2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alıntı yapmıyorum hepinizinde cicileri çok güzel iyi günlerde kullanınn

mşallah cok güzeller güle güle kullansın bebişleriniz... bayıldım...

merhaba TUGCAL
ben de temmuz annesi olacam inşallah.senin bebeğine aldığın beşiği gördüm.çok beğendim.bebişin güle güle kullansın.ben ankaradayım belli mağazalara baktım.böyle bi beşik bulamadım.sen nereden aldın? yada markasını verebilirmisin

canım üşenmedim hepsine tek tek baktım hepsi çok güzelllll eksikte kalmamış maşallah örgüler bile tamam prensesinin Allah sağlıkla kullanmak nasip etsin canımm
saol serbulocum, allah saglıkla giydirmeyi nasip etsin hepimizin bebegine:) annemle "amaaaan sağlıkla dogsun da çarsafa bile sararız yine büyür" diye diye bunları aldık:)
canım hepsi birbirinden sevimli, iyi günlerde kullanın bebişinle.
teşekkür ederim katrecim, çok saol
ayyyy defnecim saolasın yaaa çok incessin, ben bu sekilde becerememiştim, ellerine sağlık:)

alıntı yapmıyorum hepinizinde cicileri çok güzel iyi günlerde kullanınn
saol derincim, sağlıklı günler de inşallah
canım o 3 lü weniceden aldıklarım var ya, benim temmuzda bir olumsuz tüp bebegim oldu, o tedaviden önce almıstım, marta gelir dogumu diye:) sonra temmuz transferi tutmadı, ekimde kendiliğinden geldi bebişim, şükürler olsun:) yani gercekten cok sıcak olursa giydirmem. pijama takımları da 3-6 aylık, sivas da soguk memleket, gece uyku tulumunun içine giydiririm diye aldım pijamaları da , saol önerin için:)

mşallah cok güzeller güle güle kullansın bebişleriniz... bayıldım...

teşekkür ederim tuğcalcım, vakitli gelsinler, o vakite kadar daha neler alırız kuzularımıza

benim alacaklarım;

sevi bebe tırnak makası seti
alından digital derece (wewell düşünüyorum)
şampuan, bebe yağı (sebamed)
küvet-maşrapa (küveti geç alacaktım da, battaniyelerini falan elde yıkayacagım, büyük legenim de yok, o yüzden bu aralar alacagım)
yan yatma yastıgı ( sivastaki bebe magazalarında oyuncaklısını buldum, o da 45 lira, sade olanından internetten alıcam.)
agız mendili (6 lı aldım, ama bi 6 lı daha alıcam, çok lazım oluyormus)
buhar makinesi ve göğüs pompasını dogumdan sonra ihtiyac olursa alırım.

beşiği, uyku seti, oto koltugu ananeden olacak. kendime de bugün bir pijama takım, bir de gecelik aldım. tek bi gecelik ve emzirme sütyenim kalıyor geriye. göğüs kremi de 7. ayda ssürmeye başlamak için alıcam.

biberon ısıtıcı, bebek telsizi, siterilazatör de bilmiyorum ki ilerleyen zamanlarda belki. sonuc ta bu aralar masraf cok. bunları askıya alabilirim. hatta hiç almayabilirim de.

canım çok teşekkür ederim... ben balıkesir den aldım zaten balıkesir de oturuyorum... aldığım mağazanın kendi imalatı canım ürün o yüzden marka veremiyorum... bebek çeyiz mağazalarında bulunuyor hep buralarda büyük bebe marketlerde bulamassın ceyizcilere bakman lazım... balıkesir de varsa ankarada neleri vardır

ay canım cok seker bunlar maşallah ya ii gunlerde kullan inş. bende dalin aynı senin gibi aldım ama herkes hacışakir ile yıka dio ilk kıyafetler yıkanırken kararsız kaldım

canım annenin el örgüleri çok güzel düşmüş, örneklerde süper, sağlıkla giysin miniş kızın bende battaniye başladım bitince eklicem tabi 9. aya kadar biterse

saol canım
bizim bataniyede hazırda onu çekmeyi unuttum
sende bitirirsin merak etme

ayyy cok güzeller, güle güle giymek nasip olsun inşallah. kız cocuklara kırmızıyı cok yakıstırıyorum ben. bizim de içli dışlı hırkamız kırmızı olacak, içi de beyaz:)

uy çok ciciler:)

elerine sağlık canım annenin çok tatlılar çokkk

cok sekerler ii gunlerde giysin bebişin canım

çok sağolun kızlar
hepimize sağlıkla giydirmek nasip olsun...

ay canım cok seker bunlar maşallah ya ii gunlerde kullan inş. bende dalin aynı senin gibi aldım ama herkes hacışakir ile yıka dio ilk kıyafetler yıkanırken kararsız kaldım

günaydın pelcelcim, canım valla ben de dalin sıvı deterjan almıştım ama ben de kararsız kaldım, bir çok kişi hacışakir diyor. aldıklarımın da kullanma talimatlarında sıvı sabunla yıkayın ibaresi var, çıkamadım bu işin içinden

aynen seker ya annemde once dedi hacışakirle yıkarız dedi ilk kıyafetleri sonra dalini kullanırız dedi ama şimdi seyde karasız kaldım toz hacışakiri kullanırsak yumusatıcı atacakmıyız sadece toz yetiyor mu?:26:

hacışakir sabunun özelliği kızlar yumuşatıcı kullanmış gibi oluyor yıkadığınızda...

canım yumusatıcıyı hiç kullanmamalıymısız, sonucta durulama esnasında alıyor ve cok durulamıyor ya yumusatıcıyı. ama bende şöyle düşünüyorum, deterjan gözüne makine su alırken yumusatıcı koysak...

çok güzeller cnm güle güle kullanın bu ara cool kıyafetinizi çok beğendimm
güle güle kullanın

Bunlar anneannemizin ördükleri

Eki Görüntüle 171856

bunlarda harika güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…