- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
- #26.601
ayy canım ya valla beni gören yaka silkiyo bu kadar misafir gelirmi diye bide bize gelen olmazsa biz biyere gideriz muhakkak çok nadir iki kişi yemek yeriz evde gerçi bu ara hep ben gidiyorum gelenler azaldı ama senin işin daha kötü hep sana geliyorlar valla tavrını koy ya bu nedir böyle ezdirme kendini bu kadarkocalara göre bişey yok hizmet eden bayanlar olduğu için onlar ha bire gelsin isterler (malum zamanlar hariç ) bende eşimle bu konuda çok tartışırım hiç beni düşünmüyosun hem dışarda hem içerde çalışıyorum h.içi bare bişey çıkarma yoruluyorum diye ama anlayan nerdeeee .Sana kalsa biz yalnız ölürüz diyo adam ...
Sana da kızdım aslında
akşam misafirin geliyor evde bişey yok sen ne hazırlasam diye dert yanıyosun gelenler sanki ilk defa mı geliyor evine ... Haber verselermiş ne işleri var akşam akşam sinir olurum hee davetsiz misafire belki müsait değiliz aaaaaay çok sinirlendim ben
![]()
aynen oyle. hızmet eden herkesin pesinden kosturan kadın, erkekler sadece otursun muhabbet etsin okadar.. aksam felaket moralim bozuldu.. karsımdakileri dinlerken aklımdan neler gecıyor acaba ne yapsam ne hazırlasam dıye.. tavrımı koyamam canım bu sefer kocamla kotu oluyoruz.. cok mu darlanıyorsun dıyor..halbu ki cogu zamanda kendide sıkılıyor bu duruma ama bendende duyunca pek oralı olmuyor..
gelenlerden 2 si bu eve ilk kez gelenlerdi.. diğerleri daha oncede gelmişlerdi.. neyse atlattım bitti cok şükür.. onlar gittikten sonra esime coook dert yandım. dun aksam hesapta alısverıse gıdıcektık misafir varken gidemedik. bu aksam gidicez kısmetse.. o da biraz üzüldü gibi cok sukur bıseyden eksik kalmadın ikramın iyidi dedi.. işte keşke haberli olsamda bir sürü sey hazırlasam, ne ben darlansam ne de onlar.. bide ben kesinlikle gelen birine surat yapamam.. Allah bir sekilde goruyor cabamı ve azıda cok ediyor cok sukur..
ama artık bi dur olsa hıcte üzülmem.