2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
duygu gule gule kullansin inallah bebegin aldiklarini
kizlar nacizane bi fikrimi soyliyeyim
ilk aylarda giyecegi atlet tulum gibi seyleri olabildigince kolay giyilecek sekilde alin mesela duygu o citcitli badiler kac aylik bilmiyorum ama ilk alti aylik olanlari yandan veya arkadanda citcitli olanlarindan tercih edin annem dedide ben hep o sekilde olanlarini arayip buluyorum birazdan da ekliycem zaten bi taraflari incimesin bebeklerin cikartip giydirirken

bunlarda aldiklarimiz bizim fazla cicimiz yok henuz hem cinsiyetini bekliyoruz almak icin
hemde anneanne babaanneler fazla bisey almamizi istemiyorlar cunku kendilerinin hevesleri var onlarda alacakmis:119:

Eklentiler

• $2676[1].webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $2693[1].webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 45
  • $2702[1].webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 47
  • $2705[1].webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 44
  • $2727[1].webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 39

bunlarda aldiklarimiz bizim fazla cicimiz yok henuz hem cinsiyetini bekliyoruz almak icin
hemde anneanne babaanneler fazla bisey almamizi istemiyorlar cunku kendilerinin hevesleri var onlarda alacakmis:119:
maşallah canım çok güzeller...
alsınlar canım onlarda boy boy nasıl olsa bebek giyip duracak ...

en güzel günlerde kullanın inşallah...ayy bende çok hevesleniyorum...p.tesi gidince belli olur inşaallah cinsiyette yavaştan almaya başlarız bizde..

begenmene sevindim canim
benimde cinsiyeti belli degilde daha ama aldiklarim unisex:123::123:
belli olsun persembeye aklimda kalanlar var onlar kiz veya erkek kiyafeti o yuzden alamadim bi turlu

kızlar herşey harika inş bebişlerimizin üzerindede görürüz bu cicileri

ben daha hiç birşey almadım daha almayı düşünmüyorum son zaman alırım inş

merhabalar,topiğimiz hayırlı olsun.ben biraz geç görenlerdenim.bizim kızımızın da var cicileri ama daha fotoğraflarını çekmedim nasıl yükleniyor da bilmiyorum gerçi ama öğreniriz.gülerek giysin bebşlerimiz

bende bilmiyordum yuklemeyi assagida ekleti ekle varya ordan ekleniyormus karistira karista cozdum:)

maşallah annesi ii gunlerde giysin inş.bebişim canım benim topuk coraplara bayıldım:)

oooy yerim ben bunları pembiş pembiş badyler canım benim maşallah allah sağlıklı bi sekilde giymesini nasip etsin inş.:) hepsi birbirinden zevkli

teşekkür ederiz teyzesi,bugün en yakın arkadaşım doğum yaptı kızı oldu, nasıl geçecek bizim için zaman

festancım,senin cicilere de bayıldım..çok tatlı bunlar annesi yaa,bizimkinin tek çöpü bile yok daha :)
sağlıkla giydir cicilerinizi...

maaşallah canım iyi günlerde kullan inşallah hepside çok güzel bende dün bir kaç bişey daha aldım ama elim hep kız kıyafetlerine gitti ama benım bebişim erkek mavıden baska bişey ilgimi çekmiyor ne şanslısın pembiş pembiş giydirirsin artık.

tesekkur ederim limoncum bizimde yok daha fazla giysimiz cinsiyeti belli olsun aliriz daha yolumuz uzun:)
semenya sari takimlarimiz ayniymis:) gule gule kullanisin bebegin

teşekkür ederiz teyzesi,bugün en yakın arkadaşım doğum yaptı kızı oldu, nasıl geçecek bizim için zaman

göz acıp kapayıncaya kadar gecer canım merak etme kız bebek süper bir sürü kıyafet var ceşit benim de erkek ama kız kıyafetlerine gozum kayıyor valla:)

oyy çok şeker bunlar yaaa...kız bebişlerin kıyafetlerine bayılıyorum...güzel günlerde sağlıkla giysin inşallah...
teşekkürler canımcm,çok zevkli evet,biz de ilk bugün çıktık elim hepsine de gidiyor ama daha çok var,her hafta bu kadar alsak doğuma kadar dolapta yer kalmaz:)
çook teşekkür ederiz,inşallah giydirdiğimizi de görürürz canım.Biz de erkek reyonuna bakar gibi olduk,eşim malum erkek istiyordu ama hızla kaçtık babası da ilk defa kendi kendine kızına o çıtçıtlı badyleri beğendi.alışıyor artık
göz acıp kapayıncaya kadar gecer canım merak etme kız bebek süper bir sürü kıyafet var ceşit benim de erkek ama kız kıyafetlerine gozum kayıyor valla:)

evet canım haklısın,sonra da özleriz bu heyecanları.Erkek reyonu biraz daha renksiz kızlara bakıyorsun rengarenk,insanın hepsini alası geliyor.Bir de kuzu alıcaktık peluş onu da kendisi alsın,tutsun elleriyle dedi eşim ama doğana kadar mutlaka alırız

tesekkur ederim limoncum bizimde yok daha fazla giysimiz cinsiyeti belli olsun aliriz daha yolumuz uzun:)
semenya sari takimlarimiz ayniymis:) gule gule kullanisin bebegin

a evet canım gördüm şimdi,pişti oldular.Sağol,seninki de güle güle giysin,gülücükler atsınlar bunları giyip annelerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…