- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
- #27.681
hosbulduk canım zaman buldukça giriyorum geç oluyor arayı soğutuyorum amaumaycım canımm hosgeldınn.. uzun bir aradan sonra burdasın..

biraz geçmişte gezdim gözümden kaçan haberler olduysa arkadaşlar kusura bakmasın hızlıca göz gezdirdim..
okullar başladı. geçen sene okul okul geziyordum Allahtan bu sene tüm dersleri kendi okulumda tamamlıyorum başka okula gitmiyorum..
ağrıdan sızıdan duramıyorum her zamanki gibi ama şikayet etmemeye tevekkül etmeye dikkat ediyorum Sen neler yaptın arkadaşım?[/QUOTE]
bende iyim canım. değisen bırsey yok.. adetımın gelmesini beklıyorum. hsg ıcın randevu alıcam...
ay nıye bulamadınnnnn ????? sasırdımm.. canım onu kontrol altına alırlar.. canın sıkılmasın.. ama orda ınsanla ılgılenmıyorlar.. dun hemen yapılabılırdı kontrollerın.. aksatma guzelım ya. baska hastaneye felan gıtsen olmaz mı????screammm bu postu begendiiiiiiii...
menbetacimmm, pantalon filan bulamadim... yoruldum dondum... ya birde kizlar guzel haberi verdim, ama kotu haberi soylemedim size... bebegin olcumlerinden sonra bende seker baslangici oldugundan suphelendiler... simdi o meselelere kosturmaya baslicaz...![]()
ay sorma her ıslaklık gelınce pedime bakıyorum.. bıde normal yoldan hamıle kalabılecegıme daır ınancım bıttı.. bu ay hsg cekılıcem gelsınde randevu alayım dedım.. 3 unde olmam gerekıyordu canım.. olmadım daha.. esımde bugun ıcın test alayım dedi.. ben korkuyorumm.. gene tek cıkacak.. benden cok o uzuluyor wallahi kıyamıyorumm..haklısın cnm ya. geriliyor insan bu bekleyişlerden. eğer benim kırmızılar gelmezse 7sinde yapıcam testi. senin bat ne zaman cnm.
hosbulduk canımmm..gel canım benim hoşgeldin![]()
menbetaaaa hayatım hoşgeldinnnnn... rüyayı gördümmmmmmmmm
hosbulduk canımm..hayırdır ins ne gordun bakim :))
hlycım tedavin hayırlı ugurlu olsun. hemencecik haberdar et bizi....