2011 Temmuz Bebişlerinin Haftalarına Göre Boyları ve Kiloları

bizde 20.haftamızda 486gr olmuşuz ama dr boyunu söyleyemiyo benim kız bacaklarını çapraz tutuyo sadece üst bacak kemiğinden bakıyo uzun boylu olcak diyoo:26::26::26:
aman sağlıklı olsunlarda
kızım 3.950 52 cm doğmuştu galiba buda öyle olacak
kızımın 2 hafta önde gidiyodu gelişimi şimdi 2 yaş önde gidiyo

Derin cnm biz de artık Erkan Beye gitmeye başladık,en az 1 saat bekliyoruz ama en azından usg 3 boyutlu olduğundan net görebiliyoruz,sen memnun musun?

çok memnunum cnm rahat bi dr.olması benide rahatlatıyo açıkcası
beklememek için geç gidin biz öyle yapıyoruz.
randevum 12de ise 1de orda oluyorz özellikle haftasonu çok yoğun oluyo
nasıl randevu aldın çok yoğun old.için soruyorm

merhaba kızlar,kimseler yok ama içime dert oldu yazayım.19 haftadayım boyu 22cm agırlık 245gr. sizde 400leri görünce eyvah dedim.ben hala bulantıdan peynir ekmek yiyorum,iştahsızlıkta var.şimdiye kadar bebekte bi kıpırtıda hissetmedim,açlıktan onunda kıpırdıyacak hali yok galiba.yaa benim bebeğim niye küçük kaldı böyle

Merhaba kızlar topiğinize yeni katıldım ismim tugba ve 23 yasındayım. bende sizler gibi temmuz annesi olacağm beklenen doğum tarıhim ise 22 temmuz :) benim kızımda 19+2 da 253 gramdı, ama boyunu söylemedi doktorum. birde kızlar bir sorum olacak bebeğimin hareklerini henüz cok net hissedemiyorum bu normal mi acaba? aranızda hala cok net olarak hareketlerini hissedemeyen var mı yoksa bende mi bir sorun var : emir_bebek:

bugün prensesimizi gördük:)) 21. haftadayız kilomuz 415 boyumuz yaklaşık 25cm..

21. haftada oğluşumun boyu 25 cm kilosu 400 gr

Son düzenleme:
masallah butun bebeklerimize allahım saglıcakla dunyaya gelmelerini nasip etsin insallah

merhaba güzel anne ve yawruları ben 21+5 günlük hamileyim şuan 12 mart günü 3 boyutlu ultrasonumuz vardı çok şükür herşey güzel gidiyor. fakat aklıma birşey takıldı doktor normal dedi ama sizlerede sormak istedim gittiğimde 21+2 günlükdük ben ilk 3 ay hiç kilo almadım fakat son 2 ayda 3 kilo aldım oğluşum 388 gr. ben 62 kilo ile hamile kaldım şuan 65 kiloyum sizce norml mi arkadaşlar. sizler özel olarak birşey yiyormusunuz veya sizler ne kadar kilo aldınız. şimdiden teşekkürler.

bende bugün şeker yüklemesi için gittim
tabii kontrolde oldu 23+6 yım oğlum 586 gr .. 30 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…