2011 yılında tüp bebekle dünyaya gözlerini açan bebek annelerinin paylaşım alanı

heyyyy !!!!!!!!!!!

ben geldim topiğeeeeeeeeeeeeee kızlarrrrrrrrrrrr............. :81::81:

Nurcan 4 gözle seni bekliyorum sıradan ....seonra espoir veee diğerleriiiiiiiiiiiiiiiii.............

heyyyy !!!!!!!!!!!

Nurcan 4 gözle seni bekliyorum sıradan ....seonra espoir veee diğerleriiiiiiiiiiiiiiiii.............

ha ha yeni topiğin ayırlı uğurlu olsun canım inşallah öbür hafta bizde gelicez kızımla :)))))))))

topiginiz hayirli olsun benide listeye eklerseniz sevinirim bende allahin izniyle temmuz annesiyim espoirden sonra ins ben gelirim aramizda 1 hafta var suan nurcani bekliyoruz ins oda hayirlisiyla bebegini kucagina alacak sonrada biz

Son düzenleme:
heyyyy !!!!!!!!!!!

hoşgeldiiiin Nevraaaaa
topiğimiz gün geçtikçe coşuyor
bebişlerimiz sırayla geliyor, sıra Nurcanda, az kalmış çok, hayırlısıyla ve tabii sağlıkla onun da meleği gelir inşallah..
buarada topiğimizin baş konusu bebişler ya, biraz kızımdan bahsedeyim:101: ben cilt problemini büyük ölçüde çözdüm, iki cildiyeciye danıştım, bebişimi götürmedim ama zaten problemi söyler söylemez bildiler.. bazı bebeklerin cildi çok daha hassas olduğu için bebek şampuanları dokunuyormuş,( tabii ben sebamed, nivea, johnson hepsini denedim) ama biodermayı önerdiler.. gerçekten de kullanmaya yeni başladık ama hemen geçmeye başladı yüzü.. bir de hergün yıkıyorduk, günaşırı yıkayın dedi doktor.. bioderma çocuklara ve yenidoğanlara yeni bir şampuan çıkarmış, sabun içermiyor, çok işe yarıyor, aklınızda bulunsun..:129:

Son düzenleme:

cnm hadi gözün aydın bebişinin cildine sorunu bulmuşsun...
göznaydın
ben bebişime sampuan bebe yağı pişik kremi olarak sebamed almayı düşünüyorum...
sen ne kullanmıştın ?

hoşbuldukkkk ...... bende sebamedin ve niveanın ürünlerini aldım set olarak .... pişikkremi sebamedde çok güzel ama; nivea kızarıkları hemen tedavi ediyor.. birde yoğun azcık sürüyorsun..
benim kıznda kaşlarının ortası falan kuruyor . ...yada sebamedin bebek yüz kremini aldım onu sürücem

ayyyy .. çok heyecanlıııı .... Nurcancım ..Allah kurtarsın biran önce .. okadar dört gözle bekliyorum ki senin kuzunu ...
sağol canım ya az kaldı valla
:))))))))))))

hadi gözün aydın canım benim sonuç bulmana sevindim

bende sebamedin ürünlerini alıcam
yanına nivea yı ekliyim o zman
hatta nıveanın çantalı takımı vardı sanırım uygunsa onuda alabilirim..

ben niveanın çantalı setini aldım ... 36 tl idi kampanyası vardı ...şimdi 40 tl civarıdır

pişik kremi
şampuan
bebek yağı
alt açma bezi ..(hemde ıslak mendille silinebilinen tarzda kullanışlı)
nivea ıslak mendil büyük boy hepsi..
bebek sabunu

niveanın sadece pişik kremi bile 18 tl civarı markette .... çok uygun.. çanta süper rahat ... ve sağlam ...tavsiye ederim

sğl cnm bilgin için
sebamedi alıcam kesinde buda uygunmuş gördğümde alıyım bende...

bende istiyorum niveanın çanta takımından nerden alcaaaaaaaaaam ((((( istanbul forumda görmedim ben

nurcanım jokerde yada e bebekte falan vardır yaa yokmu?yada büyük alışveriş marketleri varya carrefo. real migros gibi oralarda kesin bulunur
ben gördüm bi yerde ama nerde sanki e bebek ti

sağolun canlar buldum ebebekte varmış :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…