2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

screamaway nasılsın canım ?nasıl gidiyor?:54:

Selammm canimmm, iyiyim, calisma filan yok henuz.. takiliyorum...:1::1: Sen nasilsin??

selam kızlar nasılsınız..bende bugün de gelen giden olmadı.:D
ben 30 martta adet olmuştum sanırım 29 uncu günümdeyim doğru hesaplıyorum değil mi.
bu ay da gecikme yaşar mıyım bilemiyorum o üzden daha bekliycem.

hala yokk mu parrhisiacimmm kirmizilarrr... insallah bebegin senledir canimmm:66::66::66:

umayyy
beklenen adet tarihim: 06/06/2011

tamam tatlimmm, ekliyorum seniii....:66::66:

selam kızlarrrr..
koçişi yatrdm bn hmn kactm :66:

aynen canım bende kocisi yatırdım hemen geliyorum dedim ama bilgisayarın basına oturdum :1::1::1:

Tugcecimmm, cicekcimmm, ben de arada kacimmm gelimmmm dedim, ama kimsecikler kalmamisss... tr saatine gore biraz gec kaldim herhalde...:1::1::1:

neden kimse yok bugün yoksa yoksa herkes:26::21:
:9::9::9: valla olabilir tugcecimmm, caliskan topigizzz bizzz...:1::1:

ii geceler hatunlar masallah baya iyi gidiyoruz yaa bugun anca simdi geldim kainci sayfa olmusuz...

yeni katilan arkadaslarimiz cok... sevindim ustelikte bi de hamis var kinalibebek tebrikler canim...Allah kucagina almayi nasipetsin insallahhh...

isim degistirmek ii cookii oldu kizlar.. gercii diger taraftada kendi halimizde ,aramizda kavrulup gidiyoduk amayenililikler ii ve mujdeli geldi..

iiki geldi yeni arkadaslarimiz.. dahacok saracaz birbirimizi ve daha guvlu yurucezzz

ii geceler hatunlar masallah baya iyi gidiyoruz yaa bugun anca simdi geldim kainci sayfa olmusuz...
yeni katilan arkadaslarimiz cok... sevindim ustelikte bi de hamis var kinalibebek tebrikler canim...Allah kucagina almayi nasipetsin insallahhh...
isim degistirmek ii cookii oldu kizlar.. gercii diger taraftada kendi halimizde ,aramizda kavrulup gidiyoduk amayenililikler ii ve mujdeli geldi..
iiki geldi yeni arkadaslarimiz.. dahacok saracaz birbirimizi ve daha guvlu yurucezzz

aynennn oyle canimmm... isim degistirmek iyi geldi... daha genel oldu ismimiz, baya kalabalik topic oldukkk, yazilara zor yetisir olduk....:1::1::1:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |:49: :nazar:
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart | :49: :nazar:
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart | :49: :nazar:
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart | :49: :nazar:
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |:49: :nazar:
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart | :49: :nazar:
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |:49: :nazar:
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart | :49: :nazar:
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart | :49: :nazar:
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart | :49: :nazar:
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart | :49: :nazar:
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart | :49: :nazar:
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart | :49: :nazar:
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart | :49: :nazar:
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart | :49: :nazar:
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart | :49: :nazar:
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan| :49: :nazar:
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan| :49: :nazar:
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan| bekliyoruz??? Alisaa TEBRIKLER!! | 29 | 6 Nisan| :49: :nazar:
neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan| :49: :nazar:
kinalibebek TEBRIKLER!! | ?? | 10 Nisan| :49: :nazar:
han0144 | ?? | 12 Nisan| bekliyoruz
kayyum | ?? | 13 Nisan| bekliyoruz
sema84 | 26 | 14 Nisan | bekliyoruz elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi? screamaway | 28 | 15 Nisan| Mayis tarihi? KuPPe | ?? | 16 Nisan| Mayis tarihi?
happylive | 32 | 18 Nisan| bekliyoruz
sefst | 29 | 18 Nisan| bekliyoruz
maviyaz| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
Lachesis | 27 | 19 Nisan| bekliyoruz
sincap08 | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan| bekliyoruz karyaa48 | 27 | 21 Nisan| Mayis tarihi? tirilaylom TEBRIKLER!! | 28 | 21 Nisan| :49: :nazar:
blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan| :49: :nazar:
Brownim | 22 | 22 Nisan| bekliyoruz
sedna | ?? | 23 Nisan| bekliyoruz
lizzie | 25 | 23 Nisan| bekliyoruz
buyukaksu | 30 | 24 Nisan| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan| bekliyoruz
parrhisia | 25 | 26 Nisan| bekliyoruz
cicek2154 | ?? | 26 Nisan| bekliyoruz
hatunice | 24 | 28 Nisan| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweety25 | 28 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweetysale | 21 | 29 Nisan| bekliyoruz
sila38 | 23 | 30 Nisan| bekliyoruz
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis
_arzum_| 26 | 2 Mayis
ekim.29| 22 | 2 Mayis
nihanca| ?? | 3 Mayis
esiiin| 32 | 3 Mayis
xtuqcex| 24 | 4 Mayis
reyyan_| 28 | 6 Mayis
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis
umayyy | 27 | 6 Mayis
happylife | 27 | 7 Mayis
pollyannaa | 27 | 8 Mayis
selin7 | ?? | 9 Mayis
nefsim | 26 | 9 Mayis
damlalar| 28 | 14 Mayis
peri_m | 25 | 17 Mayis
hakem | 28 | 17 Mayis
muhasebe75| 35 | 18 Mayis
62sinem | 23 | 14 Mayis
leplepi | 21 | 19 Mayis
mpb | 27 | 20 Mayis
frd | ?? | 20 Mayis
feryal_efe | 26 | 23 Mayis
renewal | 28 | 24 Mayis
azra3434| 30 | 24 Mayis
H_E_A_V_E_N| ?? | 29 Mayis
neselikiz | ?? | 4 Haziran
derya78_40 | 29 | ??
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
aynennn oyle canimmm... isim degistirmek iyi geldi... daha genel oldu ismimiz, baya kalabalik topic oldukkk, yazilara zor yetisir olduk....:1::1::1:

oyle canim gecmisi okuyorum fransiz olmayim die... bu arada kizlar sana baya tiyo vermis calismalar icin naptin?? misafirle birlikte calis yaa kacirma.... bizim kizlarda cok fena haaa............

günaydın ...
erkenciyim bugün biraz.screamaway iyiyim bende hamdolsun çalışmalara devam:) 19 nisan batımdı.olmadım kan baktırdım çıkmadı 4 gün önce bekliyorum hala.ilaçta içmemeye karar verdim şimdilik.benide listeye ekler misin?yaş 27 bat 19 nisan dı:)

bugün ve hatta bir kaç gün nette olamayacağım.cenazemiz var.dualarınızı eksik etmeyin olur mu 1 fatiha dahi olsa okuyup hediye ederseniz çok sevinirim..
kendinize iyi bakın.gelene kadar inş hamişlerimiz artar :):54:

Günaydın millet :90: mşallah bi sabah bi akşam giriorum ama o kadar hızlısınızki yazdıklarınızı okumak 1 saatimi alıo.. nese bitirdim de sonunda yazıorum bende :27:

günaydıınnnnn kızlarrr :3: aramızayeni katılanlar varmış hoşgeldiniz diyorum onlara da :71:

bat bugün bel ağrısı devam ediyor ama sanki hastalanacakmışım gibi hissediyorum
kırmızılar ha geldi ha gelecek sanki :97:

Son düzenleme:
evet kızlaaaarrr an itibariyle kırmızıları görmüş bulunmaktayım :97:

neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.. yeni bir iş yeni bir düzen beni bekler demek oluyor :68:

screamaway beni 29 mayısa yazar mısın canım... hatta sen onu aralık yap :1:

hadi beee senden çok ümitliydim ben bu ay :) nese hayırlısı olsun bakalım kırmızılar geldi ama seninki içerde beklio bence yakında gelicek:66:

hadi beee senden çok ümitliydim ben bu ay :) nese hayırlısı olsun bakalım kırmızılar geldi ama seninki içerde beklio bence yakında gelicek:66:

çaktırmasam da bende kendimden ümitliydim bu kez :1:
bel ağrım çok fena yaa :97:

neyse en azından test almadan gördüm kırmızıları
kırmızı da değil ki :44: çok açık pembe idi şimdi kahverengiye döndü.. çok az daha yoğunlaşmadı
ama yoğunlaşacak biliyorum :97:

günaydınn kızlar hızla geri sayım yapıyoruzz az kaldı son 4 gün yapsam olumlu veya olumsz çıkar ama yapmıcamm :8:

Back
X