- Konu Sahibi screamaway
- #26.721
Oyyy canım isyan etme sakın aksine şükret bu günler geçici sonuçta bu belirtilerin olması da bebeğinin sağlıklı olması demek aslında daha öncede söylemiştim ama şu serum konusunu doktoruna sorsana bi canım ya benim kuzenimde senin gibiydi 3 aydan sonra geçer dediler kız 4.ayını bitirdi hala devam ediyor en sonunda doktoru bi serum verdi bidaha bulantı falan yaşamadı ... İkiz konusuna gelinceeee Allahım hülyama nasip etsin inşallah o çok istiyor bende olursa da razıyım istiyorum yada istemiyorum demiyorum Rabbim herşeyin hayırlısını versin ne diyelim ...
hmmm ay çok tanıdık geldi bu konu neyse anlatmayım gene sinirlencem bende böyle bişey yaşadım da çok şükür geçti gittinişanınız varmış onu düşün rizeliler çok horon teper kısss ona göre seç kıyafetini
bende bugün karışık rüyalar gördüm kuzum yaa topicle alakalı şeyler de vardı sende vardın ama hatırlayamıyorum yarım yamalak şeyler geliyo gözümün önüne akşam çok üşüdüm ondan herhal
sakin ol canım inşallah herşey yolunda gider uzun protokol isteme bence eğer sana seçenek sunarlarsa şartlar onu gerektirecekse yapacak bişey yok tabi de ... Canım adetin normal zamanlarda olsa bile rahimi hamileliğe hazırlayan östrojen ve progesteron hormonunun dengede olması gerekiyormuş zaten onun için senden kan testi isteyecekler başlamadan önce eğer bunlarda eksiklik yada benimki gibi fazlalık olursa mecbur hap verecek herşey normalse bence kısa yapar 8 gün iğne yapıyosun sonra yumurta toplanıyor 5.günde de transfer yapılıyor ondan sonra 10-15 gün keseyi görmek için bekliyorsun yani 1 ayda işin bitiyor böyle olursa inşallah ilk denemede dileğimiz yerine gelir canım uzun yada kısa hiç farketmez sonucu aynı olsun da![]()
inşallahh kuzumm yaa hayırlısı olsun da uzun kısa napalım artık katlancaz... ayy bi garip hissediyorumki sorma breshlkacım ya tuhaf ilginç mutlu heycanlı falan böylee amannnnnnnnnnnn garip işte ya :18::18::18:
eltinle sorunlar yasamıssınızya sonunda dayanamayıp tırnaklarını gostermıssınya o konuda ıste.. bizdede tam 9 ay onca aynısı oldu. ilk defa sesim bu kadar cıktı benım. ve ondan sonra konusma yok.. cok nadir. 9 ayda 3 kereboylesi daha iyi dimi...
senın toto acıkta kalmıs o zaman benım gıbı..
ben kacar birazdan gelirim. işlerimi var halledeyimm.. hoscakalınn..
ayyy canikom pardonnn evett aynı zamanlarda olmuşş kuzucum ama ben patladım derken istediğim gibi olmadı yani patlamayıı daha yapamadım ben aslında 9 ayda 3-4 kez gördük bizde birbirimiz görmez olaydık gıcık her gördüğümde daha çok dellendirdi beni gerizekalı aptal