- Konu Sahibi screamaway
-
- #34.681
hülyam...tatlı pıtırcıgım..günaydın...
bende sen gibi erkenciyim bugün..nasılsın bakalım?
meleğin nasıl? çok öpüyorummm
aaa bak unuttum ben ocak ayı tahlilimi buldum..ba degerlerime.
ft3...3.90 referans aralığı 2.57-4.45
ft4...1.61 referans aralığı 0.93-1.7
tsh...6.95 referans aralığı 0.27-5.00
doktor bakmıstı ozaman sonucuma tsh pek yüksek degil..bu yüzden ilaç kullanılmaz zaten şimdi içtiklerin var birde tsh ilacı yazarsam hipoglisemi ye cevirebilir..basımıza daha büyük iş açarız dedi..
nebilim bilmemki...simdi önümüzdeki aya kırmızılar gelince gidecegim dr.a bu sonucumuda göstereyim yeniden yaptırayım bir de ona fikir danısayım bakalım...
kendi kendimizin hem hastası hem de doktoru olduk..
canm ben geldim...sende buralardasn ışıgın yanıyor ama senden ses yok
ben de seni özledim pıtırcımmm
kuzummm sen erken başlamışsın işler yemekler falanaccık lohusalığın keyfini çıkarsaydın zaten bundan sonraki hayatın bu3lü den ibarettt
huuuuuuuuuuuuuuuuu nerelerdesiniz ayollll bi uğrayın da selam verin bariiiiii
ayy bnm cnm cok tezdirr 5 gün hiç bişey yapmadım ama canımdan can gıttı resmenn annemler saolsun bana bısey bırakmadılar ama onlarıda yormak istemediğimden şunu yap bunu yap dıyemıyorumm... Bu 5 günde çamaşır yıkamışlarr tabı eşyaların yerlerini bilmedikleri için bnm eşyalarım eşiminkilerin arasından fln cıkıodu :) Mutfak dolaplarındaki karışıklıgı hıc anlatmıorum bılee :) Bilmedikleri için uygun yerlere koymuş kadıncagızlar amaa ben düzensizliğe hıc gelemedıgımden el atmadan duramadım işte amannn ne kdr kaçabılırızki ztn :)
ben geldimmmmkızım uyuyoo bnde pc açtımm uzun bi aradan snra :)
gerçi kimsecikler yok ama. umarım herkesler iyidir. ben çok hastayım grip oldum yatıyorum iki gündür. iyileşmek istiyorum ama çok zor görünüyo.
günaydınnnnnnnnnnn canlarımmmm
ayyy tuğçecimm aynı bnde öyleyimm geçen hafta hastalanınca annem geldi yaa Allah razı olsun annişkomdan her bi işi yaptı evde ama bnde arkasından dolandım hepyerlerini düzelttim annem de kızdı çok biliyosan kendin yap diye bnde herhalde hemencecik kalkarım
nartanesi ve regencimden ne haber??? bat durumlari falan ne alemde??
aynen cnm bnde anneme göstermeden yerlerini düzeltmeye çalışıyorum :) Bncede sende cok yatamıycaksınn bna yat dıosun ama görücem senide :)
kizlar merhaba.. nasilsiniz insallah.. hamilelikler nasil.. annelikler nasil nasil gidiyor...yeniden hepinize cok tesekkur ederim canim arkadaslarim..iyiki v arsiniz dualarinizin oldugunu bilmek cok guc veriyor..
tasinma telasimiz cok zor geciyor kizlar...malumunuz tek basimasimayim.. ya sorun bendemi bilmiyorum ama cok asiri cabuk yoruluyorum..hemen elim ayagim titriyor,dokuluyor... su isin icinden bi cikaydik hayirlisiyla...haftaya bugun bitmis olacak insallah.. ancak ayin 29una yani carsamba gunune tasincaz ve ayni gun hastanede randevum v ar. gorumcem gotururum dedei..bakalim artik..
hulyacim sende iyisin insallah... menbetacim senden naber? breshkada yok gene ortalarda?? bikeresevdim de iyi insallah...
hulyacim tam karnin agrima zamani.. yani bende oyle sen nasilsin... ilkte de oyleydi.. 5.ayin bslarinda gerilir,kasiklarim acaip agrirdi yine ayninlari oluyor..cunku karin ciddi anlamda buyuyor artik... masallah oglumda cok haraketli yaaaaaaaaaaa... korkuttu gozumu pasacim.. bi de kucukler biraz daha firlatma olur ya hani bu fena olacak gibi..... simdiden nasil ozluyorum onu.. ona dokunacagim gunu bekliyorum.. yine ayni heycanlari yasamak cok guzel olacak... ALLAHIM HERKESE NASIP etsin..
anlaşıldı bız topıkce tez canlıyızbnde kesinnn yatamıcamm canım senin gibi 3-4 gün anca sonra hemen el atarım durumaa
ıyı calışmalar sana regentoşumm hadı ınsallah 2 hafta snra kutlama yaparız burda :)iyilik güzellik tatlim idare ediyoruz iste.. ben bat gününü bilmiyorum ama iki hafta var asagi yukari cünkü bu hafta yumurtlama haftam, bir de sogan kürü yapiyorum zor oluyor ama isteeebaska da degisik bir sey yok.. sen nasilsin peki?? hamilelik nasil gidiyor?? ben gelip okuyorum genelde yazdiklarinizi canim benim unuttum sanma sakin..
kizlar merhaba.. nasilsiniz insallah.. hamilelikler nasil.. annelikler nasil nasil gidiyor...yeniden hepinize cok tesekkur ederim canim arkadaslarim..iyiki v arsiniz dualarinizin oldugunu bilmek cok guc veriyor..
tasinma telasimiz cok zor geciyor kizlar...malumunuz tek basimasimayim.. ya sorun bendemi bilmiyorum ama cok asiri cabuk yoruluyorum..hemen elim ayagim titriyor,dokuluyor... su isin icinden bi cikaydik hayirlisiyla...haftaya bugun bitmis olacak insallah.. ancak ayin 29una yani carsamba gunune tasincaz ve ayni gun hastanede randevum v ar. gorumcem gotururum dedei..bakalim artik..
tugcecimm canim benim yaaaa... resmen annesin ama anlat tatlim , nasil gidiyor.napiyon kizinla... emziriyormusun? yorucu mu? geceleriniz nasi geciyor? 3 haftalik olmus bile masallah.. nerdeyse 1 aylik olacak...
anlaşıldı bız topıkce tez canlıyız
ıyı calışmalar sana regentoşumm hadı ınsallah 2 hafta snra kutlama yaparız burda :)
cnmm kendını cok yormaa sonucta sen 2 canlısın o yuzden cabuk yorulursunn Allah yardımcın olsun tatlım tek başına taşınma işi cok zordur eminim...
Ben ve kızım ıyıyız teyzesi, emiyo kızımm genel anlamda cok yaramaz degıl kızım cok sukurr ama bazen huysuzlugu oluyo tabı :) Gecelerimizde bellı olmuyo 2 gun ii oluyo 3. gün uykusuz oluyoruz :) Vlla kızım büyüyooo daha dün gibi hersey yaaa
ayyyy insallah tugce yaaaabu ay ilk defa yaptigim ov. testi icime sindi kesin pozitif cikti yani dur hatta sana resmini göstereyim.. calisma da yaptik bakalim ne olacak bak test cizigisi kontrol cizgisinden de koyu cikti:
Eki Görüntüle 354048
ayyyy insallah tugce yaaaabu ay ilk defa yaptigim ov. testi icime sindi kesin pozitif cikti yani dur hatta sana resmini göstereyim.. calisma da yaptik bakalim ne olacak bak test cizigisi kontrol cizgisinden de koyu cikti:
Eki Görüntüle 354048
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?