aa harikaymış nerede canım tüyapta filan mı neler oluyor? biraz ayrıntı verirsen ben ve göbiişm geliriz :)
maşallah canım çok güzeller...bunlarda aldiklarimiz bizim fazla cicimiz yok henuz hem cinsiyetini bekliyoruz almak icin
hemde anneanne babaanneler fazla bisey almamizi istemiyorlar cunku kendilerinin hevesleri var onlarda alacakmis:119:
selam canlarım bende bugün birkaç bişey aldım battaniyeyi aneannemiz yaptırmış biberon takımlarınıda ben daha önce almıştım.
Eki Görüntüle 128733 Eki Görüntüle 128730 Eki Görüntüle 128731 Eki Görüntüle 128732
bunlarda aldiklarimiz bizim fazla cicimiz yok henuz hem cinsiyetini bekliyoruz almak icin
hemde anneanne babaanneler fazla bisey almamizi istemiyorlar cunku kendilerinin hevesleri var onlarda alacakmis:119:
Eki Görüntüle 131219 Eki Görüntüle 131220 Eki Görüntüle 131221 Eki Görüntüle 131222 Eki Görüntüle 131223 Eki Görüntüle 131224 Eki Görüntüle 131225
bunlar da bizim cicilerimiz:)umarım ekleyebilmişimdir
oooy yerim ben bunları pembiş pembiş badyler canım benim maşallah allah sağlıklı bi sekilde giymesini nasip etsin inş.:) hepsi birbirinden zevkli
Eki Görüntüle 131219 Eki Görüntüle 131220 Eki Görüntüle 131221 Eki Görüntüle 131222 Eki Görüntüle 131223 Eki Görüntüle 131224 Eki Görüntüle 131225
bunlarda aldiklarimiz bizim fazla cicimiz yok henuz hem cinsiyetini bekliyoruz almak icin
teşekkür ederiz teyzesi,bugün en yakın arkadaşım doğum yaptı kızı oldu, nasıl geçecek bizim için zaman
teşekkürler canımcm,çok zevkli evet,biz de ilk bugün çıktık elim hepsine de gidiyor ama daha çok var,her hafta bu kadar alsak doğuma kadar dolapta yer kalmaz:)oyy çok şeker bunlar yaaa...kız bebişlerin kıyafetlerine bayılıyorum...güzel günlerde sağlıkla giysin inşallah...
çook teşekkür ederiz,inşallah giydirdiğimizi de görürürz canım.Biz de erkek reyonuna bakar gibi olduk,eşim malum erkek istiyordu ama hızla kaçtık babası da ilk defa kendi kendine kızına o çıtçıtlı badyleri beğendi.alışıyor artıkmaaşallah canım iyi günlerde kullan inşallah hepside çok güzel bende dün bir kaç bişey daha aldım ama elim hep kız kıyafetlerine gitti ama benım bebişim erkekmavıden baska bişey ilgimi çekmiyor ne şanslısın pembiş pembiş giydirirsin artık.
göz acıp kapayıncaya kadar gecer canım merak etme kız bebek süper bir sürü kıyafet var ceşit benim de erkek ama kız kıyafetlerine gozum kayıyor valla:)
tesekkur ederim limoncum bizimde yok daha fazla giysimiz cinsiyeti belli olsun aliriz daha yolumuz uzun:)
semenya sari takimlarimiz ayniymis:) gule gule kullanisin bebegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?