Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese gunaydiiiin mutlu bir hafta olsun insallah...
Cuma gunu dr da kontrolumuz vardi bilenler bilirhaberlerimi vereyim hemen;
Hanzade sultan34+5 de 2100gram cikmisti boyumuzu olcemedik cunku sıkısmisiz ve donemiyoruzic karnim cok darmis bu kadar tahmin etmiyordum dedi.
Dr 15gun sonraya randevu verdi hala donmemissek agustos 9-10gibi dogum gerceklesecek sezeryan ile...
Bebegimin hayatini riske atmamak icin kabul ettim cunku yavrum sadece nefes alacak kadar kipirdayabiliyor kafasi 2gogsumun arasinda
Simdiden annesinin gogsune dayanmis diye dusunup mutlu oluyorum sanirim civatalarim gevsedi
Bebek donmusse bile alttan muayene edecegim catin darsa yine olmaz dedi.
Nst ye bagladilar sanci vs cikmadi.toplamda 4kilo aldim daha da alabilir miyim bilemiyorum.en azindan bebegim kuvezlik olmayacak kadar olsa kafi lutfen dua edin.bizden simdilik haberler boyle teyzoslar...
hadı bakalım hayırlısı olsun oğlus bılır ne zaman gelecegını de bızler sabırsızlanıyoruz ıste.Allah hepımıze kolay dıkıssız dogumlar nasıp etsınyok canım daha tek parçayız oğlumla
adet sancılarım ara ara yoklamaya devam ediyor ama şiddetinde bir artış yok, keyfimiz şimdilik yerinde anlayacağın
sederkoooo canım benim hayırlısı neyse o olsun sakın sıkma canını, öyle ya da böyle doğacak bu sıpalar, içerde müebbet yatacak değiller yaaben de normal istiyorum ama asla bunun için bebeğimin hayatını tehlikeye atmam, gerekirse göğsümü gere gere sezaryen de olurum
![]()
Canım bırbırımıze dua edelım hem hamıleyız hem mubarek aylar Rabbım gerı cevırmez ınsallah.kendını uzme bebişini besleyecek gıdalar tuketmeye calıs sağlıcakla dogacaktır rahat ol annesiHerkese gunaydiiiin mutlu bir hafta olsun insallah...
Hanzade sultan34+5 de 2100gram cikmisti boyumuzu olcemedik cunku sıkısmisiz ve donemiyoruzic karnim cok darmis bu kadar tahmin etmiyordum dedi.
Dr 15gun sonraya randevu verdi hala donmemissek agustos 9-10gibi dogum gerceklesecek sezeryan ile...
Bebegimin hayatini riske atmamak icin kabul ettim cunku yavrum sadece nefes alacak kadar kipirdayabiliyor kafasi 2gogsumun arasinda
Simdiden annesinin gogsune dayanmis diye dusunup mutlu oluyorum sanirim civatalarim gevsedi
Nst ye bagladilar sanci vs cikmadi.toplamda 4kilo aldim daha da alabilir miyim bilemiyorum.en azindan bebegim kuvezlik olmayacak kadar olsa kafi lutfen dua edin.bizden simdilik haberler boyle teyzoslar...
Yok kuzum canimi sıkmiyorm da kuveze girer mi acaba diye endisem var sadece daha kilo alabilir mi alsa kafasi agzimdan cikar mi diye sacma sapan dusuncelere giriyorum![]()
hadı bakalım hayırlısı olsun oğlus bılır ne zaman gelecegını de bızler sabırsızlanıyoruz ıste.Allah hepımıze kolay dıkıssız dogumlar nasıp etsın
Canım bırbırımıze dua edelım hem hamıleyız hem mubarek aylar Rabbım gerı cevırmez ınsallah.kendını uzme bebişini besleyecek gıdalar tuketmeye calıs sağlıcakla dogacaktır rahat ol annesi![]()
offf yaaaa nst de yıne hıc ama hıc sancım cıkmadı
5 gundur cektıgım adet sancıları neydı
gec gelcek benım yavrum
Kuvoz olayının kilo ile hiç ilgisi yokmuş canım merak etme, onu dogmadan tam gununde durana bile kesin birsey diyemiyorlar. Benimki daha cok kucuk ama heran alınabilir sezeryan ile bundan dolayı 1700 dogarsa ne kadar kuvozde kalır diye sordum doktora ve kilo ile ilgisi olmadıgını hastnede yeni 1700 bir bebegin dogdugunu bir saat bile kuvozde kalmadıgını ona karşın 4 kilo dogan bir bebegin kuvoze alındıgını soyledi.
hadı bakalım hayırlısı olsun oğlus bılır ne zaman gelecegını de bızler sabırsızlanıyoruz ıste.Allah hepımıze kolay dıkıssız dogumlar nasıp etsın
Canım bırbırımıze dua edelım hem hamıleyız hem mubarek aylar Rabbım gerı cevırmez ınsallah.kendını uzme bebişini besleyecek gıdalar tuketmeye calıs sağlıcakla dogacaktır rahat ol annesi![]()
Kızlar bebeklerinizin kilolarını takmayın kafanıza ne olur, annem 1987 yılında kardeşimi 1250 gr olarak doğurdu, o zaman ki teknolojiyi düşünün1 aya yakın küvözde kaldı, eve geldiğinde parmakları kibrit çöpü gibiydi, ciddi hiç bir hastalığı olmadı, tek sorun minnacık olmasıydı
ablasının kuzusu bugün itibariyle 1.90 boyunca, 25 yaşında kocaman bi adam
![]()
35.haftaya göre 11 kiloda gayet güzel bence maşallah4-5 kilo alanlar tebrik valla:)) bende 11 kilo aldım 11 de kaldık galıba:))
tatlım sen canını sıkma dikkat et bıraz,kıloları bir şekide verirsin,bebişin sağlıklı olsunda inşallahHer hafta 1 kilo aliyorum artik. Nasil basardiniz az kilo almayi masallah. İlk 4 ay kilo almadim die sevinen ben diger 4 ayda 18 kilo aldim. 86 kiloyum. Allahtan boyum uzunda iri yari biri oldum halaa sisko degilim. Dogumdan sonra nasil gorunurum bilemiyorum tabiii![]()
heh yanlız değilmişim ben dayanırrım hiç korkmam tek korkum orda hiçbişeyim yokken doğurmak oluranası gibi ist lu olur kızım
cnm doktorum o pahalı çatlak kremlerıne para verme dedı olucaksa eger cok fazla etkısı olmuyor dedı :44: tedbir amaçlı olmasını engellemek için,bol bol nemlendır dedı,nemlendırıcı surerkende hafıf masaj yap dedı,bol bol su iç dedi bende öyle yaptım.nemlendırmek ıcın kullandıklarımda her duştan sonra bebeyağı,aradada vazelin.şuana kadar çatlamadım şükürler olsuninşallah bundan sonrada olmaz:18:
Biz de Nil Masal'la birlikte tebrik ediyoruz sizi, aklımıza hamburger düşürdüğünüz için![]()
aaaaaayyy kızının ismi çok güzel olmuş canım nil masal'a bayıldım valla iyi seçim
offf yaaaa nst de yıne hıc ama hıc sancım cıkmadı
5 gundur cektıgım adet sancıları neydı
gec gelcek benım yavrum
kız acelen ne eninde sonunda doğuracan nasıl olsa sabırsız anne seni![]()