canım bazen bebekler huzursuz olabiliyor o yuzden emzik işe yarayabilir zaten yeni doğan emzikleri var biberonla belenmeye eğer sütün yetmezse yada sütün gelmezse hemen baslarsın bunlardan biri olmazsa ihtiyac duymadıkca kullanmazsın ayrıca biberon sart değil kasıklada besleyebilirsin emzik ve bieronu ben çıkardım ambalajından kaynar suda beklettim yıkadım kurudu emiğini emzik saklama kabına biberonuda buzdolabı posetine koydum sonra ikisini birden ayrı bir buzdolabı posetinne daha koydum kirlenmesin diye inşallah acıklayıcı olmustur
Günaydın anneler ve bebekleri... Bugün evde iznimin ilk günü bugünü dinlenmeye ayırdık kızımla... aslında bi dünya işimiz var ama yapacak mecalimiz yok malesef bu ne sıcaktır...doğum çantamız da hazır değil hiçbişeyimiz de hazır değil panik yapmıyor da değilim ama dinlenmek istiyorum :18::18:
takım olmak zorunda değilki renkleri birbirine uyumlu yap takımını sen olustur o fenerli takıma bak onda ne varsa aynısı koy ikinci bir takım olustur yani, 2 battaniye,ıslak havlu, cocuk bezi, biberon, emzik, pişik kremi, ağız mendili ben bunları koydum daha fazlası gereksiz gibi geldi kendim içinde alışveriş bile yapmadım dedim işte
zaten doğduktan sonra komşular falan bu tur seyler geiriyor ben bu tur seyleri alıpta eve yığma taraftarı değilim ee cabucakta buyuyolar aldıklarımızı bile giydiremeyebiliriz. asıl gelecek sene abartmak lazım 1 yaslarında ne zilli olurlar suslu suslu elbiseler oyy yerim ben onlarıbende senin gibi düşünüyorum bide ek olrak ben hastane çıkışını iki takım aldım. biri iyisinden diğeri ucuzundan ucuzunu Allah nasip ederse hemen doğar doğmaz giydirilecek. görümcemin doğumunda başına gelmiş. çok kirleniyomuş. kanlı felan oluyomuş ne kadar doğru bilemiyecem.
canım bende her ihtimale karşı aldım hem emziğini hem biberonu biberonu cam aldım küçüklerinden bir suluk aldım. aklıma gelmişken hem dalinin bakım setini aldım. kafama takıntı acaba sebamed mi alsaydım diye
Fisher price ve bu marka tercih edilen guvenilir markalardan diye biliyorum sadece - oyuncak turlerinde duymustum ben genelde- kendim bir ürün almadım henuz ikisinden de
güzel annelerim sizlere bir sorum var
yenidoğan bebeklere emzik vermek doğrumu?
biberonla beslemeye ne zaman başlıyoruz,neden?
emzikle biberonu doğum çantasına koymaya gerek varmı?
ben ne olur ne olmaz diye 1 er tane chicco nun anne göğsüne benzeyen biberonuyla,emziğinden aldım ama napsam bilemedim onları,kutularını bile açmadım amabalajlarıyla duruyorlar:26:
kimi emziğe alıştır çok rahat edıyosun dıyor kımı damak yapısı için zararlı diyor püff
kızlar benim bu zilli son üç gündür daha bir hareketli birde hareket ettikce alt tarafta bir sızı oluyor. sizdede olan varmı normal demi
benımkıde hıc uyumuyor gece
hıc ama
zorla ben uyuyorum sabahın körundede baslıyor
sinir oluyom bazen
doguncadamı gece uyumayacak bu sıpa
ama hareket etsın etmeyınce nefesım kesılıyor resmen
ayy gozlerim ıslandı valla deli ağlattın beni zaten gozlerim musluk gibi her olaya hungur hungur birde geçenlerde bir video izledim doğum yapıyor kadın cocuğu doğal olarak ağlıyor yeni doğduğu için coccugu kadının yanına koydular bebiş annesinin kokusunu aldı kafasını annesine doğru çevirdi sokuldu iyicee sakinleşti sustu ay ben o anda bittim oldummm ay ben nasıl dayanırım o anda dusunemiyorumkızlar dert etmeyin ben yapcağımı biliyorum biraz büyüsün vericem o minik ellerine bezi yerleri sildircem.ayyy cidden kıyamam ağlatcak bu kız beni düşününce bile kötü oluyorum.direk gözümde yerleri silmekten yorulmuş saçları dağılmış masum masum bakan 4-5 yaşında bir kız çocuğu canlandı.ay ağlıycam şimdi
Günaydın anneler ve bebekleri... Bugün evde iznimin ilk günü bugünü dinlenmeye ayırdık kızımla... aslında bi dünya işimiz var ama yapacak mecalimiz yok malesef bu ne sıcaktır...doğum çantamız da hazır değil hiçbişeyimiz de hazır değil panik yapmıyor da değilim ama dinlenmek istiyorum :18::18:
ayy gozlerim ıslandı valla deli ağlattın beni zaten gozlerim musluk gibi her olaya hungur hungur birde geçenlerde bir video izledim doğum yapıyor kadın cocuğu doğal olarak ağlıyor yeni doğduğu için coccugu kadının yanına koydular bebiş annesinin kokusunu aldı kafasını annesine doğru çevirdi sokuldu iyicee sakinleşti sustu ay ben o anda bittim oldummm ay ben nasıl dayanırım o anda dusunemiyorum
aslında o kadar şımarık ve narin yetiştirmek istemiyorum ama sanırım o ağlarsa ben de ağlarım.ay allah hepsini iyilerle karşılaştırsın,bahtını açık etsin.
kız nerden geldi bu aklına şimdi eskiden bilgisayar yoktu cocuk sayını evliliğini oleni kalanı ona yazıyorlarmıs belge gibi devlette bir kaydı kendi ellerinde oluyor bir hasar gelir yada kaybolursa seninde elinde kayıt olsun diye şimdi gereksiz sadece suregelen bir şey gibi duruyor benceAile cüzdanı ne için anlamadim :26:
Aile cüzdanı ne için anlamadim :26:
gönül ister ki ağzında emzik cuk cuk gezen bebeklerden olmasın bebeklerimiz. ama özellikle uykuya dalarken emzik kullanılabilir diyor bazı kaynaklarda. uykuya dalınca zaten ağzından düşüyormuş. zaten almışsın emiziği de biberonu da. ben de aynen eylemin yaptığı gibi yapıp koydum çantaya. umarım biberon gerekmez ama gerekirse de orda yeniden alma telaşına girmezsin. temiz temiz kendi götürdüğünü kullanırsın. ben bir tane de çay kaşığı attım çantaya bu arada.
kızlar inşallah sütümüzde bir sorun çıkmaz yeter ama olurda yetmezse hangi mamalardan vermeyi düşünürsünüz,birde o var :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?