- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #31.901
bunun da bir anlami vardir menbatacimmmm... belki de sen hsg cektirmeye ugrasirken anlamadan hamile kalcan...
bende oyle dusunuyordum canım ama ben hsg yı erteleyelı 6 ay olacak neredeyse.. olsa olurdu benımkı sırf sanssızlık dıyorumm.. kısmetsızım hıcbır konuda sansım yok.. nereye adım atarsam orası kuruyor canımm.. sorun bende mı hersey kader kısmet mı bılemıyorumm.. ısımı sansa bırakmak ıstemıyorum bundan sonra.. Allah hayırlısını nasıp etsın hakkımızda.. suda olsun bıtsın ona gore rotamızı cızelım...
saol canımm.. onca ısının arasında benle ılgılenıyorsun...
cicekcimmm sen nerdeydin ki? ben unuttum... :26: burda da normalde yapmiyorlar 3d... ben ozel ayarladim.. bissuru para vercem... :26:
menbetacimmm sen doktorunu degistir bence... cok ilgisiz davranmis... arastirip baska biryerde gorunsen? hem para veriyorsun o kadar...
renewalllllll canim inanma onlara... bende de kiz gorunuyordu sozde... erkek geliyor...
aşklsun hayatım ne demek...sen yinede olumlu düşün güzel şeler olsun Allahın işi belli olmaz diğerlerinde ve bende olduğu gibi senin içinde hayırlı zamanı beklo işte :) en güzel zamanda gelicek bebişin inş
menbetacimmm guzeliiiiimmsende hosgelmissin kusum..ozlettin kendini yavrum... sukur kavustuk.. canim benim yaaaaaa valla inan bi is ters gittimi gidiyor iste bundanda vardir zahir bi hayir. ertelenip duruyo surekli hsg .. surekli engel cikiy bitanem... valla dua edicem saa canim. sIkma canini.....
evet canim zaten aklima sen ve deryacim geldi ve inanin sizi bi kez daha tebrik ettim.. benimki bikereye mahsus olmasina ve az olmasina ragmen nasil panik olmustum.... geride kaldi insallah...silacimmmm cok uzuldum sen lekelenme var diyince zaten... ben yasadim butun o problemleri, ne hissettigini cok iyi anlayabiliyorum cunku... ama devam etmemis kizlar soolemisti.. sevindim... sen temizlik filan yapmistin ya bi ara kendini cok yormustun... bir daha okadar kendini yorma... simdi hayatinda en onemli sey bebegin olmali....
bu arada evet kizlar bulusmayi kararlastirinca ben de silaya giderim dedim... sen en yakinsin ya bana... sonra da kizlara gitcez senle... plan bu..
3d'nin fotolarini koyarimmm insallah... ama ctesi gecesi veya pazar koyarim ancak....
hosbulduk guzelim....bende oyle dusunuyordum canım ama benım kırmızılar vaktınden once geldı.. o yuzden bu ıs bu hafta bıtecekk.. Allah nasıp kısmet ederse tabı...
sılaaa hosgeldın canımmm...
canım ya inanmamak lazım aslında ama bnm şuan 4 kişiyiz hamile arkadaşlarımla hepimiste tuttu tabi tutmayanda vardır yani
canlarim benden bukadar simdilik.... oglumun saclarini kesstirmeya gidicem cocuk kuaforune.. 20euroya kesiyolar iki tel saci ama napiiim cocuk iste.... onu gotureyim iyi kotu bayagi uzadisaclari... babasi askerlik derdine dustu... malum 10 bin euroya yukseldi deli para buu........... onun telasinda.......
merhabalar,
bir kaç yere msj yazmama ragmen kımseden cevap gelmedi.3 yıllık evlıyım evlenmeden once yumurtalıklarımdan amelıyat oldum sag tupun kapalı dedıler.genel kontrollere gıttım sımdı bebek ıstıyoruz ama 3 yıldırda korunmadık acıkcası.genelde 5 gun gecıkmelerım olurdu ama bu ay 21 gun gecıktım .testler negatıf cıktı dun doktora gıttım adet sokturucu ve duzenleyıcı verdı.eczaneye gıttgımde baska bır doktora gozuk dedı cuma doktora gıdıcem.moralım cok bozuk her gun aglıyorum.yeme duzenım bozuldu psıkolojık sureklı acıkıyorum inanılmaz akıntım var kokuyor.kıstım yok normalmıs.bulantım var dedım belkı vardır dıye ama bugun test yaptım yıne negatıf cıktı.umudum azaldı bılıyormusunuz.bebegım olsun ıstıyorum daha yasım 28 ama hemen tup bebek demeye basladılar.destegınıze cok ıhtıyacımvar.aılemden kımseyle bunu paylasamıyorum kocamla bıle.uzuntumu bılmelerını ıstemıyorum.burdakı anne ve anne adayları destegınızı benden esırgemeyın lutfen.cok yalnızım bu konuda.
yaptırdım ama 15 gun once ama oda negatıf cıktı.doktorda gerek duymadı ısın komık trafı doktor bır acıklama yapmadı aynı doktora 1 ay once gıttım yakında adet olucaksın dedı aradan 21 gun gectı dun gıttım kanın pıhtalasmıs dedı rahım duvarın kalın dedı.verdıgı ılacları kullanmadım.zaten gazım okadar cokkı yenı goguslerım acımaya basladı...cuma gunu yenı doktora gıdıcegım o yuzdende bısey ıcmıyorum
cicekcimmm sen nerdeydin ki? ben unuttum... :26: burda da normalde yapmiyorlar 3d... ben ozel ayarladim.. bissuru para vercem... :26:
menbetacimmm sen doktorunu degistir bence... cok ilgisiz davranmis... arastirip baska biryerde gorunsen? hem para veriyorsun o kadar...
renewalllllll canim inanma onlara... bende de kiz gorunuyordu sozde... erkek geliyor...
canım ben urfa dayım burası daha yeni gelisen bir sehir gittigim hastane iki üç yıllık yeni yapılmıs onun icin güzel ama daha bazı eksiklikler var senin pasanın fotolarını sabırsızlıkla bekleyecegim
sılacımmmmmmcok tesekkür ederim canım güzel dileklerin icinbebisimin dönmüs olması ve biraz da kilo alması beni mutlu etti artık dogum konusunda da rabbime sıgınıyorum insallah hepimizinki de kolay olur
tatlıcadımmmmm güle güle kullan paketini insallah bebisin hemen gelip onları kullanmak nasip olur ne güzel iste bebis gelmeden paketi hazır oldu
çiçekcim sende gülegüle kullan.
sana birşey soracağım. kutunun içinden plastik yuvarlak kutu gibi birşey çıktı o ne? bide bebek takımın nasıl? benimki arabalı falan,erkek için biraz. bidee acayip küçük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?