- Konu Sahibi screamaway
- #27.621
berskacım başınız sağolsun, Allah sizlere uzun ömür versin arkadaşım
screamaway oğluşun hayırlı uğurlu bir evlat olsun dilerim.. gözün aydın sağlıkla kavuş inş.
xtuqcex :)) kız mıymış senin bebişinde aaa sende bendensinAllahım sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inş.
merhaba LittleAngel aramıza hosgeldin.. hikayeni okudum bu yüksek değer 50grlık yüklemede mi çıktı.. Allah sabır versin arkadaşım ne söyleyebilirim ki kontrol edemediğimiz çok şey var hayatta ve herşeyin bilmediğimiz bir sebebi var.. uzak bir arkadaşım doğum anında bebeğini kaybetmişti doğal olarak depresyona girmişti..geçen rastladım eşiyle bebeğini gezdiriyordu.. hayırlı olsun dedim sevdim bebeği.. o da bana sevindi..doktorumu sordu vs. arkadaş, eş desteği ve dualarla atlatmış.. herşey insan için.. yağmur yağdı ve güneşim doğdu dedi. bana da bol bol dua et dedi -ki ediyorum Allahım kabul etsin inş. Sanada Rabbim en yakın zamanda hamile kalmanı ve onu sağlıkla kucağına almayı nasip eder dilerim.. yaşadığın üzüntü son olsun arkadaşım dualarım seninle
allah razı olsun canım.benim 50 gr yüklemede 155 çıkmıştı sonra 100 gr yüklediler 163 çıktı ilk saatte ama 3. saatte ani düşüş olduğu için bana şeker ölçüm cihazı verdiler.1 hafta ölçüp dr gösterdim diyet verdiler.sonra arada bi ölçtüm ve 1 aksam karnım taş gibi olmuştu nefes alacak yerim yoktu yani bi ölçtüm218 ertesi gün dr gittim söyledim dahiliyeye git dedi oda diyet verdi.ama 1 hafta sonra bebeğimi kaybettim.daha sonra öğrendim başka drlardan 200 buluyorsa şeker insüline başlıyorlarmış.heleki benim gbi düzensizse hastaneye yatırıp kontrol altına alıyorlarmış.kaderimde böyle bi acı yaşamak varmış.rabbim tekrarını yaşatmaz inşallah bende kucağıma alırım .
rabbim isteyen herkese nasip etsin...