ImageShack® - Online Photo and Video Hosting kızlar foto yüklemeye calısıyorum, ilk denemem:) olursa digerlerini de ekliycem:)
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting kızlar foto yüklemeye calısıyorum, ilk denemem:) olursa digerlerini de ekliycem:)
canım ben de üsenmedim tek tek hepsini yükledim
hepsi birbirinden guzel ve cici ellerinize emeginize saglık
allahım saglıcakla giydirmeyi nasip etsin insallahhhEki Görüntüle 171763 Eki Görüntüle 171776 Eki Görüntüle 171775 Eki Görüntüle 171774 Eki Görüntüle 171773 Eki Görüntüle 171772 Eki Görüntüle 171771 Eki Görüntüle 171770 Eki Görüntüle 171769 Eki Görüntüle 171768 Eki Görüntüle 171767 Eki Görüntüle 171766 Eki Görüntüle 171765 Eki Görüntüle 171764 Eki Görüntüle 171777
saol serbulocum, allah saglıkla giydirmeyi nasip etsin hepimizin bebegine:) annemle "amaaaan sağlıkla dogsun da çarsafa bile sararız yine büyür" diye diye bunları aldık:)canım üşenmedim hepsine tek tek baktım hepsi çok güzelllll eksikte kalmamış maşallah örgüler bile tamam prensesinin Allah sağlıkla kullanmak nasip etsin canımm
teşekkür ederim katrecim, çok saolcanım hepsi birbirinden sevimli, iyi günlerde kullanın bebişinle.
ayyyy defnecim saolasın yaaa çok incessin, ben bu sekilde becerememiştim, ellerine sağlık:)canım ben de üsenmedim tek tek hepsini yükledim
allahım saglıcakla giydirmeyi nasip etsin insallahhhEki Görüntüle 171763 Eki Görüntüle 171776 Eki Görüntüle 171775 Eki Görüntüle 171774 Eki Görüntüle 171773 Eki Görüntüle 171772 Eki Görüntüle 171771 Eki Görüntüle 171770 Eki Görüntüle 171769 Eki Görüntüle 171768 Eki Görüntüle 171767 Eki Görüntüle 171766 Eki Görüntüle 171765 Eki Görüntüle 171764 Eki Görüntüle 171777
saol derincim, sağlıklı günler de inşallahalıntı yapmıyorum hepinizinde cicileri çok güzel iyi günlerde kullanınn
canım o 3 lü weniceden aldıklarım var ya, benim temmuzda bir olumsuz tüp bebegim oldu, o tedaviden önce almıstım, marta gelir dogumu diye:) sonra temmuz transferi tutmadı, ekimde kendiliğinden geldi bebişim, şükürler olsun:) yani gercekten cok sıcak olursa giydirmem. pijama takımları da 3-6 aylık, sivas da soguk memleket, gece uyku tulumunun içine giydiririm diye aldım pijamaları da , saol önerin için:)tatlım hepsi öyle güzelki bayıldım ama tavsiyem fazla uzun kollu alma çünkü bizim bebişlerimiz yaz bebeği isilik olurlar allah göstermesin. ben 6 aylıklarını uzun kollu almaya çalıştım. diğerleri hep kısa kol. ama çok güzel şeyler almışsın hepsi birbirinden güzel maaşallah iyi günlerde kullan
mşallah cok güzeller güle güle kullansın bebişleriniz... bayıldım...
merhaba TUGCAL
ben de temmuz annesi olacam inşallah.senin bebeğine aldığın beşiği gördüm.çok beğendim.bebişin güle güle kullansın.ben ankaradayım belli mağazalara baktım.böyle bi beşik bulamadım.sen nereden aldın? yada markasını verebilirmisin
canım annenin el örgüleri çok güzel düşmüş, örneklerde süper, sağlıkla giysin miniş kızınbende battaniye başladım bitince eklicem tabi 9. aya kadar biterse
ayyy cok güzeller, güle güle giymek nasip olsun inşallah. kız cocuklara kırmızıyı cok yakıstırıyorum ben. bizim de içli dışlı hırkamız kırmızı olacak, içi de beyaz:)
uy çok ciciler:)
elerine sağlık canım annenin çok tatlılar çokkk
cok sekerler ii gunlerde giysin bebişin canım
ay canım cok seker bunlar maşallah ya ii gunlerde kullan inş. bende dalin aynı senin gibi aldım ama herkes hacışakir ile yıka dio ilk kıyafetler yıkanırken kararsız kaldım
günaydın pelcelcim, canım valla ben de dalin sıvı deterjan almıştım ama ben de kararsız kaldım, bir çok kişi hacışakir diyor. Aldıklarımın da kullanma talimatlarında sıvı sabunla yıkayın ibaresi var, çıkamadım bu işin içinden
aynen seker ya annemde once dedi hacışakirle yıkarız dedi ilk kıyafetleri sonra dalini kullanırız dedi ama şimdi seyde karasız kaldım toz hacışakiri kullanırsak yumusatıcı atacakmıyız sadece toz yetiyor mu?:26:
aynen seker ya annemde once dedi hacışakirle yıkarız dedi ilk kıyafetleri sonra dalini kullanırız dedi ama şimdi seyde karasız kaldım toz hacışakiri kullanırsak yumusatıcı atacakmıyız sadece toz yetiyor mu?:26:
çok güzeller cnm güle güle kullanın bu ara cool kıyafetinizi çok beğendimmteyzoşlar yeni cicilerimiz bunlar
bunu pazar günü aldım pijama takımı kızımın
Eki Görüntüle 169975
ayakkabılarımız ve odası için iki tane cici kutu
Eki Görüntüle 169976
mother care'den aldığımız 7li çıtçıtlı badi seti üç tanesini yakından çekeyim dedim görmüşsünüzdür gerçi ama ben en çok bunu giydirmek için sabırsızlanıyorum annen de seni seviyor bebeğim...
Eki Görüntüle 169978
Eki Görüntüle 169981
ikili önlüğümüz ve anneannemizin yaptığı iğne oyalı mendillerimiz.
Eki Görüntüle 169979
bunlara bayıldım!!! hastane çıkışı almadım henüz hala beğenemedim. farklı olsun istiyorum. neysem, dedim hastane çıkışı dışında badi alayım bunu verdiler kocamı ikna edene kadar öldümdiyoki bu çokkkk küçük boynu sığmaz ne bekliyorsa artık
Eki Görüntüle 169980
arkadaşım almış bu takımı çok cool :82:
Eki Görüntüle 169982
yeleğimiz ve kilotlarımız yakından minnacık o kadar sevimlikiiii
Eki Görüntüle 169983
güle güle kullanın2 tane lastikli çarşafımız ve pikemiz... Park yatağımız için aldık.
Eki Görüntüle 169799
canımcım güle güle sağlıkla kullan oğluşunla aldıklarınızı.mothercareden aldığın lastikli çarşafları ne kadara aldın canım?bende almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?