2011 yılında tüp bebekle dünyaya gözlerini açan bebek annelerinin paylaşım alanı

kızımın gözünde sarı sarı çapaklar oldu ..en çokda sol gözü .. açamıyor ...
burnuda tıkanıyor ... burun damlası ile çok beceremedik açmayı ...
göz için damla aldık .. daha yeni .. hiç kullanmadım ...yavrum gözü burnu kapalı içim sızlıyor ...
bugünde 3. kez topuktan kan alındı ... 3 kere deldi hemşire .. 5 kere sıktı 5 ayrı yere damlattı kan ... çookk ağladı .bende ağladım onunla bayaaa ....
. ben mahvoldum ... yeni geldik eve .. uyuttum yatırdım şimdi ... uykusunda iç çekip duruyor ...
hafta içi adamakıllı bir doktora götüreceğim ... göbeğimizde düşmedi ...
ne zaman düşer bu göbek yaaa ... sağlık ocağındaki doktora sordum ... üzülme düşer ..sen hiç göbeği düşmeyen onunla dolaşan insan gördünmü dedi... uyuz etti beni ..

cnm geçmiş olsun acaba soğukmu aldıda gözleri çapaklandı ayy yerim ben onu yaa
nazar da deymiş olabilri cnm her gün oku bol bol
bu arada cnm benimde bebekken 20 gün düşmemiş göbeğim annem beni dr a götürmş dr da ipi bağlamış göbek çevresine ve bi sıkmış pat düşmüş...
düşer yani cnm merak etme sen..

saol .. inş. geçer ..
ayyy annen ne cesaret ip le sıkmış .. valla eski annenler bizden çok cesaretliymiş...
biz çok titiz anneleriz

ah canım benim çooooooook geçmiş olsun kızımıza sen bencede bi doktora götür bebeklerde oluyor böle şeler doktor ona uygun bi ilaç versin büyük ihtiimalle dışarı uyum sğlayamadı yavrum hastalandı yazık kızam Allahım nazarlardan korusun yavrunu

saol .. inş. geçer ..
ayyy annen ne cesaret ip le sıkmış .. valla eski annenler bizden çok cesaretliymiş...
biz çok titiz anneleriz

yok kız annem sıkmamış
dr a götürmş beni kontrole demiş dra göbeği düşmedi dr sıkmış iple
babam hep kızdırır bizi sizin bebeklik dr unuz benim sayemde hastane açtı diye...gerçek yani..

canım öncelikle bebişin hayırlı uğurlu olsun...yeni doğmuş bebişlerde rastlanan bir durum ama geçiyor ben gözünü ılık su eşliğinde pamuk ile siliyordum burnunu ise her banyodan sonra pompa ile temizliyordum gün aşırı yani kendiliğinden geçti arık oda yeni yeni tabi

teşekkür ederim ....
burnnda gözüken bişey yok ... pompa o yüzden işe yaramadı ... damla sıkınca biraz rahatlıyor ...
nevracım kızın nasıl oldu hayatım

nurcancım .. doktor göz damlası verdi antibyotikli ... 2 gündür kullandım .. geçti gözü şükür .. bugünde kullanıcam .. kızarıklıkları geçsin iyicene ...
göbeğimizde düştü ... bıcı bıcı yaptı .. pansumanını yaptım rahatladı ...
sarılığı heralde iyidir .. elimden geldiğince emziriyorum ....zaten hafif sarılık var , yüksek değil ..
bi hırıltımı burun tıkanıklığımı ne ,,,o kaldı

cnm hadi göznaydın gçbeği düşmüş...rahatlamışsındır..
hırıltısıda inş en kısa zamanda geçr cnm

ay göbiş düştü demek :))))))) hadi gözün aydın canım inşallah Allahım çabuk şifa versin hırıltısı varsa kesin yavrum üşütt aman inşallah ileşir hemen cecik

nezamandır annemde dinlenmelerdeydim kızlaröyle iyi geldi ki
nevracım doğum yapmışsında göbeğiniz bile düşmüş.hayırlı olsun canım benim.Rabbim sağlıkla analı babalı huzurla büyümeyi nasip etsin.ne zaman doğurdun bebişinin adı ne hemen listeye ekleyelim yini bilgilerini

hoşgeldin .. umarım iyice dinlenmişsindir ...

10 mayıs ta doğum yaptım .38+4 de sezeryanla .. 3.240 gr - 48 cm doğdu kızım ... ismi Nevra Merve

benim adım Sevtap -
nevra kızımın adı . nickim

slm bende geldim kızımla :)))))))) kızım nisa öykü öztürk :))))))))
23 mayısta sabah 10:33 de dünyaya geldi
hayırlı olsun sağlıkla analı babalı büyüsün güzel kızlarımız
bize gelin adayları çoğalıyor topiğimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…