2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gerci ne olacak ya hacışakir le yıkıyalım bi ilk kıyafetlerini o zaman yumusatıcı koymadan zaten bebekler için ozel hacışakir bi yumusatma ozelligi vardır dimi:26:

annemde öyle yaparsın demişti bence de olabilir. hacışakir de olur gerçi...

Herkesin cicileri hayırlı olsun kızlar, bende ekliycemde üşenmesem

Bu arada sabun konusu olmuş, ben hacışakir tozu aldım. Almaz olaydım üstlerinde toz toz kaldı. Kullanma talimatındanda az derecede deterjan eklememe ragmen üstlerinde kaldı. Sonra arkadaşın tavsiyesine göre dalan roxy diye toz deterjan var. Onu aldım, yıkadım. Ne toz toz kaldı, nede sert oldu. Bide güzel kokuyooo ki:97: Tavsiye ederim ben cok memnun kaldım, sıvılardan uygundu bu arada

hele bunun için battaniyelerde falan sıvı sabun kullanın yazıyor, parcalar kalıyor demek ki, ne olursa olsun sabun oldugu için, makine deterjanı gibi ayrısmıyor sanırsam. cok saol biacım, ben henüz toz almamıstım, dalan alırım artık. bebişin güle güle giysin cicilerini, iyi günlerde inşallah.

ayy bide dalan roxy mi oldu hayy allah:44:

ayy bide dalan roxy mi oldu hayy allah:44:

Battaniyeleri elde yıkadım onlarda çok problem olmadı ama hacışakir erimiyo kızlar, parça parça kaldı giysilerin üstlerinde. Tamam koku falan iyi hoşta o şekilde toz kalınca yavruşlar alerji olur. Bende yakın bi arkadaşım var 10 aylık bir kızı olan, onu aradım dedim ne yapmalı? Git dalan roxy bul ve kullan dedi. Çamaşırları asmadan çıktım gittim aldım, kokusunuda, yumuşaklıgınıda en önemlisi tortu bırakmayışınıda çok sevdim. He sıvılar daha pahalı ve daha iyi olabilirlerde biiiir ton ihtiyaç var, tasarrufta gerekli

teşekkürler canım cevabın için.burda belli marka bebe mağazalara baktım yoktu.dediğin gibi çeyizcilere bakim artık

Kızlar beşiğimizi ve uyku setimizi aldık ..Yalnız beşiğimizin başlığı biraz farklı.ben bunu bi siteden ekledim

Benim ördüğüm patik bere ve saç bandı ..

Bunlar da babannemizin aldıkları
2' li pijama takımı

10'lu hastane çıkışı

çıtçıtlı body ve çorapları

Şortlu penye takımı

şapka,patik ve eldivenli tulum takımı

bere,patik ve eldivenli peluş battaniyemiz

hepsi birbirinden güzel, ne güzel şeyler örmüşsün annesi, güle güle giysin bebeğin inşallah

bayıldım hepsine
sağlıkla giydirmek nasip etsin arkadaşım
buarada zillinin saç bantıda yakıyo hani güllü müllü

hepsi birbirinden güzel, ne güzel şeyler örmüşsün annesi, güle güle giysin bebeğin inşallah

bayıldım hepsine
sağlıkla giydirmek nasip etsin arkadaşım
buarada zillinin saç bantıda yakıyo hani güllü müllü

Saolun kızlar daha güzelleri sizin olsun örmeyi daha yeni öreniyorum bilsem neler yapıcam da elimden bu kadarı geldi ancak

çok ciciler Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

Çok güzel şeyler almışsın canım. Aynı zamanda seni pek hamarat gördüm, ellerine sağlık, güzel günlerde giysin kuzun ::)))))

Çok güzeller canım :))))

Senin herşey artık tamam gibi arinacım :))) Park yatağı mothercare de görmüştüm. Çok kullanışlı görünüyor, güzel rüyalar görsün bebeğin :))))

Ben de penye battaniye alacağım, daha alamadım. Kanz a da bakayım cnaım, verdiğin fikir için teşekkürler :))

Kızlara o kadar çok çeşit var ki :)))) Ne güzel şeyler bunlar böyle :))))

İyi günlerde kullanın canımmm

Hepsi birbirinden güzeller :)))) Çok beğendim..

Nazcım, harikalar..... Bayıldımmmm

Bunlar anneannemizin ördükleri

Eki Görüntüle 171856

Hamarat insanların hali bi başka oluyor :))))) Çok güzellermiş :)))

Kızlar beşiğimizi ve uyku setimizi aldık ..Yalnız beşiğimizin başlığı biraz farklı.ben bunu bi siteden ekledim Eki Görüntüle 172068

Funnababy yi ben de çok beğeniyorum cnaım. İyi günlerde kullanın :)))

Örgülerin çok güzel olmuş cnaım, ellerine sağlık :))) Diğerleri de güzeller tabi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…