2011 Temmuz Bebişlerinin Haftalarına Göre Boyları ve Kiloları

17+4 de gittik bebişim 196 gr olmuş maşallah yakışıklı paşamaaaaa

bende 16+4 de gitmiştim doktor 141 gr dedi.. sizlerinkini okuyunca baya az görünüyor.. boyunu da sormayı unutmuşum bende heyacandan... :)

sat a göre 15+3 ama usg ye göre 14+6 iken 113 gr dı
boyunu sormayı unuttum, ilk kez söylendi bize ağırlığı

maşaAllah tontişlerime...

benim kızım 18+2 de gittim hemen hemen 1 hafta büyük görünüyor. 255 gr olmuş tosuncuk boyunu söylemedi bu defa geçen gittiğimde 16 cm filandı, 3 hafta önce gitmiştim.

bizimki de biraz kilolu galiba,20 cm 248 gr.babası gibi göbişli olcak herhaldegünümüz de 18artı1

Son düzenleme:
benim prensesim zayıf olacak galiba, geçen hafta ayrıntılı ultrasonda 19+1 günlükken 230gr'dı. zayıf bir bebek olarak doğmaz inşallah, sonra hastalıktan kurtaramayız burnumuzu

16+4 dü gittiğimizde oğlum 160 gr. 16,5 cmdi uzun olduğu kesin fakat ayıf mı acaba doktor herşey normal dedi ama ???

biz bugun gittik normalde 19+3 ama bizim bebis bir hafta onde gidiyor.20cm ve 346 gr.

kilosu bebeşinin gayet iyi neler yiyorsun kaç kilo aldın ben 62,4le hamile kaldım 62.20e düşmüştüm fakat şimdi 62,8 falan geliyorum şuanda 19. haftadayız zayıf mı sence 16+4dü gittiğimizde 16,5 cm. 160 gr.dı

kızlar aman nazar değmesin bebişlerimize

Benim kızımda 21+0 da 25.5 cm ve 400gr geldi. Boyu haftasına göre uzun dedi doktorumuz ablasına çekmiş herhalde

selam kızlar herkesin bebeğine maaşallah

bizde bugün doktordan geldik 18+3 de
oğlumun boyu 20 cm
kilosu 240 gr

Selam kızlar bebişlerimize maşallah günden güne büyüyor kuzularımız. Benimde bugün kontrolüm vardı 19+2 olduk boyumuz 22 cm kilomuz 309 gr.

merhaba kızlar, ben şimdiye kadar gebelik takibimi tüp bebek yaptırdığım merkezde yaptırıyordum ve bana hiç boy kilo falan söylemiyorladı, hatta toplam muayene sürem bile 4 dk'yı geçmiyordu...
ama artık yeni bir doktora gidiyorum öneri üstüne ve çok memnun kaldım, 18 şubat cuma günü 19 hafta 1 günlüktük ve oğluşumun boyu 22 cm, kilosuda 338 gram'dı...
sizin yazıları okuyumca sanırım benim bebeğimin gelişimide normal, doktor gayet iyi dedi...
ALLAH'ım hepimizin bebeğine sağlık ve sıhhat versin, bizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin İNŞALLAH.

benim oğlanın boyu 22cm ağırlık 245gr. sizi okuyunca zayıf geldi bana,üzüldüm şimdi.

21+2 haftalık boy 26 cm
kilo 550 gram masallah hepimizin beişlerine benmki azcık tombiş galiba zaten 2 hafta önde gidio gelişimi yüzü bkocaman olmus masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…