Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    8
çok geçmiş olsun. doktorun söylediklerine güvenmekte fayda var. hiçbirisi bizi teselli etmek için kandırmaz. batmaların azalması belki de iyi bir şeydir. batmalarım benim 2 haftadır yok mesela. bebeklerim sağlıklı.
Masallah canım. Bende arada kaybolan belirtilerimden şüpheye düşüyorum sonra geri geliyor tamam demek ki olabilir diyorum ama bu bana 2 gün gidiyor sonra yine belirtilerimi kontrol ediyorum. Çünkü o arada kontrole gidiyorum sorun yok yine bana stres perileri geldi galiba.

Kanama bir kez oldu ve azdi bir daha da olmadı. Drum ciddi birsey olsa seni göndermem ama için rahat olsun çok ufak bir alan ve devam etmeyecek dedi. Ama kanamadan önce de belirtim az diye düşünürdüm, şimdi belirtilen biri kayboldu diyorum. Kalp atışını görunce rahatlarım sanıyordum yok ya insan rahatlamiyor bir türlü . 🙄😕
Benim de lekelenmem varken daha çok batma sızlama gibi şeyler olmuştu. Belki de iyiye işarettir azalması yani Dr da olumlu konuşmuş hem en önemlisi bu😊 çünkü genelde her türlü ihtimale hazırlamaya yönelik konuşurlar, ki size direkt olumlu yorum yapmış 😊 iyi düşünmeye çalışın bence 🥰

Fitile neden çevirmişti peki? Belki tekrar ağızdan alır der bu şikayetlerinizi söyleyin Dr a bence. Vücudumuz çok farklı tepkiler verebiliyor, herkeste aynı olmayabiliyor
bir sonraki randevuma 3 hafta var yazdım ama cevap vermediler :D o yüzden kendim bulmaya çalışıyordum. Normalde 2 tane içiyordum günde, son kontrolümde artık ihtiyacımın azaldığını söyledi. Ağızdan almak komple progesteron seviyemizi yükseltiyor fakat fitil olarak almak o bölgeye lokal çalışıyormuş. Bunu uygun gördü ama perişan oldum :)

bir sonraki randevuma 3 hafta var yazdım ama cevap vermediler :D o yüzden kendim bulmaya çalışıyordum. Normalde 2 tane içiyordum günde, son kontrolümde artık ihtiyacımın azaldığını söyledi. Ağızdan almak komple progesteron seviyemizi yükseltiyor fakat fitil olarak almak o bölgeye lokal çalışıyormuş. Bunu uygun gördü ama perişan oldum :)
Tekrar yazın belki yoğundur dönüş yaparlar muhakkak özel Dr un amacı bu değil mi😅 valla bebişler sağlıkla gelsin diye nelere katlanıyoruz, bi doğ da totonu ısırcam senin neler ettin bana diye tehdit ediyorum ben bebişi 🤣🤣

Burası o kadar sıcak ki kac gündür ne anneme gidebildik ne birsey. Zorla mutfağa girdim burseyler yapmaya ama sonra yiyemedim. Ki normalde bayıla bayıla yediğim Bi yemek 😭 inşallah zaman geçtikçe daha iyi oluruz hepimiz
Amin inşAllah. Valla çocuk sahibi olmak gerçekten çok zor işmiş😁 Allah sağlıklı eylesin tabi ama❤️

Zaten tahmini doğumda 40. Haftayı gösteriyor genelde 38-39. Haftada geliyor bebekler o yüzden çoğumuzun kova olur bence :) balık burcu olursa duygusal olur üzülür bu hayat onun için yıpratıcı olur üzülmesin bebişlerimiz 😀
Aynen bende onu düşündüm.😍 Böyle hayata karşı survivor olsun🤣

Kızlar merhaba bu gün tam 9 haftalık hamileyim 5 haftalıkken bebeği gördük kalp atışlarını duyduk doktora düzenli gidiyorum herşey yolundaydı büyümesi kalp atışları kanama alanım yoktu vitamin dışında hiç ilaçta kullanmadım ama dün ilk kez bacaklarıma bulaşacak kadar kanamam oldu apar topar doktorum çağırdı gittik progestan iğne yaptı kanama durdu bu gün yine kanama alanı görülmedi bebeğin durumu ve kalp atışı bakıldı herşey yolunda dedi ama tedbir için progestan başlandı sizce neden ne oluyor bebeğime birşey olurmu perşembe tekrar gidecem
Çok geçmiş olsun. Ben de 9 haftalığım. 5 haftalıkken yoğun bir kanama oldu sizinki gibi. Sonrasında işler yoluna girdi. Hatta doktor kanama ile oradaki krizi atmışsın rahatlamış dedi. Sizin de bebeğiniz iyiyse korkmayın. Bende 1 hafta göbekten iğne oldum. Ve fitil kullanıyorum progestan. Şu an yolunda süreç. İçinizi rahat tutun

Doğum sonrasını soruyorsanız eğer maddi durumlar müsait olursa ücretsiz almak istiyorum 2 yıl. Eşim özel sektörde ben memurum. O zamanki şartlara göre bakacağım duruma. Siz?
Benimde eşim memur ben özel sektör. Max 6 ay alabilirim ben. Haftanın bazı günleri evden çalışmalı ayarlamaya çalışacağım .

Kızlar merhaba bu gün tam 9 haftalık hamileyim 5 haftalıkken bebeği gördük kalp atışlarını duyduk doktora düzenli gidiyorum herşey yolundaydı büyümesi kalp atışları kanama alanım yoktu vitamin dışında hiç ilaçta kullanmadım ama dün ilk kez bacaklarıma bulaşacak kadar kanamam oldu apar topar doktorum çağırdı gittik progestan iğne yaptı kanama durdu bu gün yine kanama alanı görülmedi bebeğin durumu ve kalp atışı bakıldı herşey yolunda dedi ama tedbir için progestan başlandı sizce neden ne oluyor bebeğime birşey olurmu perşembe tekrar gidecem
Çok geçmiş olsun ama kalp atışı falan normalse hiçbir şeycik olmaz Allah'ın izniyle❤️

Benimde eşim memur ben özel sektör. Max 6 ay alabilirim ben. Haftanın bazı günleri evden çalışmalı ayarlamaya çalışacağım .
Eşim memur olsa şartları daha da zorlardim ben ya ama herkesin maddi durumu ödemeleri vs kendine göre. Ben birakamiyorum cunku esimin de garantisi yok, işten çıkarılsa geçinemeyiz. Sizin için evden çalışma imkanı olursa güzel olur tabi hem maddi kayıp olmaz hem evde olmuş olursunuz. Geçinmek de zor bu devirde. Yoksa hepimiz bebislerimiz biraz buyuyene kadar evde olmayı tercih ederdik🥲

Kanama bir kez oldu ve azdi bir daha da olmadı. Drum ciddi birsey olsa seni göndermem ama için rahat olsun çok ufak bir alan ve devam etmeyecek dedi. Ama kanamadan önce de belirtim az diye düşünürdüm, şimdi belirtilen biri kayboldu diyorum. Kalp atışını görunce rahatlarım sanıyordum yok ya insan rahatlamiyor bir türlü . 🙄😕
O kanama alanı belki de kasıklarına baskı yapıyordu kanama gidince rahatlamıştır öyle düşün.
Kasık ağrısı bir geliyor bi gidiyor zaten sürekli olmuyor. Sıkma canını

Eşim memur olsa şartları daha da zorlardim ben ya ama herkesin maddi durumu ödemeleri vs kendine göre. Ben birakamiyorum cunku esimin de garantisi yok, işten çıkarılsa geçinemeyiz. Sizin için evden çalışma imkanı olursa güzel olur tabi hem maddi kayıp olmaz hem evde olmuş olursunuz. Geçinmek de zor bu devirde. Yoksa hepimiz bebislerimiz biraz buyuyene kadar evde olmayı tercih ederdik🥲
Benimde işim güzel ama mecbur zirvede bırakacağım. Bir daha bulabileceğim bir iş değil…
Ama bakacak kimse yok, o yüzden kendim bakacağım

Cinsiyeti öğrenen anneler yaşadığınız belirtiler neler? Nazar değdirmeyim kendime ama uyku ve yorgunluk dışında pek bişey yaşamıyorum. Arada da baş ağrısı ve mide bulantısı o kadar. Ya da benim gibi belirtisi olmayan var mı aranızda😃

Cinsiyeti öğrenen anneler yaşadığınız belirtiler neler? Nazar değdirmeyim kendime ama uyku ve yorgunluk dışında pek bişey yaşamıyorum. Arada da baş ağrısı ve mide bulantısı o kadar. Ya da benim gibi belirtisi olmayan var mı aranızda😃
Benim böyle ama daha cinsiyeti öğrenmedim :D Sanki sizinki erkekti

Back
X