- Konu Sahibi screamaway
neden kimse yok bugün yoksa yoksa herkes:26:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
screamaway nasılsın canım ?nasıl gidiyor?![]()
selam kızlar nasılsınız..bende bugün de gelen giden olmadı.
ben 30 martta adet olmuştum sanırım 29 uncu günümdeyim doğru hesaplıyorum değil mi.
bu ay da gecikme yaşar mıyım bilemiyorum o üzden daha bekliycem.
umayyy
beklenen adet tarihim: 06/06/2011
selam kızlarrrr..
koçişi yatrdm bn hmn kactm![]()
aynen canım bende kocisi yatırdım hemen geliyorum dedim ama bilgisayarın basına oturdum![]()
neden kimse yok bugün yoksa yoksa herkes:26:![]()
umayyy
beklenen adet tarihim: 06/06/2011
ii geceler hatunlar masallah baya iyi gidiyoruz yaa bugun anca simdi geldim kainci sayfa olmusuz...
yeni katilan arkadaslarimiz cok... sevindim ustelikte bi de hamis var kinalibebek tebrikler canim...Allah kucagina almayi nasipetsin insallahhh...
isim degistirmek ii cookii oldu kizlar.. gercii diger taraftada kendi halimizde ,aramizda kavrulup gidiyoduk amayenililikler ii ve mujdeli geldi..
iiki geldi yeni arkadaslarimiz.. dahacok saracaz birbirimizi ve daha guvlu yurucezzz
aynennn oyle canimmm... isim degistirmek iyi geldi... daha genel oldu ismimiz, baya kalabalik topic oldukkk, yazilara zor yetisir olduk....![]()
hadi beee senden çok ümitliydim ben bu ay :) nese hayırlısı olsun bakalım kırmızılar geldi ama seninki içerde beklio bence yakında gelicek![]()
günaydınn kızlar hızla geri sayım yapıyoruzz az kaldı son 4 gün yapsam olumlu veya olumsz çıkar ama yapmıcamm![]()