımı internetten buldum.
Eki Görüntüle 133056
bikaç parça daha şey var ama annemde cinsiyet belli olsun inşallah daha çok şeyle geliriz teyzeleri öptük sizi...
atletlerini yesinler gule gule kullansin inslalah canim yolumuz uzun daha alinir yavas yavasEki Görüntüle 133337
ay bu el yapimi mi ne hunerli hatunlar var ya cok begndim maslalah emegine saglikkardeşimin yaptığı güzel şeylerden bahsetmiştim ya kızlar.. bikaç tanesinin resmini koymaya çalışacağım.. hengisini alayım karar veremedim de
Eki Görüntüle 133533
aman bosverin kocalari alisverise yalniz cikin begendinizi alin bocuklerinize cok zevkli oluyo vallakızlar hepinizinki çok güzeller...bayıldım tek tek ayrı ayrı güzeller..ama nevresim takımına bayıldım..biz daha bişi almadık...eşimle pek anlaşamıcaz gbii sanırsam zevklerimiz çok farklı...
evet buda cok guzelmis
ay bunlarin hepsi ayri guzel ozellikle battaniye tutacagifanatik takimi besiktaslisida vardir dimi bunun
birde o nevresim hangi marka ayol ekrana yapistim coook cokguzel
iyi gunlerde kullansin bebisin insallah
atletlerini yesinler gule gule kullansin inslalah canim yolumuz uzun daha alinir yavas yavas
ay bu el yapimi mi ne hunerli hatunlar var ya cok begndim maslalah emegine saglik
aman bosverin kocalari alisverise yalniz cikin begendinizi alin bocuklerinize cok zevkli oluyo valla
ben kendimi frenlesemde begendigimi elimden birakamiyorum abartmadan alacagim istedigimi
evet buda cok guzelmis
ay bunlarin hepsi ayri guzel ozellikle battaniye tutacagifanatik takimi besiktaslisida vardir dimi bunun
birde o nevresim hangi marka ayol ekrana yapistim coook cokguzel
iyi gunlerde kullansin bebisin insallah
devamını görmek istersen adresi göndereyim
ooo canım maaşallah ne kadar çok kıyafeti olmuş oğluşunun iyi günlerde kullanın inşallah allah kucağınada almayı nasip etsin canım
gonder canim bakarimdevamını görmek istersen adresi göndereyim
annanemiz dayanamadı bebek arabasını aldık... ( aslında daha çok erken ama annem alalım diye tutturuna kıyamadım..))) travel sistem aldık chicco nun kırmızı renkte... biraz ağır ama heybetli bişey olsun istedik duruma göre ilerde baston tarzı hafif bişeyler alırız diye düşündük... resmi de ekte....
Chicco CT 02 İkili Set ürün resmi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?