2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amanda fındıkların cicileride alınmaya başlamış Allahım sağlıkla kullanmayı nasib etsin inşallah. Bizimde ananede eşyalarımız dolu annemin adetidir her torunda muhakkak diğer torunlara da almak hangi yatağın altını açsan bebek eşyası çıkar birde ben en küçük kızım iki ablam var onların kullanmayı kıyamadığı bana bıraktıkları eşyaları da eklersek bana alacak bişiy kalmadı Allahım giydirmeyi nasib etsin inşallah.

canim bende tüylü dediysem pelus yani ben türkcesini bilmedigim icin aklima gelmediydii
canim bunlar ne böyleee cok seker, kiz durr ne acele ettin öyle yaa doldurmussun daha önümüzde kac ay var.... babasi uzakta belli :))) ama cok sekerler yaaaaa icinde düsünsene ayyyyy
her ikiside süper papuçlar çok şeker...
dimi yaa kizlara hep herzaman daha güzel seyler oluyor
Bebişine ve yeğenine aldığın ciciler çok tatlıymış canım :))) Sağlıklı günlerde giysinler inşallah :)))
tesekkür ederim teyzesi daha güzelleri sizin olsun.....

Çok şekerler ya meleğimin cinsiyeti belli olsa bi an önce çok özendirdiniz beni

canım yatağı kraft demiştin fikir mi değiştirdin.
bu marka nasıl ki hiç. duymadım ..
bi de netten mı aldın yoksa mağazandan gördün mü

caqnım erkek oldugunu duyunca kraftın mavısı alırım yada kırmızı demıştim,tam kraft almaya gıttık daha dogrusu bakmaya tamam dedım kraftın kırmızısı son anda dukkanda bunu da gördüm bunu da netten begenmiştim baktım daha oturaklı,daha cıvıl cıvıl,annem de hadı dedı bakma fazla alalım,bu marka krafttan bıraz daha sağlam bana göre fıyatı 3oo verdık ıcıne vısco yatak aldık oda 50ye aldık 350ye tamam oldu bı nevresımı kaldı içine bu cıvıl cıvıl alt tarafında ılk 6 ay kullanabılcegımız 4 tane raf var bezını falan koyarız yer kaplamaz zaten benımle odada kalcak komıdınlerı cıkarıcam odadan,babası uzakta zatenn erkegım benle olcak

merve bayıldım aldıklarına
en güzel günlerde giysin inş. minik erkeğin
bende lcw dan şu kırmızı çıngıraklı patiklerden aldım
inş. giydirmek nasip olur hepimize

merve bayıldım aldıklarına
en güzel günlerde giysin inş. minik erkeğin
bende lcw dan şu kırmızı çıngıraklı patiklerden aldım
inş. giydirmek nasip olur hepimize

aminn canım benim,ben çok kızıyorum nıye aldın dıyenlere,fesatlığınn anlamı ne ya
iyi olcak hepsi,Allahın izniyle korur onlarıRabbim,bişiycik olmaz iyi düşünmek lazım,ölcekse yada ölceksek dogumda yada 1 gun sonra da olurr,hıhh

bu arada lcw da penye battanıyeler var pembesı 12.90a ınmiş,mavisini 9.90 a aldım çıft taraflı köşesı kafaya geçenlerden az kalmıştı valla,kaçırmayın derim

Güle güle giysin melekleriniz kıyafetlerini. Hepsi çok şeker... Bir an önce doğsalarda giydirsek

ya nerden aldin bunlari cok seker cok guzellermis bunlar saglicakla huzurla giydirmeyi nasip etsin Allahim :)

ben de henuz hic bir sey almadim cinsiyetini bekliyorum bu hafta doktora gidicez ins bakalim doktor ultrasonla bakicakmi ins bakarda bende ogrenirim.

aman allahim topici yeni gordm ben daha
ne zaman actin arinam harika bi topic olmus
ne kadar zevklisiniz kizlar ya aldiginiz herseye ay ayyy diye baktim cok guzeller gule gule giydirin insallah
bende eklemek isterim ama henuz makina problemim var

Canım benim sağolasın

Senin bebişin cicilerini de bekleriz. İnşallah en kısa zamanda sorun halledilir canım

bende yarın alışverişe çıkıcam birkaç bişey almak istiyorum eşim erken diyor ama heveslendirdiniz beni ne yapayım en kısa zamanda ekliycem

mrwa, asudem, kızlar çok güzel ciciler almışsınız, ALLAH güzel güzel günlerde kullanmayı nasip eder İNŞALLAH...
ben daha önceden de yazmıştım hiç birşey almadım diye... Hala da almadım, ama topicten öğrendiğim; ilk alacağım şey donnnnnnnn.... Çocuğum donansın diye!
Ama dün bir hediye geldi ve inanın çok mutlu oldum, LCW'den 3'lü takım çıtçıtlı bady. Onu görmek bile insanı mutlu ediyor. Sanırım almaya başlarsam kendimi tutamam da çok alırım gibime geliyor......

eski günlere döndüm resmen ama nacizane size bir tavsiye benden kış aylatında alışveriş yapmayın genelde kışlık şeyler satılıyo kadife falan insan dayanamıyo alıyo ama sonra hiç giydirilmiyo ben aynı hatayı yaptım aldıklarımı şimdi kış bebeklerine hediye götürüyorum yaz yaklaşınca çıkan askılı penye şeylerden alın hatta ben zıbın takımlarını bile giydiremedim isilik oldu yawrum sıcaktan sadece askılı çıtçıtlılarla geçirdik 3 ayımızı ama illa alcam derseniz 6-7 aya uygun alın ki bu kışlıkları kış geldiğinde aşağı yukarı 6 aylıkken falan giyerler minicikliklerine kapılıp benim yaptığım hatayı sizler yapmayın...

çok doğru bi uyarı oldu, sağol canım dikkate alıcam

Bende bu uyarına göre alıyorum herşeyı benımde annem yanımda o hep söylüyor yazın çıplak gezer cocuk dıye ben bıde onu annemlerın yazlıga götürürm diyorumm orda ıyıce sıcakk ayagına bı corap bi kısakollu çıtçıtlı body yeterr kuzuma,bir dogurabılsemm çokk korkuyorum,bugun bebişime ateş ölçerini aldımm;
Hepsiburada.com : Braun Thermoscan Ateş Ölçer Irt 4020 | Sağlık ve Kişisel Bakım

yorumları okumuştum herkes memnunmuş,kendımınkını ölçtüm 36 çıktıı

hamişler size bir park yatak tavsiye edeyim bakın mavisi yok diye almadı eşim ama süper fiyatı da uygun
maxima swing otomatik sallanan beşik bir bakın derim yakından da gördüm bence süper

sağol kuşummmmm tavsiyeni dikkate alacağız

güle güle giyin cicilerinizi canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…