Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    8
Eşim memur olsa şartları daha da zorlardim ben ya ama herkesin maddi durumu ödemeleri vs kendine göre. Ben birakamiyorum cunku esimin de garantisi yok, işten çıkarılsa geçinemeyiz. Sizin için evden çalışma imkanı olursa güzel olur tabi hem maddi kayıp olmaz hem evde olmuş olursunuz. Geçinmek de zor bu devirde. Yoksa hepimiz bebislerimiz biraz buyuyene kadar evde olmayı tercih ederdik🥲
Evet özellikle kızım olursa daha çok çekiniyorum bilmiyorum ama, güvendiğim birini bulacağım kendi evimde bakacak. Allah hepimize yardım etsin 🌸

Masallah canım. Bende arada kaybolan belirtilerimden şüpheye düşüyorum sonra geri geliyor tamam demek ki olabilir diyorum ama bu bana 2 gün gidiyor sonra yine belirtilerimi kontrol ediyorum. Çünkü o arada kontrole gidiyorum sorun yok yine bana stres perileri geldi galiba.
Aynı ben öyleyim gercekten bize asla rahat yok kafamız hep dolu her şeyden süpelenir oldum belirti niyr var niye yok diye düşünmekten alıkoyamıyorum

O kanama alanı belki de kasıklarına baskı yapıyordu kanama gidince rahatlamıştır öyle düşün.
Kasık ağrısı bir geliyor bi gidiyor zaten sürekli olmuyor. Sıkma canını
Haklisin çünkü düşününce kanama olduğu zaman başlamıştı o surekli kasik batmaları ama dunden beri ara ara oluyor normal olan bu sanirim. Teşekkür ederim canım benim kalbimden geçenleri yazdığın için ☘💜

Aynı ben öyleyim gercekten bize asla rahat yok kafamız hep dolu her şeyden süpelenir oldum belirti niyr var niye yok diye düşünmekten alıkoyamıyorum
Aynı ben biz hepimiz böyleyiz Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Amin🤲

Kızlar ben bugün 9+5 kontrole gittiğimde Dr artık 2 hafta sonra gel dedi ve 2li test ya da fetal dna yapma zamanı geldi onu konuşalım dedi. Yaşım 34 olduğu için 2 li de yüksek risk çıkarsa tüm gebeliği o stresle geçirmek istemiyorum. Fetal dna da biraz yorumlara baktım memnun olan da var, cinsiyeti dahi yanlış verdiler diyen de. Karar veremiyorum ama ne gelirse Rabbim den, her halükarda bir cana kıyamam. Eşim de böyle düşünüyor. Sadece 2 li testteki ultrason kısmını yaptırmak mantıklı olur mu? Siz ne karar verdiniz?

İlk bebeğimi 34 yaşında doğurdum ben de. 2li test ve 4lü testi kesinlikle yaptırmam gerektiğini söyledi doktorum.
4lü testle beraber sonuçlara güven oranı yüzde 80lere çıkar demişti. 2li testte 60-65te kalıyormuş.
Fetal dna için isterseniz yaptırın diyordu ama yaptırmadım. Çünkü çok olumsuz yorum gördüm. Bilemiyorum. Şimdi nasip olursa 36 yaşımda doğum yapmış olacağım. Fetal dna düşünmüyorum. Doktorunuz neyi uygun görürse onu yapın bence de. İkisinde de kan vermiştim. Temiz çıkmıştı sonuçlar.

Eklentiler

• IMG_2438.webp
    IMG_2438.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 36
bende bi gün bulantılı bi gün iyiyim bi gün göğüs hassasiyetim var bigün yok kendimi çok dinliyodum bi ara ama bu hafta saldım biraz iyi olayım bebek iyi olsunda kafasına girdim

10. haftada nubu aşağı baktığı için öyle yorumluyor ama 10. haftada erkek kız nub açısı aynı oluyormuş, daha farklılaşma oluşmuyormuş :D Ondan öyle demiştir, 12. haftadaki daha doğru olan :) Siz ne istiyorsunuz?
Eşimle ikimizinde içinden kız geçiyordu. Tabi sağlıklı olsun da ikisine de razıyız 😊

Kızlar Fetal Dna için Natera yetkilisi ile görüştüm. Üç paket olduğunu standart olanın ilk paket olduğunu söyledi. İsterseniz diğerlerini de tercih edebilirsiniz ama çok şart değil gibi konuştu. Kanı cuma günü doktorumun kliniğinde vereceğim. Cumartesi gönderiliyormuş. 3 günde Amerika’ya ulaşıp işleme giriyormuş. 10 iş günü içinde sonuç çıkıyor, cinsiyet bilgisi de veriliyor dedi. Kan sulandırıcı kullanıyorsanız o gün kullanmadan önce verin kanı dedi. Normalde 480$ fiyat verdi. Klinik anlaşması ile küçük bir indirim yapıldı.

Kızlar ikili tarama testi için istanbul Avrupa yakasında uygun fiyatlı yapan var mı şu testi fiyatlar çok uçuk 6-7 bşn çekiyorlar çok fazla geliyor devlet ve araştırma hastaneleri de hep dolu kafayı yicem bulamadım

Kızlar selam.İnşallah Şbat annesiyim 🥰İlk çoçuğum 2022 de doğdu.Çok fazla kendimi yorduğum bir günde suyum geldi ve sezeryan oldu .Şimdi ssvd yi denemek istiyorum.İstanbulsa ssvd yapan doktor önerisi verir misiniz kızlar.Ssvd yapmayı düşünen var mı☺️
Ben de ssvd düşünüyorum ama ikametgah Bartın. İki gün önce bu konudaki ilk eğitime katildim

2li test 10.hafta itibariyle yapılıyor.
Benim doktorum sata göre 10+2’de yapacak.
Ama geç döllenme dediği için 9+5’te yapmış olacak aslında. Sata uyumlu çıkmıyor embriyo boyutu bende.

Hatta bana bu yüzden en son görüşmemizde 1 ay sonra gelsen geç olur. 3 hafta sonra gelmelisin diyerek gün verdi.

Ben de fetal dna düşündüm aslında ama sonra hatalı sonuçların çıktığı konusunda mesajlar görünce vazgeçtim. Ama yapılabilir. Cinsiyeti erken öğrenmek de çok güzel olur.😍

Doktorum 2li ve 4lü test yeterli dedi bana.

Detaylıya da 21.haftadan sonra gitmiştim diye hatırlıyorum.
Merhaba ogrendinizmi cinsiyeti

Back
X