ayy canim tekrar gecmis olsun babacigina..Allahim acil sifalrversin canim... sende cok aglayip ,uzulmemeye bak.. simdi durumukendime cevirmis olcam coknet ornek sana... babanin yanindasin...onunla ilgilenebiliyorsun..hizmetini,hormetini yapabiliyorsun..opup izleyebiliyorsun.... bunada sukur...ben herseyden bi haber oolece oturuyorum burda.. hastalar mi,iyiler lmii vs .. ne dr a gourebiliyorum,ne yardimcilari olabiliyorum... diyecegim baban hasta ve onun icin yapacak birseylerin var Elhamdulillah.. daha guclu olmak zorundasin guzel arkadasim...
bebek mevzuna gelince... sen bidaha test yap ozaman canim uygun oldugunu dusundugun zamanda.... ondan sonra duruma gore bakariz... dedigim gibi bidahaki batini beklersin yine olmazsa ozaman dr a gidersin... benim aklima gelen bu... en dgrusunu sen bilirsin tabi canim... moralinide bozmamaya bak olur mu?? zaten en buyuk dusman bu sIkInti ve stresse..
zabaann (sabahin) korunde ne gunaydini yavrum yaaa.... masallah, taviklarla yatip, horozlarla hatta daha erken uyanan hatunnn...
ayyy pardoon ayolll sen is hatunuydun garii demii yaa.... hayirli isler olsun fistigimm ..
ahh guzelim yaa... cook gecmis olsun.. nekadar zordur... valla sana bisi diyimmi.. onemli olan sensin yaa.... is cok die izin almadim dedin.. senin arti sorumlulugun var canim bence bosver isi misi... aklinda bulunsun arkadasim dinlenemezsen,terlemezsen bu grip illetini atamazsin.. gectigini zannedersin ama nukseder durur.. mikrobu yenmen lazim.. simdilik yapabilecegin sey bollca meyve.. ozellikle portakal,kivi,yesil elma...
bak aklima ne geldii... benim budurumlarda ise yarayan karisimim... portakal,limon,yesil elma(kabuklariyla)birazda kivi kaynatip,sonra zencefil,taze nane ekleyip 2-3dkkada ole bekletip finaldede suyunu balla ice karistirip biguzel iciyoruz..... sifa olsun insallah... Aklinda bulunsunnn..
ayy canim,polyannacimm...ozledik seni kisss... olsun be kuzum ne guzel olmus.... ama anlamadigim dr daha emin deillll... bence bidahaki randevuna kadar fazla duyurmamani tavsiye ederim... cunku ben cok duydum drlarin kiz diyipte erkek oldugunu ya da erkek diyipte kiz oldugunu.. herhalukarda hayirlisi olsun canim benim...eguzel iki baci... yas farkida az..arkadas gibi buyuyup gidecekler iste... senin en ii arkadaslarin olacaklar... ucunuyede inspasain gelir kuzuu.... bu gidisle sen bizle 3.kalican zaten bizde tik yok daha....
kardaizcimmm, senin tas kirici postunu alintilamamisim... aslinda bende dedim taa sen ilk bahsettiginde sana ole dicem die ama yazmam hlyadan sonra denk geldi..anlican bukez hlyacik masum....

tas kiricinin tasi .. tamam ozaman herzaman deilde arada solerizzzzz