2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

aynen kuzumm yaa o kızın göbüşü bnden daha çok hatta

kıyamam sana yaaa ne kadar dert edinmişsin sen böleeeeeeeee resmıne bakınca bnada karnın buyuk gıbı gelmişti amaa bazen hepımızın karnı böyle oluyoo dedım ya sana hamiş olmasakta bazen böle fırlıyooo gazdan yemekten flnnnnnnn takma kafana bu kadarrr cnm bnmmmmmmmm

aynen kuzumm yaa o kızın göbüşü bnden daha çok hatta

ya seninki çok tatlı durmuş niye taktın bu kadar anlamadım yemekten sonra benimde şişiyor normalde inan benim belim çok ince basen genişti belim kalınlaşmaya başladı yemekten sonra hafif çıkıntı bile olmazdı artık çıkıyor sen bide hamile kıyafetleri giymiştin ya hem çok güzel olmuştu hemde gerçek bir hamile gibi duruyordun benim gibi çakma değildin yaniiiii

ay nee bilimm herkesin ortak görüşü oluncaa demek fazla büyük dedim:26:

ayy canımm benim yaaaaaa çok saolasınnn valla kendime geldim şinci

ayyy bgn bnm işim yoook bu seferde topıge gelen gıden yok yaaa. Sabahtan beri geliom gidiyom kımsecıkler yookk ahada bende gıdıom

breshkaaaaaa nerde resimler??? bulamadim ben

iyidir fıstıklar..
sen dün gece demek rüyanda sevimli göbüşünle uğraştın heee... benmi korkuttum canım seni. öyleyse özür dilerim:26:

ayyy aşk olsunn kuzumm sadece sen demedinki neden üzerine alındınnn yok yaa herkesin ortak düşüncesi olunca bnde birden garip oldum gerçekten çokmuş diye ama yemek sonrası o sonra inince hiçbişi kalmıyoo o kadar... yani özür dileme şekerimmm lütfenn ben duygusala bağlamışım accık ondan

ayy kankitommm valla kolay gelsin sana yaa yoğunluk insanı her yönden feci yorar bedenen ve beynen valla ayarlayalımm ama kimseden ses çıkmıyoo şekerimmm tek başıma ben yetemiyom yane yavrum da ii çok şükürrr

Azracımmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnn :)

Bayanmi cokmu baydim kardaizcim bata daha cok var benim daha canim yumurtlama evresindeyim henuz.

baymak anlamında demek istemedim canım hani bay-bayan gibisinden bayan demek istedim veya şöle de olabilirrr
hoşgeldin hanımmmm yani bunun gibi.
sankim ne kadar sık görüşüyoz ki bayasın be kuzummm...
iyi hadi bakalım inşallah hayırlı geçer bu dönemin ..

Anladim kuzucum saka yapiorumm. Saolasin tatlim kismet artik bekleyis hic bitmioo vallla sen nasilsin neler yapiosun kendi evindemisin?
Hulyacim breskacim taze hamislerimiz nasilsiniz bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…