2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

masallahhhh cok sekerler, galiba topicte tek kiz senin simdilik, ayy kizlara daha güzel seyler var dimi yaaaaa iyi günlerde giysin insallah

@festanim seninkilerde yok seker sari sari boncukkk masallahhh

bende 2011 temmuz annesi olucam allah ızın verırse ilk bebeğim 13+5 haftalıgım ama henüz cinsiyet belli değil buyüzden bizde hiç birşey almadık henüz hediye filanda gelmediği için paylaşamıycam artık aldıkça bende eklerım

Son düzenleme:
festancım duygucum semenyacım
güle güle giysin ciclerini bebişleriniz
allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin

masallahhhh cok sekerler, galiba topicte tek kiz senin simdilik, ayy kizlara daha güzel seyler var dimi yaaaaa iyi günlerde giysin insallah

semenyacım, cicileriniz çok güzelmiş cnaım. güzel günlerde kullanın inşşşş

teşekkür ederiz teyzeleri,insan kendine bi şeyler almayı falan unutuyor hep ona alayım istiyor ama çok erken diye elimi attıklarımın çoğunu alamadım:26:

amin canim amin hepimizinkide saglikla gelsin insallah

sagolasin canim geri sayim basladi son uc gun

a evet canım gördüm şimdi,pişti oldular.Sağol,seninki de güle güle giysin,gülücükler atsınlar bunları giyip annelerine
evet teyzesi pisti oldular simdiden insallah canim

bunlarda aldiklarimiz bizim fazla cicimiz yok henuz hem cinsiyetini bekliyoruz almak icin
hemde anneanne babaanneler fazla bisey almamizi istemiyorlar cunku kendilerinin hevesleri var onlarda alacakmis:119:

Hepsi çok güzel maşallah ya

Allah sağlıklı, güzel günlerde giymeyi nasip etsin inşallah.

duygu, semenya ve festan aldıklarınız çok cici, bide içlerini o muhteşem varlıklar doldurduğunda daha da anlam kazanacaklar...
ALLAH , mutl huzurlu günlerde sağlıkla giydirmeyi nasip eder İNŞALLAH...

Hepsi çok güzel maşallah ya

Allah sağlıklı, güzel günlerde giymeyi nasip etsin inşallah.
amin canim

duygu, semenya ve festan aldıklarınız çok cici, bide içlerini o muhteşem varlıklar doldurduğunda daha da anlam kazanacaklar...
ALLAH , mutl huzurlu günlerde sağlıkla giydirmeyi nasip eder İNŞALLAH...
evet canm insallah o gunler tez gelsin sabirsizlaniyorum ben cok:103:

kızlar hepinizinkiler çok cici inş iyi günlerde kullansın bebişlerimiz.. benim meleğimin yarın cinsiyeti belli olcak inş. o zaman bende üstüne düşücem cici meselesinin şimdilik şunlar var elimizde

bu battaniyeyi kayınvalidem hacdan almıştı bebiş yoktu hatta nişanlıydım o zaman çok tatlı bişi kolları yapışkanlı istediğim battaniyeye takıp rahat ve süslü şekilde taşıyabilirim.

fenerbahçeli olanlar babamızın aldıkları, yavru kuşumuzu kanarya yapcakmış

bu da halamızın aldığı nevresim takımı internetten buldum.

bikaç parça daha şey var ama annemde cinsiyet belli olsun inşallah daha çok şeyle geliriz teyzeleri öptük sizi...

Hepsi çok güzel. Bebişin güzel günlerde giysin inşallah.

çok tatlılar canımm Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

katre hepsi çok güzel maaşallah iyi günlerde kullansın bebeğin inşallah ama o battaniye taşıyıcına bayıldım çok hoş

kızlar yaaa ben geçen hafta bi hevesle gittim aldım bişeler ama benimkinin daha cinsiyeti belli değil.
az olsa da gene de ben de eklim dedim.

teşekkür ederiz teyzeleri

exorcist_trex canım çok şekerler güle güle giydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…