maşaAllah bebeğimize ne güzel ciciler almışsınız ağız tadıyla giydirirsin inş canm.
gonder canim bakarim
oy masallah neler almissin boyle havuc yiyen tavsan tulumu cok sirinmis
bebek arabasinida gule gule kullansin bebisincanimben kirmiziyi hic sevmem ama zevkler ve renkler tartisilmazmis:89:
allah guzel gunlerde giydirmeyi nasip etsin oglusuna canım benm insallah
canım benm bebek arabamın tıpkısı sadece markası babymoon benmkinin ekstradan bir kac parcası daha var yagmurluk battaniye gibiannanemiz dayanamadı bebek arabasını aldık... ( aslında daha çok erken ama annem alalım diye tutturuna kıyamadım..))) travel sistem aldık chicco nun kırmızı renkte... biraz ağır ama heybetli bişey olsun istedik duruma göre ilerde baston tarzı hafif bişeyler alırız diye düşündük... resmi de ekte....
Chicco CT 02 İkili Set ürün resmi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
allah guzel gunlerde giydirmeyi nasip etsin oglusuna canım benm insallah
canım benm bebek arabamın tıpkısı sadece markası babymoon benmkinin ekstradan bir kac parcası daha var yagmurluk battaniye gibi
cift yonlu
ama inan agır oldugu için kolay hareket etmio
pürüzsüz zeminlerde avm gibi tekerleri kalıo öylece dönmüo
biz defneyele cok gezdiğimiz için biliyorum
bu arada bana tek bir artsısı olmustu
kas yapmıstım sayesinde
sen yine de almıssın güle güle kullan
bir de baston alırsın dediğin gibi
işte canım defnenin park yatagı ve arabası bunlar
işte canım defnenin park yatagı ve arabası bunlar
annanemiz dayanamadı bebek arabasını aldık... ( aslında daha çok erken ama annem alalım diye tutturuna kıyamadım..))) travel sistem aldık chicco nun kırmızı renkte... biraz ağır ama heybetli bişey olsun istedik duruma göre ilerde baston tarzı hafif bişeyler alırız diye düşündük... resmi de ekte....
Chicco CT 02 İkili Set ürün resmi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Oğluşun güle güle kullansın canım. Maşallah ne kadar da güzel şeyler almışsın
Herkesin cicileri hayırlı olsun
Dün cinsiyeti öğrenip aldığımız ilk cicilerimiiiz
Neneside ciciler örmüş düğmelerini dikeyim onlarıda koyucam, allah hepimize ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin
Eki Görüntüle 133337
kızlar yaaa ben geçen hafta bi hevesle gittim aldım bişeler ama benimkinin daha cinsiyeti belli değil.
az olsa da gene de ben de eklim dedim.
Neneside ciciler örmüş düğmelerini dikeyim onlarıda koyucam, allah hepimize ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin
aaay cok güzel canım bunlar sağlıkla giysin oğlusun pazar yeri gibi atsana ordan bana bi tane:))))
ii günlerde kullanın annesi:) bende kot aldım oğluma gerci 3-6 ay arası ama cok hosuma gitti ne yapayım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?