2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol canım inş...

yerim kızçeni:) adil bebe var pendikte ordan aldım malları çok kaliteli. başka nerede şubesi var bilmiyorum.

idil bebe yi biliyorum canım
heryerde satılıyor , pahalı biraz ama çok kaliteli
balinalara bayıldım haftasonu bulursam alıcam
ben daha iğne bile almadım kızıma , anneanne ile babanne yi durduramıyorum ama

idil bebe yi biliyorum canım
heryerde satılıyor , pahalı biraz ama çok kaliteli
balinalara bayıldım haftasonu bulursam alıcam
ben daha iğne bile almadım kızıma , anneanne ile babanne yi durduramıyorum ama

evet bende pijama takımını idilden aldım çok güzel gerçekten.

benimkiler hala doğru düzgün bişi almadılar heveslilerdi sorsan :97:

katreciiiimmmm hepsi cok güzel, bayıldım aldıklarına. yaaa burda mother care yok, ne kadara aldın o 7li bodyleri canım? güle güle giysin bebişin...

2 tane lastikli çarşafımız ve pikemiz... Park yatağımız için aldık.

Eki Görüntüle 169799

canımcım güle güle sağlıkla kullan oğluşunla aldıklarınızı.mothercareden aldığın lastikli çarşafları ne kadara aldın canım?bende almayı düşünüyorum

katreciiiimmmm hepsi cok güzel, bayıldım aldıklarına. yaaa burda mother care yok, ne kadara aldın o 7li bodyleri canım? güle güle giysin bebişin...

teşekkürler canım

nerdesin ki canım sen? netten bi kaç site satıyor mother care ürünlerini. 52ye almıştım yanlış hatırlamıyosam.

katrecim hepsi çok güzel bayıldım özellikle o çıtçıtlı badilerin harikaaaa maalesef burda ve yakınlarda mothercare olmadığı için biz böyle güzel şeyler alamıyoruz. bebişleriniz çok şanslı
canım benim hepsi birbirinden güzel maaşallah allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

teşekkürler canım

nerdesin ki canım sen? netten bi kaç site satıyor mother care ürünlerini. 52ye almıştım yanlış hatırlamıyosam.

canım ben sivastayım, burda da bebek cocuk üzerine wenice bile daha yeni acıldı, benim kızım liseye gidenen kadar anca mothercarei burda görürüz internette satan yer bulamadım da araştırırm biraz daha.

canım cimcimen ii gunlerde sağlıkla giysin inş. cok guzeller kız cocugunda ayrı bi guzelligi var bi ton cesit erkekden daha masraflı valla dayanamıyor insan benim ablamın kız neler alıyorduk benim erkek cok az cesit var almak için

idil baby magazasında cok guzel seyler var ya bayılıyorum ama artık bebiş dogdukdan sonra oğlusumla almayı dusunuyorum cok bady oldu bide hediye gelecek yazık bi cogu giymeden kalacak belki

tatlım güle güle sağlıklı mutlu günlerde giysin kızın cicilerini hepsi çok güzeller bayıldım...

canım hepsi çok güzel ve zevkle seçilmiş gerçekten hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın anne kız :)
kutularda çok iyi fikir bende alayım

canım ben sivastayım, burda da bebek cocuk üzerine wenice bile daha yeni acıldı, benim kızım liseye gidenen kadar anca mothercarei burda görürüz internette satan yer bulamadım da araştırırm biraz daha.

teşekkürler kızlar gittigidiyor.com da satılıyor kızlar, mother care body filan yazın sıfır, faturalı ürünler çıkıyor.

sağol canım, aynen öyle ya bütçemiz fena sarsılacak erkek çocuğu konusunda siz yine iyisiniz bence aldıklarınız çok güzel kızlar. nisan sonunda arkadaş doğum yapacak ona giderken elim boş gitmiyim bebişe bişeyler alayım dedim. dolan dolan zar zor bi ayakkabı buldum

tatlım güle güle sağlıklı mutlu günlerde giysin kızın cicilerini hepsi çok güzeller bayıldım...

sağolasın canım

canım hepsi çok güzel ve zevkle seçilmiş gerçekten hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın anne kız :)
kutularda çok iyi fikir bende alayım

teşekkürler tatlım evet o kutular hayat kurtarıyor, hemde çok sevimli duruyorlar.

Güle güle iyi günlerde kullansın inşallah cimcimen canımcım. Hepsi çok şeker.

canımcım güle güle sağlıkla kullan oğluşunla aldıklarınızı.mothercareden aldığın lastikli çarşafları ne kadara aldın canım?bende almayı düşünüyorum

Teşekkür ederim canım.

2'li çarşafın fiyatı; 44,90 canım.

Çok teşekkür ederim hayatım.

Arina hepsi süper canım iyi günlerde kullan.

Sağol canım, amin inşallah.

Teşekkür ederim Pelincim. Daha güzelleri sizinde olsun inşallah.

Valla haklısın Mothercare'i topladım sanırım Birkaç parça birşeyi kaldı almadığım. Onu da indirim zamanında alıcam inşallah. Ayın 15'ini bekliyorum.

canım ben şimdi mark spencer ı kesfettim ayakkabı aldım ilk ayakkabısı tulum aldım 3 lü 7 li kısa kollu bady 7 li kolsuz bady bide cok seker coraplar aldım biraz tuzlu ama cok kaliteli artık bady almayacagım alırsam da 3-6 ve 6-9 falan alırım

küçük fotolar halince yükleyemedim ama linkleri verebildim nihayet:) annemin ördüğü battaniye ve diğer örgüler henüz gelmedi( ben de listemdeki eksikleri yavas yavas alıyorum her carsıya gittigimde, sevibebenin tırnak makası seti var, içinde burun asspiratörü falan...ondan alıcam ama ayrıca da alından ateşölcer de alıcam. penye battaniyeleri de 2 tane daha almam lazım. kendime de hala bişii almadım, bebek alısverişi daha zevkliymiş:)

canım ben de üsenmedim tek tek hepsini yükledim
hepsi birbirinden guzel ve cici ellerinize emeginize saglık
allahım saglıcakla giydirmeyi nasip etsin insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…