• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sederk ten haberı olan varmı,doktora gdicekti ya,ne yaptı acaba?
var canım gitmiş kontrole bak buldum snn için :49:
sederk
Herkese gunaydiiiin mutlu bir hafta olsun insallah...
Cuma gunu dr da kontrolumuz vardi bilenler bilir:34: haberlerimi vereyim hemen;
Hanzade sultan34+5 de 2100gram cikmisti boyumuzu olcemedik cunku sıkısmisiz ve donemiyoruz:50:ic karnim cok darmis bu kadar tahmin etmiyordum dedi.
Dr 15gun sonraya randevu verdi hala donmemissek agustos 9-10gibi dogum gerceklesecek sezeryan ile...
Bebegimin hayatini riske atmamak icin kabul ettim cunku yavrum sadece nefes alacak kadar kipirdayabiliyor kafasi 2gogsumun arasinda
Simdiden annesinin gogsune dayanmis diye dusunup mutlu oluyorum sanirim civatalarim gevsedi:1:
Bebek donmusse bile alttan muayene edecegim catin darsa yine olmaz dedi.
Nst ye bagladilar sanci vs cikmadi.toplamda 4kilo aldim daha da alabilir miyim bilemiyorum.en azindan bebegim kuvezlik olmayacak kadar olsa kafi lutfen dua edin.bizden simdilik haberler boyle teyzoslar...

var canım gitmiş kontrole bak buldum snn için :49:
sederk
Herkese gunaydiiiin mutlu bir hafta olsun insallah...
Cuma gunu dr da kontrolumuz vardi bilenler bilir:34: haberlerimi vereyim hemen;
Hanzade sultan34+5 de 2100gram cikmisti boyumuzu olcemedik cunku sıkısmisiz ve donemiyoruz:50:ic karnim cok darmis bu kadar tahmin etmiyordum dedi.
Dr 15gun sonraya randevu verdi hala donmemissek agustos 9-10gibi dogum gerceklesecek sezeryan ile...
Bebegimin hayatini riske atmamak icin kabul ettim cunku yavrum sadece nefes alacak kadar kipirdayabiliyor kafasi 2gogsumun arasinda
Simdiden annesinin gogsune dayanmis diye dusunup mutlu oluyorum sanirim civatalarim gevsedi:1:
Bebek donmusse bile alttan muayene edecegim catin darsa yine olmaz dedi.
Nst ye bagladilar sanci vs cikmadi.toplamda 4kilo aldim daha da alabilir miyim bilemiyorum.en azindan bebegim kuvezlik olmayacak kadar olsa kafi lutfen dua edin.bizden simdilik haberler boyle teyzoslar...

Ayy saol canım ya ben bakındım ama görememiştim.

kızlar bişey sorcam

epidural anestezi almak için normal dogumun hangi devresinde olmak lazım? yani normal doguma karar versek ne kadar acilma ya da sancıdan sonra epidural veriliyor biliyor musunuz?
acaip sancılar çekip sadece son kısmında çıkacakken anestezi almak nasıl olur bilemedim eğer öyleyse. ıkınmayı zorlaştırır herhalde epidural :44:

arkadaşlar hiç kimsenin bu konuda bilgisi yok mu, yoksa kilo vs konuşmak daha mı cazip geldi? kimse cevap vermiyor..

4 cm açıldıktan sonra epudurali yapıyolarmış doktoprum söyledi bana da...

selam taze anneler....
senaysencim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım. hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inş.

epidural için konuşmalar geçmiş aklınızda olsun kızlar bazı hastahaneler 8 cm. den sonra sezeryan takmıyorlarmış benim bir arkadaşım yaşamıştı aynı şeyi, sancısı fazla olmayınca az daha diyerek zaman geçiriyor evde ama hastahaneye bir gitmişlerki bu saatten sonra imkansız takamayız demişler. mecbur kaldı herşeyiyle normale. onu bi öğrenin bence.
ayy ilk doğumu olanlar size nasıl özeniyorum anlatamam. heleki normal şansı olanlara sezeryana mecbur olmak beni mahvediyor:50: yok ne acısı ne sancısı Allah biliyo ya umrumda değil kerameti bir kaç günde bişey kalmıycak biliyorum. ama normal doğurabilmeyi heleki bu bebeğimi yle çok isterdim ki 9 ay sancı çektinten sonra heleki son bir ayımdan sonra sezeryana girmek zorunda olduğumu bilmek beni kahrediyor ama hiç şansım yok çünkü ikisinin arası 3 yaş bile yok tam olarak.

bu arada doktorumuzun doğum sonrası hediyesinide dün ayarladık. umarım onu mutlu eder çünkü biraz faklı bir hediye seçtik. Tema vakfına adına fidan bağışında bulunduk. siz bize tazecik fidanlar verdiniz anlamında.ve aradığımız an vakıftan sertifikası muayenehanesine yollanıcak. umarım beyenir.

antalyalı anneler güllükteki selekler çarşısının zemın katında hemen gırıste,bebek ve nıkah şekerleri,çikolataları yapan bi yer,çeşit çok fiyat uygun,fiyatlar 1 tlden baslıyor 6 tl ye kadar degısıyor adet olarak (ayrıca kendınız yapmak ıstersenız MALZEMELERİNİDE satıyorlar,ben söyle bir baktım yapmakla ugrasamam dedım sıparıs verdım:1: ) tavsiye ederım hepsıde cok guzellerdı yanlız çok yoğun eger yaptırtıcaksanız acele edın benımkını 4 gun sonraya verebılırız dedıler persembe gunu alıcam. inşallah ogüne kadar doğurmam :9: benim şekerler sepetiyle birlikte 75 tl tuttu.

selam taze anneler....
senaysencim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım. hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inş.

epidural için konuşmalar geçmiş aklınızda olsun kızlar bazı hastahaneler 8 cm. den sonra sezeryan takmıyorlarmış benim bir arkadaşım yaşamıştı aynı şeyi, sancısı fazla olmayınca az daha diyerek zaman geçiriyor evde ama hastahaneye bir gitmişlerki bu saatten sonra imkansız takamayız demişler. mecbur kaldı herşeyiyle normale. onu bi öğrenin bence.
ayy ilk doğumu olanlar size nasıl özeniyorum anlatamam. heleki normal şansı olanlara sezeryana mecbur olmak beni mahvediyor:50: yok ne acısı ne sancısı Allah biliyo ya umrumda değil kerameti bir kaç günde bişey kalmıycak biliyorum. ama normal doğurabilmeyi heleki bu bebeğimi yle çok isterdim ki 9 ay sancı çektinten sonra heleki son bir ayımdan sonra sezeryana girmek zorunda olduğumu bilmek beni kahrediyor ama hiç şansım yok çünkü ikisinin arası 3 yaş bile yok tam olarak.

bu arada doktorumuzun doğum sonrası hediyesinide dün ayarladık. umarım onu mutlu eder çünkü biraz faklı bir hediye seçtik. Tema vakfına adına fidan bağışında bulunduk. siz bize tazecik fidanlar verdiniz anlamında.ve aradığımız an vakıftan sertifikası muayenehanesine yollanıcak. umarım beyenir.

hediye supermıs ve cok anlamlı canım benım cok hosuma gıttı teskkurler:34:

selam taze anneler....

evet oda var doğru söylüyorsun,ama zaten 8 cm açılana kadar dayanmışsam hastaneye gitmişsem o saatten sonra takmasalarda olur benım fıkrım,agrı esıgım düşük demek tir ozaman,doğurayım gitsin artık ozaman:49:
bu arada canını sıkma sende cnm hayırlısı neyse o,sen ve bebeğin saglıklı olun yeter :16:

merhaba bende bişi sormak istiyorum
bilgisi olandan rica ediyorum
benim belimde bundan birkaç yıl öncesi öğrendiğimde sipina bifida denilen bel açıklığı vardı
sonrasında 3 tane ufak fıtıklarım oluşmuş
biliyorsunuzki şuan hamileyim ve doğumuma az kaldı
sizce ben nasıl doğum yapabilirim
doktorumla konusacağım ona göre
eğerki mecburi olursa x fiyat
isteğe bağlı olursa sezeryan x fyat dio hastane
normal yapabilirmiyim bilmiyorum kendıme ve belıme o kadar gvenmiyorum
benım gibi bel sıkıntısı çekenler varmı

merhaba bende bişi sormak istiyorum
bilgisi olandan rica ediyorum
benim belimde bundan birkaç yıl öncesi öğrendiğimde sipina bifida denilen bel açıklığı vardı
sonrasında 3 tane ufak fıtıklarım oluşmuş
biliyorsunuzki şuan hamileyim ve doğumuma az kaldı
sizce ben nasıl doğum yapabilirim
doktorumla konusacağım ona göre
eğerki mecburi olursa x fiyat
isteğe bağlı olursa sezeryan x fyat dio hastane
normal yapabilirmiyim bilmiyorum kendıme ve belıme o kadar gvenmiyorum
benım gibi bel sıkıntısı çekenler varmı

Benim sıkıntım yok ama bir yakınımın bel sorunu vardı, normal doğum yapamayacağı için bebek istememişti.
Belki aynı şey değildir ama bana sezeryan mantıklı geliyor...

Kızlarrrrrrrrrrrr,

Rüzgarımın kıyafetleirni yıkıcam da,tek seferde hepsini birdenni atayım,yoksa açık ton koyu ton ayırayımmı? yaaaaaaaaaaaaaaa.

Geneli açık mavi ve beyaz -5-6 parça çok koyu renk var,kırmızı,lacivert gibi.. bunalrı ayrı atım dımiiiiiiiiiiiiiii?

Kızlarrrrrrrrrrrr,

Rüzgarımın kıyafetleirni yıkıcam da,tek seferde hepsini birdenni atayım,yoksa açık ton koyu ton ayırayımmı? yaaaaaaaaaaaaaaa.

Geneli açık mavi ve beyaz -5-6 parça çok koyu renk var,kırmızı,lacivert gibi.. bunalrı ayrı atım dımiiiiiiiiiiiiiii?

Ben hepsini bir yıkadım ama okadar koyu renkler yoktu istersen bir suya tut bak renk akıtıyormu diye once

Kızlarrrrrrrrrrrr,

canım benımde aynen oyleydı 3-4parca koyu renk vardı renk verır dıye elımde yıkadım.ama hıc boya vermedıler atılabılırmıs yanı.dıgerlerını makıneye attım kendı gecelıklerım de acık renktı onları attım mis gıbı oldu.:34:

Kızlarrrrrrrrrrrr,

ben renk ayrımı yaptım. kısa programda ayrı ayrı yıkadım herşeyi. tüm beyazlar-maviler ve diğer yakın renkler olarak. (1 er yemek kaşığı dalan roxy ile)

kızlar bu rahımde acıklık olayı nedır bırı anlatabılırmı.yanı vajınanın dısardan gorunen kısmında mı oluyor acılma.assagıya dogru.yoksa ıcerde mı oluyor.icerde oluyorsa bebegın kafası o dısardan gorunen daracık yerden nasıl cıkıyor:44::44:mecburen doktorun kesık atması gerekır yada ıkınmayla yırtılıyor sanırım:27::27:offf ben yatıp kalkıp dogumu dusunuyorum yaa

selam taze anneler....

Hediye fikrine bayıldımm :) Çalıcam fikri.

Doğum konusunda sana katılıyorum ilkinin normal olmasını isterdim ben de ama o zamanki şartlar sezaryeni gerektirdi. Gerçi şu anda da doğuramazdım ben normal çünkü karnımda bir tosuncuk var :)

Sağlıkla alalım da kucaklarımıza önemli olan o... :)

ii geceler sizlerede. karnımda sanki 10 kg bik kaya var taşıyamıyorum gerim gerim geriliyo sanki yırtılacak
dünür oğlun yaman olacak.neyse bize sökmez:52::52::52:

Muffin canım çok sevinme rekorunu kırmışım 25 :)) :(( 3 basamaklı oldu kilom yaa resmen
olsun veririz canım 2012 ağustos anneleri sağlıklı kilo veriyor diye topik açarız doğumdan sonra abur cuburu kesmek iççin orda buluşur sağlıklı zayıflarız.zaten zamane bebeleri bizi durdurmaz gibime geliyor:27::27:

Back
X