2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hülyam...tatlı pıtırcıgım..günaydın...

bende sen gibi erkenciyim bugün..nasılsın bakalım?
meleğin nasıl? çok öpüyorummm:54::54::54:

aaa bak unuttum ben ocak ayı tahlilimi buldum..ba degerlerime.

ft3...3.90 referans aralığı 2.57-4.45
ft4...1.61 referans aralığı 0.93-1.7
tsh...6.95 referans aralığı 0.27-5.00

doktor bakmıstı ozaman sonucuma tsh pek yüksek degil..bu yüzden ilaç kullanılmaz zaten şimdi içtiklerin var birde tsh ilacı yazarsam hipoglisemi ye cevirebilir..basımıza daha büyük iş açarız dedi..

nebilim bilmemki...simdi önümüzdeki aya kırmızılar gelince gidecegim dr.a bu sonucumuda göstereyim yeniden yaptırayım bir de ona fikir danısayım bakalım...

kendi kendimizin hem hastası hem de doktoru olduk..

canm ben geldim...sende buralardasn ışıgın yanıyor ama senden ses yok:27::27::27:

ben de seni özledim pıtırcımmm:54::54::54:

canım benimm buralarda dolanıyorumm napiim kimsecikler olmayınca :50::50:

kuzum şimdi doktorunun dediği doğru olabilir ama benimki ilk 4.5 çıkmıştı ilaca başladığımda...yani hem gebeliğe engelmiş tsh yüksekliği hmde bebeğin düşmesine gelişmemesine falan sebep oluyomuş.. bu yüzden şimdi ne desem bilemedim ben zaten 25lik içiyorum düşük doz yane.. sen de belki düşük içebilirsin ama doktorunun dediğide doğru canım o da önemli...

ayy valla kuzumm çok da takmamaya çalışsan biraz oluruna bıraksan böyle daha çok kafan karışıyoo üzülüyorum valla..

kuzummm sen erken başlamışsın işler yemekler falan :1: accık lohusalığın keyfini çıkarsaydın zaten bundan sonraki hayatın bu3lü den ibarettt :1::1::1:

ayy bnm cnm cok tezdirr 5 gün hiç bişey yapmadım ama canımdan can gıttı resmenn annemler saolsun bana bısey bırakmadılar ama onlarıda yormak istemediğimden şunu yap bunu yap dıyemıyorumm... Bu 5 günde çamaşır yıkamışlarr tabı eşyaların yerlerini bilmedikleri için bnm eşyalarım eşiminkilerin arasından fln cıkıodu :) Mutfak dolaplarındaki karışıklıgı hıc anlatmıorum bılee :) Bilmedikleri için uygun yerlere koymuş kadıncagızlar amaa ben düzensizliğe hıc gelemedıgımden el atmadan duramadım işte amannn ne kdr kaçabılırızki ztn :)

huuuuuuuuuuuuuuuuu nerelerdesiniz ayollll bi uğrayın da selam verin bariiiiii :14::14:

ben geldimmmm :10: kızım uyuyoo bnde pc açtımm uzun bi aradan snra :)

gerçi kimsecikler yok ama. umarım herkesler iyidir. ben çok hastayım grip oldum yatıyorum iki gündür. iyileşmek istiyorum ama çok zor görünüyo.

günaydınnnnnnnnnnn canlarımmmm :16::16:

ayy bnm cnm cok tezdirr 5 gün hiç bişey yapmadım ama canımdan can gıttı resmenn annemler saolsun bana bısey bırakmadılar ama onlarıda yormak istemediğimden şunu yap bunu yap dıyemıyorumm... Bu 5 günde çamaşır yıkamışlarr tabı eşyaların yerlerini bilmedikleri için bnm eşyalarım eşiminkilerin arasından fln cıkıodu :) Mutfak dolaplarındaki karışıklıgı hıc anlatmıorum bılee :) Bilmedikleri için uygun yerlere koymuş kadıncagızlar amaa ben düzensizliğe hıc gelemedıgımden el atmadan duramadım işte amannn ne kdr kaçabılırızki ztn :)

ben geldimmmm :10: kızım uyuyoo bnde pc açtımm uzun bi aradan snra :)

ayyy tuğçecimm aynı bnde öyleyimm geçen hafta hastalanınca annem geldi yaa Allah razı olsun annişkomdan her bi işi yaptı evde ama bnde arkasından dolandım hep :1: yerlerini düzelttim :1: annem de kızdı çok biliyosan kendin yap diye :1: bnde herhalde hemencecik kalkarım :1:

gerçi kimsecikler yok ama. umarım herkesler iyidir. ben çok hastayım grip oldum yatıyorum iki gündür. iyileşmek istiyorum ama çok zor görünüyo.

deryacım canım çok geçmiş olsunnn tavuk suyu çorbası yapıp içsen gribe birebir canım istersen hemen tarif veririm sana :34:

günaydınnnnnnnnnnn canlarımmmm :16::16:

ayyy tuğçecimm aynı bnde öyleyimm geçen hafta hastalanınca annem geldi yaa Allah razı olsun annişkomdan her bi işi yaptı evde ama bnde arkasından dolandım hep :1: yerlerini düzelttim :1: annem de kızdı çok biliyosan kendin yap diye :1: bnde herhalde hemencecik kalkarım :1:

aynen cnm bnde anneme göstermeden yerlerini düzeltmeye çalışıyorum :) Bncede sende cok yatamıycaksınn bna yat dıosun ama görücem senide :)

kizlar merhaba.. nasilsiniz insallah.. hamilelikler nasil.. annelikler nasil nasil gidiyor...yeniden hepinize cok tesekkur ederim canim arkadaslarim..iyiki v arsiniz dualarinizin oldugunu bilmek cok guc veriyor..
tasinma telasimiz cok zor geciyor kizlar...malumunuz tek basimasimayim.. ya sorun bendemi bilmiyorum ama cok asiri cabuk yoruluyorum..hemen elim ayagim titriyor,dokuluyor... su isin icinden bi cikaydik hayirlisiyla...haftaya bugun bitmis olacak insallah.. ancak ayin 29una yani carsamba gunune tasincaz ve ayni gun hastanede randevum v ar. gorumcem gotururum dedei..bakalim artik..

pollyannacim.. canim benim cok sagol insallah yavruna saglikla kaavusmussundur.. guzel haberini dort gozle beklicem canim arkadasim....

deryacim arkadasim inan cok uzuldum.. nedemek oldugunu cok iyi biliyorum hamilelikte hastaligin... Allah bidaha yasatmasin.. sanada acil sifalar diliyorum canim. bu isin sirri yatip dinllenmek. benim boyle imkanim olmadigi icin bukadar uzun surdu.. sende rapor falan al insallah iice dinlen..

tugcecimm canim benim yaaaa... resmen annesin ama anlat tatlim , nasil gidiyor.napiyon kizinla... emziriyormusun? yorucu mu? geceleriniz nasi geciyor? 3 haftalik olmus bile masallah.. nerdeyse 1 aylik olacak...

hulyacim sende iyisin insallah... menbetacim senden naber? breshkada yok gene ortalarda?? bikeresevdim de iyi insallah...

hulyacim tam karnin agrima zamani.. yani bende oyle sen nasilsin... ilkte de oyleydi.. 5.ayin bslarinda gerilir,kasiklarim acaip agrirdi yine ayninlari oluyor..cunku karin ciddi anlamda buyuyor artik... masallah oglumda cok haraketli yaaaaaaaaaaa... korkuttu gozumu pasacim.. bi de kucukler biraz daha firlatma olur ya hani bu fena olacak gibi..... simdiden nasil ozluyorum onu.. ona dokunacagim gunu bekliyorum.. yine ayni heycanlari yasamak cok guzel olacak... ALLAHIM HERKESE NASIP etsin..

kizlar belki onumuzdeki haftaya kadar gelemeyebilirim... insallah hersey yolunda gider... opuyyorum hepinizi...

ayrica screamaway senide dusunmuyor degilim... canim geleceksin insallah ve oglusunu gostereceksin bize.... acayip merak ediyorum seni.....

ay bak aklima geldi?? face i takip eden kizlar. renewal kac haftalik oldu?? onunda bayagi yaklasti?? ama yani hic haberimiz yok.... azracimdan da hiiic haber yok?? ayni sekilde kardaiz ne alemde?? en son o da sikIntili gunler geciriyordu???? wifeofdemon da yine habersiz birakti bizi??? sinav hazirliklar bebek hazirliklari ne alemde??

nartanesi ve regencimden ne haber??? bat durumlari falan ne alemde??

iyilik güzellik tatlim idare ediyoruz iste.. ben bat gününü bilmiyorum ama iki hafta var asagi yukari cünkü bu hafta yumurtlama haftam, bir de sogan kürü yapiyorum zor oluyor ama isteee :1: baska da degisik bir sey yok.. sen nasilsin peki?? hamilelik nasil gidiyor?? ben gelip okuyorum genelde yazdiklarinizi canim benim :54: unuttum sanma sakin..

aynen cnm bnde anneme göstermeden yerlerini düzeltmeye çalışıyorum :) Bncede sende cok yatamıycaksınn bna yat dıosun ama görücem senide :)

:1: bnde kesinnn yatamıcamm canım senin gibi 3-4 gün anca sonra hemen el atarım durumaa :1:

kizlar merhaba.. nasilsiniz insallah.. hamilelikler nasil.. annelikler nasil nasil gidiyor...yeniden hepinize cok tesekkur ederim canim arkadaslarim..iyiki v arsiniz dualarinizin oldugunu bilmek cok guc veriyor..
tasinma telasimiz cok zor geciyor kizlar...malumunuz tek basimasimayim.. ya sorun bendemi bilmiyorum ama cok asiri cabuk yoruluyorum..hemen elim ayagim titriyor,dokuluyor... su isin icinden bi cikaydik hayirlisiyla...haftaya bugun bitmis olacak insallah.. ancak ayin 29una yani carsamba gunune tasincaz ve ayni gun hastanede randevum v ar. gorumcem gotururum dedei..bakalim artik..

hulyacim sende iyisin insallah... menbetacim senden naber? breshkada yok gene ortalarda?? bikeresevdim de iyi insallah...

hulyacim tam karnin agrima zamani.. yani bende oyle sen nasilsin... ilkte de oyleydi.. 5.ayin bslarinda gerilir,kasiklarim acaip agrirdi yine ayninlari oluyor..cunku karin ciddi anlamda buyuyor artik... masallah oglumda cok haraketli yaaaaaaaaaaa... korkuttu gozumu pasacim.. bi de kucukler biraz daha firlatma olur ya hani bu fena olacak gibi..... simdiden nasil ozluyorum onu.. ona dokunacagim gunu bekliyorum.. yine ayni heycanlari yasamak cok guzel olacak... ALLAHIM HERKESE NASIP etsin..

canımmm benimmmm hamiştaşımmm kendini yormasan evden eve nakliye ayarlasanız bizim gibi olmaz mı? inşalalh yeni evinizde sağlıkla mutlulukla yaşarsınız canım...

bizde kzıımla bugün kontrole gidcez çok heycanlıyım kıpır kıpır kızımdaaa maşallahhhhh :emir_bebek::nazar: bnde diorum valla herhalde çıkınca anamızı ağlatcakk bu hareketlilikle :1: amannnn yavrumm sağlıklaaa gelsindeee hareketli olsunnn yavrumm sosyal bi çocuk olsun dışa dönük olsun inşallahhhhh :emir_bebek::nazar:

:1: bnde kesinnn yatamıcamm canım senin gibi 3-4 gün anca sonra hemen el atarım durumaa :1:
anlaşıldı bız topıkce tez canlıyız :1::1:

iyilik güzellik tatlim idare ediyoruz iste.. ben bat gününü bilmiyorum ama iki hafta var asagi yukari cünkü bu hafta yumurtlama haftam, bir de sogan kürü yapiyorum zor oluyor ama isteee :1: baska da degisik bir sey yok.. sen nasilsin peki?? hamilelik nasil gidiyor?? ben gelip okuyorum genelde yazdiklarinizi canim benim :54: unuttum sanma sakin..
ıyı calışmalar sana regentoşumm hadı ınsallah 2 hafta snra kutlama yaparız burda :)

tugcecimm canim benim yaaaa... resmen annesin ama anlat tatlim , nasil gidiyor.napiyon kizinla... emziriyormusun? yorucu mu? geceleriniz nasi geciyor? 3 haftalik olmus bile masallah.. nerdeyse 1 aylik olacak...

cnmm kendını cok yormaa sonucta sen 2 canlısın o yuzden cabuk yorulursunn Allah yardımcın olsun tatlım tek başına taşınma işi cok zordur eminim...

Ben ve kızım ıyıyız teyzesi, emiyo kızımm genel anlamda cok yaramaz degıl kızım cok sukurr ama bazen huysuzlugu oluyo tabı :) Gecelerimizde bellı olmuyo 2 gun ii oluyo 3. gün uykusuz oluyoruz :) Vlla kızım büyüyooo daha dün gibi hersey yaaa

anlaşıldı bız topıkce tez canlıyız :1::1:

ıyı calışmalar sana regentoşumm hadı ınsallah 2 hafta snra kutlama yaparız burda :)

cnmm kendını cok yormaa sonucta sen 2 canlısın o yuzden cabuk yorulursunn Allah yardımcın olsun tatlım tek başına taşınma işi cok zordur eminim...

Ben ve kızım ıyıyız teyzesi, emiyo kızımm genel anlamda cok yaramaz degıl kızım cok sukurr ama bazen huysuzlugu oluyo tabı :) Gecelerimizde bellı olmuyo 2 gun ii oluyo 3. gün uykusuz oluyoruz :) Vlla kızım büyüyooo daha dün gibi hersey yaaa

ayyyy insallah tugce yaaaa :31::31::31::31: bu ay ilk defa yaptigim ov. testi icime sindi kesin pozitif cikti yani dur hatta sana resmini göstereyim.. calisma da yaptik bakalim ne olacak :52: bak test cizigisi kontrol cizgisinden de koyu cikti:

$SNC00755.webp

Son düzenleme:
ayyyy insallah tugce yaaaa :31::31::31::31: bu ay ilk defa yaptigim ov. testi icime sindi kesin pozitif cikti yani dur hatta sana resmini göstereyim.. calisma da yaptik bakalim ne olacak :52: bak test cizigisi kontrol cizgisinden de koyu cikti:

Eki Görüntüle 354048

regentoşşşşşş hakkat çok net canım bu günleri hiç atlamayınn maşallah inşallah tutturursunuz canımmm :29::49::emir_bebek::nazar:

Eki Görüntüle 354048

aaaa süperrr vlla baya baya koyu cıkmışşş daha ne olsun :) Çalışmışsınızdaaa artık gerisi Allaha kaldı inşallah tutmuştur bebişiin:):49:

merhaba arkadaşlar...

ben hala doğuramadım :))))

dün sezeryan için günümü aldım, sanki herkes aynı zamanda doğum yapıyo :(( ben 1 mart gibi beklerken 5 marta kaydı günüm..

5 mart 2012 pazartesi günü Allahın izniyle bebeğimizi kucağıma alıcam.. daha 9 gün var.. inşallah çabucak hayırla geçer ve hayırlısıyla sağ salim kavuşurum bebişimize.

öptüüüümm hepinizi...

dua edin benim için olurmu?? kızımda yaşadığım sezeryan zorluklarını bunda yaşamayım :26:

tugcecim, canim beniimm.. annelik tam gaz ozaman desene.. ooh miisss neguzel size. kucuk kizimizda yormuyor cok fazla.. sukur koliklari yani karin agrilari da yok sanirim.. insallah hersey guzel gider hep saglik basta....

regencim canim benim canim arkadasimm.. gercekten testini gordugume coook sevindim.. insallah bitanem hayirlara vesile olsun cani gonulden diliyorum.. sira yagmurumuzda olsun... ve nartanesinde insalah...

pollyyanna canim yaa bende dogurmussundur die tahmin etmistim kucuk kizin hala icinde demek.. cok az kalmis kavusmaniza ama bitanecim.... insalllah ALlahim kolay gecitten gecirsin yardimcin olsun ayin 9u icin elbette dualarim seninle ve kucuk kizlarinla..... ben dogum yapacagim sira en cok oglumu dusunuyorum biliyor musun??? ben hastanedeyken ne yapacak ne edecek die? annemle olaydi bukadar dertlenmezdim ama kendimi avutuyorum insallah 4 yasinda olmus olacak ozamana daha kolay olur... bende optum canim seni... sen screamawayla ayniydin asagi yukari degil mi? bi kac hafta onceydi o senden veya?? yani o da insallah dogurmus ya da dogurmak uzeredir die.....

sağol Sılacım Allah razı olsun..

Oğlun için nasıl olur bilemiyorum ki :( hastaneye onu da kabul etmiyorlar mı? özel bi oda tutma şansı varmı oralarda bilmiyorum ki :(
İnşallah herşey çok güzel olur ..

Scream benden 3 hafta önceydi, çoktan yapmıştır doğumunu Allahın izniyle.
bende 5 ini bekliycem bakalım.. Rabbim herkesi hayırlısıyla kurtarsın.

ay kizlar bugun gelen giden olurmu bilmem ama aslinda dertlesesim var biraz.. yine beni delirtttiler ama aklim basiima cabuk geldi bukez ne uzulecemki dedim cok afedersiniz bi laf vardir it urur kervan yurur die... konussun dursunlar sen yine nasilsa istedigini,bildigini yap dedim ve en cok kuzularim icin uzulmeyi cabuk biraktim...zaten aksamda cook az bi kirmizilanma olmus asla boyle riske degmez onlar icin dedim kendime sukur aklim basima tez geldi..

yani malum tasinma telasindayiz biz yani hayat meselesi oldu bu.. okadar yorum,elestiri yapiyorlarki hersey icin... tahammul sinirlarim iice zorlaniyor... bikere daha anladim asla kendilerinden iyi durumda oldugumu,olmami kabul edemiyor,cekemiyorlar..bukadar basit.... bende deli gibi oturup aglarken deli dedim kendime,inatlarina rahatligini goster,inatlarina sevdigin esyalari al... ve bi guc geldi..

sagolsunlar evimi bile yerlestirdiler onu suraya koy,bunu buraya koy,bunu alma,bunu al, ona gerek yok, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kalbim kut kut atiyo sinirden ama asiri bi cevap veremiyorum iste...

simdi ben yemek takimini yani yemek odasimi deniyor fransizcasini kullana kullana turkce nasill gectiginide unuttuk her neyse, siyah beyaz alma istiyorum...sen sevmezsen sevme bende senin evindeki mobilyayi sevmiyorum, sen alirken bana mi sordun???? bizim haklarimiz, yani benim, yani gelinin hakki neden bukadar ihlal ediliyor ki??? hice sayiliyor ki?? daha oncede demistim ya ogluma araba yataklardan almak istiyorum die.. amaaan onu dusunen, bak alinmadi bile daha dusunen sen misin?? neymis efendim gerek yokmus da falan da falan da birsuru gazel.... eski tarz ranzalari gosteriyorlar bana?? yani kendilerinin hayatta evlerine sokmayacagi seyler. ne gerek ki bana fazlasi...

bi de gececegimiz evi temizlemesi icin birilerini sorduk hay sormaz olaydiimmmm.... inanin bi bagirtilar,bi elestiriler....... nevarda, yapamiyor musunuz da iki bez atilacakta,ev zaten temiz de... ooff oofff yahu sananeeee benim hayatim,benim param.. belki zorlaniyorum,belki zorlanmasam bile rahatimi istiyorum popomu dusunuyorum sanane.... nereye verilmiyor ki 40 50 euro.. bi yemek yesen disarda okadari buluyo yani verecegin miktar neki???? eger sorun buysa ve sorun bu da deil ... sorun benim popom daralmicak,rahat edicem,yorulmucam falan ya... zaten calismiyorum da boyle seylere ne hakkim olsun ki??? en son yahu bi sakin olun bagrismayin,tamam dedimm... hayat meselesi yapmayin, buyutmeyin..bakarim ben basimin caresine dedim ve susustular....esime yukleniyoralrdi ne gerek var die..artik susturdum yani...

iste ben doldum eve gelince agladim biraz falan sonra dedim iste kendi kendime kizim aklini basina al daha cok delirsinler birak sen sevdigin istedegin seyleri al istedigini istedigin yere koy.... oylelikle aklim basima geldi simdi hiiic takmiyyor,sallamiyorum hic birinin soylediklerini...hayat okadar zorki gereksiz seyleri iceri atmaya ,biriktirmeye hiic gerek yok,yokmus yani....

simdi kizlar araba yatagin ranzalisida var cok cici...diyorum ki ranzali alsam mi bile ikiside erkek sonucta ufaklik 2 yasinda falan kullanabilir al kati.. zaman ne ki zaten.. cabuk geciyor almisken oyle mi yapsam diyorum... yoksa simdiden gerek yok mu ?
Webshop - JVC Design - Schaarbeek (Brussel) bu iste ..... ya da ayni modelin tekide var...

neyse biraz fazla doktmus olabilirim icimi kizlar ,kusura bakmayin.... ama iyi geliyorsunuz valla... optum hepinizi... ve yavrulari..

ha son olarak bikez daha anladim gercekten "elin yavrusu ele ucuz" derler ya ne kadar dogru.... beni hiiic dusunen yok.. hamileligimle ilgili veya iki aydir hastaligimla ilgili hiic bir gundem yok... aksine daha cok beklentideler..... kizi olan,olacak olan arkadaslarim..nasip kismet elbette ama kizlarinizi gurbetlere verirken 2 kere degil, 2milyon kere dusunun..... anam bacim olsaydi bukadar kafam agrir miydi??? hani reklam muzugunde diyor ya "annem burda olsun bana bisey olmaz" daha fazla soze gerek yook....

Back
X