2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kardeşimin yaptığı güzel şeylerden bahsetmiştim ya kızlar.. bikaç tanesinin resmini koymaya çalışacağım.. hengisini alayım karar veremedim de
bu gördüğünüz bez çantası, yalnız ıvır zıvır şeyler de alıyo :)

Eki Görüntüle 133337

kızlar yaaa ben geçen hafta bi hevesle gittim aldım bişeler ama benimkinin daha cinsiyeti belli değil.
az olsa da gene de ben de eklim dedim.

güle güle kullanın tatlım cicilerinizi

çok tatlıııııı satılık yapıyor mu canım? eğer öyleyse modelleri eklermisin beğendiğimiz birşey olursa biz de sipariş ederiz

güle güle kullanın tatlım cicilerinizi

çok tatlıııııı satılık yapıyor mu canım? eğer öyleyse modelleri eklermisin beğendiğimiz birşey olursa biz de sipariş ederiz

evet çok güzeller var o yüzden hangisine el koyayım bilemiyorum siparişte alıyor canım :82: yaptıkları hep ayrı model ara ara gönderirim

ayyyy aslında tek tek eklemek zor:) ben size adres versem de oradan baksanızzz
adres vermem yasak mı ki ?
mail ile sipariş verebilirsiniz
adresi sildim özelden sorabilirsiniz kızlar bana adresi

Son düzenleme:
sağol canım adres vermek yasak sen sil isteyene özelden atarsın. ben aldım hemen adresi

Eki Görüntüle 133337

kızlar yaaa ben geçen hafta bi hevesle gittim aldım bişeler ama benimkinin daha cinsiyeti belli değil.

bunlarda aldiklarimiz bizim fazla cicimiz yok henuz hem cinsiyetini bekliyoruz almak icin
hemde anneanne babaanneler fazla bisey almamizi istemiyorlar cunku kendilerinin hevesleri var onlarda alacakmis:119:

kızlar hepinizinki çok güzeller...bayıldım tek tek ayrı ayrı güzeller..ama nevresim takımına bayıldım..biz daha bişi almadık...eşimle pek anlaşamıcaz gbii sanırsam zevklerimiz çok farklı...

ay bunlarin hepsi ayri guzel ozellikle battaniye tutacagi fanatik takimi besiktaslisida vardir dimi bunun
birde o nevresim hangi marka ayol ekrana yapistim coook cokguzel
iyi gunlerde kullansin bebisin insallah
Eki Görüntüle 133337

atletlerini yesinler gule gule kullansin inslalah canim yolumuz uzun daha alinir yavas yavas

ay bu el yapimi mi ne hunerli hatunlar var ya cok begndim maslalah emegine saglik

kızlar hepinizinki çok güzeller...bayıldım tek tek ayrı ayrı güzeller..ama nevresim takımına bayıldım..biz daha bişi almadık...eşimle pek anlaşamıcaz gbii sanırsam zevklerimiz çok farklı...
aman bosverin kocalari alisverise yalniz cikin begendinizi alin bocuklerinize cok zevkli oluyo valla
ben kendimi frenlesemde begendigimi elimden birakamiyorum abartmadan alacagim istedigimi

evet buda cok guzelmis

devamını görmek istersen adresi göndereyim

ay bunlarin hepsi ayri guzel ozellikle battaniye tutacagi fanatik takimi besiktaslisida vardir dimi bunun
birde o nevresim hangi marka ayol ekrana yapistim coook cokguzel
iyi gunlerde kullansin bebisin insallah

sağol teyzesi...
vardır vardır alırsın sende takımına göre canım marka yazmıyım şimdi nette bi yerde görmüştüm ordan link alıp sana özelden göndereyim :)

bende istiyorum :) maşallah çok cici yaptıkları.

ooo canım maaşallah ne kadar çok kıyafeti olmuş oğluşunun iyi günlerde kullanın inşallah allah kucağınada almayı nasip etsin canım

amin canım hepimiz inşallah.. annanemiz ve babanemiz durmuyorlar ki... gerçi hepsi 0-3 ay değil... 9-12 ay olanları bile var sonuçta lazım olacak... çabucak büyüyorlar diye 0-3 ay fazla almıccaz...

gonder canim bakarim

oy masallah neler almissin boyle havuc yiyen tavsan tulumu cok sirinmis
bebek arabasinida gule gule kullansin bebisincanim ben kirmiziyi hic sevmem ama zevkler ve renkler tartisilmazmis:89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…