- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
sıkma sakın senin memişler şimdiden doldu ddesenebenim sütüm aktııı dün akşam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıkma sakın senin memişler şimdiden doldu ddesenebenim sütüm aktııı dün akşam![]()
35.haftaya göre 11 kiloda gayet güzel bence maşallahbende sabah tartındım 55.5 kg çıktım yıne cok mutluyum 1 haftadır hiç kılo almamışım toplamda aldığım kilo halen 8.5 kg,bende ya bu kıloda kalıcam yada doğuma kadar en fazla 10 kg bulur diye düşünüyorum.doktorum sen gebeliğe zayıf başladın 14 kg a kadar alsan bile bir sorun olmaz demişti,doktorumuzda memnun şuankı halımden
![]()
sıkma sakın senin memişler şimdiden doldu ddeseneinş.benimde sütüm olur olmazsa die çok korkuyorum naparım benn:18:
egeyle çok üzgünüz şuanBiz de Nil Masal'la birlikte tebrik ediyoruz sizi, aklımıza hamburger düşürdüğünüz için![]()
canın cok cektiyse ye bi kerelik sende cnm
![]()
bugun sağlık ocağına gittim kontrol için çağırdılar
sonrasında hastaneye gidicez bugun öğleden sonra dua edin olur mu bize
benımde kasıklarımda sankı adet sancısıymıs gıbı ağrılarım oluyor
sureklı uyku modundayım oturduğum yerde baygınlık geçırıyorum sankı
çantamı hazırlıcam ıns bu hafta nolur nolmaz dıorum artık
kızlar şu pozitif enerjinizi seviyorum,seviyorum sizleriyok annem hala hamileyim![]()
4 cm açıklık olduktan sonra epidural yapıyorlarmış cnm,azcık sancı cekıyorsun yanı,arkadaşım yapmış epuduralli normal doğum çok rahattı dedı cok zorlanmadım dedı,yine doğursam yie epuduralli normal doğururum dedi hatta,bend eöyle yapıcam problem cıkmazsa inşallahkızlar bişey sorcam
epidural anestezi almak için normal dogumun hangi devresinde olmak lazım? yani normal doguma karar versek ne kadar acilma ya da sancıdan sonra epidural veriliyor biliyor musunuz?
acaip sancılar çekip sadece son kısmında çıkacakken anestezi almak nasıl olur bilemedim eğer öyleyse. ıkınmayı zorlaştırır herhalde epidural :44:
kızlar bişey sorcam
epidural anestezi almak için normal dogumun hangi devresinde olmak lazım? yani normal doguma karar versek ne kadar acilma ya da sancıdan sonra epidural veriliyor biliyor musunuz?
acaip sancılar çekip sadece son kısmında çıkacakken anestezi almak nasıl olur bilemedim eğer öyleyse. ıkınmayı zorlaştırır herhalde epidural :44:
arkadaşlar hiç kimsenin bu konuda bilgisi yok mu, yoksa kilo vs konuşmak daha mı cazip geldi? kimse cevap vermiyor..
kızlar bişey sorcam
arkadaşlar hiç kimsenin bu konuda bilgisi yok mu, yoksa kilo vs konuşmak daha mı cazip geldi? kimse cevap vermiyor..
bencede gayet güzel gidiyosun cnmay ne güzel doğumdan sonra kilo vermek gibi bi derdin olmayacak...
bende hamilleliğimde çok kilo almadım aslındaa...
64 le hamile kaldım 70-71 arası değişiyor şimdi...
en fazla 75 le tamamlasam iyi benim için...
zaten doğumdan öncede kiloluydum çok da olmasada
boy 1.58 tıfılım yani inş kızım bana çekmez boy olarak...![]()
doktor net bişi söylemiyo kafam karışıyo,
sezeryana tarih vermiyo, normal gidiyo hersey normal dogurursun diyo şu tarihten sonra bekliyorum diyo da
kimse bana sormuyo istiyo musun diye
bana kalsa dogurabilirim gibime geliyo ama herkesteki o korku tabiiki bende de var.
yani acilmayi beklicez su gelcek hastaneye gitcez OK 4 cm oldu diyince vercekler ilacı öyle mi?
ooof offf Allah sağ salim şu cocukları almayı nasip etsin kucaklarımıza...
doktor net bişi söylemiyo kafam karışıyo,
sezeryana tarih vermiyo, normal gidiyo hersey normal dogurursun diyo şu tarihten sonra bekliyorum diyo da
kimse bana sormuyo istiyo musun diye
bana kalsa dogurabilirim gibime geliyo ama herkesteki o korku tabiiki bende de var.
yani acilmayi beklicez su gelcek hastaneye gitcez OK 4 cm oldu diyince vercekler ilacı öyle mi?
ooof offf Allah sağ salim şu cocukları almayı nasip etsin kucaklarımıza...