• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

çok teşekkür ederim hoşbulduk:) biraz geç keşfettim ama olsun
benimde 3 ayım var ama evi tuttuk :S
ist ev bulmak baya zor gönül çok güzel istiyor ama evler küçücük güzel evlerde fiyatlar uçuk

evet canım bende nasipse muğla merkezde oturucam ev zor bulunuyor fiyatlarıda uçuk araştırmadayız işte

eşyaları falan döşediniz mi ?

evet canım bende nasipse muğla merkezde oturucam ev zor bulunuyor fiyatlarıda uçuk araştırmadayız işte

eşyaları falan döşediniz mi ?

eşyaları bu 2 hafta içerisine alcaz yatak odamı yarın alıyoruz evimizide 550 tl ye tuttular

Son düzenleme:
kızlarr bende amasyaya gidiyrm aslında ew tutumuştuk biz meğerse ewin yanında 2 tane baz istasyonu war çıkıcaz ordan..bende çeyizleri bitrdim sayılır sadece perdeler we yatak odasuı halısı kaldı...bindallılara bakıodum bende..sizede fikir olsun diye beğendiklerimi ekliyim buraya :)

Eki Görüntüle 179405 Eki Görüntüle 179409 Eki Görüntüle 179408 Eki Görüntüle 179407 Eki Görüntüle 179406 Eki Görüntüle 179404 Eki Görüntüle 179403 Eki Görüntüle 179402 Eki Görüntüle 179401 Eki Görüntüle 179400 Eki Görüntüle 179410

sanırm ben mor alıcam..bu sene mora takmış durumdayım :9::9:

kızlarr bende amasyaya gidiyrm aslında ew tutumuştuk biz meğerse ewin yanında 2 tane baz istasyonu war çıkıcaz ordan..bende çeyizleri bitrdim sayılır sadece perdeler we yatak odasuı halısı kaldı...bindallılara bakıodum bende..sizede fikir olsun diye beğendiklerimi ekliyim buraya :)

Eki Görüntüle 179405 Eki Görüntüle 179409 Eki Görüntüle 179408 Eki Görüntüle 179407 Eki Görüntüle 179406 Eki Görüntüle 179404 Eki Görüntüle 179403 Eki Görüntüle 179402 Eki Görüntüle 179401 Eki Görüntüle 179400 Eki Görüntüle 179410

sanırm ben mor alıcam..bu sene mora takmış durumdayım :9::9:
baştan ikincinin modeli hoşmuş ama bende mor düşünüyorum:):)çok hoşuma gidiyor mor

Son düzenleme:
bende en çok onu beğendim walla gülşen :16: gelinlikleriniz hazırmı pekii zaman ilerledikçe bi stres bi gerilim..beklemek çok sıkıcı

güzel modeller ben aldım bindallıyı kırmızı ama benim ki çok seviyorum kırmızıyı
abiyem de mor

bende en çok onu beğendim walla gülşen :16: gelinlikleriniz hazırmı pekii zaman ilerledikçe bi stres bi gerilim..beklemek çok sıkıcı

hayır çok salakça bişey yaptım ben bi gelinlikçiye girdim beğendim kapora verdik ve vazgeçtim şuan.... şimdide gelinlikçiye bağımlı kaldım başka yere bakamıyorum bile gözüm kalmasın diye hafta sonu gidip kesin kararımı vercem artık:43:

Son düzenleme:
bu sene mora takmış durumdayım ben :) yatak odamın yatak başlığını mor kadife yaptrdım.pufuda öle :) kadifede mor çok hoş duruyo :) kaça aldın giz bindallını.ben hiç bakmadım piyasadaki modelere fiyatları ne hiç bilmiyrm

hayır çok salakça bişey yaptım ben bi gelinlikçiye girdim beğendim kapora verdik ve vazgeçtim şuan.... şimdide gelinlikçiye bağımlı kaldım başka yere bakamıyorum bile gözüm kalmasın diye hafta sonu gidip kesin kararımı vercem artık:43:

neden vazgeçtin canım ?
bu sene mora takmış durumdayım ben :) yatak odamın yatak başlığını mor kadife yaptrdım.pufuda öle :) kadifede mor çok hoş duruyo :) kaça aldın giz bindallını.ben hiç bakmadım piyasadaki modelere fiyatları ne hiç bilmiyrm

valla canım hiç bilmiyorum biz çok alışveriş yaptık..onun içinde sayıldığı için
benimde abiye mor çok severim bende

ayyy aynısınıda ben yaptım bende öle 200lira werdm.anlaştım..bende hiç bakmıyrm bile :)

neden vazgeçtin canım ?

valla canım hiç bilmiyorum biz çok alışveriş yaptık..onun içinde sayıldığı için
benimde abiye mor çok severim bende

valla bende bilmiyorum çok hızlı karar verdim çevreden pek beğenilmeyince bekledim bakıyım 2011lerde gelsin diye
gelinliğin üstüne bunu altınada mendil etek istemiştim ama:(
1973.jpg

valla bende bilmiyorum çok hızlı karar verdim çevreden pek beğenilmeyince bekledim bakıyım 2011lerde gelsin diye
1973.jpg

Güzelmiş aslında ben beğendim :)
sen iyice karar ver içine sinmesi önemli çünkü
iki parça mı yaptırcaksın gelinliğini

1973.jpg
bende mendil etek dedim.hatta şunun aynısını istiyrm dedim...yaparım dedi..üstüne hala tam karar weremedim.senin üstü çok güzel ben beğendim.mendil etek bunda güzel durur
$big_29449157tyn.webp

yok tek parça olcak bu daha yeni tasarlanmıştı o zman çekmiştik fotosunu eteğin altıda mendil olcakdı 4 sırada 1 sim kullanılacaktı bakıyım artık içime sinen olmazsa gelinliğim bu olarak kalcak:):)siz karar verdiniz mi gelinliğe

medil etekte ayrı olmalıymış iki parça yani.benm eteğimde 50 metre kumaş kullanılıo.çok ağır olucaı için aşağı çekicem etek die ayrı yapılcak.üstünü ben straplez yaptırmıcam :( askılı olucak hala hkarar weremedm :(

medil etekte ayrı olmalıymış iki parça yani.benm eteğimde 50 metre kumaş kullanılıo.çok ağır olucaı için aşağı çekicem etek die ayrı yapılcak.üstünü ben straplez yaptırmıcam :( askılı olucak hala hkarar weremedm :(

karar veremiyor ki insan heleki benim gibi kararsız biri benim denediğim etekte çok ağırdı bakalım bu hafta gidip kararımı vercem tam kararımı verince eklerim gelinliğimi:)

Son düzenleme:
iyi düşünün kızlarr ben beğendimm mendil etekte güzel oluyor

ben diktiriyorum şuan dikilsin koyarım fotosunu tek omuz olucak benimkide

bende askılı yaptırcam senin gelinliğinin fotosu var mı

yok benmkisi mayısın son haftası prowalarım başlıcak cnm.bu fotoğrafı werdm...aynısı yapmazsa walla yıkarım orayı :):) büstiyere hala karar weremedim..askılı olcak ama mendil eteğe herşey yakışmıo.bi kaç model war.onlardan bi tanesini yaptrcam.sanırım çağla şikelin kollarından sarkan o boncuklardanda taktrcam.

Back
X