2011 yılında tüp bebekle dünyaya gözlerini açan bebek annelerinin paylaşım alanı

kızlar bişi dicem ben unutmuşum geçen doğumda kendime hiç bakmadım aylarca ayna görmedim şimdi aynaya bakıyorum hala hamile gibi göbeğim var sizlerdede böle oldumu yoksa ben bölemi kalıcam ((((((( çok kötü duruyor nezman geçecek bu zaten kiloluyum hiç kiloda vermedim habire yiyom süt olsun diye hoş genede olmuyo (((((((

canım daha dur kilo vermeye başlamak için çok erken.hele lohusalığın bitsin ondan sonra bakarsın kaç kilo gittiğine.geriye ne kaldığına

ay ama ben senin resmini gördüm doğumdan sonra göbek felan yoktu hiç benim göbek olduğu gibi kaldı 86 kilo ile doğuma gittim hala 86 kiloyum ((((((
ama ben hamilelik boyunca yanlız 9 kilo aldım hepsinide göbeğime toplamışım.basketbol topu yutmuş gibiydim.eeee haliyle topu çıkarınca geriye birşey kalmadı
merak etme tatlım seninkilerde gider henüz çok erken.olmadı bebişler biraz büyüsün beraber spora başlarız.bende jöle göbeğimi sıkılaştırırım

:)))))))))))))))) ay benim dert çok sütüm yokdiyede en bulursam yiyom inşalalh iyice şimem :))))))))))) negüzel zyaıfsın keşke sizgibi olsam

kızlar bişi dha sorucam bebişlerinizi ne sıklıkta emziriyonuz ağladıkçamı 3-4 saatte birmi yoksa hr meme arandığındamı
gerçi ben hiç emziremedim sütüm olmadı nurcancım ama tabiki her arandığında.hele şimdi çok küçükken belirli bir saat koyamazsın.özellikle geceleri emzirirsen sütün daha çok artar canım

gerçi ben hiç emziremedim sütüm olmadı nurcancım ama tabiki her arandığında.hele şimdi çok küçükken belirli bir saat koyamazsın.özellikle geceleri emzirirsen sütün daha çok artar canım

aaaaaaaaaaaaaa senindemi hiç olmadı sütün peki nasıl bakıyon mamaa ilemi ben humana bebek sütü diye bir mama kullanıyorum ama kızım büyümicek diye korkuyom (((((

aaaaaaaaaaaaaa senindemi hiç olmadı sütün peki nasıl bakıyon mamaa ilemi ben humana bebek sütü diye bir mama kullanıyorum ama kızım büyümicek diye korkuyom (((((
malesef olmadı nurcancım.hertürlü şeyi denedim.yemediğim içmediğim şey kalmadı hala da humana still tea kullanıyorum ama yok yok yok
humananın hertürlü ürünü iyidir canım.ve sandığının aksine mama bebekleri daha kilolu oluyorlar.ama ne kadar sağlıklı bu kilo orası tartışılır tabiki

canım benimde denemediğim kalmadı çayda dahil sadece 2 içimlik sütüm oluyor hastanede felan sıcak su bulup mama yapmam zor oluyo ve yaptığım mama nekadar dayanır bilmiyorum içmezse hemen döküyorum ozamanda dışarıdaysak cıyaklıyo

ben termos kullanıyorum canım.hatta bebek için özel cicili bicili termoslar var.biberonuna kuru olarak mamayı koyuyorum termostada sıcak su duruyorhatta evde de aynı şekilde kullanıyorum büyük termosla çünkü açlıktan ağlamaya başlayınca sıcak su kaynat soğutmaya çalış oooooo bebek katılacak gibi oluyordu ağlamaktan.şimdi çok rahatım

hıııııııım ozaman ttermosa ılıkken koyuyon suyu sonra veriyon dimi :))))))
bizim bebiş termosumuz var bizde öle yapalım bari sağol canım ya

hıııııııım ozaman ttermosa ılıkken koyuyon suyu sonra veriyon dimi :))))))
bizim bebiş termosumuz var bizde öle yapalım bari sağol canım ya
evet canım su mama verme sıcaklığına gelince koyuyorum termosa.8 ssat rahatım sonra her mama vakti geldiğinde çabucak hazırlanmış oluyor mamamız

nurcancım valla benim ilk günler karnımda şişlik bardı biraz. lohusa kanamamla birde kahve rengi su gibi birşey akıyor yaa onlunla göbeğim indi ..şimdi karnım neredeyse düz .. doğumdan önceki gibi ..
kimse doğum yaptığıma inanmıyor ... seninde 1 haftaya biraz daha iner...
rezene al aktardan kaynat iç tavsiye ederim ..kaynar bile içtim helva yedim fayda görmedim ...
rezene çayı içince süte faydası oldu bende ..tavsiye ederim
kızlar bişi dha sorucam bebişlerinizi ne sıklıkta emziriyonuz ağladıkçamı 3-4 saatte birmi yoksa hr meme arandığındamı

her istediğinde ... her uyandığında ... doktorda öyle dedi zaten

hııııııııım rezeneyi denemedim bide onu deneyeyim bakalım ((((((((

kızlaaar selam
nasılsınız? hiiç vakit bulamıyorum yaa ben , işe başlamamla beraber herşey çok karmaşık ve zor oldu, biraz erken oldu, ama iznim bitti eve gel, bebişle ilgilen derken vakit öyle bir geçiyor ki,günlerdir ilk kez bilgisayarı açabildim..nurcan doğum yaptın mı yoksa?
nevra senin kızın nasıl? firstnimbus senin oğluşun nasıl? bebişlere çok öpücükler..

slm bende geldim kızımla :)))))))) kızım nisa öykü öztürk :))))))))
23 mayısta sabah 10:33 de dünyaya geldi

geçmişi okuyamamıştım, hayırlı uğurlu olsun, Nevradan sonra sen de sağlıkla bebişine kavuşmuşsun Nurcan, çok sevindim.. Allah sağlıklı, analı babalı uzun ömür versin kızına..

kızlar ben durup durup yazıyorum, topik açıktı, kızımla ilgilenip aralarda da topiğe toptan laf yetiştiriyorum
termoslardan bahsetmişsiniz,bebek termoslarını nereden aldınız? ben bulamadım.. işe yarar gerçekten de.. bir de emzik emmiyor kızım , ama emme içgüdüsüyle meme de emse elini emiyor sık sık , ne önerirsiniz?

geçmişi okuyamamıştım, hayırlı uğurlu olsun, Nevradan sonra sen de sağlıkla bebişine kavuşmuşsun Nurcan, çok sevindim.. Allah sağlıklı, analı babalı uzun ömür versin kızına..
evet canım şükür bende kavuştum sağ sağlim kızıma Allahım diğer arkadaşların yardımcısı olsun

canım ben oğluma hamile iken burda bir markette satılıyordu almıştım ama kullanamk kısmet olmamıştı şimdi kızıma kullanıyorum ama eminönünde çoooook var satan yer

işe başlamışsın .. kimbilir ne kadar zor geliyordur bebeği bırakıp işe gitmek ... kim bakıyor :??
kızım bugün 22 günlük oldu teyzesi ... gaz problemimiz var her gece sıkıntımız oluyor o yüzden ...
emzik olarak kauçuk ve damaklı olanları bebekler daha çabuk kabul ediyormuş .. doktor demişti ... öyle bir dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…