2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam canlarım bende bugün birkaç bişey aldım battaniyeyi aneannemiz yaptırmış biberon takımlarınıda ben daha önce almıştım.

Canım, ben de bu ateşölçerin methini çok duydum. Bizim evde dijital 30 sn de ateş ölçen bi alet olmasaydı muhakkak alacaktım. Tavsiyesi fazla

İyi günlerde kullan canımm

İyi günlerde kullan canımm[/QUOTE]

teşekkürler canım çok sağol

canim cok sekerler bunlar yaaa, bu topic yüzünden bende doguma kadar alicam gibi gözüküyor :)) kizlar birde hediyeler gelecek onlarada yer birakalim ya :)))

tatlım aslında bende almıycaktım ama sırf burda görüp imrendiğim için aldım biraz hevesimi alıyım diye. birde yaz bebeği olacak bizimkiler fazla bişey almamaktada fayda var bence

arkadaşlar 17-20 şubat arası anne bebek fuarı var dört gozle bekliyoruz istanbulda olan arkadasların haberi olsun süpeeer bi yer ben ablam hamileyken gitmistim şimdi kendim için:)

arkadaşlar 17-20 şubat arası anne bebek fuarı var dört gozle bekliyoruz istanbulda olan arkadasların haberi olsun süpeeer bi yer ben ablam hamileyken gitmistim şimdi kendim için:)

aa harikaymış nerede canım tüyapta filan mı neler oluyor? biraz ayrıntı verirsen ben ve göbiişm geliriz :)

aaaaa çok sevindim, mutlaka gitmek isterim, kocaeli istanbul yakın zaten, evet evet ayrıntılı yer bilgisi verirsen çok sevinirim pelcel...

Ef-Em fuar organizasyon 20. Anne Bebek ve Çocuk Ürünleri Fuarı Turkey

araştırdım biraz, bi gidip görmekte fayda var, hatta bebedor'a mail attım sağolsunlar hemen ilgilendiler ve adrese davetiye gönderdiler. bebek mağzalarına uğradığınız da sorun kızlar orada da oluyormuş. büyük mağazaların çoğunda bulunuyomş.

belki temmuz anneleri olarak bi çay içeriz orada buluşup :)

aaaaa çok sevindim, mutlaka gitmek isterim, kocaeli istanbul yakın zaten, evet evet ayrıntılı yer bilgisi verirsen çok sevinirim pelcel...

canım türk hava yollarının orda büyük fuar merkezi var cnr gerci katree acıklamıs aşagıda yakın tabi zaten 4 gunluk bi fuar kacırma bencede :) hamiş kaynar orası şimdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…