- Konu Sahibi screamaway
-
- #32.601
aynen kuzumm yaa o kızın göbüşü bnden daha çok hatta
aynen kuzumm yaa o kızın göbüşü bnden daha çok hatta
kıyamam sana yaaa ne kadar dert edinmişsin sen böleeeeeeeeeresmıne bakınca bnada karnın buyuk gıbı gelmişti amaa bazen hepımızın karnı böyle oluyoo dedım ya sana hamiş olmasakta bazen böle fırlıyooo gazdan yemekten flnnnnnnn takma kafana bu kadarrr cnm bnmmmmmmmm
ya seninki çok tatlı durmuş niye taktın bu kadar anlamadım yemekten sonra benimde şişiyor normalde inan benim belim çok ince basen genişti belim kalınlaşmaya başladı yemekten sonra hafif çıkıntı bile olmazdı artık çıkıyor sen bide hamile kıyafetleri giymiştin ya hem çok güzel olmuştu hemde gerçek bir hamile gibi duruyordun benim gibi çakma değildin yaniiiii
canımmmm teşekkür ederim ama valla 65 kilo oldum kocacım dalga geçiyo hatta sen şimdiden kilo almaya başladın falan diyeHülyanın yanı sıra başka topiclerde de baktım milletim var göbeği yaa ben bide o resimleri özellikle yemekten sonra çektim azcık çıksın diye
Aslında ben ne hesaplıyordum varya ay kendime gülüyorum şimdişimdi ben tedaviye başladığımda 60 dım ilaçlar falan fistan derken 63 oldum 63le hamile kaldım şimdi 65im ama benim hesabım 60 kiloyla hamile kalsam ilk 3 ay mide bulantısı falan derken bi 4 kilo da öyle versem sonra hamileliğim toplamında da 8-9 kilo alsam 4-5 kilo fazlalık olur şimdiki halimden diyordum ama kısmet top gibi yuvarlanırım ben
biz burdayız teyzesiiiii nassın canım ?
iyidir fıstıklar..
sen dün gece demek rüyanda sevimli göbüşünle uğraştın heee... benmi korkuttum canım seni. öyleyse özür dilerim:26:
hayırlı akşamlarrrrrrr
napaysınız kızanlarrrrrrr....
bugün gününüz nasıl geçti bakalımmm..
kankitommmmhoşgeldinnn nassınnn inşallahh ?
Slm hanimlar ben geldim
hoşgeldin bayannnnnnn,
seni merak ediyorum valla bat ne zaman ???
Bayanmicokmu baydim kardaizcim bata daha cok var benim daha canim yumurtlama evresindeyim henuz.
baymak anlamında demek istemedim canım hani bay-bayan gibisinden bayan demek istedim veya şöle de olabilirrr
hoşgeldin hanımmmm yani bunun gibi.
sankim ne kadar sık görüşüyoz ki bayasın be kuzummm...
iyi hadi bakalım inşallah hayırlı geçer bu dönemin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?